- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #70.101
GÜnaydınnn KızLaarrr....
ArkadaşLaaar Yendiktenn Sonraa diğer denemelerde zorlanıyorumm sizdede olee OLuyor mu ? Bi gün OLyo diğer gün beceremiyoruzz.. Bide sanki cnm acıyoo git gellerde.. Sorunn nedirr sizce ??
günaydınlaaaarrr..nursencim valla her pozisyonda deniyorum her şekle giryorum:) genelde altta ve üstte eşime sırtım dönük deniyorum..
GÜnaydınnn KızLaarrr....
ArkadaşLaaar Yendiktenn Sonraa diğer denemelerde zorlanıyorumm sizdede olee OLuyor mu ? Bi gün OLyo diğer gün beceremiyoruzz.. Bide sanki cnm acıyoo git gellerde.. Sorunn nedirr sizce ??
GÜnaydınnn KızLaarrr....
canm balım 9kat gofretim:)) nasılsın bakalım gelişme varmı naptın hafta sonu..
Ben şahsen alçaktan sürünmekteyim canım, sende ne var ne yok:)?
Şimdii de banaa Taktınn ALbunea =)))
vajinismusu yenen arkadaşların hikayelerini sırayla tek bi noktada görebilsek ne iyi olurdu insan okudukça cesaretleniyo banada nasip olur inşallah en kısa zamanda(((
vajinismusu yenen arkadaşların hikayelerini sırayla tek bi noktada görebilsek ne iyi olurdu insan okudukça cesaretleniyo banada nasip olur inşallah en kısa zamanda(((
eVETT Gerçektenn FaydaLı OLurduu.. EN gaza geLdiğim anLar yenen arkadaşların anlattığı Zamanla
rdıı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?