- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #70.201
Ooo hanımlar siz buralara uğrarmıydınız:))?
nerelerdesiniz siz yahu:))?
Ooo hanımlar siz buralara uğrarmıydınız:))?
nerelerdesiniz siz yahu:))?
canım hoş geldin.umutsuz olma bende 7 aylık evliyim burayı okurdum kızlar bu egzersizleri nasıl yapıyor derdim çünkü midem bulanırdı benim içim dışıma çıkıyor gibi olurdum.yavaş yavaş alışırsın sende .parmak egzersizi bende yapamadım.sen kulak çöpüyle başla streç film sar üzerine kayganlaştırıcı yavaş yavaş ilerlemeye çalış önc zor olur zaten ama olmuyo diye bırakma alışınca giriyor.ben grubun tenbellerindeyim çok yavaş ilerliyorum şimdi yarısını alabiliyorum.herkes sana yardımcı olur bi yerden başlamak lazım değilmi[/Q
bunun dışında başka bir çözümü başka bir yolu yokmu bunun?tek yol bumu?
ARKADAŞLAR DAHA BUGÜN KULLANMAYA BAŞLADIM SİTEYİ VE PEK BİŞEY ANLAMADIM.MSJIMA CVP GELMEDİ.BENDE VAJİNİSMUS HASTASIYIM.BANADA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ.melike.duran.dikmen@hotmail.com yardımlarınızı bekliyorum
canım hoş geldin.umutsuz olma bende 7 aylık evliyim burayı okurdum kızlar bu egzersizleri nasıl yapıyor derdim çünkü midem bulanırdı benim içim dışıma çıkıyor gibi olurdum.yavaş yavaş alışırsın sende .parmak egzersizi bende yapamadım.sen kulak çöpüyle başla streç film sar üzerine kayganlaştırıcı yavaş yavaş ilerlemeye çalış önc zor olur zaten ama olmuyo diye bırakma alışınca giriyor.ben grubun tenbellerindeyim çok yavaş ilerliyorum şimdi yarısını alabiliyorum.herkes sana yardımcı olur bi yerden başlamak lazım değilmi[/Q
bunun dışında başka bir çözümü başka bir yolu yokmu bunun?tek yol bumu?
Güzelim, ben de hiç egzersiz yapamdan bu dertten kurtulmak istemiştim, bunun için de bir dünya para bayılıp doktora gittim en ilk başta. Zannettim ki, ben hiçbir egzersiz yapmadan dotor sihirli bir değnek değdirecek bana, ben pat diye b udertten kurtulacağım. Doktorun ofisine gittiğimde orada bekleyen 10 civarı kadın vardı, eyvah dedim bunlar da kurtulur bu dertten ama ben yine de kurtulamama. Hayatımın sonuna kadar bu sorunu yaşayacağım. İster hipnoz ol, ister kızlık zarını aldır, her ne yaparsan egzersiz yapmadan bu sorundan kurtuluşun yok malesef. Bunun tek yolu bu. Bunu yapmak zorundasın çünkü beynin şu anda oraya hiçbirşey girmez diye düşünüyor, halbuki egzersizlerin matığı beynine hükmedebilmek, bu yanlış nanı eğiştirebilmek. Kime gidersen git sana parmak ya da dilatörle egzersiz yapmanı söyleyecek, tek başına ya da eşinle.
Ben bu derdi yeneli çok şükür 10 gün oldu, 3 aylık evliyim ben de. İlk başarmamda ağladım mutluluktan, bu muyumuş bunca zaman dert ettiğim mevzu dedim. Bunu eşin için falan için filan için değil, kendin için yenmek zorundasın, o yüzden sen şimdi hiç başka yolu vs var mıdır diye bakmadan -ki yok- bir an önce egzersizlere başla derim ben. Söylediklerimi yanlış anlama lütfen canım, biz burada aile gibi olduk, en mahrem sırlarımızı konuşuyoruz birbirimizle ve tek deridimiz birbirimizeyardımcı olmak. Ben hem doktor gittim hem buradaki arkadaşlardan destek aldım. Eğer parmagınla yapamazasan ilk başta kulak çöpü ile başla. Biz sana yardımcı oluruz. Ha dersen ki ben ille de doktora falan gidecem, o zaman da şöyle bir 3000 tl yi falan hazırla:))
Biz buradan hiç vaz geçmedik ki))
Benim biraz yoğun geçdi günlerim- misafirler, kaynanamlar filan, nete zaman ayıramıyordum)
E girdiyimde- son burakdığım sayfadan bu yana konuyu okumamam da bayaaaa bi zamanımı alıyor)
İyilik Valla) Senden n`aber,? diye sormicam) Son durumlarını takip ediyorum))
Haa bu arada çok arkadaş ikinci, üçüncü denemenin acı verdiyini söylüyor, tamamen normal bi hal- hatta ben başa döndüyümü bile zann etdim ikinci denememde- ama bu fikri çabuk def etdim.
Bi de ben haleeennn bakire olduğumu düşünüyom
ARKADAŞLAR DAHA BUGÜN KULLANMAYA BAŞLADIM SİTEYİ VE PEK BİŞEY ANLAMADIM.MSJIMA CVP GELMEDİ.BENDE VAJİNİSMUS HASTASIYIM.BANADA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ.melike.duran.dikmen@hotmail.com yardımlarınızı bekliyorum
ilginiz için teşekkür ederim arkadaşlar.beni çok mutlu ettiniz.içimde yeniden bi kıpırdanma oldu.peki size bişey sorcam bu kremler pomadlar filan neyin nesi?bunlarıda kullanmakmı gerekir?kullanmak gerekirse hangisini kullanmak doğrudur.bu konuda bilgisi olan varmı
canım niye öyle düşünüyorsun zarın duruyor diye mi çoğumuz öyleyiz ama teknik olarak sonuçta ilişkiye girdik mi? girdik
canım öbür topikte editör burdaki topikten devam edin mi yazmış yani orda yazmayacak mıyız?
nereden başalayacağımı bilemiyorum.kafam karmakarışık.sizce nereden başlamalıyım?
nereden başalayacağımı bilemiyorum.kafam karmakarışık.sizce nereden başlamalıyım?
Kızlardan biri de söylemişdi- içeri koskoca p..s girdikten sonra zarmı kalır diye))
Ama ben sert git-gele izn vermiyorum daha- Çok şükür ilişkiye giribeliyorum- ama zamanla bu git-gel işini de hall edicem))
Sadece bu zar beynimi yiyiyor- duruyormu acaba?( Jinekoloğa da gidemiyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?