- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #70.521
ya kızlar ya ben beyaz mum aldım ama boy boy vardı paket halnde satlyodu neyse tek olarak aldım ama büyük aldım galba( küçük olan parmaktan hafif kalın az uzun eş parmagıyla aynıdır..tabi herkesn farklı nasl anlatsamki bilemedim ya ala ala yanlış mummu aldım aceba tırstım mumu görünceeeee
cnm hoşheldin nasılsın ben dün çalışmayınca gelemedim malesef nasıl durumlar
Susayım dedim ama belinay tutamıycam çenemi haa!! Ne tırsıyon mumu görünce balım ya, iyi olmuş kalın aldığıo gördügün mumu kalın falan değil ayrıca, ve ayrıca da sen onu da rahatlıkla alabilrsinki accık cesaret be bidenem:)
günaydınlar canlar.. bu topik gece coşuyor valla nedense:44:eee denemeler gece oluyorpati canım neyi bekliyosun anlamıyorum p.. kaç cm o kadar aparatı yapıyosun tahrişin bitsin direkt deneme yap boyut olarak tamamdır canım. belinay senin de nerdeyse olmuş canım olay bitmiş aslında özüm öyle hamile kalmıştı hatırlatırım. nilaycım azminden dolayı seni kutluyorum şurda kaç haftadır yapıyosun çok fazla olmadı değil mi bak hemen sonuç aldın bitti say canım. kızlar ereksyn sorunu psikolojiktir zamanla onlar da alışırlar vajiden dolayı olmuş olabilir ama geçer kafanıza takmayın ben de sizlere aşure tavsiye ediyorum içinde herşey var yiyecekler etkilidir ama yine de psikoloji daha etkilidir sizler sexsi bayanlarsınız sizin de elinizde olan şeyler var
şekerim hoş geldin..muck muckkuzucuk tırsma yawww olacak inan şu işe bak hele gör ne de kolay olacakkk
diyeceksin ki bunu da alabildiysem oooooo tutmayın beniii dimi albuneaaa
burayi okuyunca kabuslarla gecen iki senemi hatirliyorum..
hepinizi deinş cok iyi anliyorum.
basaran icin söylemesi kolay diyeceksiniz ama sahiden zor birsey degilmis..
insallah hepiniz de kurtulursunuz bu sorundan..
inş kurtuluruz.sen nasıl başardın doktorlamı yoksa kendi başınamı
şekerim hoş geldin..muck muckvalla onuda alırsam ztn beni durdurabilene aşk olsun 7/24
hergeçen gün için ........................ .
canım neden korktun mumdan çokmu kalın aldın hı?:26:
ay cnm ya kaln geldi sanki misbon şekeri anımsarmsn peçeteye sardm streçldm boyuda kalınlıgıda aynen öle oldu birazdan denicem işte bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?