Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım hep öyleydik,vajiye bakamazdık,dokunamazdık,deliğin yerini bile bilmezdik ,ama egzersiz yaparak bunları aşama aşama geçtik,canım sen de nolur ihmal etme,bunun tek çözümü egzersiz ,başka yolu yok,ben de başlarda egzersizi reddetmiştim ama maalesef başka yolu olmadığı gördüm ve başladım iyiki de başlamışım,canım sen de öyle yap egzersizlerini düzenli bi şekilde yap,erteleme sakın canım benim,düzenli bi şekilde egzersizini yaptığında ,ve kendine inandığında bak sen de diyceksin,bunun için mi beklemişim ben diye...güzel haberlerini bekliyoruz.

evet arkadaşım sana katılıyorum müsait oldukça hepimiz burdan alıp oraya ilave edbiliriz yeni bloğumuzu boş bırakmayalım lütfennnnnn

desteğin için çok sağol cnm. hergün yazıcam buraya durumumu. :)

Albuneaa açmışsın topiği madem ilk senden gelsin hikayen, benim vaktim çok arkadaşlar hergün birkaç tanesini bulur yazarım.

yenen arkadaşlar diğer topiğe yenme öykünüzü yazarsanız iyi olur arkadaşlar böyle daha iyi motive olacaklarını düşünüyorlar.

çok teşekkür ederim egzersizlere başlayacağım inşallah.. kayganlaştırcı jeli nerde bulabilirim ?

eczanelerde satılıyor. okey su bazlı kayganlaştırıcı jel olarak.
kulak çubuğu ile başardığında. mumla devam edebilirsin canım. mum a streç film geçirip kayganlaştırıcı sürüp. burnundan derin nefes alıp.ağzından verirsin. gevşediğini hissedeceksin zaten. ayna karşısında ıkınarak deliğe yerleştirebilirsin. kendinden bahsetmemişsin. ne aşamadasın. ne kadar sürelik evlisin.

parmak egzersizini bende denedim ama başaramadım parmakla.. başka bir cisimle denense olabilir mi?

bana da parmak egzersizi itici gelmişti dr aparat verdi işaret parmağı boyutunda. kendin de yapabilirsin önemli olan oraya bir şey girdiğini görmen. arkadaşım bu sayfaları baştan oku ve çalışmaları yap ben dr gittim 3.750 milyar para döktüm ama oda aparatla çalıştırıyor. ilk başlarda olmayabilir yapamıyorum diyip pes etme tv karşısında yap bacakların çok aç derin nefes al ver ayna karşısında yap istersen bebe yağı sür fito krem de tahrişi önlüyor. ama lütfennnnnnnnnnnn erteleme başla çalışmalara. bu yükten kurtul artık. bak 1 sene yaşadım ben bu sıkıntıyı sakın erteleme sakın bak yarın bugün dersen bi bakmışın seneler geçmiş çalış bize sor yardım edelim ama vazgeçme ...

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)

bende bugün itibariyle başardım.... darısı tüm arkadaşların başına inşaallah

hiç korkulacak birşey değilmiş haberiniz olsun :))))

ne güzel çok sevindim çok mutlu oldum başaran arkadaşlarım lütfen başarı öykülerinizi vajinusmusu yenenlerin başarı öyküleri bölümüne yazın keşke buradaki tüm başarı öyküleri kitaba dönüştürülse. bana çok faydası oldu buradaki başarı öyküleri. canım tekrar kutlarım ne güzel yaa. bu site gerçekten çok faydalı bence

Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:) arkadaşlar bu bölüme başaran arkadaşların öykülerini kopyalayıp yapıştıralım bence çünkü burada çok sayfa var en azından diğer arkadaşlar toplu halde ulaşsın. galiba albüna arkadaşım açmış. eline sağlık. bence de bu sorunu yenmeye çalışan arkadaşlara kolaylık olur. çünkü sayfaları tek tek okumak güç oluyor. keşke biri de burada yazılan başarı öykülerini kitap yazsa ne güzel olurdu.... eskilerin başarı öykülerini de burada olan arkadaşlar birlikte bu bölüme kopyalayalım ulaşmak kolay olsunnnn.

10 aylık evliyim.. 10 aydır da deniyoruz ama olmuor.kadın doğuma gittim acaba bende bi problem mi var diye muayene oldum doktor da beni psikatriye yolladı 4 ay oldu neredeyse ama gitmek istemedim.. parmak egzersizini denedim..korktum açıkçası başka bir cisimle deneyeceğim yazılarınızı takip ediyorum

bende bunu demıstım zatı :)
herkez yüz sayfa falan alsa bıtırdıkce yenı sayfalara gecerdık bırı öncü olursa cok ıyı olur:)

haklısın arkadaşım. bende hemen başlayacağım inşallah peki bu egzersizleri haftada kaç gün yapmamız lazım

selam millet nabersınız ben dun gece p..s denemesı yapacaktım puff yaa gayet guzel bı sekılde yatagıma gırdım esımde kıvamdaydı yanı uzun bı sevısmeden sonra benım butun ıstegım gıttı yaaa (cok acık yazıyorum kusura bakmayın:) sonuc olarak benım sevkımın gıtmesı sonucu yapamadık artık korkmuyorum sorun etmıyorum dıye naza cekıyorum heralde kendımı esımde kızdı ılk defa bu konu yuzunden artık hıcbıseyı sorun etmezken neden butun ıstegın kactı dıye bende anlamadım neden acaba :44::44::44::44::44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…