- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #70.221
mrb arkadaşlar!siteye yeni üye oldum.bende vajinismus hastasıyım.3yıllık evliyim.eşim bana tam anlamıyla destek ama artık umudumu tamamen yitirmiş durumdayım.buyüzden ona karşı mahcup durumdayım.yazılarınızı başarı öykülerinizi okudum.ama ben parmak egzersizi yapamıyorum.dokunamıyorum bile.çok denedim ama olmuyor.neolur yardımcı olun.
kızlar egzersiz yapan yokmu yeni yarışma başlatmışlar 15 ekim :97:
var tatlım olmazmı:))))buaksam 10 cnm deneme yapıcam uzun bır gece benı beklıyor ama p...s denemıcem henuz ıyıce alıstırcam kendımı evlılık yıldonumum 12 ekım o zmn a kadar cok hırslıyım o gece yapıcam:))))
hoşbulduk çıtır naparsınya kızlar ben şimdik egzersiz yapıcamda neyle yapayım nasıl yapayım bilemedim bulamadım çözemedim 2parmagmı alyrum aparat yapamyrum napaym 3 parmakta neka girerki yaf..:44:
Günaydın balım, nerdesiniz siz yahu, sabahtan beri kaldım buralarda yalnız:)) Şahaneyim valla hayatım:)) Dün de yaptık oldu yine çok şükürr:)) İlk girişte biraz zorlanıyo ama onun da çözümünü buldum:)) Yalnız bir sorun var, dün kociş içimde b....dı. Dünden beri de ya hamile kalırsam korkusu sardı beni.
mrb arkadaşlar!siteye yeni üye oldum.bende vajinismus hastasıyım.3yıllık evliyim.eşim bana tam anlamıyla destek ama artık umudumu tamamen yitirmiş durumdayım.buyüzden ona karşı mahcup durumdayım.yazılarınızı başarı öykülerinizi okudum.ama ben parmak egzersizi yapamıyorum.dokunamıyorum bile.çok denedim ama olmuyor.neolur yardımcı olun.
canım girişteki zorlanmanın çözümünü buldum demişsin ???
ben illaki kayganlaştırıcı sürerek içeri alabiliyorum.
ayrıca bende herhangi bir his yok. sende var mı ?
canım hoş geldin.umutsuz olma bende 7 aylık evliyim burayı okurdum kızlar bu egzersizleri nasıl yapıyor derdim çünkü midem bulanırdı benim içim dışıma çıkıyor gibi olurdum.yavaş yavaş alışırsın sende .parmak egzersizi bende yapamadım.sen kulak çöpüyle başla streç film sar üzerine kayganlaştırıcı yavaş yavaş ilerlemeye çalış önc zor olur zaten ama olmuyo diye bırakma alışınca giriyor.ben grubun tenbellerindeyim çok yavaş ilerliyorum şimdi yarısını alabiliyorum.herkes sana yardımcı olur bi yerden başlamak lazım değilmi[/Q
bunun dışında başka bir çözümü başka bir yolu yokmu bunun?tek yol bumu?
meloşçum msn e ekledim detaylı anlatabilirim
Hatunlar napıyonuz:)) egzersizlerne alemde, raporları alayım bakalım:))
son zamanlarda yenipte kaçanları yuhlamak istiyorum
Bizler hala buradayız bebeemm:)) vajinismusla mücadelemiz elele omuz omuza devam edecek her daim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?