Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar ben çok erteliyorum bu zıkkımı ya geçen 2 parmak tek boğum yaptım hiç acı yok ağrı yok içimden bir ses yapma bozarsın dvamını kocanla yap diyor elimi anında geri çekiyorum bir iç sesim var allah sizi inandırsın beni avucuna aldı oyum oyum oynatıyor

kıslar merhaba bende 1 hafta oldu yendimmmmmmmmmm çok şükür. ama sonrasında adet oldum pek deneyemedik cuma yıkancam iş sorunsuz olur. kasmalarım decam ediyodu inş artık hepsi biterrrr. benimde eşim takmış 1 pozisyona onda yapmam lazımmış halbuki daha yeniyim. neyse inşşşşş başa dönmem ve inşşşş bu sıkıntıyı çeken herkessss kurtulurrr. bendeee taze gelinimmmmmmmmmm:)))))))))))

çok sevindim arısı başıma ve bu sorunu çeken herkesin başına .neler yaptın canım hikayeni paylaşırmısın bizimle? ne kadarlık evlisi oradan başla bizede örnek olsun

çok sevindim darısı başıma ve bu sorunu çeken herkesin başına .neler yaptın canım hikayeni paylaşırmısın bizimle? ne kadarlık evlisi oradan başla bizede örnek olsun

canım ben 1 yıllık evliyim. ve eşim bu konuda çok hassasdı. eşimle sürekli tartışıyoduk ve her tartışmamızda psikolojik olarak geriye gidiyodum bu yüzden
doktorla çözebildim . kaldıki doktora bile gittiğmizde eşimle tartıştık ve tedavide başa döndüm. sonra doktor sağolsun eşimle biraz konuştuda eşim anlayışlı
oldu. bende kendimi toparladım ve çözdüm. daha yeni aslında bide adet dönemim girdi araya. tekrar sıkıntı çekmekten korkuyorum. bu bölüm birçok kişiye fayda sağladı. inş herkesin çözülür.

Sexi hatun olsak ne hayatım hala tek pozisyondayız. Gel de bunu kocişe anlat, yatakta şekilden şekile girmmizi bekliyolarhemmen bugun ilk şekil değişikliğim deneyecem ben de puhahah

albuneacım her pozisyon rahat olur kayganlık olduğu sürece.

slm arkadaşlar uzun bir aradan sonra merhaba artık sizinle sık sık ilgileneceğim geçmişi okuduysanız beni tanırsınız yeni gelen arkadaşlarda merak etmesin azimle yeneceksiniz,
yenen taze gelinimizi de kutluyorum.... allahım başka sıkıntı yaşatmasın inşallah...darısı başınıza kızlar....:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

kelebekim ((( çok özledim sizleri

kizlar bende bi vajinismus hastasiydim ve tam bir yil boyunca devam etti ama cok sukur altlattiim bilgi almak isterseniz anlatabilirim

Herkese selam ;

Yenen arkadaşlardan bişey rica edebilirmiyim. Nasıl yendiklerini özel msj olarak benimle ayrıntılı paylaşabilirler mi

yenen arkadasları tebrik ederim tekrar. sardunyacım slm cnm nbr ne durumdasın cnm egz.devammı??

yenen arkadasları tebrik ederim tekrar. sardunyacım slm cnm nbr ne durumdasın cnm egz.devammı??

Tatlım ben egzersizlere ara vermiştim biliyosun malum durumlardan psikoloji denen bişey kalmamıştı Hamd olsun tekrardan başladım egzersizlerime 3 tane aparatla çalışıyordum 2. çok rahatlıkla yapabiliyorum fakat 3. sünü bir türlü yapamıyorum

yanlış hatırlamıyorsam dr.ulusoy a gitmiştin canım gezinirken o topikte görmüştüm nasıl çözdüğünü anlatırsan arkadaşlar faydalanır.

cnm 3.aparat p.. boyutunda mı? neden yapamıyorsun neler hissediyosun korku mu ? kafana bişeymi takılıyor onları yazarsan eger yardımcı oluruz nerede takıldıgını çözeriz cnm benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…