Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

pati her gün egzersiz yapıyomsn..eş parmagı denedinmi..

asırı tahrıs oldugumdan 2 gunde 1 yapıyorum ve mısafırlerım var hafta sonuna gıdıcekler
ıkı ara derede egsersız zor olsada yapıyorum es parmagı malesef esım egsersıze karsı
ıtıcı gelıyor ona destegı yok o yuzden kendım egsersızle bogusuyorum
bugun onunla denemek ıstıyordum ama mısafırler gıtmeden rahat ortam olmıcak
sen eş parmağı yapabılıyormusn
aslında eslerın destegyle cok daha hızlı çözülür bu vajı derdıde
nedense cogumuzun esı destek olmuyor yada vajıyı atlattgımz gunden sonra bır anda hersey bıtıt gıttı olsun ıstıyorlar

cnm ben kendi parmaklarmla egzersiz yapyorum..eş parmagıda işaret tek aldım ben egzersiz yaparken pens denemeside hep yapıyorum pnsde yarı alyorum ama aparat yapamıyorum yapamamda zor gelyo bi kere denedim olmadı..

kızlarr ben geldiim...
bugünkü raporumu vereyim. serçe parmak1 boğumdaydım ilerleme var sanırım serçenin tamamı oluyo artık. artık yaptığımda vajinin parmağımı kavradığını net hissedebiliyorum bu biraz içimi tuhaf yapıyo ama alışıcam. salona geçiyorum ayaklarımı orta sehpaya dayıyorum jinekologtaki gibi, ayna ile yapıyorum. tv de de altın günü izliyorum bi de

cnm ben kendi parmaklarmla egzersiz yapyorum..eş parmagıda işaret tek aldım ben egzersiz yaparken pens denemeside hep yapıyorum pnsde yarı alyorum ama aparat yapamıyorum yapamamda zor gelyo bi kere denedim olmadı..
p.. de yarıya kadar derken vajıden ıcerı alabılıyormusun ılersıne neden gıtmıyor ne hıssedıyorsun ?
ben daha o bolgeye yaklastıramadım bıle p..

bend edoktorları ızlerken egsersımı yapıyorum :)
umarım ıkı parmak egsersızındede boyle basarılı olursun

canlar bende sizin gıbı egzersızler yapıyordumkı, vajınam mıkrop kaptı sanırım,vajınal akıntı ve kasıntıdan dolayı mantar oldu ılac kullanıyorum..krem ,hap ,ftiil, falan
( esımle berbaer ztn olamıyorudm sımdı ustune bıde sevısemede yasak ona bulasmasın dıye sanıırm 2 hafta ( cok mutusuzm allah baska dert vermesın ne dıyım( dıkkat edın sızde hıjyenıze onem verın canlar...

kızlarrrrrrrrrrr burda yazılanları okuyorum kaç gündür cesaret veriyosunuz gerçekten insana ben çok zaman kaybettim şimdiye kadar artık zaman kaybetmek istemiyorum bu akşam pns denemesi yapmak istiyorum eczaneden anestol krem almıştım bunu nasıl kullanmam daha doğru olur?

bana yardım ederseniz çok sevinirim hem vajiye hem pns e mi sürmem gerekir?

cnm çok geçmiş olsun allah başka sıkıntı vermesin.sıkma canını düzelince dvm edersin..

umarım canım inşallah :)
yavaş ama emin adımlarla ilerlicem :)

geçmiş olsun canımm..
bebe yağı kullanıyomuydun? oda mantar yapıyor çünkü

canım nohut büyüklüğünde al vakjinin içine sür ne kadar içeri sokabiliyorsan parmağını.. penise sürmene gerek yok onudamı uyusturacaksın yoksa ? :)

Merhaba Arkadaşlar,

Siteye yeni üye oldum, direk yaşadıklarımı paylaşmak için bu konuyu arayıp buldum

15 aylık evliyim, geçen yaz evlendim ancak birkaç ay üzerinden geçtiğinde eşim de ben de anladık ki vajinismus tedavisi görmem gerekli. .. Çünkü ne zaman birleşme denesek ya ağlama tutuyordu ya da içime çok fena sıkıntı geldiği için konsantre olamıyor ve direk bacaklarımı kapatıyordum.

İlk tedavi önerisi eşimden geldi, internetten tedavi yöntem ve merkezlerini araştırarak, Anadolu yakasındaki medikarahana gitmeye karar verdik.. gerçi doktorun önerdiği tüm egzersizler internette var ama yine de psikolojik olarak yardım almam gerekiyordu…

İlk kural tedavi boyunca kesinlikle eşinizle birleşme denemesi yapmamanız,, sevişme tabi ki olacak ama deneme yok.

İlk egzersiz genital bölgenize bakmak, gerçekten anladım ki daha önce hiç o bölge ile temas kurmamışım ve hep korkulan bir bölge olmuş. Daha sonra kendi tek parmağınızla tek boğum + iki boğum iki parmak tek boğum + iki boğum olarak, eşinizin parmağı tek boğum + çift boğum, penis girişi olarak devam ediyor (tüm bu detaylar net.te olduğu için yazmıyorum)..

Benim tedavim 6 ay sürdü, özellikle kırılma noktaları, umutsuzluğa kapıldığım noktalar tek parmak tek boğum ve çift parmak tek boğum, daha sonra araştırdım öğrendim ki çoğu bayan da buralarda umutsuzluğa kapılıp tedaviye ara vermiş. Demek istediğim kesinlikle pes edilmemesi gerektiği, gerçekten uzun ve sabır gerektiren bir dönem.. hem sizin hem eşiniz için.. çünkü ister istemez psikolojik olarak bir çok defa umutsuzluğa kapılıp, eşinizle aranızda sıkıntı olabilir…

İlk tedavi bittiğinde yine biraz tedirgin olarak birleşme yaşadık ancak artık çok şükür hiç sorunumuz kalmadı

Umarım kimin başına gelirse gelsin, Allah’ın yardımı en kısa zamanda atlatır..

Herkese iyi akşamlar,,

hayır canım bolca vajene sür birde kayganlaştırıcı jel sür öyle dene ok..

canım eşinde erken boşalma sorunu var galıba bu tum vajınısmus hastalarının eşinde oluyor
doktor soylemıstı bunu ve benım esımdede var ozelden yazıcaktım ama burda bılgılenmek ısteyen olur dıye yazıyorum
ozelımız mahremımız kalmadı bu ıllet yuzunden
normal ılıskı yasandıkca duzelıyorlar
sımdı nasıl yazsam deneme öncesı bı kere bosalırlarsa ıkıncı daha uzun surer erkeklerde
doktorun tavsıyesı ılk bosalmadan sonra eslerın denemesı ozaman ereksıyon sorunu olmaz

Son düzenleme:

anladım cnm bu aksam yenı aparat hazırlıcam oyle yapım o zmn bırde sıze bısey sormak ıstııyorum...ben mumun hepsını alabılıyorum yanlız cok az bı pay kalıyo ve ıttırınce karnıma dogru bı agrı suzuluyo yılan gıbı sanki sizdede oluyomu cok tuhaf geldı bana...

o hıssı bende yasıyorum ama zamanla alısırız senın mum boyu kac cm ?
ben ancak yarısını alabılıyorum 11 cm falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…