Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

burda tek bi nokta olabilse keşke ben yeni yeni incelemeye başladım burayı bende uzun zamandır bu sorunla uğraşıyorum malesef ( çözen arkadaşların yazıları insana umut veriyo ama binlerce sayfa var aradan bulup okumak çok zor ben onları okudukça cesaret topluyorum gerçekten

e o zaman bir topik açalım kızlar, vajinismusta başarı hikayeleri diye:))

arkadaşlar merhaba. ben bugün yine denedim serçe parmak bir boğumdan sonra ilerleyemiyorum. 20 dk fln denemedim moralim bozuldu bıraktım.
nfes alıp vermeyide denedim. nerde yanlış yapıyorum.

mrb canım,öncelikle kendini rahatlatmaya çalış,egzersiz yaparken karşında bi ayna bulunudurursan daha rahat yapabilirsin,bir de mesela tv falan seyret kendini oraya odaklama,kafan başka yerler de olsun,serçe parmak bir boğumdan sonra ilerleyemiyorum demişsin ya,oradayken sakın çıkarma nefes alıp ver ıkın,ıkınıp nefes verirken ordaki deliğin açıldığını göreceksin o zaman da parmağını ittir,ıkınınca öok rahat oluyo,bi de öyle dene bakalım canım,moralini de sakın bozma,bugün olmaz yarın olur mutlaka ama ala pes etmek yok...

evet ama dikkatle belirtelim kii sadece yenenler yazsın normal yazışmalar olmasın orda

Ta ta ta tammmm:)) Dostlar, "Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:) " diye bir sayfa açtım. Yenen arkadaşlar lütfen bu sayfaya başarı hikayelerimizi yazıp hala bu illetle müxadele eden arkadaşlarımıza destek olalım:))

Pamuk eller klavyelere:))

Valla arkadaşım ALLAH senden razı olsun umarım olumlu sonuçlar alırız bu sorunla uğraşan bütün arkadaşlar en kısa zamanda çözeriz inşallah ALLAHIMMMMM yanımızda olsun herşey DUA ile............

çok sağol cnm.. ben yaklaşık 1 senedir bu forumdayım ama hep ihmal ettim egz.yapmaktan kaçtım o yüzden daha başaramadım. ama ilk zamanlar vajiye bile bakamazdım, şimdi rahatça bakıyorum parmaktan korkardım şimdi korkumda egz. konusunda yok ama sanki bir boğumun ilerisi yok gibi. biliyorum saçma tabiki var ama orda kalıyorum. yarın tekrar denicem buakşam müsait olmıcaz eşimle.
ama artık kesin karar verdim bu işi yenicem çok oyalandım.

nursenacım bende kayganlaştırıcı jel kullanıyorum hamile kalmayı engellermi acabaaa

canım hemen olmuyor diye parmağını çıkarma bekle biraz sakinleştikten sonra ıkınıp parmağını ittir bir de kayganlaştırıcı falan sür saçma gelmiyor hepimiz öyle hissettik korkma parmakla zara falan bişey olmuyor aparatı 12.cm falan sokmuştum ben kapalı falan değil kastığın için kapanıyor orası ne kalınlıkta ne sokarsan onu kavrıyor parmağını sokarsan parmağını sarıyor, p... alırsan onu da sarıyor yani tamamen sana bağlı canım moralini bozmayacaksın tekrar tekrar deneyeceksin.

Kayganlaştırıcılar genellikle hamile kalmayı engellemez. Sadece nonoxynol adı verilen maddeyi içeren kayganlaştırıcılar sperm öldürücü özelliğe sahip olduğu için hamileliği engelleyebilir.kestim kopyaladım canım doktorlar yanıtlamış..

nursenacım bende kayganlaştırıcı jel kullanıyorum hamile kalmayı engellermi acabaaa

hamılelığı engellemıyor canım kullanım klavuzunda yazıyor

ve yenı topıgımız hayırlı olsun arada lınkını burdan verelımde yenen arkadaşlar hıkayelerını oraya yazsın dırek
hatta eskılerden suan sıtede olmayan yenen arkadasların hıkayelerını mesajlarını dırek bız kopyalasak iş bölümü yapıp
mısal ben ılk yuzsayfayı bırı 100 200 arasındakı sayfalarındakı basarı hıkayelerını cıkarsa ?

haklısın cnmm.o sırada kasmadığımı düşünüyordum ama demekki azda olsa kasıyorum. zar fln umurumda değil zaten giderse gitsin. Allahın izniyle şu illetten kurtuluruz inş..

sağol canım. bizde inşallah kayganlaştırıcıya gerek duymayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…