Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba canlarım nasılsınız dün gece p..yarısından fazlasını aldım ben üstteyken ama çok yanmam oldu gerilme gibi herzamanki gbi gitgelde yapamadık ki şöyle oldu hani siz ıkının diyorsunuz ya ben ıkındım hani daha çok girsin diye bu sefer çıktı p...anlamadım neden öyle oldu..ama bu da benim için büyük ilerleme az kaldı hisseidyorum:)))öpüyorum hepinizi....

canım ıkınmak yerine kasmışsın galiba girdiği anda şöyle çok yorulunca birden bırakırsın ya kendini öyle bıraksan bitmiş, yarıdan sonra sadece erteleme inan çünkü dar olan yeri geçiyorsunuz kastığınız için daralıyor p.. gitmiyor ileriye az kaldı ama yakında yeneceksin.

bende o günleri görürüm inş.........

göreceksin canım buraya gelip de ben de yenecek miyim? o günleri görecek miyim? hamilelikten falan bahsedecek miyim?yenemeyenlere ben de deneyimlerimle katkıda bulunacak mıyım? demeyen yoktu emin ol sen de göreceksin yeter ki iste, egzersiz yap ve inan.

canım derin nefes al kendini rahatlat ıkınırken de ittir içine p..si. ittirmezsen ondan da çıkabiliyor..süper ilerlemişsin canım maşallah diyorum. çok yakındır yenmen. azimle ve sabırla devam :)

inşallahhhhhhhhhh burcummmmm senin niye uzadı bu kadar çok yaaaa neden böle olduuu:25 beraber sayılırdıkkkk parmağa başlamışsınnn inşallah snede en tez zamanda yenersinn inşallahhh.....

cnm ben uzuunn bir süre bırakmıştım egz. o yüzden uzadıı kendi suçum yaniii.
şimdi başladım yeniden vaktimde bol artık. yenicem Allahın izniylee

tüm bayanlara iyi akşamlar...şu anda eşimin hesabından giriş yapıyorum.burada psikolojik bir rahatsızlıktan dolayı,derdinize çare aramak için başlık açmışsınız.sakın ben hastayım demeyin çünkü bu bir hastalık değil, sadece yapacagınız egzersizleri ertelemeyin ve kendinizi rahatlatın.
biz 1 ay önce evlendik, 2 hafta süren başarısız denemelerden sonra eşimle jinekologa gittik.eşim suratsız bayan bir doktora muayene oldu ve suratına tokat gibi sen vajinismus olmuşssun psikologa git dedi.o moral bozukluguyla döndük.sonra bu siteden yapılan egzersizlere başladık ve baktıkki işe cok yarıyor.başka doktora gidelim dedik ve gayet yumusak yüzlü doktor muayene etti.hiç bir sorunun yok rahat ol dedi ve o rahatlama bile yetti.hem egzersizlerin faydası, hemde doktorun söyledikleriyle biz bunu aşmış bulunmaktayız.gerçekten herşey beyinde bitiyormuş...eşimle size tavsiye edebileceğimiz tek şey egzersiz,egzersiz,egzersiz...

Son düzenleme:
tüm bayanlara iyi akşamlar...şu anda eşimin hesabından giriş yapıyorum.burada psikolojik bir rahatsızlıktan dolayı,derdinize çare aramak için başlık açmışsınız.sakın ben hastayım demeyin çünkü bu bir hastalık değil, sadece yapacagınız egzersizleri ertelemeyin ve kendinizi rahatlatın.
biz 1 ay önce evlendik, 2 hafta süren başarısız denemelerden sonra eşimle jinekologa gittik.eşim suratsız bayan bir doktora muayene oldu ve suratına tokat gibi sen vajinismus olmuşssun psikologa git dedi.o moral bozukluguyla döndük.sonra bu siteden yapılan egzersizlere başladık ve baktıkki işe cok yarıyor.başka doktora gidelim dedik ve gayet yumusak yüzlü doktor muayene etti.hiç bir sorunun yok rahat ol dedi ve o rahatlama bile yetti.hem egzersizlerin faydası, hemde doktorun söyledikleriyle biz bunu aşmış bulunmaktayız.gerçekten herşey beyinde bitiyormuş...eşimle size tavsiye edebileceğimiz tek şey egzersiz,egzersiz,egzersiz...

azımlı olmak zorundayım 5 yıl kactım erteledım sımdı hem sıze hem esıme karsı sorumlu hıssedıyorum kendımı
evde mısafır varken cıdden zor odaya kapan kapıyı kılıtle gızlı gızlı dus al ama pes etmıcem esımı sevıyorum
kendı zevk alma olayım hıc dert degıl esımle bırlıkte olayım bebegım olsun tek dılegım bunlar..
dedıgn gıbı beklıcem bıraz tahrıs gecsın ve bne zorlamayla boyle yıpratmadım kendım
anestol kullandıgımda o bolgeyı hıssetmedıgım ıcın aparatı nereye yonlendırdıgımı anlıyamadım
ıyıkı ılıskı oncesı deneyım demısım anestolu ılıskıde olsaydı cok kotu etkılerdı benı
o bolgeyı hıssetmem lazım cok panık oldum onu kullandığımda.. herkesde her yontem aynı sonucu vermıyormus:)

tebrıkler canım yanma oldugunda gercekten beklettıgınde sorunsuz gırıp cıkıyor
ah bunu bıde p.. denerken esler anlayabılıp kendını tutabılse yarım p. alabılenler p. icerde beketse 3 4 dk bıle olsa yeter
sonrası nasılda sorunsuz gırıp cıkıyor farkı anlarlar aparatta tıkandıgım noktada bunu yapıyorum aparat sonrası kayıyor resmen :)
hadı bakalım azımle devam ınsallah :)

[

bende hocaya gıttım hakıkı gercekten allah ıcın bu işi yapıyorsa hocaya gıtmek yanlıs degıl
bana hoca esımle bıranonce doktora gıtmemızı hocalık olan bolumu
( malesef bana buyu yapılmıstı konu derın mevzu acmıyım )
hallettıgını asıl sorunun doktorluk oldugunu ertelemeden hemen gıtmemızı soylemıstı
bağlama olayı nıkah kıyılırken bırı o anda ılmık kapatır ellerını bırlestırırse yanı bısey kapanırsa o an
bağlama denılen sey oluyor bunu cok yakınımda yasadım sonrası haloldu karı koca olamadılar bu yuzden
bu ınancımızda var ınanmıyan kendı bılır ama senın sorunun bu yuzdenmı bılemıcem..

sıtemıze erkek uyelerın girişi yasaktır esınızın nıckıyle bıle gırmenız bu bölümü okumanız yanlıs
verdıgınız bılgıler zatı bızlerınde bıldıgı seyler ve tavsıye etmek ıse nıyetınız esınız kendı gelıp bızımle konusabılırdı
lutfen topıkten uzak durun...

Son düzenleme:

cnm egzersiz yaparken aparatı içimize almaya çalıştığımızda ıkınıyoduk ve ittiriyoduk,o zaman ileriye doğru gidiyodu,ama peniste öyle olmuyo canım,kaslardan oluştuğu için ıkınınca hemen çıkıveriyo,ben de öyle yapıyodum iilk denemelerimde ıkınıyodum yani o zaman çıkıyodu,sonra sadece nefes alıp vermeye başladım ve eşim kendi ittridi o zaman girmişti,yani ıkınma olayını yaparsan ya sen elinle kendin ittireceksin,ya da sadece nefes alıp vereceksin o zaman da eşinin ittirmesiyle kendiliğinden sonuna kadar giriyo zaten,bi de öyle dene canım nefes alıp vererek,sonuna kadar gireceğini göreceksin,ki artık sonuna gelmişsin güzel haberlerini bekliyoruz...

tembel teneke geldi yine arkadaşlar eşim izne çıktı 1 haftabu işi bitirmeliyim ya lütfennn artıkkkk
tek parmaktaydım da mumuda 4 5 cm alabiliyorum devamı gelmiyo yapamadım şimdi halbuki kendi kendime diyodum mum girmez girse devamı gelir diye mum girio ama azıcık devamı gelmiyo yaaa neden yapamıyorum kiii

fairymm albune nursena burcum noname:87: saolun kızlaarr ay çok heycnladım yaf yarı yenmiş hissedyoum kendimi yavaş yavaş kalınlaştrcm içte bekleme taktigini uyglcm

supersın tatlımmm hadi az kaldı kurtulmamıza pati sen ve ben ınanıyorum cok kısa zamanda halledıcez...:)))))))

tesekkur ederım cnm walla bende sabırsızlanıyorum o kadar ısteklıyımkı allah bozmasın su gecmısı bıtırımhemen egzersıze baslıcam vee raporumu verıcem:)))

bırak yaa benı kaynanam hocalara annemde doktorlara tasıdı ılk zamanlar...yok eskı sevgılım aklı bendeymıs onun ıcın olmuyomus yok benım akrabam evın bılmem neresıne buyu yaptırmıs hepsı fasa fıso tacıze ugramam da cabası....ölüm gıbı gunlerdi

hosgeldıncnm yoktun bayadır sakın umutsuzluga kapılma takıldıgı yerde bekle kendını rahatlat sakın cıkarma nefes al ver bak nasıl gırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…