- 25 Mayıs 2011
- 2.158
- 326
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #70.561
canım daha çok yenisin doktor vajinismusa benzemiyosun demiş hemen acaba vajinismus muyum diye kendini şartlandırma denemek için de fazla zaman kaybetme bol bol jel sür belki sen daha hazır değilken denemişsinizdir çünkü o bölge çok çabuk sulanıp çok çabuk kuruyabiliyor yada p.. yerleştirirken yanlış açıdasın.
cnm ya ben muma peçete sardım streçldm napcm şimdi eldivenemi geçircem nasl rahat olur..:44:
mumlar, pastalar, çörekler hadi bakalım kolay gelsin kızlar, belinay 7/24neden olmasın canım eşinin halini düşünemiyorum, mumu sonra şamdan mumları var ya ucu ince alta doğru kalınlaşıyor ondan alın tutması falan da kolay oluyor. aybice öğrendiğim birşey var erkeklerin kalbine giden yol kesinlikle midelerinden geçmiyor pati canım ara ver kanatacak kadar zorlama şeker aparatı yerleştir mümkünse bol jelle sonra uzun uzun beklet içindeyken sıkmaya çalış öyle daha çok esniyor ama kendini o kadar yıpratma en azimlisi sensin yapacaksın.
kızlaaar ay inanamıyorum mumun tamamını aldım sade tutma payı kaldı azıcık ilk önce 2 parmak yaptm rahatlıkla gitgelde yapıyrum 2 parmakta sonra mumu yavaşca yaptm beklttm hareket ettlrdm hala içimde sanki şuan olduya sert geldi biraz ama oldu
Canım ben dün aybiceye erkeklerin kalbine giden yol nerdengeçiyor uzuuun uzuuunn anlattım, merak etme, işlem tamam:
kızlaaar ay inanamıyorum mumun tamamını aldım sade tutma payı kaldı azıcık ilk önce 2 parmak yaptm rahatlıkla gitgelde yapıyrum 2 parmakta sonra mumu yavaşca yaptm beklttm hareket ettlrdm hala içimde sanki şuan olduya sert geldi biraz ama oldu
Canım ilaç kullanma ya ablam kullanmıştı sonrasında bayağı bir zaman uğraştı bebek için daha farklı yöntemler araştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?