- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #70.301
cnm 3.aparat p.. boyutunda mı? neden yapamıyorsun neler hissediyosun korku mu ? kafana bişeymi takılıyor onları yazarsan eger yardımcı oluruz nerede takıldıgını çözeriz cnm benim...
canım sen eskilerdensin değil mi? ben mi öyle hatırlıyorum ben seni yenmişsin sanıyordum.
sağol canım iyiyim sen ne yaptın reglin bitmesini bekliiyorum ben bir ara sen ve aybice iyi gaza gelmiştiniz sanki biraz boşladınız ha
Sığmıyor gb hissediyorum ve ittirdiğim zaman canım acıyor bekletiyorum orda nefes alıyorum ıkınıyorum yok gene olmuyor . Eşim bana 16 ekime kadar zaman verdi ne olur yardım edin(( eğer o tarihe kadar bunu başaramazsam onu kaybetmekten korkuyorum
Sığmıyor gb hissediyorum ve ittirdiğim zaman canım acıyor bekletiyorum orda nefes alıyorum ıkınıyorum yok gene olmuyor . Eşim bana 16 ekime kadar zaman verdi ne olur yardım edin(( eğer o tarihe kadar bunu başaramazsam onu kaybetmekten korkuyorum
sorma canım yatam boşladımda denemez gün arası 2 parmak dvm geceleri pns denyorum bazen okadar ..ileri gidemyorum gündüzleri 2 parmaktan öte gitmiyo 3 parmak neka girerki..aparat yapamıyorum..
cnm açı olmuyodur popo yönüne eğimli olacak iyice bacaklarını aç hatta poponun altına yastık koy iyice yana aç bacaklarını popo yönüne dene bol jel sür yavaş yavaş nefes alıp ver korkma kasmadıgın sürece bişey yok kasılırsanda dur bekle nefes alıp ver cnm benim geçekten cok kolay yapabilirsin egz.bırakma 1 haftada çözülcek bişey emla ile denedinmi peki cnm. burada sokabildigin çapı p.. yakınsa p. denemesine de geçebilirsin ben emlayla yenmiştim ve 2. emlasız yapmıstım emlaylada bir dene bak bu kadar kişi yendik acı filan yok bunu aklnızdan cıkarın lütfen kızlar... zevkten mahrum kalıyonus benden sölemesi:)))
Ben zamanında herşeyi denedim ilk kulak çöpünü içime aldığımda sevinçten ağlamıştım.. O kadar zor günlerdi ki eşim yüzünden da psikolojim alt üst olmuştu defalarca boşanmanın eşiğine gelmiştik. Anestol emla ben herşeyi denedim ama bir türlü olmadı. Hamd olsun en azından nazar değmesin psikolojik kısmı biraz rahatladı da kendimi egzersize odaklandırabildim. Yakın zamanda hocaye bile gittim ondan sonra inanç meselesi eşim sakinleşti eskisi gb bana kötü davranmıyor çok şükür. P s denemesinde eskisi kadar korkmuyorum ve kasılmalarımda da azalma olduğunu fark ettim p s başı rahatlıkla oluyor ama ittirdiği zaman ani bir kasılma yaşıyrm ama bir türlü gevşeyemiyorum.. Biliyorum başarmam an meselesi ama bir olsa dünyalar benim olacak(
canım eşin değil de sen ittir, eşine söyle bir şey yapmasın ona güvenmediğin için kasıyosun ama hiç bir şey yapmaz sana bırakırsa kontrol sende olursa olacak, aparatı hangi pozisyonda deniyosun canım?
3 parmak yapmadım hiç canım şu an da yapamam ama önemli olan sadece giriş ne kadar girer derken uzunluk larak diyorsun değil mi? benim süreç de böyleydi sabahları parmak akşamları p.. deniyordum öylesine denediğim anda oldu zaten benim, aparat niye yapamadın 2 parmaktan daha rahat giriyor bir de yabancı cisim ya beyin sanki daha çabuk p.. kabulleniyor, zor değil aparat bnimki p.. boyutunda bile değildi, sen denemeye devam et öyle öyle bitiyor.
canm aparat hazırladım bi ara olmadı yapamadımsert geldi parmaklarımla bire bir tenle hissederek daha rahat geldi bana..evet 3 parmak uzunluk açısından dedim:78:78::78::78::78:
hg yaslandım:80::80::80:
Üst pozisyonda deniyorum genellikle ama olmuyor bende erken boşalma sorunu var ne yapabilirm bi dikri olan var mı biraz gevşeyeyim rahatlayaym die ön sevişme ama aniden boşalıyorum
Ben zamanında herşeyi denedim ilk kulak çöpünü içime aldığımda sevinçten ağlamıştım.. O kadar zor günlerdi ki eşim yüzünden da psikolojim alt üst olmuştu defalarca boşanmanın eşiğine gelmiştik. Anestol emla ben herşeyi denedim ama bir türlü olmadı. Hamd olsun en azından nazar değmesin psikolojik kısmı biraz rahatladı da kendimi egzersize odaklandırabildim. Yakın zamanda hocaye bile gittim ondan sonra inanç meselesi eşim sakinleşti eskisi gb bana kötü davranmıyor çok şükür. P s denemesinde eskisi kadar korkmuyorum ve kasılmalarımda da azalma olduğunu fark ettim p s başı rahatlıkla oluyor ama ittirdiği zaman ani bir kasılma yaşıyrm ama bir türlü gevşeyemiyorum.. Biliyorum başarmam an meselesi ama bir olsa dünyalar benim olacak(
neler yapiyorsunuz. sormak istediginz seyler varsa,sorabilirsiniz bana yardimci olmak isterim.
uzunluğu önemli değil canım önemli olan giriş dar olan kısım giriş genişlemesi gereken yer orası bir boğum bile girse yeter bence çünkü gerisi zaten geniş, bence senin bitti uzatmaları oynuyosun erteliyosun, aparatı tekrar dene canım parmaktan daha kolay inan.
nasilsin canim nasil gidiyor bakalim takildigin yerler varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?