- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #70.541
Allah seni var yaaa .....
meraba yaslandım alışkanlık işte iidir cnm sen nasılsın kaç haftalık oldu şimdi bebiş
belinayyy sen de hoşgeldin cnmmm nasılsınnn albuneaa nerde kayboldu birdenn
yaşlandım ve fairymm hoş geldiniznasılsınız.fairym bu ardaa değişmiş avatar güzel olmuşş
datlum napayım yanni15ay geçti yeter yanni herşey süper giderken orya gelnce tökezlyrum aah çok az kaldı aybike yaf çok yaklaştık bitirelm artık tamammı:13:
yaslandım yafyuuum hoşgeldin naparsın beben ne alemde..bitürlü denk gelemyruz ben cvp atym sen gidysn sen yazysun ben gidyrum umarm bu defa öle olmaz çıtır
hosbulduk canim nasilsin hersey yolundamii
hosbulduk canim iyim canim bebisde iyidr herhalde. sen naparsin? iyimisin evet denk gelemiyoruz birazdan yine cikmam gerek, ama daha 20.dakka burdayim. 20.dakkami.da sana vereyim canim
mumlar, pastalar, çörekler hadi bakalım kolay gelsin kızlar, belinay 7/24neden olmasın canım eşinin halini düşünemiyorum, mumu sonra şamdan mumları var ya ucu ince alta doğru kalınlaşıyor ondan alın tutması falan da kolay oluyor. aybice öğrendiğim birşey var erkeklerin kalbine giden yol kesinlikle midelerinden geçmiyor pati canım ara ver kanatacak kadar zorlama şeker aparatı yerleştir mümkünse bol jelle sonra uzun uzun beklet içindeyken sıkmaya çalış öyle daha çok esniyor ama kendini o kadar yıpratma en azimlisi sensin yapacaksın.
oy oy cnm benm kıyamam sana bebişede haksızlık etmiyelm yoyulmasın imiiyidir heralde ne demek yaf güzel bak annesi..cnm işin varsa çık yine denk gelr grüşürz öpyrum kocmn dikkat et kendine olurmu bende iyiym cnm egzersz vs ugraşyoruz..sen canını hiç sıkma olurmu önce kendine vakit ayırmalsn elinden gelenin fazlasıyla ilglenyosn ztn herkezi tek tek soryosun düşünmen yeter yafyuuum neyse egzersize gitcm birazdan..
doğru diyosun canım ben ilk burayı okuduğumda yeniyim zaten yenerim diyordum ahanda 7 ayı devirmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?