Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar berbat durumdayım bir ay önce doktora gittim vajinal enfeksiyonum ve idrar yolu enfeksiyonumun olduğunu söyledi ilaç verdi ama ben kullanamadım ilaçlar ağır geldi hala ilişkide yanmalarım oluyo ve yapamıyoruz. fitil aldım ama onuda beceremiycem sanırım offf çok kötüyüm ya 1 aydır bişey yapamıyoruz eşimle en sonunda sinirlendi dün ((((((((( işten izin alıp doktorada gidemiyorum çıldırmak üzereyim

cnm hoşgeldin..jinekologa göründünmü hiç sıkıntın piskolojikmi fizyolojikmi onu anlamalsn..inan buraya her gelen aynı şeyleri düşünüyo parmakmı oo asla aparatmı hayatta olmaz herkez için kabustu vajinaya bakamayanlr tanımayanlar vs.bunlardan biride ben tabi zamanla alışıyosun birkere başladınmı dvmı geliyo ztn..hiç vakit kaybetme erteleme ok..daha yeni evlisin ne güzel parmak egzersizi büyütülcek bişey deil gerçekten..baştan oku..sayfanın ilk başında kegel egzersizi var ondan başla uygulamaya burayı takip et herkes yardımcı olur kafana takılanı utanmadan çekinmeden sor herkes yardımcı olur ve o motivasyonla herşeyin üstesinden gelirsin inşallah..
:13:

Canım, sakin olmalısın öncelikle. Hangi ilaçları verdi sana doktorun, ağızdan alınana ilaç mı verdi, vajinaya sürülen mi? Doktora haftasonu gitme şansın yokmu? Ve senhangi şehirdesin belki doktor konusunda yardımcı olabiliriz en azından :26:

canım öncelikle seni çoooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk tebrik ediyorum çok sevindim. bi süredir giremiyorum iş yerinde bazı sorunlar vardı dr bana ağızdan ilaç verdi canım isimlerini hatırlamıyorum bi tanesi zolax tı diğeri ornitop diye bi ilaç diğerini hatırlamıyorum canım ama bana ağır geldi ilaçlar yan etkileri oldu bıraktım. hafta sonu dr a gidemiyorum cumartesi de çalışıyorum çünkü napcam bilmiyorum ilk defa eşimi dün çok sinirli gördüm ve yoruldum arrtık dedi çok üzüldüm(((((( yapabiliyoruz ve sen enfeksiyon yüzünden bir aydır yanıma yaklaşmıyosun dedi çok moralim bozuldu napcam bilmiyorum (((((((

ankaradayım canım

Hoşbuldum

Canım okudum baştan, kegeli oturduğum yerde yapmaya başladım ama vajiyi inceleme mincelemeye daha gireşemedim, zaten ben çok yoğun çalışıyorum eve gittiğimde gecenin bir vakti oluyor, doktora gitmeye de vaktim yok, evde de ne ara kendimi inceleceğim onu bilmiyorum Psikoloğa gittim sadece bu konuyu konuşmak için, o da bana vajinismus gibi durmuyorsun bir dene yapamazsan gene gel dedi ama denedim sonra da bir daha gidemedim psikoloğa vaktim yok evlenmeden önce hiç takmazdım aman nasılsa yaparım, yapmasam da nolcak bu kadar üzülmem derdim ama üzülülüyormuş

Son düzenleme:
offff yapamadım gene yaaaa şu beynimin içine ............. şu egzersiz olayını ben kendi kendime yapamıyorum ama eşim saolsun çok destek oluyo dün akşam eşim işaret parmağıyla birazcık yaptı acı hissetmedim aslında ama bacaklarımı açamıyorum yaaa arkadaşlar ben çok zaman kaybediyorum 2,5 sene oldu herkes üstüme çok geliyo sürekli bebek diye bende çok istiyorum ama olmuyo insanlara ne kadar kolay geliyo hiç düşünmüyolar bi sıkıntısı derdi varmı diye ((((

hoşgeldin canım doğru yerdesin sıkıntı yapma sana yardımcı olur yenen arkadaşlar

ankaradayım canım

Çok teşekkür ederim mimacım:)), Şöyle anlatayım sana aynı sorunu en son apart egzersilzerinde ben de yaşadım hem vajinal enfelskyion ve iltihap he mde idrar yolları iltihabı oldu bende de. Egzersiz sırasında dişimi sıkıyodum yanmalar için ama eşimle deneme yapmak istedigimde cayır cayır yanıyodum. Doktorum iltihap ve enfeksiyon oldugunu söyledi ve bana 3 ilaç verdi. Bunlardan biri "monurol" gib ibi adı aı olan bir ilaçtı, bunu sadece 1 kere gece yatmadan hemen evvel son idrarımı yaptıktan sonra suya katıp içmemi söyledi, toz şeklinde ilaç, onu yaptım ilk olarak. Diğer "funit" adında bir ilaç idi. Ertesi gün, bu ilacı bir gün içinde sabah 2 akşam 2 tablet alarak içtim. Bu ilacı bu şekilde 5er gün arayla almamı söyledi ki, 1.uygulamadan sonra çok şükür bir daha ihtiyacım kalmadı. Son olarak da "monodoks" diye bir ilaç vermişti, onu da günde 1 adet ilaç bitene kadar iç demişti. toplamda 5 gün bu ilaçları kullandıktan sora çok şükür bişeyim kalmadı ve midem hassas olmasına rağmen hiç de sıkıntı yaşatmadı bu ilaçlar bana çok şükür. Bak bir de doktorum dedi ki, ilişkiye girdikten sonra balayı sistiti olabiliyor dikkatet dedi, eğer yanma vs olursa hemen gel bakalım demişti bana. O yüzden tavsiyem başka bir jinekoloğa acilrn gitmen. İstanbulda olsaydın sen ibenim doktoruma gönül rahatlığı ile yönlendiriridim canım ya.

günayydınnnnnnnnnn ben geldimmmmmmmmmmm iş iş iş ayy bitmedii

hoşgeldin yafyuuum nasılsn ne alemdesin bakam...... Mima canm çooook geçmiş olsun sıkma canını bi şekilde doktora gitmelsn kendinede vakit ayırmalsn gerekirse iş çıkışı acilden git olmamı özele git en kısa sürede atlatırsın umarım..

bide gittiğim doktor bana kötü muamele etti psikolojim çok bozuldu doktordan sonra. kadın çok anlayışsızdı açıkçası bi daha doktora görünmek istemiyorum. bi aletle baktı bana ama öyle bi ittirdiki zaten canım acıyodu iyice kötü oldum özel doktorlarda cumartesi 12 ye kadar çalışıyolar burda ve ben izin alamıyorum. doktora sormadanda başka bi ilaç kullanmak istemiyorum efitil deniyim dedim ama onuda beceremiycem sanırım doktordan sonra psikolojim çok kötü oldu tatlım ya ((((((

cnm gecenin ne vakti olursa olsun egzersizini yapmalsn incelemelsn vajeni tanımalsn..erteleme hastalıgı ztn bu..egzersiz olmadan olmaz bi başlasan gerisi gelcek..kegeli otrdgn yerde yap sürekli kaslarını kontrol etmeyi ögren ok..

çok sağol canım acilde kadın doğumcu olur mu bilmiyorum keşke izin alabilsem gidicem ama (((((((((((( sen ne durumdasın canım ben çok uzun zamandır giremedim evde net yok anca işten girebiliyorum burdada yoğunluk sıkıntı vardı bi türlü giremedim çok yenen olmuş sanırım :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…