Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızz yaslandım ben çoktan yendim balım, bu gece kocişe cesstt yapacam:)))

vay vay vayyy allahım bu günleri gösterdin ya çok şükür yenme faslı bitti şimdi sexsi hatunlar olma devri başlıyor...

vallahi haklısın nursenacım güzel fikir albuneaaa
başkada bişi gelmedi ki aklıma ama en ufak bi değişiklik bile güzel oluyo arada
bende geçnlerde temizliği falan yaptım sonra da bi güzel süslendim saç makyaj süper oldu
ben hamile kaldığımda inşallah yani o zaman ilginç bi şeyle söylemeyi düşünüyorum

ama anlayacak adam lazım benim eşim tam bir odun sexsi olsam burnumdan getirir vay üşüteceksin diye, karım benim için hazırlanmış falan demez.

vay vay vayyy allahım bu günleri gösterdin ya çok şükür yenme faslı bitti şimdi sexsi hatunlar olma devri başlıyor...

Sexi hatun olsak ne hayatım hala tek pozisyondayız. Gel de bunu kocişe anlat, yatakta şekilden şekile girmmizi bekliyolarhemmen bugun ilk şekil değişikliğim deneyecem ben de puhahah

yarım saat bekledım canım ama hıs kaybı gıtmedı neyse bende onsuz denerım..

canım zaten p... girdiğini falan da pek hissetmiyoruz, zaten onsuz denemen daha iyi sonrasında acaban olmaz allahtan şimdi kullanmadan yapabiliyorum ama bana yardımı oldu inkar edemem.

Sexi hatun olsak ne hayatım hala tek pozisyondayız. Gel de bunu kocişe anlat, yatakta şekilden şekile girmmizi bekliyolarhemmen bugun ilk şekil değişikliğim deneyecem ben de puhahah

aynen ama ben buna şükür diyorum zamana ihtiyacım var şimdilik pozisyon sınırlı dedim eşime zaten öyle pat diye herşeyi yapacak kapasitemiz olsa vaji olmazdık ama çabalamaktan mı fazla istemekten mi nedir ya da kendimizi eksik hissettik hep belki ondan bizlerde potansiyel var daha doğrusu oluştu öyle gözlemliyorum ben.

Aybicecim boşver zaten tarih vs.. herhangi bişeye şartlandırmak genellikle ters tepiyo
ben inanıyorum geçen belinaya da yazmıştım geçenlerde namazdan sonra herkes geçti aklımddan tek tek
kendi sıkıntılı ağlamadan geçmeyen günlerim geldi aklıma ama inanın siz de biliyosunuz ben de burada sizlerin sayenizde yendim
inanın çokkk ama çook yakın içimden böyle düşünüyorum yani ve dualarım sizinle sürekli
bana da çok uzak ve zor geliyodu Rabbim bu yükü bana uzun süre taşıtma diye dua edyodum
bi zamanı varmış ve geçti şükür
nolur defalarca yazdım kimse ertelemesin ve kendinize güvenin tekrar yazıyorum belinay
ben 2 parmağı bile sadece 5-6 kez yapmışımdır o kadar olacak kızlar azimli olun ve vazgeçmeyin nolurrrr
sizleri çokk seviyorum yarın görüşmek dileğiyle

mesajlar alındımı kuzucuklarımmmm belinay ve aybiceee ve ismini hatırlayamadığım herkessss
albuneaa ve nursena size de tavsiyeemmm pozisyon konusunda rahat olun ok zamanla oluyooo

mesajlar alındımı kuzucuklarımmmm belinay ve aybiceee ve ismini hatırlayamadığım herkessss
albuneaa ve nursena size de tavsiyeemmm pozisyon konusunda rahat olun ok zamanla oluyooo

sağol canım da gel bunu bizim sabırsız kocalara anlat ee yendin ya diyorlar daha yürümeden koşmamızı bekliyorlar

cnm kulak çubuğunu aylar önce denemiştim. şimdi serçe parmaktayım.hergün denicem inş. ilerlerim.

çok iyi tatlım derin derin nefes al faydası cok var burnundan al nefesı agzından ver ılerlıceksın sabret ben hala kendıme ınanamıyorum mum benım ıcın o kadar buyuk bı olaydıkı yaptıkcaı nsanın guvenı artıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…