- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #70.161
eVETT Gerçektenn FaydaLı OLurduu.. EN gaza geLdiğim anLar yenen arkadaşların anlattığı Zamanlardıı...
arkadaşlar merhaba. ben bugün yine denedim serçe parmak bir boğumdan sonra ilerleyemiyorum. 20 dk fln denemedim moralim bozuldu bıraktım.
nfes alıp vermeyide denedim. nerde yanlış yapıyorum.
Ta ta ta tammmm:)) Dostlar, "Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:) " diye bir sayfa açtım. Yenen arkadaşlar lütfen bu sayfaya başarı hikayelerimizi yazıp hala bu illetle müxadele eden arkadaşlarımıza destek olalım:))
Pamuk eller klavyelere:))
selam millet nabersınız ben dun gece p..s denemesı yapacaktım puff yaa gayet guzel bı sekılde yatagıma gırdım esımde kıvamdaydı yanı uzun bı sevısmeden sonra benım butun ıstegım gıttı yaaa (cok acık yazıyorum kusura bakmayın:) sonuc olarak benım sevkımın gıtmesı sonucu yapamadık artık korkmuyorum sorun etmıyorum dıye naza cekıyorum heralde kendımıesımde kızdı ılk defa bu konu yuzunden artık hıcbıseyı sorun etmezken neden butun ıstegın kactı dıye bende anlamadım neden acaba :44::44::44::44::44::44::44::44::44:
haklısın arkadaşım. bende hemen başlayacağım inşallah peki bu egzersizleri haftada kaç gün yapmamız lazım
canım o ısteksızlık korkudan kaynaklanıyo bence tam kendıne guvenmeden penis denemesıne gecme derim..
cok iyi fikir ama biz nolcaz sımdı bölunmeyelım yeni giren arkadaslr olacak yanı aslında burası gıbı olabılır yenı gelenler soruları o tarafa sorabılrler yanlıs mı dsunuyorum
Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:) arkadaşlar bu bölüme başaran arkadaşların öykülerini kopyalayıp yapıştıralım bence çünkü burada çok sayfa var en azından diğer arkadaşlar toplu halde ulaşsın. galiba albüna arkadaşım açmış. eline sağlık. bence de bu sorunu yenmeye çalışan arkadaşlara kolaylık olur. çünkü sayfaları tek tek okumak güç oluyor. keşke biri de burada yazılan başarı öykülerini kitap yazsa ne güzel olurdu.... eskilerin başarı öykülerini de burada olan arkadaşlar birlikte bu bölüme kopyalayalım ulaşmak kolay olsunnnn.
ya aslında hıc korkmuyorum yanı oncekı korkumdan eser kalmadı belkı ısteksız olmasaydım kesın yapacaktık ama anlamadım noldu bılıncaltım benı yonlendırıyor sanırım hayırlısı artık en yakın zamanda kurtulacam ama bu dertten acaıp hırslıyım
bence oraya soru sorulmasın kopyala yapıştırla başaranların öykülerini paylaşalım sadece çünkü ben bu sayfaları baştan sona okudum ama çok zor oldu. En azından başaranların öyküleri topluca bi yerde olsun. çünkü ben en çok başaranların nasıl başardığını merak ediyordum bu yüzden tüm sayfaları okudum ama çok yorucu oldu. Ben boş zamanlarımda başaranların öykülerini kopyalamayı düşünüyorum. Tüm yorumları okumak çok zor.
10 aylık evliyim.. 10 aydır da deniyoruz ama olmuor.kadın doğuma gittim acaba bende bi problem mi var diye muayene oldum doktor da beni psikatriye yolladı 4 ay oldu neredeyse ama gitmek istemedim.. parmak egzersizini denedim..korktum açıkçası başka bir cisimle deneyeceğim yazılarınızı takip ediyorum
yanı biz bılıyoruz oraya yorum yapmayız tabıkı ama hanı bılmeyıp gırıp yorum yapan ıllakı olur bunun ıcın solemıstım...bende cok merak edıyorum bızım ıcın cok ıyı olucak ama bulupta gıremıyorum nasıl gırebılırım....:)))))))
cok iyi fikir ama biz nolcaz sımdı bölunmeyelım yeni giren arkadaslr olacak yanı aslında burası gıbı olabılır yenı gelenler soruları o tarafa sorabılrler yanlıs mı dsunuyorum
inş cnm kurtulmak kurtulmamız tek dılegım...bende bıktım artık 3 senedır mahvoldum sevdıgım adamla evlenıyorum ama onu mutlu edemıyorum bu psıkolojı bıtırıyo ınsanı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?