- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #70.501
offff yapamadım gene yaaaa şu beynimin içine ............. şu egzersiz olayını ben kendi kendime yapamıyorum ama eşim saolsun çok destek oluyo dün akşam eşim işaret parmağıyla birazcık yaptı acı hissetmedim aslında ama bacaklarımı açamıyorum yaaa arkadaşlar ben çok zaman kaybediyorum 2,5 sene oldu herkes üstüme çok geliyo sürekli bebek diye bende çok istiyorum ama olmuyo insanlara ne kadar kolay geliyo hiç düşünmüyolar bi sıkıntısı derdi varmı diye((((
cnm gecenin ne vakti olursa olsun egzersizini yapmalsn incelemelsn vajeni tanımalsn..erteleme hastalıgı ztn bu..egzersiz olmadan olmaz bi başlasan gerisi gelcek..kegeli otrdgn yerde yap sürekli kaslarını kontrol etmeyi ögren ok..
çok sağol canım acilde kadın doğumcu olur mu bilmiyorum keşke izin alabilsem gidicem ama(((((((((((( sen ne durumdasın canım ben çok uzun zamandır giremedim evde net yok anca işten girebiliyorum burdada yoğunluk sıkıntı vardı bi türlü giremedim çok yenen olmuş sanırım :))))))
:)) yaşasın en büyük aparatı alabildim yarıya kadar canım acıdı biraz ama değdi :))
Peki canım deneyeceğim:44: Cumartesi gelecek eşim, egzersizler bitmeden denemek yasak mı denemeli miyiz?:44:
Değişik bişey yapmadın mı yani dün akşam
vardır heralde ndn olmasınki mutlak görün doktora..cnm ben hala egzersizdeyim kendi 2 parmagım eşimn işaret birde pens yarıda böle işte:)
cnm doktorlar genelde egzersiz bitsin sonra deneyin kendinizi hazır hissedin öyle diyolar..jel kullanmayıda unutma..ben egzersize başladgm gibi sevşme esnalarında hep denyorum pens denemesini..gleitgelen kayganlaştırıcı anestol uyuşturucu kullanyorum..doktor tavsiye etmişti gayet memnun kaldım..daha uygun fiyata ultrason jeli var su bazlı onuda tavsiye edyolar aldım ama gletgelenin kayganlıgı uzun sürüyo..bol bol jel sür ok..eski sayfalarada göz at..
cnm bozma moralnii..etraftakiler ne derse desin es geç..egzersizde neyde rahatsan onunla yap eş parmagı yapablysan onla yap hangisi rahatsa..eş parmagı biraz aldm demişsn dvm et tek parmak 1bogum 2bogum tamamı sonra 2.parmaga geç öyle öyle dvm et ok.rahatlat kendini kasmadan dvm et..
Eş parmagyla yenen arkadaşlarda oldu hem eş parmaklı egzersiz çok iyi bence..
Peki canım deneyeceğim:44: Cumartesi gelecek eşim, egzersizler bitmeden denemek yasak mı denemeli miyiz?:44:
cnm tv izleyerek çook rahat oluyo egzersiz ben de öyle yaparadım,tv ye takıldığın zaman fazla da kasmıyosun kendini,serçenin tamamını aldıysan işaret parmağına geçebilirsin canım,gün be gün beyin hepsine alışıyo,kolay gelsin cnm egzersizlerinde.
ya kızlar ya ben beyaz mum aldım ama boy boy vardı paket halnde satlyodu neyse tek olarak aldım ama büyük aldım galba( küçük olan parmaktan hafif kalın az uzun eş parmagıyla aynıdır..tabi herkesn farklı nasl anlatsamki bilemedim ya ala ala yanlış mummu aldım aceba tırstım mumu görünceeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?