- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #70.341
oleyyyyy:)))su anda aynı mutlulugu paylasıyoruzzzz kac cm aldın bılıyomusun??
Kaç cm bilmiyorum ama benim uzunluk sıkıntım olmuyordu sadece genişlik :)) pns boyutundan bile biraz daha kalın bir aparatı yarıya kadar alabildim oleyyyyyyy az kaldı inanıyorum başarmamıza bende eşimi aradım hemen haber verdim o da çok sevindi :))))))9[/QUO
aglıyorumm.... ben bunu da yaptım kurtuluyoruzzzz artık cok az kaldıııı:)))))))))))))))))))))))))
Kaç cm bilmiyorum ama benim uzunluk sıkıntım olmuyordu sadece genişlik :)) pns boyutundan bile biraz daha kalın bir aparatı yarıya kadar alabildim oleyyyyyyy az kaldı inanıyorum başarmamıza bende eşimi aradım hemen haber verdim o da çok sevindi :))))))9[/QUO
aglıyorumm.... ben bunu da yaptım kurtuluyoruzzzz artık cok az kaldıııı:)))))))))))))))))))))))))
İnşALLAH canım İnşALLAH.. Evlilik yıl dönümümüze günler kaldıeşimeartık bu hediyeyi vermek istiyrm
:)) yaşasın en büyük aparatı alabildim yarıya kadar canım acıdı biraz ama değdi :))
cokkk mutluyummm 10 cm aldım sonunda 3 gun once hazırladım bı turlu elım varmıyordu once 8 cm mumla denedım ve hemen 10 cm aldım once yapamadım kastım bıraz ama kararlıydım hızlı hızlı nefes alıp verdım ve sonunda onuda basardımm hemen esıme msj attım mutluluga az kaldı dıee:)))agladım yaa ben kendıme ınanamıyorum keske yenı evlendıgım zaman bu kadar hırslı olsaydım...
merhaba canım en uzun çekenlerden birisin sen tecrübelerine ihtiyaçları var arkadaşların ne yapmaları gerektiğini anlat lütfen çünkü sormaya çekiniyorlar.
evet cnm aparat daha rahat nur ark.katılıyorum az kaldı egz. bırakma birde her seferinde bir öncekini yapın mesela 2 parmaksa 1 parmak başlayın bir 10 dk sonra 2 parmağa geçin...
hg yaslandımcım nbr cnm:)))
face gelmiyomusun???nasıl gidyo hamişlik...
İnşALLAH canım İnşALLAH.. Evlilik yıl dönümümüze günler kaldıeşimeartık bu hediyeyi vermek istiyrm
inanmıyoruuummm senınde mı evlılıkyıldonmun yakınn desene allahın ıznıyle aynı zamanda gelın olucaz:))))
Ooo senlenmis buralar bakiyorum:)) sardunya ve nilay; helal olaun kizlar size, bu kadarini yapmisken devami da gelecek insallah azimle, inaniyorum ben size:))
:)) yaşasın en büyük aparatı alabildim yarıya kadar canım acıdı biraz ama değdi :))
cokkk mutluyummm 10 cm aldım sonunda 3 gun once hazırladım bı turlu elım varmıyordu once 8 cm mumla denedım ve hemen 10 cm aldım once yapamadım kastım bıraz ama kararlıydım hızlı hızlı nefes alıp verdım ve sonunda onuda basardımm hemen esıme msj attım mutluluga az kaldı dıee:)))agladım yaa ben kendıme ınanamıyorum keske yenı evlendıgım zaman bu kadar hırslı olsaydım...
Başarmama az kaldı sanırım çok heyacanlıyım. En büyük aparatı alabildiğime hala inanamıyorum :)))))) benim için imkansız gb gözüküyordu p nsten bile biraz daha kalın bir aparattı çok mutluyum rabbim utandırmasın inşALLAH. Bi kaç kez daha aynı şekilde egzersiz yaptıktan sonra p s denemeyi düşünüyorum. Çünkü alırken biraz zorlandım bıratiğe ihtiyacım var..
günaydınlar .albunea datlummmm ben geldimmm
mesajlar alındımı kuzucuklarımmmm belinay ve aybiceee ve ismini hatırlayamadığım herkessss
mesaj alınmıştır bebişimmm
Hoşgeldin datlum, nbr nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?