Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm bozma moralnii..etraftakiler ne derse desin es geç..egzersizde neyde rahatsan onunla yap eş parmagı yapablysan onla yap hangisi rahatsa..eş parmagı biraz aldm demişsn dvm et tek parmak 1bogum 2bogum tamamı sonra 2.parmaga geç öyle öyle dvm et ok.rahatlat kendini kasmadan dvm et..
Eş parmagyla yenen arkadaşlarda oldu hem eş parmaklı egzersiz çok iyi bence..

Peki canım deneyeceğim:44: Cumartesi gelecek eşim, egzersizler bitmeden denemek yasak mı denemeli miyiz?:44:

vardır heralde ndn olmasınki mutlak görün doktora..cnm ben hala egzersizdeyim kendi 2 parmagım eşimn işaret birde pens yarıda böle işte:)

Arkadaşlar merhaba,

takip etmekteyim sizleri.....Dr. Yeşim YERÇOK hakkında bilginiz var mı acaba?
Varsa bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum. .
Teşekkürler...

Peki canım deneyeceğim:44: Cumartesi gelecek eşim, egzersizler bitmeden denemek yasak mı denemeli miyiz?:44:

cnm doktorlar genelde egzersiz bitsin sonra deneyin kendinizi hazır hissedin öyle diyolar..jel kullanmayıda unutma..ben egzersize başladgm gibi sevşme esnalarında hep denyorum pens denemesini..gleitgelen kayganlaştırıcı anestol uyuşturucu kullanyorum..doktor tavsiye etmişti gayet memnun kaldım..daha uygun fiyata ultrason jeli var su bazlı onuda tavsiye edyolar aldım ama gletgelenin kayganlıgı uzun sürüyo..bol bol jel sür ok..eski sayfalarada göz at..

vardır heralde ndn olmasınki mutlak görün doktora..cnm ben hala egzersizdeyim kendi 2 parmagım eşimn işaret birde pens yarıda böle işte:)

bitirmek üzeresin canım :)))))))) çok az kalmış yakındır halay :)))))))) ilk yaptığımda ne kadar mutlu olmuştum şimdi sonuca bak ((((((( gitmeye çalışıcam bi araştırim bakalım acilde oluyor muymuş

Tamam canım çok teşekkür ederim

saol cnm evet hissettim ben göremedim ama eşim tamamının girdiği söyledi bayrama kadar kesin yapmak istiyorum ben bu işi şartlandırdım kendimi aksini düşünmek bile istemiyorummmmmmmm ya şöyle cesaret verici bişeyler olsa korkmasak hiç kasılmasak keşke...........

cnm doktorlar genelde egzersiz bitsin sonra deneyin kendinizi hazır hissedin öyle diyolar..jel kullanmayıda unutma..ben egzersize başladgm gibi sevşme esnalarında hep denyorum pens denemesini..gleitgelen kayganlaştırıcı anestol uyuşturucu kullanyorum..doktor tavsiye etmişti gayet memnun kaldım..daha uygun fiyata ultrason jeli var su bazlı onuda tavsiye edyolar aldım ama gletgelenin kayganlıgı uzun sürüyo..bol bol jel sür ok..eski sayfalarada göz at..

arkadaşlar burayı cok takip edemiyorum
vajınısmus tan sonra simdide kistim oldugunu ögrendimm
ama vajınısmusla ilgilii destee ihtiyacınız olursaa
bişey sormak isterseniz banada ulaşabilirsiniz her zmaan destek olmak isterim

sağol cnm bugün yine altın günü izlerken yapıcam osaate kadar işlerimi bitiririm.
yine serçeyi denicem ilk sonra diğer parmağa geçicem inş.

mima cnm geçer çok büyütülcek bişey deil..dikkat etmlsn çok enfeksiyona karşı günlük pedleri normalnden daha kısa süre kullanmalsn kullanyosan eger..cadıkedicik bişeydeil cnm inşallah atlatırsn kısa sürede..

cnm ya dün ps başında çoook kaldım kalkamadım eşimde uyudu pns deniyemedim bugun çıkaym şu beyaz mumlardan bulablrsem alıcm denym bakym yapablcmmi..:26:

millettttt nabersiniz özledim sizii vallahi bağımlı oldukkk heee

öğlen oldu ama meraba kızlar nasılsınız dün çalışmadığım için giremedim nete nasılsınız bakalım
biraz göz attım güzel gelişmeler var baktığım kadarıyla
forum böyle hareketlenince gelinler artıyodu genelde inşallah yakında alırızz güzel haberler
kızlar nursena yazmışşş ya hani şu tarih koyma meselesine katılıyorum bende
kendinizi şartlandırmayın tarih olarak inanın hiç ummadığınız anda olacak kesinlikle
albuneaa ya katılıyorum önce aparat ya da parmak çalışıyosanız onu bikaç dk deneyip direk denerseniz
daha kolay oluyo ciddenn

evettt hadi bakalım birz hızlanalım girlssss

ya kızlar ya ben beyaz mum aldım ama boy boy vardı paket halnde satlyodu neyse tek olarak aldım ama büyük aldım galba ( küçük olan parmaktan hafif kalın az uzun eş parmagıyla aynıdır..tabi herkesn farklı nasl anlatsamki bilemedim ya ala ala yanlış mummu aldım aceba tırstım mumu görünceeeee

Susayım dedim ama belinay tutamıycam çenemi haa!! Ne tırsıyon mumu görünce balım ya, iyi olmuş kalın aldığıo gördügün mumu kalın falan değil ayrıca, ve ayrıca da sen onu da rahatlıkla alabilrsinki accık cesaret be bidenem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…