- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #70.281
kıslar merhaba bende 1 hafta oldu yendimmmmmmmmmm çok şükür. ama sonrasında adet oldum pek deneyemedik cuma yıkancam iş sorunsuz olur. kasmalarım decam ediyodu inş artık hepsi biterrrr. benimde eşim takmış 1 pozisyona onda yapmam lazımmış halbuki daha yeniyim. neyse inşşşşş başa dönmem ve inşşşş bu sıkıntıyı çeken herkessss kurtulurrr. bendeee taze gelinimmmmmmmmmm:)))))))))))
kıslar merhaba bende 1 hafta oldu yendimmmmmmmmmm çok şükür. ama sonrasında adet oldum pek deneyemedik cuma yıkancam iş sorunsuz olur. kasmalarım decam ediyodu inş artık hepsi biterrrr. benimde eşim takmış 1 pozisyona onda yapmam lazımmış halbuki daha yeniyim. neyse inşşşşş başa dönmem ve inşşşş bu sıkıntıyı çeken herkessss kurtulurrr. bendeee taze gelinimmmmmmmmmm:)))))))))))
Sexi hatun olsak ne hayatım hala tek pozisyondayız. Gel de bunu kocişe anlat, yatakta şekilden şekile girmmizi bekliyolarhemmenbugun ilk şekil değişikliğim deneyecem ben de puhahah
Kızz yaslandım ben çoktan yendim balım, bu gece kocişe cesstt yapacam:)))
yenmistin deyilmi evet yenmistin. hadi bakalim kocisine süslen püslen yillarin acisini cikartin.
slm arkadaşlar uzun bir aradan sonra merhaba artık sizinle sık sık ilgileneceğim geçmişi okuduysanız beni tanırsınız yeni gelen arkadaşlarda merak etmesin azimle yeneceksiniz,
yenen taze gelinimizi de kutluyorum.... allahım başka sıkıntı yaşatmasın inşallah...darısı başınıza kızlar....:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
kizlar bende bi vajinismus hastasiydim ve tam bir yil boyunca devam etti ama cok sukur altlattiim bilgi almak isterseniz anlatabilirim
Herkese selam ;
Yenen arkadaşlardan bişey rica edebilirmiyim. Nasıl yendiklerini özel msj olarak benimle ayrıntılı paylaşabilirler mi
kelebekim((( çok özledim sizleri
yenen arkadasları tebrik ederim tekrar. sardunyacım slm cnm nbr ne durumdasın cnm egz.devammı??
canım ben 1 yıllık evliyim. ve eşim bu konuda çok hassasdı. eşimle sürekli tartışıyoduk ve her tartışmamızda psikolojik olarak geriye gidiyodum bu yüzden
doktorla çözebildim . kaldıki doktora bile gittiğmizde eşimle tartıştık ve tedavide başa döndüm. sonra doktor sağolsun eşimle biraz konuştuda eşim anlayışlı
oldu. bende kendimi toparladım ve çözdüm. daha yeni aslında bide adet dönemim girdi araya. tekrar sıkıntı çekmekten korkuyorum. bu bölüm birçok kişiye fayda sağladı. inş herkesin çözülür.
Tatlım ben egzersizlere ara vermiştim biliyosun malum durumlardan psikoloji denen bişey kalmamıştı Hamd olsun tekrardan başladım egzersizlerime 3 tane aparatla çalışıyordum 2. çok rahatlıkla yapabiliyorum fakat 3. sünü bir türlü yapamıyorum
nasılsın çıtır:80::80::80::80:
mesajlar alındımı kuzucuklarımmmm belinay ve aybiceee ve ismini hatırlayamadığım herkessss
albuneaa ve nursena size de tavsiyeemmm pozisyon konusunda rahat olun ok zamanla oluyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?