- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #70.641
canım psikolojiktir stres yapmıştır fazla üsteleme, artık oldu canım senin kafanda bitti gerisi kolay olacak.
canım neler yapıyorsun hiç uğramıyorsun ya da hemen bakıp çıkıyorsun hangi aşamadasın?
bence de pskılojık ama esım cok takar kafaya bole seylerı neyse inş duzelır
canım işte dediğim gibi p.. aşamasındayım ..
evet canım bakıp çıkıyorum.yenenlere seviniyorum bende bir ahhhhh çekiyorum..
yakında senin için de sevineceğiz canım o zaman da bir ohhh çekeceksin emin ol.
takmasın canım daha genç adam bugün olmazsa öbür gün olur gurur meselesi yapıyor erkekler sen çok üzerine düşme ters teper benden kaynaklanıyor falan de zaten daha fazla egzersiz falan yapmalıyım öyle deneyelim falan de canım.
amin cnm...hosgeldın aramıza sakın burdan ayrılma yazdıklarını okudum bakbende 3 haftadır burdayım ve 3 yıllık evlıyım basarmak uzereyım sabret cnm burdakı herkez o kadar ıyıkı ben onların sayesınde bu gelıgım noktadayım
belinaycımmm akşam seni iyi gaza getirmişimşimdiye kadar niye uzak durdun mumdan. tek parmakla olmuyor. hadi hayırlısı olsun canım. yarım saat bekletip p..s denemesi yaparsın.
bende hocaya gıttım hakıkı gercekten allah ıcın bu işi yapıyorsa hocaya gıtmek yanlıs degıl
bana hoca esımle bıranonce doktora gıtmemızı hocalık olan bolumu
( malesef bana buyu yapılmıstı konu derın mevzu acmıyım )
hallettıgını asıl sorunun doktorluk oldugunu ertelemeden hemen gıtmemızı soylemıstı
bağlama olayı nıkah kıyılırken bırı o anda ılmık kapatır ellerını bırlestırırse yanı bısey kapanırsa o an
bağlama denılen sey oluyor bunu cok yakınımda yasadım sonrası haloldu karı koca olamadılar bu yuzden
bu ınancımızda var ınanmıyan kendı bılır ama senın sorunun bu yuzdenmı bılemıcem..
sıtemıze erkek uyelerın girişi yasaktır esınızın nıckıyle bıle gırmenız bu bölümü okumanız yanlıs
verdıgınız bılgıler zatı bızlerınde bıldıgı seyler ve tavsıye etmek ıse nıyetınız esınız kendı gelıp bızımle konusabılırdı
lutfen topıkten uzak durun...
pati canım kim bana özel mesajla söylesene minelin başına gelmemiş canım alıntıdır yazıyordu ben mi öyle anladım?
canım senn ıye ustune alındın kı :)walla bende deılım,.))insan kotu oluyo yaa bız burda mahremımızı konusuyoruz supelendıgını sıkayet et derım ama bana da ozel msj gonderırsen sevınırım bende merak ettım...
okeyın kayganlastırıcı jelı var nohut tanesı kadar kullansan ıse yarıyor ama o dıger su bazlı jeller kadar ucuz degılBu kayganlaştırıcıları eczaneden mi alıyoruz? Ne kadar cahil demeyin lütfen.Adı nedir bunların ve gidip nasıl isteyecem ben
10 cm muma devam sorunsuz artık p....ucu gırdı sadece esım adapte olamıyo esımı ılk kes boyle goruyorum yıne sertlesme sorunu yasadı cok sınırlendı bu gece olucak ne olursa olsun dedı ve sınırden gıttı yattı kecıboynuzu pekmezını alamadım ama vıtamın ıctı meyve cıkolata aklına ne gelıosa yedı ama olmadı bende uzerıne dusmedım cok moralı bozuldu
bencede eşinizin nickiyle bizlerin paylaştığı mahrem konular hakkında yorum yapmanız hiç hoş değil..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben eş parmağı denedim bugün eşim şok oldu çünkü öyle kendim denediğim gibi değildi (yani nazik nazik değil) eşim baya bi tutut parmağını ve gitgel yaptı okadar çok yaptıki ben orgazm olduminanamadım yanii okadar da gitgel yaptıki ben artık inanıyorum ya çözücemmm inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
(çünkü eşimin parmağı kalın baya bi )
minelçetin canım bende burda birinin erkek oldugunu düşünüyorum ama emın olmadan yargıda bulunmak ıstemıyorum
malesef ıcımızde art nıyetlı erkek uyeler olucak dısardan mısafır olarak yada uye olarak burayı takıp edıyorlar
bız burda bır nevı bırbırmıze terapı yapıyoruz bu topık olmasaydı belkı cogumuz bu ılleten kurtulamıcaktı
ne dıyelım Allahından bulsunlar bu nıyette ınsanlar .. cok gecmıs olsun canım aman dıkat msnde konusurken kızlar
foto yada cok ozelınızı karsıya koz olucak sekılde vermeyın ...
sky16 cok saĞol canım sızler boyle dedıkce guvenım gelıyor kendıme inşallah dediğin çıkar :)
kızlar ya biz burada yatak odamıza kadar herşeyimizi konuşuyoruz. böyle kendini bilmez erkekler girip kadın gibi yazışıyorlarmış. çok tuhafıma gitti. ne kadar ayıp yaa
canım cok ıyı bısey bu ya esınle egsersız yapıp ve bundan zevk duymankızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben eş parmağı denedim bugün eşim şok oldu çünkü öyle kendim denediğim gibi değildi (yani nazik nazik değil) eşim baya bi tutut parmağını ve gitgel yaptı okadar çok yaptıki ben orgazm olduminanamadım yanii okadar da gitgel yaptıki ben artık inanıyorum ya çözücemmm inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
(çünkü eşimin parmağı kalın baya bi )
kendın ılerlemedıkce basarıya ulasamazsın serceye alıstın sımdı sıra duger parmakta yarın hangı dızı var :)iyi geceler arkadaşlar.
akşam fatmagülü izlerken 1.5 saate kadar egz. yaptım :)tam gaz. yarın yapamıcam ama.sonra telafi edicem.serçedeyim. artık işaretparmağa geçeyim di mi?
bende yesım hanıma gıdıcektım 2bın tl vercektımkesinlikle katılıyorum nerden çıktı şimdi bu .pisliklerler yaaa ş.e.r.e.f.s.i.z.l.e.r
bu topik olmasaydı ben 5000 tl verip ulusoya gidicektim en son çare.
5 sene bekledim daha ne kadar daha bekleyip giderdim bilmiyorumm
burdaki arkadaşlardan allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?