- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #70.321
kızlar birşey soracağım, reglimin 4. günündeyim bugün bildiğiniz kahverengi nedeni nedir? daha önce olmamıştı hiç bitmesine 2 gün var daha.
kızlar birşey soracağım, reglimin 4. günündeyim bugün bildiğiniz kahverengi nedeni nedir? daha önce olmamıştı hiç bitmesine 2 gün var daha.
kk da böyle bir topik var erken orgazm diye bir göz at canım.
Sığmıyor gb hissediyorum ve ittirdiğim zaman canım acıyor bekletiyorum orda nefes alıyorum ıkınıyorum yok gene olmuyor . Eşim bana 16 ekime kadar zaman verdi ne olur yardım edin(( eğer o tarihe kadar bunu başaramazsam onu kaybetmekten korkuyorum
cnm bitmeye yakın kahverengi gelir erken bitiyodur
Ben bu akşamki egzersizme başladım artık zorlanmıyorum 2. dilatöre anestol pomad sürüp bi kaç dk yaptıktan sonra 3. dilatörü denesem olur mu bu şekilde belki hissislik verirse rahatlıkla alabilirim dimi
canım sen ne yaptın bitmedi mi regl? sen de hırs yaptın ben bu aralar senin yeneceğini düşünüyorum.
olur ama önce inan canım ama içinde bir kaç dakika değil biraz uzunca süre beklet aparatı öyle daha çok esniyor şöyle 15-20 dakika falan egzersizleri biraz uzun yap en az bir saat falan yap en kısa zamanda yeneceksin 16.sına kalmayacak.
tatlım regl me var daha yanlıs hatırlıyosun..benım egzersıze devam hala 8 cm deyım bugun kaylantırıcı prezervatıf aldım 10 cm denemeyı dusunuyorum...12 ekım evlılık yıldonumum o geceye kadar penıs dusunmuyorum allahım nasıp ederse o gece ye kadar calsımaya son gaz devam:)))
kusura bakma canım, kolay gelsin, inşallah canım.
Ben bu akşamki egzersizme başladım artık zorlanmıyorum 2. dilatöre anestol pomad sürüp bi kaç dk yaptıktan sonra 3. dilatörü denesem olur mu bu şekilde belki hissislik verirse rahatlıkla alabilirim dimi
:)) yaşasın en büyük aparatı alabildim yarıya kadar canım acıdı biraz ama değdi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?