Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar b uaksam kocişe bir surpriss yapmaya karar verdim. Paşacım iişe başladı dün çok şükür:)) Eve gideyim her yeri türbeye çevireyim diyorum:))) Başka önerileriniz varsa da anlatın bana pleaseee:)))

Merabalar kızlar nasılsınız bakalımm eve net alıcam hee yakında işte giremiyorum bi türlü
nasıl gidiyo bakalımm albuneaa aybice nasılsınız güzeller
albuneaa cnm yeni topic güzel olmuş da yazamadım ben de daha

arkadaşlar herkese merhabalar
bende bu siteye üye olupta vajinusmusu yenenlerdenim uzun zamandır siteye giremedim tüm yeni arkadaşlara hoşgeldiniz demek istiyorum.Kendimi çok bencil hissediyorum hastalığımı yenince hiç kimseye bakmadan siteden ayrılmış gibi oldum..ama herşey o kadar hızlı olduki hastalığımı yendikten sonra işti yorucu bir hamilelik süreci çocuktu derken uzun zaman ayrı kaldım.Yeni arkadaşlara uğraş verenlere şunları söylemek istiyorum sakın umutsuzluğa kapılmayın üstesinden gelinmeyecek birşey olsaydı ben yenemezdim.Artık umutlarım tükenmişti sonra bu siteye üye oldumALLAH RAZI OLSUN buradaki arkadaşlar o kadar yardımcı oldular ki üye olduktan kısa bir süre sonra hastalığımı yendim.Benim yenmem 8 ay sürdü dile kolay şimdi kısa bir zaman gibi görünüyor ama çektiğim acıları döktüğüm gözyaşlarını düşününce o kadar zor bir süreçtiki ama inanarak çalışarak bol bol egzersiz yaparak yendim sakın ümitsizliğe kapılmayın kesinlikle yenecekiniz ALLAH ın izniyle en kısa zamanda. dualarım hep sizlerle

belinay şekerim görmemişim seni sorry nasıslsın bakalım hızlıca son sayfalara bi göz attım
aybicecim 4-5 güne başlarsın inş sen de tekrar , belinay cnm ya 2 parmak aıyosan olur inş yakındır yani bence ben
aparat çalışmamıştım rahatlat biraz kendini
albuneaa kızz anlaamdım what do you mean türbeye çevirmek????

son zamanlarda yenipte kaçanları yuhlamak istiyorum

canim izinden geldigim icin yapmam gereken isler cok birikti. o.yüzden sizlerle ilgilenemiyorum, ama beni taniyanlar bilir sizlerle ilgilenmeyi yardimci olmayi cok seviyorum. cok güzel 1.duygu insallah en kisa zamanda sende yenip, baskalarina yardimci olursun. yazistigim arkadaslara söylüyorum bu herkes icin gecerl:i sende bana istedigin zaman, istedigin herseyi sorabilirsin her konuda bana yazabilirsin , ben simdilik sik giremedigim icin bana yazicak olursan özel mesas gönder. cünkü gecmisi okuyamadim hala . kendine iyi bak.

cnm kulak çubuğunu aylar önce denemiştim. şimdi serçe parmaktayım.hergün denicem inş. ilerlerim.

banyoya kadar her yeri mumla donatcam balım :)))))))

iiz canım seni sormalı neler yapıyorsun vajiden sonra hayat nasıl devam ediyor

arkadaşlar bir tavsiyede bulunmak istiyorum egzersiz yapmaya çalışan yeni başlayan arkadaşlar ilk önce en ince (doğum günü)mumla başlayıp yavaş yavaş kalın mumlarla deneyebilirsiniz gerçekten çok faydalı parmakla yapamayanlar denesin birde eşinizden rica edin egzersizleri birlikte yapmaya çalışın gerçekten çok faydalı oluyor birde anestol krem var o bölgeyi biraz uyuşturuyor ilk başlarda kullanmak çok faydalı oluyor.Uyuştuğu için pek bişey hissetmiyorsunuz.İlerisi için çok faydalı en azından beyninizde vajinaya girişin çok kolay olduğunu görüyorsunuz.

tşkler canım bende seni biliyorum .yaşlandım sensin demi. ilgilendiğiniz için çok saolun hatta geçmiş sayfalarda size teşekkür etmiştim yendikten sonra sayfayı bırakmadığınız için

saol cnm çok yardımcı olyosun nursende hakkınızı helal edin evet 2parmak rahat olyo artık bakalım..aybike cnm katılyorum yuhlamana eski çaba yardımlaşma yok sayılı kişiler var ama onlarda hergün yok..

Hatunlar napıyonuz:)) egzersizlerne alemde, raporları alayım bakalım:))

cnm ben hala serçe parmak 1 boğumdayım ama bugün biraz bir boğumu geçti gibi oldu ilerledi yani çıkartrken tedirgin oldum hatta. ama ondan sonra denememde bir boğumu geçemedim. şu serçeyi tam alsam iyice cesaretlenicem aslında. bide tv karşısında yaptım. biraz yavaş ilerliyorum ama azimliyim.

tşkler canım bende seni biliyorum .yaşlandım sensin demi. ilgilendiğiniz için çok saolun hatta geçmiş sayfalarda size teşekkür etmiştim yendikten sonra sayfayı bırakmadığınız için

evet canim ben yaslandim. beni göremessende her zaman özelden yazabilirsin bana. eger buraya yazarsan görmeyebilirim cünkü gecmisi daha okumaya baslamadim. ama hergün girip göz atiyorum. özel mesas geldiginde.de zaten kirmizi 1.bildiri oluyor. yani insan hemen görüyor.

iiz canım seni sormalı neler yapıyorsun vajiden sonra hayat nasıl devam ediyor

ii cnm herşey yolunda şükür iş güç işte geçen haftalarda üşütmüştüm biraz ama iim şimdi
zaten bu ara kiminle konuşursam hasta yatıyo vss..
hala arada albunea da yazmış ya hani giriş bazen sıkıntılı oluyodu geçen haftalarda ama şimdi galiba oturdu herşey
daha rahatım yanii
cnm evlilik yıldönümü 30 eylül olan sendin dimi yanlış mı kalmış aklımda

bebe yağı kullanan ark. varsa bebe yağı mantar yapıyor onu kullanmayın derim.
ben ultrason jeli kullanıyorum hem çok uygun hem zararsız ve çok uzun süre gidiyo.

Son düzenleme:
kızlar en son egsersızımden sonra tahrıs olmus vajı bolgesı
1 gun ara verıp gece yenıden egsersız yaptım anestol hıc kullanmamıstım
kullanıp faydasını goreyım dedım ama benım ıcn olumsuz etkı bıraktı
o bolgeyı hıc hıssetmeyınce mumu yonlendırmekte zorlandım
suan fıto kullanıyorum yarın mısafır olmıcak bu haftakı tek musaıt gunum
tahrıs ınsallah hafıflerde yarın esımle denemek ıstıyorum ..

yenı gelen arkadaşlar ben ılk serçe parmakla başlamıstım
ama sımdı nedense parmak egsersızı yapamıyorum dırek aparatlarla egsersız yapıyorum
kısıden kısıye degısıyor egsersız türü parmak ıle yapamazsanız kulak copu ve mınık mumlarla egsersıze baslıyabılırsınız

evet canim ben yaslandim. ben daha gecmisi okuyamadim onun icin yazicagin zaman simdilik özel mesas gönder. buraya yazarsan görmeyebilirim. ama özel yazarsan, biliyorsun kirmisi 1bildiri oluyor, insanin hemen haberi oluyor. kendine iyi bak.

banyoya kadar her yeri mumla donatcam balım :)))))))

ay ne güzel düsünmüssün hadi bakalim ama kendini sartlandirma: o.güne kadar egzersislerini düzenli yapnefes al ver ikin,sonra egzersisi gerceklestir. bu kendini pskolojik olarak hazirla, yapicam yapabilirim basaricam basarabilirim. baskasi yapiyorsa bende yapabilirim: benim diger kadinlardan neyim eksik.bunlari söyle hep kendine) bu arada o.büyük gün gelmeden konusalim sana tatkik vereyim. kendine iyi bak

ii canım.daha düzene girer.yok canım ben çizelge hazırlamıştım kendime güya 30 eylülde yenecem diye belki o aklında kalmıştır.sildim zaten çizelgemi iki oldu hazırlıyorum ikisindede olmuyor dahada yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…