Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm çok sevindim,çoğu gitmiş azı kalmış,başardın sayılır,tebrikler...

kacan kovalanır mısalı :) sıra sende sen esını kovala
artık senı gelın olarak goruyorum zoru basardın devamı gelıcek inşallah

canım bende 5 yıllık evlıyım egsersızden baska hıc bırsey bukadar etkı etmıyor yenmemıze
pes etme basla burda bızımle ırtıbatta ol beraber basarıcaz

tabı bunu vajıyı yendıkten sonra eslerımıze uygulayalım dımı
mazallah öncesınde olursa hıc pesımızı bırakmazlar

Son düzenleme:

cnm mum un uc kısmına pecete sarma 1-2 cnm bırak strecle prezervatıf gecır kayganlastırıcı sur gıttgı yere kadar once degdır sonra 1 cm 2 cm olmuyosa kaldıgı yerde beklet bende biliyosun asla egzersıze sıcak bakmıordum kesınlıkle yapamam dıyordum

yaa naz yapıo sanki:)) hala ınanmıyorum yaa ben bunu yaptımm ıcerde sevıncten tır tır tıtrıyorum gozumdenyaslar akıyodu yaa:))

cnm paylasımın ıcın cok tesekkur ederım hemen yarın alıyorum aktardamı vardır markettemı acaba...sorma bızımkı dusa gırım rahatlım dedı hemen ballı sut yaptım cevız yedırdım ama maalesef:))cok kusturmusum demekkı ee 3 sene kolay deıl:)))

yaa naz yapıo sanki:)) hala ınanmıyorum yaa ben bunu yaptımm ıcerde sevıncten tır tır tıtrıyorum gozumdenyaslar akıyodu yaa:))

naz yapmıyo canım. şimdi sen rahatsın ya bekliyorsun. onda hafif bir sertleşme sorunu oldu. yine olursa diye korkuyor. benimkindede olmuştu. gurur yapıyorlar. ama olacak yakındır. tamamı olacak. bendede bir kaç gün aradan sonra olmuştu.

canım aktarda veya büyük marketlerde vardır.

inşallah cnm belkide ılk def abu kadar kafam rahat yatıcam bu gece ıcım kıpır kıpır allahım herkezın yardımcısıolsun...

Hayat sana arka arkaya dikenlerini gösteriyorsa sakın
üzülme,aksine sevin...Çünkü çok yakında gülü de gönderecektir... MEVLANA

benden size gelsinn benim iyilik meleklerim

tahriş yüzünden gün aşırı egsersız yapıyorum
eskıden once parmakla esnetırdım sımdı dırek 10 cm ıle baslayıp 13.5 14 cm kadar cıkıyorum aparatta
anestol kullandıgıma cok pısmanım o hıs kaybında vajı cevresını fazla tahrıs etmısım
bu yuzden egsersızı kısa tuttum en ıyısı bıraz beklemek hazır mısafırde var
hepınıze ıyı geceler kızlar güzel bır gunde bulusmak temennısıyle:)

Son düzenleme:
günaydınlar canlar.. bu topik gece coşuyor valla nedense:44:eee denemeler gece oluyorpati canım neyi bekliyosun anlamıyorum p.. kaç cm o kadar aparatı yapıyosun tahrişin bitsin direkt deneme yap boyut olarak tamamdır canım. belinay senin de nerdeyse olmuş canım olay bitmiş aslında özüm öyle hamile kalmıştı hatırlatırım. nilaycım azminden dolayı seni kutluyorum şurda kaç haftadır yapıyosun çok fazla olmadı değil mi bak hemen sonuç aldın bitti say canım. kızlar ereksyn sorunu psikolojiktir zamanla onlar da alışırlar vajiden dolayı olmuş olabilir ama geçer kafanıza takmayın ben de sizlere aşure tavsiye ediyorum içinde herşey var yiyecekler etkilidir ama yine de psikoloji daha etkilidir sizler sexsi bayanlarsınız sizin de elinizde olan şeyler var

günaydııııııııııııııııııııınnnnn cümleteeennnn:80: :80: :80: :80: nursencim saol cnm şu sözlerin müthiş gaza getiryo beni anlatamam neyse ben kaçar eşimi uyandırayım geç kalcak

Kızlarrrr merhaba.

19 günlük evliyim. Vajinismus olduğumu düşünürdüm hep, çünkü cinsel ilişkinin konusu bile geçse bacaklarımı kapatıyordum farketmeden, liflenirken bile elimi vajinama götüremezdim. Şimdi okuyorum parmak egzersizi falan... o parmağın gireceğini düşünmek bile beni çok geriyor Eşim ben seni çok seviyorum, yanında uyumak bile benim için yeterli diyor ama 6 yıl bekledik biz... 6 yıl sonra onun da mutlu olmak hakkı... canım mı çok kıymetli, vajinismus muyum, disporoni miyim anlamadım ama daha girmeden acımaya başlıyor, sanki yırtılacakmış gibi hissediyorum, yanma, ağrı baskı her şeyi hissediyorum... o ana kadar vajinde ıslanma falan problem yok, ama o an başlayınca anında zevk falan her şey bitiyor benim için... kaç defa dedim her şey beyinde bitiyor, acımayacak, kendini akışına bırak yok işte... o beyin demekki tam almamış bu düşünceleri off parmak marmak düşüncesi bile feci ya bir de denedikten sonra tir tir titriyorum niye bilmiyorum ayrıca biz sadece haftasonları beraber olabiliyoruz ayrı şehirlerde sürüyor bizim evliliğimiz

Son düzenleme:

gunaydın cnmm evet cok az kaldı ben 3 yıllık evlılıgımde egzersız kesınlıkle yapamam derdım yapanları da gozumde cok buyutuyodum ıcım kalkıyodu resmen dusundukce 3 hafta oldu ve 5 gun reglı gırmıstı araya ama ben suna ınanıyorumm eger ben sızlerı tanımasaydım bu benım ıcın ımkansızdı eskıden elıme alır almaz koydugum aparatla yaklasık gunde 4 saat egzersız yapırdum cunku yaptıkca daha cok hosuma gıdıyordu...neyse ben esıme ıı bakım bu aksam bakalım neler olacak...:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…