Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Nasılsınız ? Bazı nedenlerden dolayı siteye ve egzersizlere ara verdim beni tanıyanlar bilirler. Çok şükür diyorum inşALLAH bir daha aynı şeyleri yaşamam eskiye dönüp bakmakbile istemiyorum kabus gibiydi. Rabbim kimseye dert sıkıntı vermesin bir an önce bizlere bu illeti yenmeyi nasip etsin. Egzersizlerime tekrar başlayalı 2 gün oldu. Dilatör kullanıyorum son aşamaya bir türlü geçemiyorum ve eşim bana 16 ekime kadar zaman verdi şuan herşey düzelmişken onu hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum. 16 Ekimin nedeni evliliğimizin 1. yılı. Çok korkuyorum. Ya o zamana kadar başaramazsan die kendime güvenim var ama işte ..

Arkadaşım, kendine güvenin olması çok önemli, inşallah sen de atlatırsın bu derdi bir an önce:) Önünde 12 günlük bir zaman dilimi var ki gerçekten iyi bir süre. Şu an hangi boy dilatördesin?

günaydın caniko nasılsın

Günaydın balım, nerdesiniz siz yahu, sabahtan beri kaldım buralarda yalnız:)) Şahaneyim valla hayatım:)) Dün de yaptık oldu yine çok şükürr:)) İlk girişte biraz zorlanıyo ama onun da çözümünü buldum:)) Yalnız bir sorun var, dün kociş içimde b....dı. Dünden beri de ya hamile kalırsam korkusu sardı beni.

ilk girişteki çözüm ne acaba arkadaşım? çok özel değilse eğer

inşallah cnm benımde 12 ekım evlılık yıldonumum 3 yıl olcak ben cok ıstıyorum o gune kadar olmasını heralde esıme en guzel hedıye bu olur:))

ilk girişteki çözüm ne acaba arkadaşım? çok özel değilse eğer

Canım özelimiz falan yok burda vallahi artık:)) Kayganlaştırıcı ile çabuk bir şekilde, sırayala, 1,2,3 parmak giriyorum içeriye bir-iki defa gir çık yapıyorum, girişi genişletiyorum. Kapıyı aralıyorum anlayacağın:)) Ama bunları çok hızlı bir şekilde yapıyorum:))

çok şükür canım rabbim başka sıkıntı vermesin.yumurtlama günlerin değilse düşük ihtimal canım.bu arada yeni sayfan hayırlı olsun şimdi öle bi bakındım okumadaım daha kim ne yazmış.bakalım bizede yazmak kısmet olur belki otarafa

Günaydınlarr, hani ya bu yarışmaya kimse rağbet etmiyor nerde bu kızlar hani raporları? öbür topik için baştan okumaya başladım bir kaç tane de kopyaladım hakkaten ne çok sayfa var.

mrb arkadaşlar!siteye yeni üye oldum.bende vajinismus hastasıyım.3yıllık evliyim.eşim bana tam anlamıyla destek ama artık umudumu tamamen yitirmiş durumdayım.buyüzden ona karşı mahcup durumdayım.yazılarınızı başarı öykülerinizi okudum.ama ben parmak egzersizi yapamıyorum.dokunamıyorum bile.çok denedim ama olmuyor.neolur yardımcı olun.

canım giriş genişledi zaten de daha bizim psikolojimiz henüz tam olmadı daha baştayız alışsın biraz sonra hiç gerek kalmayacak bak gör. özelimiz kalmadı ama olsun birilerine faydası dokunacaksa ne ala, hem zaten rahatsız edici şekilde anlatmıyor kimse gerekli denetimleri yapıyor herkes kendince merak ettiklerinizi çekinmeden sorun kızlar.

bunun içinmi bukadar beklemişiz, geçen senelerimize yazık, korkulacak hiçbişey yokmuş... bu başarı hikayelerini okudukça acayip cesaret geliyo bana yaa :))
acaba parmak egzersizi yapmadan direk denesem yapabilirmiyim bide benim malum dönemim yaklaşıyo arkadaşlar bugün yarın olurum sanırım bu dönemde p.girmesi sakınca yaratırmı acaba?

canım herkes öyleydi ama bir yerde canımıza tak etti başladık nete gir vajina resimlerine yapısına falan bak sonra aynayla incele biraz o da senin bir parçan biz hep yetim bıraktık o bölgeyi o da bize küstü galiba incele dokun ben de hep zarı parmağımla delerim çok kanar falan diye düşünüyordum yok öyle birşey bizim kafamızdaki yanlış bir senaryo sadece aynayı al biraz incele karşısında derin derin nefes alıp ver ıkın bak açılıyor ben ordaki açıklığı görene kadar kaç günüm gitmişti kapalı gibi geliyordu ama değil istediğimn an rahatlıkla açılıyor dokunmasanda başla doktora da gitsen dilatör verip bunları yaptırıyor çözüm sende, parmaklarında ,beyninde.

canım hoş geldin.umutsuz olma bende 7 aylık evliyim burayı okurdum kızlar bu egzersizleri nasıl yapıyor derdim çünkü midem bulanırdı benim içim dışıma çıkıyor gibi olurdum.yavaş yavaş alışırsın sende .parmak egzersizi bende yapamadım.sen kulak çöpüyle başla streç film sar üzerine kayganlaştırıcı yavaş yavaş ilerlemeye çalış önc zor olur zaten ama olmuyo diye bırakma alışınca giriyor.ben grubun tenbellerindeyim çok yavaş ilerliyorum şimdi yarısını alabiliyorum.herkes sana yardımcı olur bi yerden başlamak lazım değilmi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…