- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #70.241
son zamanlarda yenipte kaçanları yuhlamak istiyorum
cnm bende bundan 1 ay oncesıne kadar dıil denemek aklıma getırmek dahı ıstemıyordum taki bu topige gelene kadar:))...sımdı 8 cnm mum denemesındeyım...
benim sana onerım ılk kulak cubugu dene onla basla ve alıstır yavas yavas etap deıstır...
belinay şekerim görmemişim seni sorry nasıslsın bakalım hızlıca son sayfalara bi göz attım
aybicecim 4-5 güne başlarsın inş sen de tekrar , belinay cnm ya 2 parmak aıyosan olur inş yakındır yani bence ben
aparat çalışmamıştım rahatlat biraz kendini
albuneaa kızz anlaamdım what do you mean türbeye çevirmek????
Merabalar kızlar nasılsınız bakalımm eve net alıcam hee yakında işte giremiyorum bi türlü
nasıl gidiyo bakalımm albuneaa aybice nasılsınız güzeller
albuneaa cnm yeni topic güzel olmuş da yazamadım ben de daha
canim izinden geldigim icin yapmam gereken isler cok birikti. o.yüzden sizlerle ilgilenemiyorum, ama beni taniyanlar bilir sizlerle ilgilenmeyi yardimci olmayi cok seviyorum. cok güzel 1.duygu insallah en kisa zamanda sende yenip, baskalarina yardimci olursun. yazistigim arkadaslara söylüyorum bu herkes icin gecerl:i sende bana istedigin zaman, istedigin herseyi sorabilirsin her konuda bana yazabilirsin , ben simdilik sik giremedigim icin bana yazicak olursan özel mesas gönder. cünkü gecmisi okuyamadim hala . kendine iyi bak.
belinay şekerim görmemişim seni sorry nasıslsın bakalım hızlıca son sayfalara bi göz attım
aybicecim 4-5 güne başlarsın inş sen de tekrar , belinay cnm ya 2 parmak aıyosan olur inş yakındır yani bence ben
aparat çalışmamıştım rahatlat biraz kendini
albuneaa kızz anlaamdım what do you mean türbeye çevirmek????
Hatunlar napıyonuz:)) egzersizlerne alemde, raporları alayım bakalım:))
tşkler canım bende seni biliyorum .yaşlandım sensin demi. ilgilendiğiniz için çok saolun hatta geçmiş sayfalarda size teşekkür etmiştim yendikten sonra sayfayı bırakmadığınız için
iiz canım seni sormalı neler yapıyorsun vajiden sonra hayat nasıl devam ediyor
tşkler canım bende seni biliyorum .yaşlandım sensin demi. ilgilendiğiniz için çok saolun hatta geçmiş sayfalarda size teşekkür etmiştim yendikten sonra sayfayı bırakmadığınız için
banyoya kadar her yeri mumla donatcam balım :)))))))
ii cnm herşey yolunda şükür iş güç işte geçen haftalarda üşütmüştüm biraz ama iim şimdi
zaten bu ara kiminle konuşursam hasta yatıyo vss..
hala arada albunea da yazmış ya hani giriş bazen sıkıntılı oluyodu geçen haftalarda ama şimdi galiba oturdu herşey
daha rahatım yanii
cnm evlilik yıldönümü 30 eylül olan sendin dimi yanlış mı kalmış aklımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?