Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnmmm inşallah ALLAH gönlüne göre versin..ben yeniyim burda bu sorunu yaşayanlardan biriyim (2,5 senedir) bende ANNE olmak istiyorum artık sendemi egzersizle çözdün bu sorunu ?

saol cnm Allah senınde gönlune göre verır ıns..ben oramda delık oldugunu bıle bılmıodum gırmez sanıodum..ne zaman karar versem yapıcam desem olmuodu ve aglıodum(
bu egzersızlerle vajı mı kesfettım...doktora gıttım kayganlastırıcı jel aldım artı emla krem ı aldım emla krem uyusturuo zaten hıssetıosun..hıc acı duymadım..sonra kremı bıraktım acıdı fakat ıkı ay acı duydum sonrasında alıstım suan acı duymuorum..bende hazıranın sonunda aştım bu sorunu cnm..
bak ıstersen adresını yaz ozelden ben sana bı tupunu yollıyım..
ben kremı 54 tl ye aldım 5 tüp vardı ıcınde fakat bı tanesını kullandım zaten dıger tuplerı actım actım kullanamadım cesaret edememıstım ölece tupler heba oldu...

ay cnm hıc ınanma böle seylere banada büyü demıslerdı
dunyanın en tırsak kızı benımdır bende yapmıssam sen haylı haylı yaparsın hiçç canını sıkma...

supersın tatlımmm hadi az kaldı kurtulmamıza pati sen ve ben ınanıyorum cok kısa zamanda halledıcez...:)))))))

kızlar egzersıze gıdıyorumm dua edınn sevıyorum sızlerı....

İnşallah canım sıradakı gelın bızler oluruz
haydı bakalım basarılı bır egsersız raporu beklıyorum senden dualarımız senınle

bence de kızlar büyü falan alakası yok,takılmayın böyle şeylere. vakit kaybettirir bunlar,bunun tek yolu egzersiz ve beynimize bu olayı kabullendirmek ,bu kısma odaklaansak daha iyi olur

Forumdaki en yakın arkadaşınız erkek çıkarsa...
Kızlar herkese merhaba.

2-3 ay önce kk'da biriyle tanıştım. İlk başlarda böyle sohbet falan ediyoruz. Konuşuyoruz , dertleşiyoruz , birbirlerimize anılarımızı anlatıyoruz.
Fotolar , msn falan derken her gün sohbet eder olduk. Ama görmeniz lazım tam bir psikolog gibi konuşuyor. Bütün dertlerime ortak oluyor.
Belki İnanmayacaksınız ama , kadınların bütün cinsel sorunlarını konuştuk tartıştık. Bu böyle sürdü 1 ay falan.

Daha sonra bu birkaç gün gözükmedi ortadan kayboldu. 1 hafta sonra baktım açık .

Bana dedi ki sana bişey itiraf edecem. Buyur söyle, dedim.

Dedi ki ben kadın deilim , erkeğim ve senden hoşlanıyorum demez mi. Ben eşşekten düşmüşe döndüm resmen. O kadar da sırlarımı, anılarımı anlattım ona.O kadar arkadaş ,dost , sırdaş bildim onu. yazık...

Hemen onu şikayet ettim , forumdan atıldı.

Şimdi kafama takılan ; bir erkek neden bu kadar salakça hareket eder , kadın forumunda kadın rolü yapar ??

kızlar ya biz burada yatak odamıza kadar herşeyimizi konuşuyoruz. böyle kendini bilmez erkekler girip kadın gibi yazışıyorlarmış. çok tuhafıma gitti. ne kadar ayıp yaa

minelçetin canım bende burda birinin erkek oldugunu düşünüyorum ama emın olmadan yargıda bulunmak ıstemıyorum
malesef ıcımızde art nıyetlı erkek uyeler olucak dısardan mısafır olarak yada uye olarak burayı takıp edıyorlar
bız burda bır nevı bırbırmıze terapı yapıyoruz bu topık olmasaydı belkı cogumuz bu ılleten kurtulamıcaktı
ne dıyelım Allahından bulsunlar bu nıyette ınsanlar .. cok gecmıs olsun canım aman dıkat msnde konusurken kızlar
foto yada cok ozelınızı karsıya koz olucak sekılde vermeyın ...

sky16 cok saĞol canım sızler boyle dedıkce guvenım gelıyor kendıme inşallah dediğin çıkar :)

Son düzenleme:
birden kendimi kötü hissettim şurda kız kıza dertlerimizi çözmeye çalışıyoruz milletin işi gücü yok buralarda macera arıyor allaha havale ediyorum başka da birşey demiyorum kızlar msn falan verecekseniz özel mesaj olarak verin, şimdi millet birbirine de güvenmez valla ben kadınım belinayı ekledim o da kadın

canım neler yapıyorsun hiç uğramıyorsun ya da hemen bakıp çıkıyorsun hangi aşamadasın?

Merhaba arkadaşlar,ben de iki yıllık evliyim ve bu hastalıkla uğraşıyorum.Kendi çabalarımla yenmeye çalıştım ama olmadı.Eşimle çok tartıştık neredeyse ayrılıyorduk.Bu siteyi şans eseri buldum iyi ki buldum.Sayenizde ilerledim biraz. Önce kulak çöpü denedim ve o an ki mutluluğumu anlatamam.Sonra biraz gaza geldim sanırım ve burdan okuduğum şekilde mum denemesi yaptım.İşaret parmağımdan çok az daha kalın bir mum.Üstüne tek kat havlu kağıt ve streç film sardım.Prezvtf geçirdim ve onu da almayı başardım. Ama p...s boyutunu alabileceğimi düşünemiyorum bile.Herkes bebek bekliyor bizden ama ben içimde kopan fırtınaları kimseye anlatamıyorum.Yardım edin bana lütfen.Gizli gizli bu siteyi takip ettim baktım herkes sırayla başarıyor bana da yardım eden olur diye düşündüm.

Canım hepimiz aynı yollardan geçtik, düzenli yaparsa egzersizi bitiyor bu dert en fazla bir ay sürer ama yeter ki çok iste çaba sarf et 3 yılda alamadığım yolu 3 ayda bitirdim, sen de gel yaz yapamadığın yerde sor emin ol biri mutlaka yardım edecektir.

pati canım kim bana özel mesajla söylesene minelin başına gelmemiş canım alıntıdır yazıyordu ben mi öyle anladım?

10 cm muma devam sorunsuz artık p....ucu gırdı sadece esım adapte olamıyo esımı ılk kes boyle goruyorum yıne sertlesme sorunu yasadı cok sınırlendı bu gece olucak ne olursa olsun dedı ve sınırden gıttı yattı kecıboynuzu pekmezını alamadım ama vıtamın ıctı meyve cıkolata aklına ne gelıosa yedı ama olmadı bende uzerıne dusmedım cok moralı bozuldu

Bu kayganlaştırıcıları eczaneden mi alıyoruz? Ne kadar cahil demeyin lütfen.Adı nedir bunların ve gidip nasıl isteyecem ben

bana ablam almıştı canım eczaneden de alabilirsin medikallerden alıyorlar ultrason jeli diye eczaneden kayganlaştırıcı jel diye alabilirsin ya da netten alıyorlar su bazlı olanını tavsiye ediyorlar, benimki ty&ja

pati canım kim bana özel mesajla söylesene minelin başına gelmemiş canım alıntıdır yazıyordu ben mi öyle anladım?

walla bende deılım,.))insan kotu oluyo yaa bız burda mahremımızı konusuyoruz supelendıgını sıkayet et derım ama bana da ozel msj gonderırsen sevınırım bende merak ettım...

canım psikolojiktir stres yapmıştır fazla üsteleme, artık oldu canım senin kafanda bitti gerisi kolay olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…