- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #70.661
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben eş parmağı denedim bugün eşim şok oldu çünkü öyle kendim denediğim gibi değildi (yani nazik nazik değil) eşim baya bi tutut parmağını ve gitgel yaptı okadar çok yaptıki ben orgazm olduminanamadım yanii okadar da gitgel yaptıki ben artık inanıyorum ya çözücemmm inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
(çünkü eşimin parmağı kalın baya bi )
iyi geceler arkadaşlar.
akşam fatmagülü izlerken 1.5 saate kadar egz. yaptım :)tam gaz. yarın yapamıcam ama.sonra telafi edicem.serçedeyim. artık işaretparmağa geçeyim di mi?
kızlar herkese selamlar, reglim bitmek üzere yarın denerim diyodum misafirim geliyomuş hemde yatılı..pazartesi sabah gidiyolar.. ama benim için hafta içi ya da hafta sonu hiç farketmez. pzt günleri en yoğun iş günlerimden biri ama yinede gelir gelmez başlıyorum egzersizlerime ve salı günü öyle umuyorumki güzel haberlerimi sizlerle bende paylaşıcam, benden dularınızı eksik etmeyin nolur, sayenizde 300 liralık dilatör set almaktan kurtulduk.. eşim koymuştu kafaya alcaktı, inşallah ona gerek kalmadan çözülcek sıkıntılarım.. hepinizi öpüyorum.. pzt akşamı görüşmek üzere hepinizi öpüyorum...
ben böylesine ne bey derim ne hanım nede insan..insanlıktan nasiplenmemişler..haysiyetsizlik YAZIIIIIIKKK !!!! Kızlar ben çookk hastayıım baya soguk almışıım egzersizde oldu sanırsamhiçbişeyy yapamadım ama biran önce düzelip egzersiz yapmak istyrum pns denemeside cumartesi artıık
cnm bunların kendilerine saygıları yok sana banamı gösterecekler sorsan saygıyı o ne derler....................Günaydın kızancıklarım:))) Napıyosunuz nasılsınız baklaım, herşey yolunda mı:))?
Ya neler olmuş öyle gece. Valla ban lenmeyi göze alarak yazıcam artık dayanamıycam yani, editörlerim kusura bakmayın
Öncelikle karısının kullanıcısından mesaj atan sayın bay ve eşi: Siz nasıl insanlarsınız ya!!! Kızım sen angut musun, nasıl kocana bu kadar mahrem konularını konuştuğumuz bir yere girebilmesi için nickini şifreni vs ni verip buraya girip mesaj yazmasına izin verirsin? Ya biz kadınız, burada birbirimize destek oluyoruz, sein bizimki gib ibir sorunun olmayabilir ama biz de böyleyiz işte en azından kadınlığın onuru hatrına böyle bişeye izin vermemeliydin.!!
Siteye kadın kılığında giren diğer beyler: Siz nasıl bi sapıksınız, nasıl bir insanlık var sizde ya? Hiç mi annenizden karınızdan çoluğunuzdan çocuğunuzdan utanmıyosunuz?? Sizin gibilerin hepsini Allah' a havale ediyorum ben. O ne yapacağını çok iyi bilir.
Ha bir de vajinismus diye bir hastalığın olduğunu duymayan ya da bunu bir hastalık olrak görmeyenler var hem de kadın olup, buraya arasıra uğrauıp dalga geçer gibi mesaj atanlar. Cehaletiniz karşısında şapka çıkarmayı bir borç biliyorum sizlere!!! E tabi dizi vs izlemekten etrafta hayatta neler oluyor diye çevrenize bakmaya pek fırsatınız olmuyor sanırım. Eve bu hastalık psikolojik çoğunlukla ama şu bir gerçek k ibazı durumlarda fizyolojik de olabiliyor. Nasıl depresyon, anksiyete gibi psikolojik rahatsızlıklar hastalık oalrak kabul ediliyorsa, bilimsel olarak bu da psikolojik bir hastalık. Nerden mi biliyorum, vajinismus üzerine tez yazan bir psikityatristten biliyorum.
Lütfen bize yardımcı olacak söyleycek birşeyiniz yoksa,i girip de buraya abuk sabuk mesajlar yazmayınız, hiç değilse bu kadar bizlere saygı gösteriniz.
belinay, balım naptın bakalım:)?
Aybice senin stajer geldimi şeker :))?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?