- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #70.681
aybice günaydınn nasılsın cnm senin regl bitmiş miydi
albunea benim için ölçecektin ölçtünmü canım
evet işaret parmağına geç canım hemen bir sonraki aşamaya geç teretdüt etme, çok güzel bayağı uzun bir aman yapmışsın. fatmagül falan bize göre değil kız duyunca ürperiyorum valla.
canım cok ıyı bısey bu ya esınle egsersız yapıp ve bundan zevk duyman
inşallah az kaldı canım senınde buna yürekten inanıyorum
kendın ılerlemedıkce basarıya ulasamazsın serceye alıstın sımdı sıra duger parmakta yarın hangı dızı var :)
dızı ızlerken onuda basarırsın
bende yesım hanıma gıdıcektım 2bın tl vercektım
burda bırı o yontemı yazmasa ve yenen arkadaslar o yontemı kullanmasa
bı care kendıne guvenı olmadan zamanı gecırcektım
bu topık bızler ıcın bır ılac kurtarıcı yol
ıyıkı sızlerı tanıdım bende umarım yenıncede bızler burayı bırakmayız diğer arkadaslara destek oluruz
su pisliklerı anıp uzulmeyelım ne dersek bos ınsan once kalbınde insan olmalı ...
CAnım ıç kalınlığı 10cm, geriye doğru kalınlaşan yerinde 4.cm den itibare 15 cm
Günaydın kızancıklarım:))) Napıyosunuz nasılsınız baklaım, herşey yolunda mı:))?
Ya neler olmuş öyle gece. Valla ban lenmeyi göze alarak yazıcam artık dayanamıycam yani, editörlerim kusura bakmayın
Öncelikle karısının kullanıcısından mesaj atan sayın bay ve eşi: Siz nasıl insanlarsınız ya!!! Kızım sen angut musun, nasıl kocana bu kadar mahrem konularını konuştuğumuz bir yere girebilmesi için nickini şifreni vs ni verip buraya girip mesaj yazmasına izin verirsin? Ya biz kadınız, burada birbirimize destek oluyoruz, sein bizimki gib ibir sorunun olmayabilir ama biz de böyleyiz işte en azından kadınlığın onuru hatrına böyle bişeye izin vermemeliydin.!!
Siteye kadın kılığında giren diğer beyler: Siz nasıl bi sapıksınız, nasıl bir insanlık var sizde ya? Hiç mi annenizden karınızdan çoluğunuzdan çocuğunuzdan utanmıyosunuz?? Sizin gibilerin hepsini Allah' a havale ediyorum ben. O ne yapacağını çok iyi bilir.
Ha bir de vajinismus diye bir hastalığın olduğunu duymayan ya da bunu bir hastalık olrak görmeyenler var hem de kadın olup, buraya arasıra uğrauıp dalga geçer gibi mesaj atanlar. Cehaletiniz karşısında şapka çıkarmayı bir borç biliyorum sizlere!!! E tabi dizi vs izlemekten etrafta hayatta neler oluyor diye çevrenize bakmaya pek fırsatınız olmuyor sanırım. Eve bu hastalık psikolojik çoğunlukla ama şu bir gerçek k ibazı durumlarda fizyolojik de olabiliyor. Nasıl depresyon, anksiyete gibi psikolojik rahatsızlıklar hastalık oalrak kabul ediliyorsa, bilimsel olarak bu da psikolojik bir hastalık. Nerden mi biliyorum, vajinismus üzerine tez yazan bir psikityatristten biliyorum.
Lütfen bize yardımcı olacak söyleycek birşeyiniz yoksa,i girip de buraya abuk sabuk mesajlar yazmayınız, hiç değilse bu kadar bizlere saygı gösteriniz.
İnsanlar burayı ne zannediyor anlamıyorumi burda hastalık tedavi etmeye çalışıyoruz kendi çabalarımızla. yazık gerçekten. eğer kadın die konuşan erkekler varsa yazıklar olsun.
birde o dün girip hiç mi yapamıyosunuz çok garip die yazan biri vardı dalga mı geçiyor ne?
yok biz tamemen yapıyoruzda zevk için parmaklada yapalım diyoruzz!! hayret birşey yaaaa! başına gelmeyen anlamıyor tabiii!!
yeni arkadaşlar gelmişler hoş gelmişler:82:
Kızlar yardımlarınızı bekliyorum...
canım arkdaşlar yardımcı olurlar sana sayfayı takip etmeye devam et
Takipteyim kızlar doktor bile alkol dedi kasları rahatlatır dedi gerçekten rahatlatıyor ama olmadı
emla kremden falan bahsedilmiş nasıl kullancaz buarada regl olduğum için 5 gündür rahatım eşim yaklaşmıyor hergece yine mi olucak korkusu ve yine başarısız olucaz diye sonuç mutsuzluk olucak diyeçok kokuyorum...
canım daha başlardasın ama ihmal etme p... başını alabiliyorum demişsin yani o kadar da kötü durumda değilsin alkol çözüm değil kasları değil kafayı rahatlatmak gerekiyor senin fazla uzun sürmez emla tamamen hissizleştiriyor çok az nohut kadar girişe parmağınla sür biraz yanma yapıyor bir de kayganlaştırıcı jel al reglden sonra daha rahat oluyor diyor arkadaşlar.
merhaba,yeni üyeyim evet.yaklaşık 15 günlük evliyim ve bende ilişkiye giremedim.doktordan randevu aldım ama 2 ay sonraya gün verdiler. bende o zamana kadar kendim aşmayı deneyeceğim tabi yardımlarınızla:) bikaç gündür nefes ve parmak egzersizleri yapıyorum.dün eşimin işaret parmağının ilk boğumunu denedik oldu.şimdi daha ilerlemek istiyoruz.fakat şunu merak ediyorum,parmak içeri girdiğinde zar bozulmayacak mı?gerçi bozulursa bozulsun ama ona göre hazırlıklı olayım.lütfen bana da bilgi verin kızlaryeni arkadaşlar gelmişler hoş gelmişler:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?