- 15 Ekim 2010
- 491
- 18
- 68
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #70.181
nasilsin canim neler yapiyorsun, hersey yolundami
nasilsin canim neler yapiyorsun, hersey yolundami
Nasılsınız ? Bazı nedenlerden dolayı siteye ve egzersizlere ara verdim beni tanıyanlar bilirler. Çok şükür diyorum inşALLAH bir daha aynı şeyleri yaşamam eskiye dönüp bakmakbile istemiyorum kabus gibiydi. Rabbim kimseye dert sıkıntı vermesin bir an önce bizlere bu illeti yenmeyi nasip etsin. Egzersizlerime tekrar başlayalı 2 gün oldu. Dilatör kullanıyorum son aşamaya bir türlü geçemiyorum ve eşim bana 16 ekime kadar zaman verdi şuan herşey düzelmişken onu hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum. 16 Ekimin nedeni evliliğimizin 1. yılı. Çok korkuyorum. Ya o zamana kadar başaramazsan die kendime güvenim var ama işte ..
Günaydın kızlarr:))
Arkadaşım, kendine güvenin olması çok önemli, inşallah sen de atlatırsın bu derdi bir an önce:) Önünde 12 günlük bir zaman dilimi var ki gerçekten iyi bir süre. Şu an hangi boy dilatördesin?
günaydın caniko nasılsın
Günaydın balım, nerdesiniz siz yahu, sabahtan beri kaldım buralarda yalnız:)) Şahaneyim valla hayatım:)) Dün de yaptık oldu yine çok şükürr:)) İlk girişte biraz zorlanıyo ama onun da çözümünü buldum:)) Yalnız bir sorun var, dün kociş içimde b....dı. Dünden beri de ya hamile kalırsam korkusu sardı beni.
Nasılsınız ? Bazı nedenlerden dolayı siteye ve egzersizlere ara verdim beni tanıyanlar bilirler. Çok şükür diyorum inşALLAH bir daha aynı şeyleri yaşamam eskiye dönüp bakmakbile istemiyorum kabus gibiydi. Rabbim kimseye dert sıkıntı vermesin bir an önce bizlere bu illeti yenmeyi nasip etsin. Egzersizlerime tekrar başlayalı 2 gün oldu. Dilatör kullanıyorum son aşamaya bir türlü geçemiyorum ve eşim bana 16 ekime kadar zaman verdi şuan herşey düzelmişken onu hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum. 16 Ekimin nedeni evliliğimizin 1. yılı. Çok korkuyorum. Ya o zamana kadar başaramazsan die kendime güvenim var ama işte ..
ilk girişteki çözüm ne acaba arkadaşım? çok özel değilse eğer
Canım özelimiz falan yok burda vallahi artık:)) Kayganlaştırıcı ile çabuk bir şekilde, sırayala, 1,2,3 parmak giriyorum içeriye bir-iki defa gir çık yapıyorum, girişi genişletiyorum. Kapıyı aralıyorum anlayacağın:)) Ama bunları çok hızlı bir şekilde yapıyorum:))
mrb arkadaşlar!siteye yeni üye oldum.bende vajinismus hastasıyım.3yıllık evliyim.eşim bana tam anlamıyla destek ama artık umudumu tamamen yitirmiş durumdayım.buyüzden ona karşı mahcup durumdayım.yazılarınızı başarı öykülerinizi okudum.ama ben parmak egzersizi yapamıyorum.dokunamıyorum bile.çok denedim ama olmuyor.neolur yardımcı olun.
mrb arkadaşlar!siteye yeni üye oldum.bende vajinismus hastasıyım.3yıllık evliyim.eşim bana tam anlamıyla destek ama artık umudumu tamamen yitirmiş durumdayım.buyüzden ona karşı mahcup durumdayım.yazılarınızı başarı öykülerinizi okudum.ama ben parmak egzersizi yapamıyorum.dokunamıyorum bile.çok denedim ama olmuyor.neolur yardımcı olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?