- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #70.441
belinaycım sen kasılmanamı engel olamıorsun.yarısını alıyorsun devamının yavaş yavaş gelmesi gerekir. gevşet kendini nefes egzersizi yap. nefes verirken içeri ittir. nefes alırken dışarı çıkar canım.
çooooooooooooook teşekkür ederimmm, ben çalışıyorum ve akşamları çok yorgun dönüyorum eve daha çok hafta sonu müsait olabiliyorum.. dediklerinizi yapabiliyorum kadın doğum doktoru da p....s i içeri alırken ıkın açıldığını hissedeceksin demişti içeri alman kolaylaşcak demişti gerçekten de öyle oluyor eşim parmağıyla deniyor parmakta sorun çıkmıyor ama iş p..s e gelince yarıdan sonra ölüyorum sanki, sanki orda bi duvar var ve p..s gidemiyor daha fazla ileri ama sözünü dinleyip mum egzersizine başlıyorum hemen çok teşekkür ederim..
çooooooooooooook teşekkür ederimmm, ben çalışıyorum ve akşamları çok yorgun dönüyorum eve daha çok hafta sonu müsait olabiliyorum.. dediklerinizi yapabiliyorum kadın doğum doktoru da p....s i içeri alırken ıkın açıldığını hissedeceksin demişti içeri alman kolaylaşcak demişti gerçekten de öyle oluyor eşim parmağıyla deniyor parmakta sorun çıkmıyor ama iş p..s e gelince yarıdan sonra ölüyorum sanki, sanki orda bi duvar var ve p..s gidemiyor daha fazla ileri ama sözünü dinleyip mum egzersizine başlıyorum hemen çok teşekkür ederim..
kızlaarrrr yaptımmmmmmm penısın yarısını aldımmmm allahım sana sukurrr :)))hıc zorlanmadımmm ama esımde serlesme sorunu vardı sımdı dus alıyor tekrar denıcezz hemen haber verım dedım yapıyorummm korkmuyorummmmm:))))))))))))))))))))))
cnm ya elimde deil açık olcak ama kusra bakmayın ztn mahrem die bişey kalmadı..sevişme esnasında aklım bir an önce halolmasında pns yarı giryo duvara çarpıyo sanki içe dogru bi basınç var bide bir yere deyiyo hafif bi sızı dayanılmicak gibi deil ama heycanlanıp panik oluyorum..geçende denerken sevşme esnasında bende bi hoş oldum yarı aldım yine çok rahat aldım anlamadım git gel yapyodu eşim yoruldk ereksiyon gitti..sanrm eşimde sabırsız aceleci..pnste bi yumuşuyo bi sertleşiyo dengem bozuldu yahuu..:78::78::78::78::78::78:
çok güzel bir haber canımmm. şimdi aparatı al içerde beklet öyle dene canım. 30 dakika kadar beklet. sonra eşinle dene. kayganlaştırıcıyı bol sür. bizdede aynı şeyler oldu. bunca zamandır beklettik eşlerimizi. onlardada bir takım sertleşme sorunu oldu. ama sende azim istek arzuyu görünce bak nasıl normale dönecek. elinden geldiğince gülücükler saç.kahkahalarla denemeni yap canım. pozitif olmak çok işe yarıyor. yarısı oldu deyip bırakma olacak de biraz bekle yavaş yavaş sen içeri ittir. veya üzerine otur. hadi başarılar canım hayırlı uğurlu olsunnnn
cnm yaa aynısı bendede oluyo pens yarıda duvara çarpıyo..
cnm ya ben aparat la yapamıyorum işteşu içerde bekletme olayı çok mantıklı 2 parmak bekletsem fayda olurmuki
kızlaarrrr yaptımmmmmmm penısın yarısını aldımmmm allahım sana sukurrr :)))hıc zorlanmadımmm ama esımde serlesme sorunu vardı sımdı dus alıyor tekrar denıcezz hemen haber verım dedım yapıyorummm korkmuyorummmmm:))))))))))))))))))))))
belinaycım sende gamzede mumdan aparat yapın. önce mumun sonuna kadar girdiğini görün. güveniniz gelsin. sonra içinizde bekletin yarım saat kadar. eşinizle o şekilde deneyin. güzel haberler duyarız inşallah. dünya üzerinde bir vajinismuslu kalmaması dileği ile
Allahım darısı başıma inşallah..... kutluyorummmm
inşallah canm yaben bi kere allık fırçasından denedim ucuna pamuk gerisine peçete sonrada streçledim jelledim ama yapamadım çok sert geldi ya..parmagıma eldiven geçirdi öylede tam yapamadım parmagmla yapınca eldiven geçirmeden birebir temas çok iyi geldi bana öyle rahat yapablym ama mum yapablrmymki sanmıyorum..parmakla yaptım 2 parmak tam her sevşme esnasında pens deniyorum pens yarıda işte git gel yapyoz biraz duvarı aşamadık işte aparatta olmuyo
iki parmak bekleten arkadaş hiç duymadım. ben nursena albunea aparat beklettik. aparatla yaparsın canım kasma kendini gevşet. dediğim pozisyonda uğraş. bak şimdi... koltuğa veya yatağa uzan. ben ilk denemelerimde ses istemiyordum. kimi arkadaş tv karşısında diyor ama ben sessizlikte yapabiliyordum. öyle konsantre oluyordum. doktorun dediği pozisyonu anlatıyorum. yatağa uzanır vaziyetteyken aparatı jelliyordum. sonra aynayla deliğe sabitliyordum aparatı. ayaklarımı kendime doğru çekerek iki yana açıyordum. burnumdan nefes alıp ağzımdan veriyordum. hafif ıkınarak içeri itiyordum. nefesi verirken içeri girmesi kolay oluyor. baktınki mum ince kalıyor. üzerine peçete sarıp prez. geçirip kayganlaştırıcı ile yapabilirsiniz. birde içeri ittirdiğim dakikalarda gözlerimi kapatıp güzel şeyler düşünüyordum. bebeğim olsun onu seveyim. kuş sesi deniz dalga sesi gibi... hadi inşallah az kaldı sizlerdede mutlu son olacak inşallah
saol canım denicem yarın mum olması şartmı peki allık fırçası sertmiydide yapamadım ben mum dahamı iyi olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?