- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #70.361
hoşbulduk canım.haberler sende bebikimmm ne ettin akşama anlat helee
hadi bakalım hiç hız kesmeden p... denemesine geç canım yıldönümünü falan bekleme insan hep erteliyor canım bir yerden sonra ancak hırs yapabiliyor.
Dün gecenin en komik anını mum alırken yaşadım ya. Zaman olmadıgından marketten biraz beyaz mum alaım dedim, adamdan 10 tane beyaz mum istedim. Adamın cevap "hayırdır abla türbeye mi gidecen?"Sanana ne be adam
ya ben bıraz tedırgınım hazır olmadıgımı dusunuyorum aparatı p...boyunutuna gecırene kadar dusunmuyorm cunku cok yoruldum hanı yapamadım olmuyo dememelıyım iice hazırlamalıyım kendımı, huzursuz olmak ıstemıyorum...
bebişim süpersinnn yaaaa .bende heves ettim bak
Canım, ilk alırken zorlanman normal, kaaların ilk defa o kadar açılıyo çünkü ama gör bak 2. 3. denemelerde çok rahat olacak. Bir de sana tavsiyem, p..s denemesi yapacağın zaman, aparatınla egzersiz yap, ondan sonra dene, çok daha rahat oluyor
Çok tşk ederim tavsiyene uyacağım albuneaa :)
aa, ben varım balım
günaydın kıslarrrr.........
yeni sayfa açmışsın ya tekrarmı bu taraf yönlendirmişler
tmm tatlım bı bakım ben gecmıse ben sımdı mumla denıyorum mumum uc kısmını sarmıyorum 1 cnm flndır heralde gerı kalan govdesı 10 cnm suan...aslında p...uckısmı daha kalın orda tereddutlerım varNilaycım, geriye dönük mesajlarımda benim nasıl yendiğimi yazdıgım mesajım var. Orda ayrıntılı olarak nası lyendigimi yazdım, ama sana kısaca benim yapıp kullandıgım aparatı tavsiye edicem. Ucundan gerisine doğru genişleyerek giden bir aparat yapmıştım kendime en son olarak ve onun çok faydasını gördüm.
tmm tatlım bı bakım ben gecmıse ben sımdı mumla denıyorum mumum uc kısmını sarmıyorum 1 cnm flndır heralde gerı kalan govdesı 10 cnm suan...aslında p...uckısmı daha kalın orda tereddutlerım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?