Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hoşbulduk canım.haberler sende bebikimmm ne ettin akşama anlat helee

Ay neler etmedimki bebişim:))) Eve 6-6:30 gibigitmeyi planlarken 8'e doğru ancak girebildim, trafik berbat idi ama yine de yaptım yapacağımı:)) Eve gittim. Doğruca mutfağa gidip çorbayı koydum, sonra salona geçtim. Masayı sadece 2 kişilik olarak hazırladım, en gıymatlı bardaklarımı çıkardım, en nadide masa örtümü serdim deeermişim Etrafta çiçekçi olmaıdığı için masaya taze gül yaprakalrı yerine kuru gül yaprakları serpiştirdim, benim yeme kmasam beyaz oldugundan gayet güzel göründüler gözüme. Masanın ortasında bir mum diktim. Sonra salonu mumlarla donattım hakkaten türbeye döndü yani:)) Hole de koydum 2 tane. bu arada bir yandan da yemeklerimi yaptım hazırladım. Sonra gittim güzel bir entari giydim üstüme de makyajımı yaptım sacımı düzlttim falan, tüm hazırlıklar bitmişti ki kociş geldi saat 9 gibi. Kociş dün telefonda bana eve giderkençiğ köfte al demişti. Eve girdi bana bakıyo hala Yemege oturalımmı hemen dedim, üzerimi değiştireyim geleyim dedi. Köfte aldınmı dedi yok unuttum dedi, paşam başlaı mızıldanmaya ama benim canım köfteistiyou falan. onu beklerkenbende yemek servisini yapayım dedim ama bu arada salnonu kapısı kapalı görmüyo paşam ne oldugunu içeride mutfaktayım geldi oturdu mutfak masasına, " e hani" yemek?" dedi burada yemiycezk idedim tuttum kolundan salona götürdüm, kapıyı açtım, paşamm şok şok şok Pek şaşırdı ve mutlu oldu sanırsam:)) Yemeğimizi yedik iltifatlar eşliğinde bitirdik, devamı ise hedeflediğim üzere yatak odasıdna sonuçlandı

hadi bakalım hiç hız kesmeden p... denemesine geç canım yıldönümünü falan bekleme insan hep erteliyor canım bir yerden sonra ancak hırs yapabiliyor.

ya ben bıraz tedırgınım hazır olmadıgımı dusunuyorum aparatı p...boyunutuna gecırene kadar dusunmuyorm cunku cok yoruldum hanı yapamadım olmuyo dememelıyım iice hazırlamalıyım kendımı, huzursuz olmak ıstemıyorum...

Nilaycım, geriye dönük mesajlarımda benim nasıl yendiğimi yazdıgım mesajım var. Orda ayrıntılı olarak nası lyendigimi yazdım, ama sana kısaca benim yapıp kullandıgım aparatı tavsiye edicem. Ucundan gerisine doğru genişleyerek giden bir aparat yapmıştım kendime en son olarak ve onun çok faydasını gördüm.

tmm tatlım bı bakım ben gecmıse ben sımdı mumla denıyorum mumum uc kısmını sarmıyorum 1 cnm flndır heralde gerı kalan govdesı 10 cnm suan...aslında p...uckısmı daha kalın orda tereddutlerım var

öğle yemeğinden geldim ..anamm yine kimsecikler yokk nerdesiniz yaww çıkın ortaya

tmm tatlım bı bakım ben gecmıse ben sımdı mumla denıyorum mumum uc kısmını sarmıyorum 1 cnm flndır heralde gerı kalan govdesı 10 cnm suan...aslında p...uckısmı daha kalın orda tereddutlerım var

Canımm ben de o p..s ucu kalınlığına alışmak için huniye benzer bir aparat yapmıştım kendime:)) uc kısmını ayn ıbırakıyosun içine alabildiğin aparat, geriye doğru apart genişliyor ya, sen de uçtan geiye doğru ittirdikçe, biraz daha kalın bir aparatla egzersiz yapar gibi genişliğe ve kalnlığa alışıyosun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…