- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #70.261
ay ne güzel düsünmüssün hadi bakalim ama kendini sartlandirma: o.güne kadar egzersislerini düzenli yapnefes al ver ikin,sonra egzersisi gerceklestir. bu kendini pskolojik olarak hazirla, yapicam yapabilirim basaricam basarabilirim. baskasi yapiyorsa bende yapabilirim: benim diger kadinlardan neyim eksik.bunlari söyle hep kendine) bu arada o.büyük gün gelmeden konusalim sana tatkik vereyim. kendine iyi bak
Kızz yaslandım ben çoktan yendim balım, bu gece kocişe cesstt yapacam:)))
Canım dikkat et sıkı giyin..regl sancısına sıcak süte veya suya kakao karıştır acı olsun çok iyi gelr geçmiş olsun çıtırkarnım ağrıyorrrrrrrrrrr
vay vay vayyy allahım bu günleri gösterdin ya çok şükür yenme faslı bitti şimdi sexsi hatunlar olma devri başlıyor...
canım başta bende öyle hissetmiştim fazla sürme sürdükten 10-15 dakika sonra yap.
vallahi haklısın nursenacım güzel fikir albuneaaa
başkada bişi gelmedi ki aklıma ama en ufak bi değişiklik bile güzel oluyo arada
bende geçnlerde temizliği falan yaptım sonra da bi güzel süslendim saç makyaj süper oldu
ben hamile kaldığımda inşallah yani o zaman ilginç bi şeyle söylemeyi düşünüyorum
vay vay vayyy allahım bu günleri gösterdin ya çok şükür yenme faslı bitti şimdi sexsi hatunlar olma devri başlıyor...
yarım saat bekledım canım ama hıs kaybı gıtmedı neyse bende onsuz denerım..
Sexi hatun olsak ne hayatım hala tek pozisyondayız. Gel de bunu kocişe anlat, yatakta şekilden şekile girmmizi bekliyolarhemmenbugun ilk şekil değişikliğim deneyecem ben de puhahah
mesajlar alındımı kuzucuklarımmmm belinay ve aybiceee ve ismini hatırlayamadığım herkessss
albuneaa ve nursena size de tavsiyeemmm pozisyon konusunda rahat olun ok zamanla oluyooo
cnm kulak çubuğunu aylar önce denemiştim. şimdi serçe parmaktayım.hergün denicem inş. ilerlerim.
banyoya kadar her yeri mumla donatcam balım :)))))))
sağol canım da gel bunu bizim sabırsız kocalara anlat ee yendin ya diyorlar daha yürümeden koşmamızı bekliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?