- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #70.461
amin cnm...hosgeldın aramıza sakın burdan ayrılma yazdıklarını okudum bakbende 3 haftadır burdayım ve 3 yıllık evlıyım basarmak uzereyım sabret cnm burdakı herkez o kadar ıyıkı ben onların sayesınde bu gelıgım noktadayım
kızlaarrrr yaptımmmmmmm penısın yarısını aldımmmm allahım sana sukurrr :)))hıc zorlanmadımmm ama esımde serlesme sorunu vardı sımdı dus alıyor tekrar denıcezz hemen haber verım dedım yapıyorummm korkmuyorummmmm:))))))))))))))))))))))
kendime güveniyorum, şuan regliyim, bitince hemen mum egz. ini deniyorum ve inanıyorum ki hepsini içime alıcam, yarım saat öyle beklicem, güzel haberlerimi ilk sizinle paylaşıcam.. şimdiden çok heyecanlandım.. iiki varsınız psikolojik destek gerçekten çok önemli, birinin size yapabilirsin demesi her şeyden önce çok güzel bi duygu.. hepimize başarılar diliyorum..
nilaycım. bak şimdi aklıma geldi. bizim yendiğimiz hafta biz keçi boynuzu pekmezi aldık. erkeklerin spermini ve sertleşmesini sağlarmış diye o hafta almıştık ve hemen etkisini gösterdi. kızlar hepinize tavsiye ediyorum. kahvaltılarda bir kaç kaşık yediriverin kocişlerinize
inşallah canm yaben bi kere allık fırçasından denedim ucuna pamuk gerisine peçete sonrada streçledim jelledim ama yapamadım çok sert geldi ya..parmagıma eldiven geçirdi öylede tam yapamadım parmagmla yapınca eldiven geçirmeden birebir temas çok iyi geldi bana öyle rahat yapablym ama mum yapablrmymki sanmıyorum..parmakla yaptım 2 parmak tam her sevşme esnasında pens deniyorum pens yarıda işte git gel yapyoz biraz duvarı aşamadık işte aparatta olmuyo
kacan kovalanır mısalı :) sıra sende sen esını kovala
artık senı gelın olarak goruyorum zoru basardın devamı gelıcek inşallah
canım bende 5 yıllık evlıyım egsersızden baska hıc bırsey bukadar etkı etmıyor yenmemıze
pes etme basla burda bızımle ırtıbatta ol beraber basarıcaz
tabı bunu vajıyı yendıkten sonra eslerımıze uygulayalım dımı
mazallah öncesınde olursa hıc pesımızı bırakmazlar
nilaycım. bak şimdi aklıma geldi. bizim yendiğimiz hafta biz keçi boynuzu pekmezi aldık. erkeklerin spermini ve sertleşmesini sağlarmış diye o hafta almıştık ve hemen etkisini gösterdi. kızlar hepinize tavsiye ediyorum. kahvaltılarda bir kaç kaşık yediriverin kocişlerinize
paticim bunu şimdi uygulamalı çünkü sertleşme sorununu çözüyor
yaa naz yapıo sanki:)) hala ınanmıyorum yaa ben bunu yaptımm ıcerde sevıncten tır tır tıtrıyorum gozumdenyaslar akıyodu yaa:))
cnm paylasımın ıcın cok tesekkur ederım hemen yarın alıyorum aktardamı vardır markettemı acaba...sorma bızımkı dusa gırım rahatlım dedı hemen ballı sut yaptım cevız yedırdım ama maalesef:))cok kusturmusum demekkı ee 3 sene kolay deıl:)))
naz yapmıyo canım. şimdi sen rahatsın ya bekliyorsun. onda hafif bir sertleşme sorunu oldu. yine olursa diye korkuyor. benimkindede olmuştu. gurur yapıyorlar. ama olacak yakındır. tamamı olacak. bendede bir kaç gün aradan sonra olmuştu.
canım aktarda veya büyük marketlerde vardır.
günaydınlar canlar.. bu topik gece coşuyor valla nedense:44:eee denemeler gece oluyorpati canım neyi bekliyosun anlamıyorum p.. kaç cm o kadar aparatı yapıyosun tahrişin bitsin direkt deneme yap boyut olarak tamamdır canım. belinay senin de nerdeyse olmuş canım olay bitmiş aslında özüm öyle hamile kalmıştı hatırlatırım. nilaycım azminden dolayı seni kutluyorum şurda kaç haftadır yapıyosun çok fazla olmadı değil mi bak hemen sonuç aldın bitti say canım. kızlar ereksyn sorunu psikolojiktir zamanla onlar da alışırlar vajiden dolayı olmuş olabilir ama geçer kafanıza takmayın ben de sizlere aşure tavsiye ediyorum içinde herşey var yiyecekler etkilidir ama yine de psikoloji daha etkilidir sizler sexsi bayanlarsınız sizin de elinizde olan şeyler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?