- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #70.421
o hıssı bende yasıyorum ama zamanla alısırız senın mum boyu kac cm ?
ben ancak yarısını alabılıyorum 11 cm falan
kızlarrrrrrrrrrr burda yazılanları okuyorum kaç gündür cesaret veriyosunuz gerçekten insana ben çok zaman kaybettim şimdiye kadar artık zaman kaybetmek istemiyorum bu akşam pns denemesi yapmak istiyorum eczaneden anestol krem almıştım bunu nasıl kullanmam daha doğru olur?
bana yardım ederseniz çok sevinirim hem vajiye hem pns e mi sürmem gerekir?
o hıssı bende yasıyorum ama zamanla alısırız senın mum boyu kac cm ?
ben ancak yarısını alabılıyorum 11 cm falan
kızlar çok iyi valla sonuna gelmişsiniz artık,maşallah ne güzel 11,12 cm aparatları alıyomuşsunuz,o sonuna yaklaşınca hafif bi ağrı bende de oluyodu,özellikle uzunca süre tuttuğum zamanlarda,o zamanlar çıkarıp dinlendiriyodum sonra tekrar başlıyodum egzersize,ben de 12 cm den sonra yenmiştim,sizin de bişey kalmamış kızlar,biraz cesaret az kalmdı güzel haberlerinizi almaya...
kızlarr ben geldiim...
bugünkü raporumu vereyim. serçe parmak1 boğumdaydım ilerleme var sanırım serçenin tamamı oluyo artık. artık yaptığımda vajinin parmağımı kavradığını net hissedebiliyorum bu biraz içimi tuhaf yapıyo ama alışıcam. salona geçiyorum ayaklarımı orta sehpaya dayıyorum jinekologtaki gibi, ayna ile yapıyorum. tv de de altın günü izliyorum bi de
hadi inşallahh artık gulsun yuzumuz yaa cok cektıkk omrumden omur aldı bu hastalık
öyle canım maalesef ,hepimizin ömründen ömür gitti,ama geçmişe bakmamak lazım artık ,allah yüzünü bundan sonra hep güldürsün canım,dualarım sizlerle...
inşallah canım ...kızlar çok iyi valla sonuna gelmişsiniz artık,maşallah ne güzel 11,12 cm aparatları alıyomuşsunuz,o sonuna yaklaşınca hafif bi ağrı bende de oluyodu,özellikle uzunca süre tuttuğum zamanlarda,o zamanlar çıkarıp dinlendiriyodum sonra tekrar başlıyodum egzersize,ben de 12 cm den sonra yenmiştim,sizin de bişey kalmamış kızlar,biraz cesaret az kalmdı güzel haberlerinizi almaya...
bende korktum bı sorun var dıye...dun aksam 10 cnm aldım cnm bu aksam da onunla devam edıcem bıraz durumua gore aparatı buyutucem ama ben cok mutluyumm hala ınanamıyorum:)))
bugun 2 arkadasımın hamılelık haberını aldım ama ılk defa ıcıme bı ates dusmedi. her zmn kesınlıkle cocuk dusunmuyorum dıyen ben yakında benden haber alırsınzı artık dıyebılıyorumm bu o kadar guzel bı duygukı ...surda 2-3 hafta oldu egzersıze basladım esımde bende sankı tum sınırlerımız alınmıs gıbı allahım hepınızden razı olsun inşallah kımsecıkler kalmaz bu hastalıkla ugrasan allah hepımıızın yardımcısı olsun
Başarmama az kaldı sanırım çok heyacanlıyım. En büyük aparatı alabildiğime hala inanamıyorum :)))))) benim için imkansız gb gözüküyordu p nsten bile biraz daha kalın bir aparattı çok mutluyum rabbim utandırmasın inşALLAH. Bi kaç kez daha aynı şekilde egzersiz yaptıktan sonra p s denemeyi düşünüyorum. Çünkü alırken biraz zorlandım bıratiğe ihtiyacım var..
aslında erken sorunu yok yorulyrm çok uzun tutamyrum..geçen 3-5 saat cebelleştim
belinaycım sen kasılmanamı engel olamıorsun.yarısını alıyorsun devamının yavaş yavaş gelmesi gerekir. gevşet kendini nefes egzersizi yap. nefes verirken içeri ittir. nefes alırken dışarı çıkar canım.
merhaba arkadaşlar,
ben siteye yeni üye oldum sayılır.. bir kaç saattir yazışmalarınızı okuyorum da ne kadar güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz, çok hoşuma gitti. benimde derdim diğer arkadaşlardan farksız aslında.. ben yaklaşık 3,5 yıllık evliyim ve henüz doğru düzgün bir ilişki yaşamayadım. bu yüzden deneyimlerinizi benimle de paylaşırsanz çok sevinirim.. evlendiğim gün yengem yanıma gelip gerdeğe girdiğinde canın çok yancak üzerine oturamıcaksın demişti. biz düğün bitip eve geldiğimizde ben bir anda panik oldum.. o gece ilişkiye gremedik.. ben aslında baskıcı bir ailede büyüdüm. sıkıntım ile ilgili bir sürü araştırma yaptım. hemen hemen 35 tane madde var vajiniusa sebep olabilecek etken ve bende hemen hepsi mevcut sayılır.. psikoloğa gittim olmadı, kulaktan dolma bilgilerle denedik olmadı, en son özel bir kadın doğum uzmanına gittim beni vajinal muayene etti ve aslında fizyolojik olarak hiç bir sıkıntımın olmadığını söyledi sen gayet rahatsın beyninde bitirmişsin bu iş bu gece olucak ve bana yarın telefon ediceksin dedi.. eşimle eve geldik verdiği talimatları uyguladık ve o gece çok zorda olsa ilişkiye girdik ama hiç bi şey hissedemedik çünkü benim canım çok fazla yanmıştı. bu olay 28.03.2011 de gerçekleşti. çok anlayışlı bir eşim var değilse başka birisi olsa şimdiye belkide boşanmıştı. şimdi okuduklarıma bakarak dilatör almaya karar verdim. ne olur sizde deneyimlerinizi paylaşın benimle, kayganlaştırıcı jel aldım olmadı xylocaine aldım onu denemedim daha ama emlayı bi kaç yerde okudum sizce hangisini yapmalıyım. bende artık bebek istiyorum ama en başta düzenli bir cinsel ilişkim olsun istiyorum.. eskiden hamile bayanlar hiç dikkatimi çekmezdi ama şimdi onları gördükçe kendimden utanıyorum.. lütfen bana yardımcı olun, desteğinize ihtiyacım var.. şimdiden hepinize teşekkürler..
kızlaarrrr yaptımmmmmmm penısın yarısını aldımmmm allahım sana sukurrr :)))hıc zorlanmadımmm ama esımde serlesme sorunu vardı sımdı dus alıyor tekrar denıcezz hemen haber verım dedım yapıyorummm korkmuyorummmmm:))))))))))))))))))))))
gamzecim merhaba.
bende daha 15 eylülde başardım. haziran ayında doktora gittim. normalde bacaklarımı bile açamazken doktorun beni aydınlatması üzerine bacaklarımı açabildim. orası pileli etek gibi genişler. fileyi düşün içine ne koyarsan onun şeklini alır. iki el ebatında bebek omuzlarıyla çıkıyor oradan. öncelikle doktor serçe parmak kalınlığında aparat verdi. sonra baş parmak kalınlığında aparat verdi. son olarak iki parmak kalınlığında aparat verdi. p..s ebatına yakın.
ben kibrit bile sığmaz oraya sanırken. son zamanlarda p..s ebatındaki aparata dört kat peçete sarıp üzerine prez. geçirip jelleyip uygulayabildim. zamanla bölgeyi genişletiyoruz. sende aynanın karşısına geçip bir iki dakika kadar burnundan derin nefes alıp ağzından ver. ıkın. her nefes verdiğinde serçe parmağını içeri ittir. ameliyat eldivenleri satılıyor onlardan yararlanabilirsin. hijyen açısından. ben parmak ile başlamadım. parmak deneyemem dersen kulak çubuğunu al. üzerine streç film geçir. üzerine okey kayganlaştırıcı jel ( su bazlı ) sür. ıkın deliği gör içeri ittir. sonra muma geç. bu aparat dediğimiz dilatörün bildiğin beyaz mumdan farkı yok. muma prez. geçirebilirsin. baktınki mumu alabiliyorsun. dahada kalınlaştırabilirsin üzerine peçete sarıp. hiç kasma kendini gevşet. bacaklarını açabildiğin kadar aç kendine doğru çek uzan yat. artık zamanla deliği aynasızda bulabilirsin. o şekilde içeri sok. doktorun bana tavsiyesi gün içinde bile müsait oldukça bacaklarını açarak oturmaya alış demişti. sende öyle yap. bende henüz bir zevk söz konusu değil ama en azından artık içeri alabildim.daha sorman gereken bir şeyler olursa sorabilirsin buradaki tüm arkadaşlar bizim fikirdaşlarımız. kader ortaklarımız. Doktora gitmiş olsamda buradaki anlatılanları uygulayarak yendiğimi söyleyebilirim. pozisyon olarak ben eşimle yüz yüze gelecek şekilde yendim. yavaş yavaş kendimi saldım. yeterli kayganlık çok önemli. başarılar canım.
kızlaarrrr yaptımmmmmmm penısın yarısını aldımmmm allahım sana sukurrr :)))hıc zorlanmadımmm ama esımde serlesme sorunu vardı sımdı dus alıyor tekrar denıcezz hemen haber verım dedım yapıyorummm korkmuyorummmmm:))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?