- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #70.381
öğle yemeğinden geldim ..anamm yine kimsecikler yokk nerdesiniz yaww çıkın ortaya
hani kim yok ben burdayım
e ben de burdayım, msn de acık heryerde online ım da
canm nasl oldun iyileştnmi..
canım ben geçenlerde gitmiştim doktor baktı duruyor demişti bana. ama seninkini sanmıyorum baya bi esnemiştir
Ay neler etmedimki bebişim:))) Eve 6-6:30 gibigitmeyi planlarken 8'e doğru ancak girebildim, trafik berbat idi ama yine de yaptım yapacağımı:)) Eve gittim. Doğruca mutfağa gidip çorbayı koydum, sonra salona geçtim. Masayı sadece 2 kişilik olarak hazırladım, en gıymatlı bardaklarımı çıkardım, en nadide masa örtümü serdim deeermişimEtrafta çiçekçi olmaıdığı için masaya taze gül yaprakalrı yerine kuru gül yaprakları serpiştirdim, benim yeme kmasam beyaz oldugundan gayet güzel göründüler gözüme. Masanın ortasında bir mum diktim. Sonra salonu mumlarla donattım hakkaten türbeye döndü yani:)) Hole de koydum 2 tane. bu arada bir yandan da yemeklerimi yaptım hazırladım. Sonra gittim güzel bir entari giydim üstüme de makyajımı yaptım sacımı düzlttim falan, tüm hazırlıklar bitmişti ki kociş geldi saat 9 gibi. Kociş dün telefonda bana eve giderkençiğ köfte al demişti. Eve girdi bana bakıyo hala Yemege oturalımmı hemen dedim, üzerimi değiştireyim geleyim dedi. Köfte aldınmı dedi yok unuttum dedi, paşam başlaı mızıldanmaya ama benim canım köfteistiyou falan. onu beklerkenbende yemek servisini yapayım dedim ama bu arada salnonu kapısı kapalı görmüyo paşam ne oldugunu içeride mutfaktayım geldi oturdu mutfak masasına, " e hani" yemek?" dedi burada yemiycezk idedim tuttum kolundan salona götürdüm, kapıyı açtım, paşamm şok şok şok Pek şaşırdı ve mutlu oldu sanırsam:)) Yemeğimizi yedik iltifatlar eşliğinde bitirdik, devamı ise hedeflediğim üzere yatak odasıdna sonuçlandı
İşin kötü yanı da bu işte- esnek olması kızlğın hala kalması anlamınımı veriyor?
Eee sen de çok yavaş gidiyosun be gülüm- herkese umut dağıta-dağıta kendini erteliyorsun
okadarını bilemicem istiyorsan bi görün ama kalmamıştır bence bana demişti bir pamaklık açılmış yanlardanda hafifi hafif gitmiş.oda yaptığım egzersizlerdendir yani.evt canım reglimi bekliyorum bu defe inşş kesin ya dua edin bana çok çokk
Mrb arkadaşlar.bugün herkes çokmu sessiz banamı öyle geliyor.
dikkat et şekerim havalar sogudu..regln nezman bitiyoo..ben akşam pns denemesi yapıcm yine:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?