Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bence de pskılojık ama esım cok takar kafaya bole seylerı neyse inş duzelır

takmasın canım daha genç adam bugün olmazsa öbür gün olur gurur meselesi yapıyor erkekler sen çok üzerine düşme ters teper benden kaynaklanıyor falan de zaten daha fazla egzersiz falan yapmalıyım öyle deneyelim falan de canım.

haklısın cnm cok guruludur kendısı:)))burda bunları soledıgımı duysa varyaa:)))neyse ben yatım pasamın yanına bıraz uzuldum yaa onun uzulmesıne hadıı optum sızı

Allah yardımcımız olsun, ayrılmıcam bende artık güzel bir grup bence süperrrrr

bencede eşinizin nickiyle bizlerin paylaştığı mahrem konular hakkında yorum yapmanız hiç hoş değil..

kızlar herkese selamlar, reglim bitmek üzere yarın denerim diyodum misafirim geliyomuş hemde yatılı.. pazartesi sabah gidiyolar.. ama benim için hafta içi ya da hafta sonu hiç farketmez. pzt günleri en yoğun iş günlerimden biri ama yinede gelir gelmez başlıyorum egzersizlerime ve salı günü öyle umuyorumki güzel haberlerimi sizlerle bende paylaşıcam, benden dularınızı eksik etmeyin nolur, sayenizde 300 liralık dilatör set almaktan kurtulduk.. eşim koymuştu kafaya alcaktı, inşallah ona gerek kalmadan çözülcek sıkıntılarım.. hepinizi öpüyorum.. pzt akşamı görüşmek üzere hepinizi öpüyorum...

Ya arkadaşlar pardon ama ben anlayamıyorum bu vajinus dedğiniz durum nedir.hiç mi içinize alamıyorsunuz yoksa ilişki kuruyorsunuz da acı mı oluyor?Çok ilginç ...kesinlikle psikolojik.:44:

pati canım kim bana özel mesajla söylesene minelin başına gelmemiş canım alıntıdır yazıyordu ben mi öyle anladım?

yanlıs gormusum minelın basına geldı sandım :)

walla bende deılım,.))insan kotu oluyo yaa bız burda mahremımızı konusuyoruz supelendıgını sıkayet et derım ama bana da ozel msj gonderırsen sevınırım bende merak ettım...
canım senn ıye ustune alındın kı :)
sıkayet etsemde erkek oldugunu nasıl anlıcaklarkı emın degılım ama zaman gosterıcek
suan burda aktıf degıl yanı ıcınız rahat olsun kızlar

Bu kayganlaştırıcıları eczaneden mi alıyoruz? Ne kadar cahil demeyin lütfen.Adı nedir bunların ve gidip nasıl isteyecem ben
okeyın kayganlastırıcı jelı var nohut tanesı kadar kullansan ıse yarıyor ama o dıger su bazlı jeller kadar ucuz degıl
sureklı burayı takıp et canım takıldıgın yerde sor cekınme ve asla pes etme bende kulak çöpüyle basladım
korktum bırakmak ıstedım ama burayı takıp ettıkce pes etmedım
egsersızde yasanan sorunlar hep aynı genelde mesela daha ust boyuta gectıgımde egsersızde ılk denemede yanma oluyor mısal
burdada bu sorunu yasıyan bır arkadas yazıyor ona ne yapıcagını bılen bırı dıyor egsersızde hep bu yazılar aklıma geldı
ıkın derın nefes al bekle bıraz sonra devam et gıbı bunlar aklıma geldıkce uyguladım egsersızde
kendımı egsersızde yanlız degılmişim gibi hissettim hep bu yuzden bu topığı sessızce takıp eden vajılı arkadaslar
umarım bır gun sızde ertelemekten vazgecer burda kı destek ortamından faydalanırsınız

canım emınım yakında daha buyuk aparata gecıceksın
eşinede anlayıslı olman gerek o senın sorununda nasıl estke ıse bugune kadar bekledıyse
sende sımdı ona yardımcı ol ve bence esın doktora gıtmelı tabı erkekler bu konuda katı kolay kolay kabul etmezler
ama ond a bu sorun olmasa belkıde vajıyı yenıcen

bencede eşinizin nickiyle bizlerin paylaştığı mahrem konular hakkında yorum yapmanız hiç hoş değil..

benden alıntı yapınca bana dıyorsun sandım bır an gamze:)

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben eş parmağı denedim bugün eşim şok oldu çünkü öyle kendim denediğim gibi değildi (yani nazik nazik değil) eşim baya bi tutut parmağını ve gitgel yaptı okadar çok yaptıki ben orgazm oldum inanamadım yanii okadar da gitgel yaptıki ben artık inanıyorum ya çözücemmm inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
(çünkü eşimin parmağı kalın baya bi )

iyi geceler arkadaşlar.
akşam fatmagülü izlerken 1.5 saate kadar egz. yaptım :)tam gaz. yarın yapamıcam ama.sonra telafi edicem.serçedeyim. artık işaretparmağa geçeyim di mi?

süpersinnn :)

kesinlikle katılıyorum nerden çıktı şimdi bu .pisliklerler yaaa ş.e.r.e.f.s.i.z.l.e.r
bu topik olmasaydı ben 5000 tl verip ulusoya gidicektim en son çare.
5 sene bekledim daha ne kadar daha bekleyip giderdim bilmiyorumm
burdaki arkadaşlardan allah razı olsun

Son düzenleme:
kızlar ya biz burada yatak odamıza kadar herşeyimizi konuşuyoruz. böyle kendini bilmez erkekler girip kadın gibi yazışıyorlarmış. çok tuhafıma gitti. ne kadar ayıp yaa

terbiyesizlik ya yazıklar olsun sanki burda erkelerin hoşuna gidecek bişey anlatıyoruz bu hastalık bee gitsinler 800 lü hatları arayıp ordaki kızlarla konuşsunlar ayy ya iyice sinir oldum şimdi

minelcim sağol yinede uyardığın içinnn

canım cok ıyı bısey bu ya esınle egsersız yapıp ve bundan zevk duyman
inşallah az kaldı canım senınde buna yürekten inanıyorum

iyi geceler arkadaşlar.
akşam fatmagülü izlerken 1.5 saate kadar egz. yaptım :)tam gaz. yarın yapamıcam ama.sonra telafi edicem.serçedeyim. artık işaretparmağa geçeyim di mi?
kendın ılerlemedıkce basarıya ulasamazsın serceye alıstın sımdı sıra duger parmakta yarın hangı dızı var :)
dızı ızlerken onuda basarırsın

bende yesım hanıma gıdıcektım 2bın tl vercektım
burda bırı o yontemı yazmasa ve yenen arkadaslar o yontemı kullanmasa
bı care kendıne guvenı olmadan zamanı gecırcektım
bu topık bızler ıcın bır ılac kurtarıcı yol
ıyıkı sızlerı tanıdım bende umarım yenıncede bızler burayı bırakmayız diğer arkadaslara destek oluruz
su pisliklerı anıp uzulmeyelım ne dersek bos ınsan once kalbınde insan olmalı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…