Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

meraba yaslandım alışkanlık işte iidir cnm sen nasılsın kaç haftalık oldu şimdi bebiş

saol canim bende iyim bebisde 3.aylik teyzesi rabbim hayirlisiyla sizlerede nasip etsin. sen neler yapiyorsun nasil gidiyor bakalim sormak istedigin 1sey varmi? gecen 1.arkadasa uzun cevap yazdim insallah herkes okumustur. benim pek bu aralar vaktim olmuyor, disarda islerim oluyor. 27.8.den beri gecmisi okuyamadim daha. onun icin kimse bana burdan fazla 1sey yazmasin, ha. simdi sorabilirsin sorabilisiniz suan burdayim. ama sonra gecmisi okuyamam, onun icin takildiginiz zorlandiginz bilmediginiz, ben bunu nasil 1.rine sorucam, yazicam yazmakda cekindiginizi özelden yazin bana. cünkü özeli okuyup cevap vermek daha kolay dedimya daha gecmisi okuyamadim. ha gecen yazdiklarimi insallah kimse yanlis anlamamistir, 1.arkadas: yaslandim arkadaslar sormakda cekiniyor, sen tecrübelerini yaz, onlarda faydalansin demisti. bende cevap.da herkesin durumu farkli onun icin: herkes önce korkularini kaygilarini,duygularini bilmediklerini anlatirlarsa önce bu bu sorunlari cözersek. bana göre bundan sonrasinda arkadaslar bu sorunun üstesinden daha kolay gelir yazmistim. ben öyle düsünüyorum tamam burda biz herseyi konusuyoruz belkide bazi arkadaslar buna ne gerek var diyicek. ama bence arkada kalmis yazmaya cekinen ve bizler kadar rahatlikla yazamayan arkadaslar oldugunu düsünüyorum. benim tek niyetim yakindan ilgilenmek pskolok deyilim ama, daha cok yardimci olmaya calismak istiyorum.

ya kızlra sizdede oluyormu sayfamı yeniliyorum ama yine yeni yazılanlar çıkmıyor ben cevap yazarsam yeni yazılanları görebiliiyorum :44:

datlum napayım yanni 15ay geçti yeter yanni herşey süper giderken orya gelnce tökezlyrum aah çok az kaldı aybike yaf çok yaklaştık bitirelm artık tamammı:13:

doğru diyosun canım ben ilk burayı okuduğumda yeniyim zaten yenerim diyordum ahanda 7 ayı devirmişim

yaslandım yafyuuum hoşgeldin naparsın beben ne alemde..bitürlü denk gelemyruz ben cvp atym sen gidysn sen yazysun ben gidyrum umarm bu defa öle olmaz çıtır

hosbulduk canim iyim canim bebisde iyidr herhalde. sen naparsin? iyimisin evet denk gelemiyoruz birazdan yine cikmam gerek, ama daha 20.dakka burdayim. 20.dakkami.da sana vereyim canim

mumlar, pastalar, çörekler hadi bakalım kolay gelsin kızlar, belinay 7/24 neden olmasın canım eşinin halini düşünemiyorum, mumu sonra şamdan mumları var ya ucu ince alta doğru kalınlaşıyor ondan alın tutması falan da kolay oluyor. aybice öğrendiğim birşey var erkeklerin kalbine giden yol kesinlikle midelerinden geçmiyor pati canım ara ver kanatacak kadar zorlama şeker aparatı yerleştir mümkünse bol jelle sonra uzun uzun beklet içindeyken sıkmaya çalış öyle daha çok esniyor ama kendini o kadar yıpratma en azimlisi sensin yapacaksın.

hosbulduk canim iyim canim bebisde iyidr herhalde. sen naparsin? iyimisin evet denk gelemiyoruz birazdan yine cikmam gerek, ama daha 20.dakka burdayim. 20.dakkami.da sana vereyim canim

oy oy cnm benm kıyamam sana bebişede haksızlık etmiyelm yoyulmasın imi iyidir heralde ne demek yaf güzel bak annesi..cnm işin varsa çık yine denk gelr grüşürz öpyrum kocmn dikkat et kendine olurmu bende iyiym cnm egzersz vs ugraşyoruz..sen canını hiç sıkma olurmu önce kendine vakit ayırmalsn elinden gelenin fazlasıyla ilglenyosn ztn herkezi tek tek soryosun düşünmen yeter yafyuuum neyse egzersize gitcm birazdan..

:44:allaa allaaa albunea canım bak nursena ne diyor dün pasta börek yaptım barıştık ama biz nursenacım yani aramız şu an daha ii ortam yumuşadı ikimizde kafamızın dikine gidiyoruz çünkü

ben cikiyorum: baska zaman yine görüsürüz kendine iyi bak canim. egzersislere son sürat devam, insallah 2011.de cok gelin cikaricaz.

canım daha çok yenisin doktor vajinismusa benzemiyosun demiş hemen acaba vajinismus muyum diye kendini şartlandırma denemek için de fazla zaman kaybetme bol bol jel sür belki sen daha hazır değilken denemişsinizdir çünkü o bölge çok çabuk sulanıp çok çabuk kuruyabiliyor yada p.. yerleştirirken yanlış açıdasın.

aybice canım arayı yumuşatmıştır ama erkekler kadınlar kadar ilgi duymuyor jestlere falan sexse daha çok ilgi duyuyorlar demek istemiştim yani onların gözlerini doyuracak daha farklı şeyler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…