Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yok aslında hazır olmadığımı düşünmüyorum çünkü ön sevişmeyi epey uzatmıştık ama doğru söylüyorsun kuruma ya da yanlış pozisyon olabilir, çünkü o ana kadar her şey güzel o an benim tüm konstanstrasyonum oraya yoğunlaşıyor zevk mevk bir şey kalmıyor:78: eşim ben rahat edeyim bana bırakıyor her şeyi, ben üstte oluyorum belki de çok yanlış yapıyoruz... ilk ben yaparsam daha rahat olur muşum o karışırsa tedirgin olurmuşum:97:

merhaba arkadaşlar..
bugün biraz kendimi kastım galiba tam alamadım serçe parmağı. neden öyle oldu anlamadım. kasınca çok zorlamadım. akşama tekrar denerim belki

Canım ben dün aybiceye erkeklerin kalbine giden yol nerdengeçiyor uzuuun uzuuunn anlattım, merak etme, işlem tamam:

kızlaaar ay inanamıyorum mumun tamamını aldım sade tutma payı kaldı azıcık ilk önce 2 parmak yaptm rahatlıkla gitgelde yapıyrum 2 parmakta sonra mumu yavaşca yaptm beklttm hareket ettlrdm hala içimde sanki şuan olduya sert geldi biraz ama oldu

Fariymm, valla canım halaikna olmadı, dün ertesi gün hapı kullandım o da 2 talbetçik 17 tl yahu bir de ayda sadece 1 defa kullanılabiliyomuş. aylık iğne yaptırmak için bakıyorum şimdi, sen naptın canım?

Aybice hayatım nursenaın yazdıklarını okudum, tam da benim dediğime gelmiş işte olay sen dediklerimi yap benim işte, kimizini de söylediği aynı çünkü:))

Afferin kıss sana Dedik dim isana biz Bir de ne kadar içeri gittiğini önemli tabi ama önemli olan ne kadar kalın içine alabildiğin balım unutma :)

isteyince oluyor canım kutlarım ne kaldı şurda yavaş yavaş kalınlaştır

Canım ilaç kullanma ya ablam kullanmıştı sonrasında bayağı bir zaman uğraştı bebek için daha farklı yöntemler araştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…