Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

oleyyyyy:)))su anda aynı mutlulugu paylasıyoruzzzz kac cm aldın bılıyomusun??

Kaç cm bilmiyorum ama benim uzunluk sıkıntım olmuyordu sadece genişlik :)) pns boyutundan bile biraz daha kalın bir aparatı yarıya kadar alabildim oleyyyyyyy az kaldı inanıyorum başarmamıza bende eşimi aradım hemen haber verdim o da çok sevindi :))))))9

:)) yaşasın en büyük aparatı alabildim yarıya kadar canım acıdı biraz ama değdi :))

kızlar cok mutlu oldum sevıncınızı cok ıyı anlıyorum bende 13 cm aparatı alınca artık yolun sonunda oldugumu anladım :)
bekletıp devam edınce aparata alısıyoruz bu gazla devam kızlar aparatı zamanla buyuterek :)
inşallah yenı gelınler bızler oluruz :)
bugun cok egsersız yapmak ıstıyorum mısafırler cok yordu heryerım agrıyor ama tahrısım cok fazla
aman dıkkat edın kızlar egsersızde benım gıbı tahrıs olmayın ...

Ooo senlenmis buralar bakiyorum:)) sardunya ve nilay; helal olaun kizlar size, bu kadarini yapmisken devami da gelecek insallah azimle, inaniyorum ben size:))

merhaba canım en uzun çekenlerden birisin sen tecrübelerine ihtiyaçları var arkadaşların ne yapmaları gerektiğini anlat lütfen çünkü sormaya çekiniyorlar.

nursena, canim herkesin durumu 1.olmazki, hepinizin, pskolojisi korkusu tereddütü kaygilari aynimi? ayni olmasina imkan yok. onun icin önce arkadaslarin hangi yada ne durumda nerde takildiklarini kaygilarini, hissettiklerini düsüncelerini anlamak gerek. bence bunu bilirsek o.zaman onlara daha cok yardimci olabiliriz. düsünsene hepimiz basta nasildik kimimiz burayi cok gec bulduk. arkadaslar cekinmeyin yazin bizlere söylemek istediklerinizi paylasmak istediklerinizi, bence sizlere rahatlatmak destek olmak size daha iyi gelicektir. yoksa yapilmasi gereken belli basta kendine güven, hirs yapmak, egzersisleri aynanin karsisinda yapmak. ama dedimya kimisi egzersise baslamaya cesaret edemiyor. kimisi takilip kaliyor, kimisi parmak kimisi baska sey yapamiyor. cünkü kendimi sizin yerinize koyuyorum simdi 1.rileri söyle yapin böyle yapin diyecek basta bende dahil] sizlerin.de bazen bazi yazilan seylere söylemesi kolay, yapabilsem: önce sunu 1yapsam, onuda yaparim dediginizi duyar gibiyim.onun icin sizler önce 1.söylemekde cok cekindiginiz zorlandiginiz, yada bilmediginiz bunu ben nasil nerden ögrenicem nasil bulucam, nasil yapicam dediklerinizi, kendinize yakin buldugunuz 1arkadasa özelden yazssaniz. biz önce sizin bilmediginizi, anlamadigini, takildiginiz yeri, kaygilarinizi konussak bu konuda size yardimci olmaya calissak: bence bundan sonrasi corap sökügü gibi gelicek.

saol canim iyim faceboook.a geliyorumda herkesin ismi degisik, onun icin aranisa katilmiyordum. ama artik herkesin diger ismini ögrendim. hamislikde iyi gidiyor canim, rabbim insallah tez zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip etsin.

Ooo senlenmis buralar bakiyorum:)) sardunya ve nilay; helal olaun kizlar size, bu kadarini yapmisken devami da gelecek insallah azimle, inaniyorum ben size:))

cok saol cnm hala ınanamıyorumm basarmıs gıbıyım esımle konustum da sızlerın destegınızle bu noktadayım hep soyluyorum hep soylucmmm ıyıkı varsınızzz

hadi bakalım hiç hız kesmeden p... denemesine geç canım yıldönümünü falan bekleme insan hep erteliyor canım bir yerden sonra ancak hırs yapabiliyor.

Günaydınlar kızlarr, yenen var mı diye baktım yok ama yenmeye yaklaşan arkadaşlar olmuş maşallah ama deneyimlerimden yola çıkarak yazıyorum kendinize bir tarih koyduğunuz zaman stres oluyor galiba daha da kasıyorsunuz kendinizi mutlu hissettiğiniz bir an öylesine yaptığınız bir deneme de başarı elde etmeniz daha olası kızlar naçizane benim fikrim, ama herkes aynı olmaz da diyebilirsiniz.

Başarmama az kaldı sanırım çok heyacanlıyım. En büyük aparatı alabildiğime hala inanamıyorum :)))))) benim için imkansız gb gözüküyordu p nsten bile biraz daha kalın bir aparattı çok mutluyum rabbim utandırmasın inşALLAH. Bi kaç kez daha aynı şekilde egzersiz yaptıktan sonra p s denemeyi düşünüyorum. Çünkü alırken biraz zorlandım bıratiğe ihtiyacım var..

Günaydın şekercanlarım:)) Nasılsınız, iyimisiniz bugun? İnşallah güzel haberlerinizi alırız.

Nursenacım, açılışı yapmışsın bu sabah yine, sen nasılsın hayatım, nasıl gidiyor taze gelinlik soramadım epeydir:)?

Aybice, balım, where are you?

Canım, ilk alırken zorlanman normal, kaaların ilk defa o kadar açılıyo çünkü ama gör bak 2. 3. denemelerde çok rahat olacak. Bir de sana tavsiyem, p..s denemesi yapacağın zaman, aparatınla egzersiz yap, ondan sonra dene, çok daha rahat oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…