Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

öncelikle hosgeldın cnm...bende 3 yıllık evlıyım burada hepımız aynı seylerı yasıyoruz aynı sorunları paylasıyoruz bende bundan 1 ay oncesıne kadar yanı buradakı basarı maıllerını arkadaslarımın goztermıs oldugu azimi hüznü mutlulugu paylastıklarını gorunceye kadar deıl dokunmak bakamıyordum bıle hele kı bırcok doktora gıtmeme ragmen...oncelıkle aynayla basladım bacaklarımı acabıldıgım kadar actım ve tv nın karsınına gectım oraya odaklanmamaya calıstım okey jel surdum once kendımı alıstırmak zorundayım dedım bunu yapmalıydım sonsuza kadar deılya ben hep kactım elbet bırgun olacak dıye belkı bı sıhırlı degnek bekledım:)ama anladımkı hersey bende bıtıyo gercekten ıstedım cunku bu sefer evet bu sefer bunu yapmalıyım dedım ve en basıtı kulak cubuguyla basladım suanda 8 cnm aparatla calısıyorum ve ılk basta mızmızlanarak basladıgım egzersızler yaptıkca hosuma gıtmeye basladı neredeyse sımdı gunde 4 saatımı ayırıyorum sende yapabılırsın basla sakın pes etme unutma o bızı degıl bız onu yenecegız...inş bi nebze olsun yardımcı olmusumdur...

hoşbulduk çıtır naparsın ya kızlar ben şimdik egzersiz yapıcamda neyle yapayım nasıl yapayım bilemedim bulamadım çözemedim 2parmagmı alyrum aparat yapamyrum napaym 3 parmakta neka girerki yaf..:44:

kızlar egzersiz yapan yokmu yeni yarışma başlatmışlar 15 ekim :97:

var tatlım olmazmı:))))buaksam 10 cnm deneme yapıcam uzun bır gece benı beklıyor ama p...s denemıcem henuz ıyıce alıstırcam kendımı evlılık yıldonumum 12 ekım o zmn a kadar cok hırslıyım o gece yapıcam:))))

inş canım .ben başlayamadım yeni yarışmaya reglim başladı

hoşbulduk çıtır naparsın ya kızlar ben şimdik egzersiz yapıcamda neyle yapayım nasıl yapayım bilemedim bulamadım çözemedim 2parmagmı alyrum aparat yapamyrum napaym 3 parmakta neka girerki yaf..:44:

kulak çöpüne peçete sar pürüzsüz olsun .güzelce streçle.girerse peçeteyi fazlalaştır

canım girişteki zorlanmanın çözümünü buldum demişsin ???
ben illaki kayganlaştırıcı sürerek içeri alabiliyorum.
ayrıca bende herhangi bir his yok. sende var mı ?

meloşcum tam yerine gelmişsin. merak etme bu siteye gelen mutlaka başarıyor.parmakla deneyemiyorsan kulak çubuğuna streç film sar. jel sür. burnundan derin nefes al. ağzından ver. sonrasında ıkın. o sırada ayna karşısında içeri sokmayı dene. güzel şeyler düşün. başaracağım de.

canım girişteki zorlanmanın çözümünü buldum demişsin ???
ben illaki kayganlaştırıcı sürerek içeri alabiliyorum.
ayrıca bende herhangi bir his yok. sende var mı ?

Hayatım, kociş istemese de ben de mutlaka kayganlaştırıcı sürüyorum. Aslında sou yok ama psikoljik olara khala acır mı korkuu yüüzden ilk girişelre biraz zor olabiliyor, p..s girmeden hemen önce kayganlaştırıcı sürerken 3 parmaga kadar egzersiz yapar gibi yapıyorum birkaç sn lik bişy
sonra rahat oluyo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…