Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar merhaba. ben bugün yine denedim serçe parmak bir boğumdan sonra ilerleyemiyorum. 20 dk fln denemedim moralim bozuldu bıraktım.
nfes alıp vermeyide denedim. nerde yanlış yapıyorum.

cnm bende bundan 1 ay oncesıne kadar dıil denemek aklıma getırmek dahı ıstemıyordum taki bu topige gelene kadar:))...sımdı 8 cnm mum denemesındeyım...
benim sana onerım ılk kulak cubugu dene onla basla ve alıstır yavas yavas etap deıstır...

cok iyi fikir ama biz nolcaz sımdı bölunmeyelım yeni giren arkadaslr olacak yanı aslında burası gıbı olabılır yenı gelenler soruları o tarafa sorabılrler yanlıs mı dsunuyorum

canım o ısteksızlık korkudan kaynaklanıyo bence tam kendıne guvenmeden penis denemesıne gecme derim..

haklısın arkadaşım. bende hemen başlayacağım inşallah peki bu egzersizleri haftada kaç gün yapmamız lazım

kendini şartlandırma ama her gün yapmaya çalış. arada molalarda verebilirsin ama sana şunu söyliyim başardıkça daha çok yapmak istiyceksin çünkü çözüme yaklaşmak seni heycanlandıracak ve bu sıkıntıdan kurtulmak için çok çalışmayı isteyeceksin. bak ilk başta çok itici gelebilir yok oraya bi şey sokamam ya da yapamam gb endişeler hepimizde oldu. ben bakamazdım bile benim için orası çok küçüktü. ama öyle deil arkadaşım önce aynayı al ve bak gözün alışsın. sonra tv karşısına geç sevdiğin program varsa geç karşısına eşin yardımcı olursa onlada çalışabilirsin benim eşim yanaşmadı ben tek başıma yendim ve hala inanamıyorum. bacaklarını çok çok aç popon yere değsin derin nefes al ver bebe yağı ve bol fito krem sür ben saygın beye gittim onun dediklerini ve uyguladığını yazıyorum. kulak çöpünü streçleyen arkadaşlar vardı dr da bana o buyutta aparat verdi. onun sadece önce başını almaya çalış. 2. gün biraz daha ilerisi zamanla girdiğini görünce sen kendin o aparatı büyüteceksin. ve şunu söyliyim ben her aparata geçişimde yok bu da girmez artık derdim ve girdiğini görünce şaşırırdım. ilk başlarda girmeyebilir kendini kasmandan kaynaklı ya da yanlış yöne iteklediğin için. sen başla çalışmalara ve her gün rapor yaz bi de destek oluruz yardımcı oluruz ama başla 4 milyarı gözden çıkarma şansın varsa saygın beye gidebilirsin ama inan bana buradaki arkadaşların çalışmalarını uygularsan gerek yok bence. çok iyi bi doktor ama ben keşke cesaretim olsaydıda buradakileri yapsaydım diorum. bak bu sayfada senin gb başlayıp ne kadar çok kişi başardık ben burada başaranları okuyup çok ağladım ben de yapabilecek miyim die. yeni yendim zaten ama çalıştıkça göreceksin yendiğini psikolojinin sana oynadığı bu kötü oyundan kurtul bize rapor ver her gün belki zorunlu hissedersin kendini. her gün ağlamak mı yoksa egzersiz mi seçim senin. egzersizi seçersen yükünden kurtulacaksın ağlamayı seçersen hep ağlıyacaksın. demesi kolay deme çünkü ben çok ağladım ve ağlamaktan yoruldum. eşimden kendimden nefret ettim aynı şeyleri yaşama lütfennnn dualarım seninle E-R-T-E-L-E-M-E

canım o ısteksızlık korkudan kaynaklanıyo bence tam kendıne guvenmeden penis denemesıne gecme derim..

ya aslında hıc korkmuyorum yanı oncekı korkumdan eser kalmadı belkı ısteksız olmasaydım kesın yapacaktık ama anlamadım noldu bılıncaltım benı yonlendırıyor sanırım hayırlısı artık en yakın zamanda kurtulacam ama bu dertten acaıp hırslıyım

cok iyi fikir ama biz nolcaz sımdı bölunmeyelım yeni giren arkadaslr olacak yanı aslında burası gıbı olabılır yenı gelenler soruları o tarafa sorabılrler yanlıs mı dsunuyorum

bence oraya soru sorulmasın kopyala yapıştırla başaranların öykülerini paylaşalım sadece çünkü ben bu sayfaları baştan sona okudum ama çok zor oldu. En azından başaranların öyküleri topluca bi yerde olsun. çünkü ben en çok başaranların nasıl başardığını merak ediyordum bu yüzden tüm sayfaları okudum ama çok yorucu oldu. Ben boş zamanlarımda başaranların öykülerini kopyalamayı düşünüyorum. Tüm yorumları okumak çok zor.

ya ben bulamadım yardımcı olurmusunuz....

Merhabalar,

Başka bir konu için siteye girmiştim. Ama vajinusmus ile ilgili konu başlığını görünce ümidinizi kaybetmemeniz açısından sizinle yaşadıklarımı paylaşmak istedim. 38 yaşındayım ve 2,5 yıllık evliyim.

Evliliğimiz ile birlikte ilk denememizde çok kolay olacamış gibi gelmişti, açıkçası hiç korkmuyordum. Bu kadar evli insan olduğuna göre benimki de sorunsuz olacaktı. Ancak hiç öyle olmadı canım o kadar acıdı ki denemeyi fazla sürdüremedik bile.

Sonra bir kaç kere daha denedik ve her seferinde canım daha da acıdı ve tabi başaramadık. Moralim çok bozuldu. Ne yapacağımı bilemedim. Sonra doktora gittik ve kızlık zarımın çok kalın olduğunu söyledi ve hatta parmağı ile zorladı bile ve canım çok acıdı. Kızlık zarımı operasyon ile açmaya karar verdi.

Ufak bir operasyonla kızlık zarım açıldı. Aradan 2 hafta geçti. Kontrole gittim herşey normal görünüyordu.

Denemelere tekrar başladık. Ama nafile canım yine çok yanıyordu ve artık ben de ümidimi kaybetmeye başlamıştım. O kadar üzülüyordum ki kendimi tam bir kadın gibi hissedemiyorum. Ya eşim bu durumdan bir süre sonra sıkılırsa ya şöyle olursa ya böyle olursa diye sürekli üzülüyordum.

Bu arada araştırmaya başladım netten. Başarı hikayeleri okuyordum, hatta farklı şehirlerdeki başarılı psikologlara gitmeyi bile düşündüm. Tabi nette başarı hikayelerinin yanı sıra çok ümitsiz yıllarca bu sorunla yaşayan kişilerin çaresizliğini okudum. Ben de çok korkmaya başladım. Eşim her seferinde kendini sıkma falan diyordu ama bir süre sonra o da ümidini kaybetmeye başladı.

Aradan bi kaç ay daha geçti. En sonunda yabancı sitelerde de benzer sıkıntılar yaşayan bayanlar olduğunu, bu yabancı sitelerde vajinusmusu aşmaya yönelik setler satıldığını gördüm. Bu setin içinde kitap ve p..s benzeri aletler vardı. Bu setlerden yararlanarak sorunlarını çözen insanların yorumlarını okudum Ben de Türkiye'deki yayınlardan birini aldım. (Kitabın adı "Vajinusmus") Yanı sıra netteki sitelerden birsinden (üzgünüm ama bu tarz şeyler satan bir siteden) farklı ebatlarda inceden kalına yumuşak aparatlar aldım.

Daha sonra kitaptan da okuyarak kendi kendime egzersizlere başladım. Çalışırken bebek yağı kullandım. İlk denemelerimde canım yanıyordu ama dedim ki ben bunu başaracağım evliliğim için ve kadın olmayı hissetmek için. Ben bunu yapabilirim. Aşırı zorlamadan ama canım az yanınca da hemen vazgeçmeden denemelere devam ettim.

2-3 hafta sonra baya yol katettim. İlk denemelerimize başladık ama sürekli bebek yağı kullandım. Kadının üstte olduğu durumlarda daha kolay oluyor. Çok şükür 2-3 ay sonra sorunu aştım. Hiç üstesinden gelebileceğimi düşünmemiştim. Başarı hikayelerini okuyunca ben asla başaramam gibi geliyordu. Bununla birlikte bazen pelvis bölgesinde canım yanabiliyor. O zaman da olaydan kısa süre önce "anestol" isimli kremden az miktar sürüyorum ve o az acıda olmuyor. Ancak ne kadar sık birlikte olunursa can yanması o kadar azalır. Çünkü bölge çok yoğun kaslardan oluşuyor ve kaslar çalıştıkça esneklik kazanıyor. Şöyle düşünün kol kasınızı uzun süre kullanmayın ve tekrar kullanmak istediğinizde o kaslarınız ham olduğu için ağrıyacaktır onun gibi birşey.

Biraz uzun oldu , ama sonuç olarak ben üstesinden geldim inanın siz de başarabilirsiniz.

Son düzenleme:

inş cnm kurtulmak kurtulmamız tek dılegım...bende bıktım artık 3 senedır mahvoldum sevdıgım adamla evlenıyorum ama onu mutlu edemıyorum bu psıkolojı bıtırıyo ınsanı....

yanı biz bılıyoruz oraya yorum yapmayız tabıkı ama hanı bılmeyıp gırıp yorum yapan ıllakı olur bunun ıcın solemıstım...bende cok merak edıyorum bızım ıcın cok ıyı olucak ama bulupta gıremıyorum nasıl gırebılırım....:)))))))

canım 5500. sayfadan okumaya başlasan bile yeterli. güncele yetişirsin. emin ol başaracaksın.

http://www.kadinlarkulubu.com/jineko...ek-olalim.html (Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:))

keşke içimizden biri de kitap yapsa valla çok satar.

Canim orada sadece basari hikayeleri olacak, yardim isteyen, sorusu olan bu dertten muzdarip arkadaslari buraya yonlendiriyor arkadaslar, bizlet hep buradayiz merak etme. Oyle yendik diye birakmiycaz bi, Allah'in izniyle elimizden geldigince hala bu dertle cebellesen arkadaslara yardimci olacagiz:))

inş cnm kurtulmak kurtulmamız tek dılegım...bende bıktım artık 3 senedır mahvoldum sevdıgım adamla evlenıyorum ama onu mutlu edemıyorum bu psıkolojı bıtırıyo ınsanı....

evet sorma ama bılıyoruzkı asılmayacak bısı degıl bende 2 yıla yakındır evlıyım 2 yılımı doldurmadan asacagım ınsallah hepımız en kısa zamanda asarız Rabbım yardımcımız olsun

oglun nasıl oldu pınk ? asılama ilemı ve sezeryanlamı ?
ben o bolgeye dokunmayı bırak bakamıyorken suan en kalın aparatla egsersızımı yapıyorum
yanı azımlı olunca egsersız desteği ile basarırsın yeterkı bırakma kacma sorunundan[/QUOTE]

sezevryanla olduu dışarı boşalama ile hamile kaldım inşaallah başarırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…