Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aynen cnm ya biraz psikolojik belki ama pztesi cidden daha bi çekilmez oluyo neyse
şikayet etmeyelim ama dimi işsiz güçsüz olanlar da var şükretmek lazım galiba yine de

kızlar saat 1 de dr süleyman eserdagla randewum war bakalım ne dıyecek dua edin neolur.. geldıgımde neler oldugunu anlatırım.... :80:

gnydınnn vnm iim sende ne var ne yok var mı bi gelişmeee bakalımm

iyilk cnm..cmartesi abartısız söylüyorum 3.5saat pnsle cebelleştim eşimn işaret parmak tam aldm alamıyodum..pns bikaç sefer uc yarı oldu..biyere degnce hafif bi acı olyo panik olyorum..birinde yarı oldu hiç acı olmadı çok kaygandı vaji orda bittik dvmı gelmedi

inşallah iyi geçer..hemen atlatırsın canım.dualarım seninle.

teşekkür ederim tatlım ama tedavi degıl daha bugun muayene olucam bakalım soyledıgı gıbı %100se hıc beklemeyın ben herseyı acık acık yazıcam buraya :):):) ALLAH hepimizi bu dertten kurtarsın

kızzz valla 3,5 saat süper ii dayanmışınızz hee
neyse şaka bi yana panik falan yapma cnm ya boşuna inan bi anlık bişi az kalımış sık dişini biraz
aslında yarısı olunca o anda çıkarmadan derin nefes alıp nefesi verirken eşin itsin çok kolay oluyo o şekilde
dene bak cnm olacak az kalmış inşallah bitanemm

GÜnaydınnn KızLaarrr....

ArkadaşLaaar Yendiktenn Sonraa diğer denemelerde zorlanıyorumm sizdede olee OLuyor mu ? Bi gün OLyo diğer gün beceremiyoruzz.. Bide sanki cnm acıyoo git gellerde.. Sorunn nedirr sizce ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…