Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar birşey soracağım, reglimin 4. günündeyim bugün bildiğiniz kahverengi nedeni nedir? daha önce olmamıştı hiç bitmesine 2 gün var daha.

cnm gırdıge yere kadar ıtmeye calıs sonra orda beklet oynat az da olsa gıt gel yapmaya calıs yavas yavas acele etme...

cnm bitmeye yakın kahverengi gelir erken bitiyodur

inşallah çok düzenlidir hiç şaşmadı hep 6 gün sürüyor bu renk ilk defa bugün oldu belki de ben çok stres yaptım bitse diye çünkü daha yeni yendim. ben seni hamile sanıyordm öbür topikde görmüştüm allah en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı nasip etsin canım.

Ben bu akşamki egzersizme başladım artık zorlanmıyorum 2. dilatöre anestol pomad sürüp bi kaç dk yaptıktan sonra 3. dilatörü denesem olur mu bu şekilde belki hissislik verirse rahatlıkla alabilirim dimi

canım sen ne yaptın bitmedi mi regl? sen de hırs yaptın ben bu aralar senin yeneceğini düşünüyorum.

Ben bu akşamki egzersizme başladım artık zorlanmıyorum 2. dilatöre anestol pomad sürüp bi kaç dk yaptıktan sonra 3. dilatörü denesem olur mu bu şekilde belki hissislik verirse rahatlıkla alabilirim dimi

olur ama önce inan canım ama içinde bir kaç dakika değil biraz uzunca süre beklet aparatı öyle daha çok esniyor şöyle 15-20 dakika falan egzersizleri biraz uzun yap en az bir saat falan yap en kısa zamanda yeneceksin 16.sına kalmayacak.

canım sen ne yaptın bitmedi mi regl? sen de hırs yaptın ben bu aralar senin yeneceğini düşünüyorum.

tatlım regl me var daha yanlıs hatırlıyosun..benım egzersıze devam hala 8 cm deyım bugun kaylantırıcı prezervatıf aldım 10 cm denemeyı dusunuyorum...12 ekım evlılık yıldonumum o geceye kadar penıs dusunmuyorum allahım nasıp ederse o gece ye kadar calsımaya son gaz devam:)))

İnşALLAH. Desteğinizi esirgemeyin beni motive edin olur mu :)) sizlere ihtiyacım var

kusura bakma canım, kolay gelsin, inşallah canım.

evet canım.ikinci oluorsa üçüncüde olur. ilk bir kaç dakika acı gibi olur. sonra onada vaji alışır. başarılar

cokkk mutluyummm 10 cm aldım sonunda 3 gun once hazırladım bı turlu elım varmıyordu once 8 cm mumla denedım ve hemen 10 cm aldım once yapamadım kastım bıraz ama kararlıydım hızlı hızlı nefes alıp verdım ve sonunda onuda basardımm hemen esıme msj attım mutluluga az kaldı dıee:)))agladım yaa ben kendıme ınanamıyorum keske yenı evlendıgım zaman bu kadar hırslı olsaydım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…