Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

GÜnaydınnn KızLaarrr....

ArkadaşLaaar Yendiktenn Sonraa diğer denemelerde zorlanıyorumm sizdede olee OLuyor mu ? Bi gün OLyo diğer gün beceremiyoruzz.. Bide sanki cnm acıyoo git gellerde.. Sorunn nedirr sizce ??

canım kastığın için acı oluyordur tamamen senle alakalı yeteri kadar ıslaklık olmadığından oluyordur ben hiç acı hissetmedim şu ana kadar kendimi tamamen bırakıyorum canım bir alışma süreci var o yüzden kafana takma normal ilişki yaşayanlarda bile oluyormuş yavaş yavaş geçecek ama biraz rahat ol.

günaydınlaaaarrr..nursencim valla her pozisyonda deniyorum her şekle giryorum:) genelde altta ve üstte eşime sırtım dönük deniyorum..

günaydınlaaaarrr..nursencim valla her pozisyonda deniyorum her şekle giryorum:) genelde altta ve üstte eşime sırtım dönük deniyorum..

canım sırtın dönük denerken p... eğimli şekilde yerleştir sonra yavaş yavaş öne doğru kay çünkü deneme yaparken bende de aynı sorun oluyordu vaji popoya doğru eğimli ya o şekilde tek yön var ama yine de bir açısı var.

GÜnaydınnn KızLaarrr....

ArkadaşLaaar Yendiktenn Sonraa diğer denemelerde zorlanıyorumm sizdede olee OLuyor mu ? Bi gün OLyo diğer gün beceremiyoruzz.. Bide sanki cnm acıyoo git gellerde.. Sorunn nedirr sizce ??

canım merhaba.
bendede oluyor. dün kayganlaştırıcısız deneyelim dedim. ama canım acıdı. bir damla bile olsa sürmek şart şimdilik.

Canmm ilşkiye başlaerken p...s hemen girio mu sendee yoksa içeri alırkenn uğraşıyo musunuz ? Yanii ben uğraşıyorm da merak ediorm diğer yenenlerde ole mii ??

GÜnaydınnn KızLaarrr....

CAnım ben de zorlanmak değil de, ilk girişte zorlanıyorum, parmakla falan genişletme ihtiyacı duyuorum p..s i almdan. Başka bunu yaşayan var mı?

vajinismusu yenen arkadaşların hikayelerini sırayla tek bi noktada görebilsek ne iyi olurdu insan okudukça cesaretleniyo banada nasip olur inşallah en kısa zamanda (((

vajinismusu yenen arkadaşların hikayelerini sırayla tek bi noktada görebilsek ne iyi olurdu insan okudukça cesaretleniyo banada nasip olur inşallah en kısa zamanda (((

içimden gecenı okudun :) dün gece aklıma geldı bu basarı hıkayalerını tek bır topıkte arada baska mesaj olmadan okumak
gercekten en ıyı terapı yöntemi ama burda onu uygulamak zor ayrı bır topık lazım

kızlar yeteri kadar ıslaklık olduğunda zorlanma falan olmuyor şimdilik kayganlaştırıcıyı biraz fazla kullanın ilk etapta sonra yavaş yavaş bırakırsınız hiç bir şey sürmeden de denedim ama kayganlaştırıcı olunca daha rahat oluyor çünkü benim eşim de direk olaya giriyor hani biraz bizim ıslanmamız için uğraşsalar gerek kalmayacak ama dert etmeyin kızlar ben tek yeneyim de hiç bir şeyi sorun etmiycem dedim regl girince biraz moralim bozuldu hamile değilim diye ama şimdi o da yok aman günler çuvala girmedi ya bu ay olmazsa öbür ay diyorum, daha başlardayız normal o yüzden kafanızda acabalar dolaşmasın.

arkadaşlar merhaba. ben bugün yine denedim serçe parmak bir boğumdan sonra ilerleyemiyorum. 20 dk fln denemedim moralim bozuldu bıraktım.
nfes alıp vermeyide denedim. nerde yanlış yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…