Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın kızlar maalesef bende aranıza katıldım
yeni evliyim 20 gün oldu hala eşimle tam anlamıyla ilişkiye giremedim acayip kasılma baskı hissi yaşıyorum p..s başını alabiliyorum sonrası olmuyor jinekolağa gittim zar kont. tamamında yırtılma olmadığını söyledi vajide olmadığımı dedi olsam o koltğa dahi oturamıcağımdan falan bahsetti hiç bir ilaç falan vermedi parmak egz. yap dedi biraz alkol al dedi ama bunların hepsini balayında yaptık sonuç olmadı
... nasıl aşıcam bilmiyorum

evet işaret parmağına geç canım hemen bir sonraki aşamaya geç teretdüt etme, çok güzel bayağı uzun bir aman yapmışsın. fatmagül falan bize göre değil kız duyunca ürperiyorum valla.

bugün annemlere gidicem ama yarın işarete geçicem.
kanald nin bütün dizilerini izliyorum ne yapim:)

yarın bizim yengeyi izlerken yaparım.
diğer mparmağa geçeceğim için biraz heyecan var sanırım :)

İnsanlar burayı ne zannediyor anlamıyorumi burda hastalık tedavi etmeye çalışıyoruz kendi çabalarımızla. yazık gerçekten. eğer kadın die konuşan erkekler varsa yazıklar olsun.

birde o dün girip hiç mi yapamıyosunuz çok garip die yazan biri vardı dalga mı geçiyor ne?
yok biz tamemen yapıyoruzda zevk için parmaklada yapalım diyoruzz!! hayret birşey yaaaa! başına gelmeyen anlamıyor tabiii!!

Haklısın gerçekten başına gelmeyen anlayamaz ben bukadar zor olucağını tahmin edemiyodum..
eşimin sabrı gün geçtikçe azalıyor gibi geliyor o mutlu edememek çok koyuyo bana

Kızlar yardımlarınızı bekliyorum...

cnm öncelikle alkol vss bunlar çare değil daha önce bu şekilde deneyenler olmuş ama hep hüsran olmuşt
bi kere şanslısın burayı erken bulmuşsun ve yazdığına göre yarısını alabilmişsin zaten
egzersiz yapmaya çalış geçmiş sayfalardan okuyabilirsin cnm
öncelikle nefes egzersizlerinden başlayabilirsin

canım arkdaşlar yardımcı olurlar sana sayfayı takip etmeye devam et

Takipteyim kızlar doktor bile alkol dedi kasları rahatlatır dedi gerçekten rahatlatıyor ama olmadı
emla kremden falan bahsedilmiş nasıl kullancaz buarada regl olduğum için 5 gündür rahatım eşim yaklaşmıyor hergece yine mi olucak korkusu ve yine başarısız olucaz diye sonuç mutsuzluk olucak diyeçok kokuyorum...

canım daha başlardasın ama ihmal etme p... başını alabiliyorum demişsin yani o kadar da kötü durumda değilsin alkol çözüm değil kasları değil kafayı rahatlatmak gerekiyor senin fazla uzun sürmez emla tamamen hissizleştiriyor çok az nohut kadar girişe parmağınla sür biraz yanma yapıyor bir de kayganlaştırıcı jel al reglden sonra daha rahat oluyor diyor arkadaşlar.

Rahat olamıyorum herşey kafada bitiyor ama olmuyor işte iş o noktaya gelince kasılma terleme ıvır zıvır..
emla kremi deniyim belki işe yarar

Canım sen hiç üzme kendini, çok şükür ki herşeyin bir çözümü var. SEn sayfaları oku, egzersizleri yapmaya başla bir an önce reglin bitince. Eşine de internette vajinismusla ilgili bilgi alabileceği birşeyler okut.

yeni arkadaşlar gelmişler hoş gelmişler:82:
merhaba,yeni üyeyim evet.yaklaşık 15 günlük evliyim ve bende ilişkiye giremedim.doktordan randevu aldım ama 2 ay sonraya gün verdiler. bende o zamana kadar kendim aşmayı deneyeceğim tabi yardımlarınızla:) bikaç gündür nefes ve parmak egzersizleri yapıyorum.dün eşimin işaret parmağının ilk boğumunu denedik oldu.şimdi daha ilerlemek istiyoruz.fakat şunu merak ediyorum,parmak içeri girdiğinde zar bozulmayacak mı?gerçi bozulursa bozulsun ama ona göre hazırlıklı olayım.lütfen bana da bilgi verin kızlar

kim var kim yok kim ne yaptı ya egzersiz yapanlar uğramıyor sanki sayfaya eskiden yenenler uğramzadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…