- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #70.401
pati her gün egzersiz yapıyomsn..eş parmagı denedinmi..
p.. de yarıya kadar derken vajıden ıcerı alabılıyormusun ılersıne neden gıtmıyor ne hıssedıyorsun ?cnm ben kendi parmaklarmla egzersiz yapyorum..eş parmagıda işaret tek aldım ben egzersiz yaparken pens denemeside hep yapıyorum pnsde yarı alyorum ama aparat yapamıyorum yapamamda zor gelyo bi kere denedim olmadı..
kızlarr ben geldiim...
bugünkü raporumu vereyim. serçe parmak1 boğumdaydım ilerleme var sanırım serçenin tamamı oluyo artık. artık yaptığımda vajinin parmağımı kavradığını net hissedebiliyorum bu biraz içimi tuhaf yapıyo ama alışıcam. salona geçiyorum ayaklarımı orta sehpaya dayıyorum jinekologtaki gibi, ayna ile yapıyorum. tv de de altın günü izliyorum bi de
p.. de yarıya kadar derken vajıden ıcerı alabılıyormusun ılersıne neden gıtmıyor ne hıssedıyorsun ?
ben daha o bolgeye yaklastıramadım bıle p..
cnm bende öyleydim ben vajiye bakamıyodum bile..pnsi al eline aparat farzet ıkınarak nefes al ver aynı işlem hem hakimiyet sende oluyo..ne hissediyorum iyi gidiyo yarıdan sonra duvara çarpıyo sanki kasılıyorum galiba orda..bi yerdn sonrada eşimin ereksiyon hali sona eriyo..kendi 2 parmagımı çook rahat alıyorum..eşimin işaret parmagnı alyorum bide pens yarıda..bende durum bu şimdilik..önceden vajiye parmak gircegni duydugumda içim kıyılırdı..şimdi aştm onu inşallah yakında bu illettende kurtuluruz hep beraber..
canlar bende sizin gıbı egzersızler yapıyordumkı, vajınam mıkrop kaptı sanırım,vajınal akıntı ve kasıntıdan dolayı mantar oldu ılac kullanıyorum..krem ,hap ,ftiil, falan
( esımle berbaer ztn olamıyorudm sımdı ustune bıde sevısemede yasak ona bulasmasın dıye sanıırm 2 hafta ( cok mutusuzm allah baska dert vermesın ne dıyım ( dıkkat edın sızde hıjyenıze onem verın canlar...
p.. de yarıya kadar derken vajıden ıcerı alabılıyormusun ılersıne neden gıtmıyor ne hıssedıyorsun ?
ben daha o bolgeye yaklastıramadım bıle p..
bend edoktorları ızlerken egsersımı yapıyorum :)
umarım ıkı parmak egsersızındede boyle basarılı olursun
canlar bende sizin gıbı egzersızler yapıyordumkı, vajınam mıkrop kaptı sanırım,vajınal akıntı ve kasıntıdan dolayı mantar oldu ılac kullanıyorum..krem ,hap ,ftiil, falan
( esımle berbaer ztn olamıyorudm sımdı ustune bıde sevısemede yasak ona bulasmasın dıye sanıırm 2 hafta ( cok mutusuzm allah baska dert vermesın ne dıyım ( dıkkat edın sızde hıjyenıze onem verın canlar...
kızlarrrrrrrrrrr burda yazılanları okuyorum kaç gündür cesaret veriyosunuz gerçekten insana ben çok zaman kaybettim şimdiye kadar artık zaman kaybetmek istemiyorum bu akşam pns denemesi yapmak istiyorum eczaneden anestol krem almıştım bunu nasıl kullanmam daha doğru olur?
bana yardım ederseniz çok sevinirim hem vajiye hem pns e mi sürmem gerekir?
kızlarrrrrrrrrrr burda yazılanları okuyorum kaç gündür cesaret veriyosunuz gerçekten insana ben çok zaman kaybettim şimdiye kadar artık zaman kaybetmek istemiyorum bu akşam pns denemesi yapmak istiyorum eczaneden anestol krem almıştım bunu nasıl kullanmam daha doğru olur?
bana yardım ederseniz çok sevinirim hem vajiye hem pns e mi sürmem gerekir?
cnm bende öyleydim ben vajiye bakamıyodum bile..pnsi al eline aparat farzet ıkınarak nefes al ver aynı işlem hem hakimiyet sende oluyo..ne hissediyorum iyi gidiyo yarıdan sonra duvara çarpıyo sanki kasılıyorum galiba orda..bi yerdn sonrada eşimin ereksiyon hali sona eriyo..kendi 2 parmagımı çook rahat alıyorum..eşimin işaret parmagnı alyorum bide pens yarıda..bende durum bu şimdilik..önceden vajiye parmak gircegni duydugumda içim kıyılırdı..şimdi aştm onu inşallah yakında bu illettende kurtuluruz hep beraber..
canım nohut büyüklüğünde al vakjinin içine sür ne kadar içeri sokabiliyorsan parmağını.. penise sürmene gerek yok onudamı uyusturacaksın yoksa ? :)
hayır canım bolca vajene sür birde kayganlaştırıcı jel sür öyle dene ok..
Canımm ben de o p..s ucu kalınlığına alışmak için huniye benzer bir aparat yapmıştım kendime:)) uc kısmını ayn ıbırakıyosun içine alabildiğin aparat, geriye doğru apart genişliyor ya, sen de uçtan geiye doğru ittirdikçe, biraz daha kalın bir aparatla egzersiz yapar gibi genişliğe ve kalnlığa alışıyosun:)
anladım cnm bu aksam yenı aparat hazırlıcam oyle yapım o zmn bırde sıze bısey sormak ıstııyorum...ben mumun hepsını alabılıyorum yanlız cok az bı pay kalıyo ve ıttırınce karnıma dogru bı agrı suzuluyo yılan gıbı sanki sizdede oluyomu cok tuhaf geldı bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?