Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ooo hanımlar siz buralara uğrarmıydınız:))?

nerelerdesiniz siz yahu:))?

cnm gelmez miyiz hiç,hatta ben hergün mutlaka giriyorum ama genelde geceleri detaylı okuyabiliyorum,gündüz işte pek vaktim olmuyo,bak herşeyden haberim var yeni topic açtın,oraya başarı hikayemi bile yazdım,aşkolsun canım,ben bi daha zor bırakırım burayı,sen nasılsın nası keyfiler?

ARKADAŞLAR DAHA BUGÜN KULLANMAYA BAŞLADIM SİTEYİ VE PEK BİŞEY ANLAMADIM.MSJIMA CVP GELMEDİ.BENDE VAJİNİSMUS HASTASIYIM.BANADA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ.melike.duran.dikmen@hotmail.com yardımlarınızı bekliyorum

Ooo hanımlar siz buralara uğrarmıydınız:))?

nerelerdesiniz siz yahu:))?

Biz buradan hiç vaz geçmedik ki))

Benim biraz yoğun geçdi günlerim- misafirler, kaynanamlar filan, nete zaman ayıramıyordum)
E girdiyimde- son burakdığım sayfadan bu yana konuyu okumamam da bayaaaa bi zamanımı alıyor)
İyilik Valla) Senden n`aber,? diye sormicam) Son durumlarını takip ediyorum))

Haa bu arada çok arkadaş ikinci, üçüncü denemenin acı verdiyini söylüyor, tamamen normal bi hal- hatta ben başa döndüyümü bile zann etdim ikinci denememde- ama bu fikri çabuk def etdim.

Bi de ben haleeennn bakire olduğumu düşünüyom

canım yazdık sen görmedin sanırım tek yolu egzersiz başka yolları da deneyenler var ama başaranlar pek yok beyinde bitmesi gerekiyor bunun için de egzersiz hipnoz da yapsa doktor yine aparat veriyor, bir kez ilişkiye girmek istiyosan çeşitli yolları var galiba ama bu bir ömür başında o yüzden beyninde bitmesi gerek.

canım niye öyle düşünüyorsun zarın duruyor diye mi çoğumuz öyleyiz ama teknik olarak sonuçta ilişkiye girdik mi? girdik

canım bu arada mail adresini kaldır buradan, malesef bazen art niyetli kişiler de girebiliyor bu siteye. :)

ilginiz için teşekkür ederim arkadaşlar.beni çok mutlu ettiniz.içimde yeniden bi kıpırdanma oldu.peki size bişey sorcam bu kremler pomadlar filan neyin nesi?bunlarıda kullanmakmı gerekir?kullanmak gerekirse hangisini kullanmak doğrudur.bu konuda bilgisi olan varmı

canım kullanırsan rahat oluyor egzersizler kayganlaştırıcı jel al nette ultrason jeli diye bakarsan bulursun medikallerde satılıyormuş ya da eczanelerden su bazlı olanları daha iyiymiş krem de fito krem, bepanten falan tahriş falan olursa diye biir de bebek yağı kullanıyorlar benimki ty&ja diye bir jel ama pahalı biraz gerek yok.sen sor biz anlatalım ne ile başlamak istiyosun?

canım niye öyle düşünüyorsun zarın duruyor diye mi çoğumuz öyleyiz ama teknik olarak sonuçta ilişkiye girdik mi? girdik

Kızlardan biri de söylemişdi- içeri koskoca p..s girdikten sonra zarmı kalır diye))

Ama ben sert git-gele izn vermiyorum daha- Çok şükür ilişkiye giribeliyorum- ama zamanla bu git-gel işini de hall edicem))

Sadece bu zar beynimi yiyiyor- duruyormu acaba?( Jinekoloğa da gidemiyorum(

Son düzenleme:
sağol arkadaşım teşekkür ederim ama ben özel msj yazamıyorum.100 msj olmadan yazılmıyormuş.msjına cvp veremedim.ama msnden veya faceden eklersen beni daha rahat konuşabilirz.

canım öbür topikte editör burdaki topikten devam edin mi yazmış yani orda yazmayacak mıyız?

nereden başalayacağımı bilemiyorum.kafam karmakarışık.sizce nereden başlamalıyım?

Cnım ilk olarak eline bir ayna alıp vajina girşine cinsel organına bakarak başlıyosun:)) Yere otur arkana yaslan bacaklarını acabildigin kadar ac, ayna ile cinsel organına bak, ayrıntılarını görmeye çalış, buun yaparken ıkınmaya da çalış ki, vajina girişin açılsın yolun başını gör. Elinde bebeyağı var ise biraz ondan al parmaklarına ve vajina girişine dokunmaya çalış. orası san ilk başta sert duvar gibi gelecek ama sakın buna inanam orası gayet yumusak aslında senin kasılmandan doalyı sertmiş gibi oluyor. Kendine iyice dokun, bunu yaparken derinnefes alıp ver, gevşe. Sonra yapabilirsen serçe parmagına bebeyağı sür o giriş kısmından içeri sogru sokmayı dene parmagını. Acı vs. hiçbirşey olmuyor merak etme:)) Parmak yapamazsan da eger, kulak çöpününetrafına ucundaki pamuklarla aynı hizada olacak şekide pamuk sar onu da pürüzsüzcestreçle. Yine bebeyağı sür ve o delikten onu içeri almay ıdene. Ben bebeyağı diyorum ama evde vardır diye. Zamanın var ise git eczaneden kayganlaştırıcı, al. Bunları bir dene bakalım:))

canım ben geçenlerde gitmiştim doktor baktı duruyor demişti bana. ama seninkini sanmıyorum baya bi esnemiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…