- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #70.581
Canım ilaç kullanma ya ablam kullanmıştı sonrasında bayağı bir zaman uğraştı bebek için daha farklı yöntemler araştır.
Canım ben dün aybiceye erkeklerin kalbine giden yol nerdengeçiyor uzuuun uzuuunn anlattım, merak etme, işlem tamam
Canım ilaç kullanma ya ablam kullanmıştı sonrasında bayağı bir zaman uğraştı bebek için daha farklı yöntemler araştır.
o zaman en bu gidişle, Allah da nasip ederse, size yakında hamilelik haberi veririm
belinay güm güm güm baelinay güm güm güm
kızlarrrr slmlarr ben geldım epeydır yoktum...vajıyı yenmemde cok buyuk destegınız ıcın herkese tşk...ılk yendıgım zamanlar sıkayet edıyordum ya acıyo dıye artık zevk bıle alabılıorum Allah ım ne buyuk sıkıntıymış Allah kımseye yasatmasın ben ıkı sene yaşadım...inş tum bu sıkıntıyı yaşayanlar kurtulurlar...ben yendıysem herkes yener..bu arada bebış ıstıorummmmmm yaa bu ay adetım gectı ınşş hamıleyımdır:)))
ıkı senedır bebek hasretı cekıorummm benı en ıyı sızın anlıyacagınızı dusundum fıkırlerımı sızle paylasmak ıstedım...
Çok teşekkür ederim mimacım:)), Şöyle anlatayım sana aynı sorunu en son apart egzersilzerinde ben de yaşadım hem vajinal enfelskyion ve iltihap he mde idrar yolları iltihabı oldu bende de. Egzersiz sırasında dişimi sıkıyodum yanmalar için ama eşimle deneme yapmak istedigimde cayır cayır yanıyodum. Doktorum iltihap ve enfeksiyon oldugunu söyledi ve bana 3 ilaç verdi. Bunlardan biri "monurol" gib ibi adı aı olan bir ilaçtı, bunu sadece 1 kere gece yatmadan hemen evvel son idrarımı yaptıktan sonra suya katıp içmemi söyledi, toz şeklinde ilaç, onu yaptım ilk olarak. Diğer "funit" adında bir ilaç idi. Ertesi gün, bu ilacı bir gün içinde sabah 2 akşam 2 tablet alarak içtim. Bu ilacı bu şekilde 5er gün arayla almamı söyledi ki, 1.uygulamadan sonra çok şükür bir daha ihtiyacım kalmadı. Son olarak da "monodoks" diye bir ilaç vermişti, onu da günde 1 adet ilaç bitene kadar iç demişti. toplamda 5 gün bu ilaçları kullandıktan sora çok şükür bişeyim kalmadı ve midem hassas olmasına rağmen hiç de sıkıntı yaşatmadı bu ilaçlar bana çok şükür. Bak bir de doktorum dedi ki, ilişkiye girdikten sonra balayı sistiti olabiliyor dikkatet dedi, eğer yanma vs olursa hemen gel bakalım demişti bana. O yüzden tavsiyem başka bir jinekoloğa acilrn gitmen. İstanbulda olsaydın sen ibenim doktoruma gönül rahatlığı ile yönlendiriridim canım ya.
kızlaaar ay inanamıyorum mumun tamamını aldım sade tutma payı kaldı azıcık ilk önce 2 parmak yaptm rahatlıkla gitgelde yapıyrum 2 parmakta sonra mumu yavaşca yaptm beklttm hareket ettlrdm hala içimde sanki şuan olduya sert geldi biraz ama oldu
Afferin kıss sanaDedik dim isana biz Bir de ne kadar içeri gittiğini önemli tabi ama önemli olan ne kadar kalın içine alabildiğin balım unutma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?