- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #70.701
gunaydın ballarımmmm dun gece esımde sertlesme sorunu oldugunu soylemıstım neyse gıttım yattım baktım esımde sorun kalmamıs:))neyse denemeye basladık cok rahat alabılıyorum sorun yok yarısından fazklasını aldım p...s 1 saat boyunca deneme yaptık gıt gel yaptı yanlız hepsını alamıyorum baskı ve sızı oluyo daha fazla zorlamasına ızın vermedım zamanla bunuda asacagımızı soyledım yapıyorum dımı ben sımdı kızlar yanı gerı kalanı da asıcam deılmı??
canım aynı şeyi bende yaşıyorum eş parmağıyla 2 parmak alabiliyorum ama öle 1 saat egz falan yapamıyorum baskı hissedince tamam yeterli diyorum devam etmeke mi gerek
canım aynı şeyi bende yaşıyorum eş parmağıyla 2 parmak alabiliyorum ama öle 1 saat egz falan yapamıyorum baskı hissedince tamam yeterli diyorum devam etmeke mi gerek
gunaydın ballarımmmm dun gece esımde sertlesme sorunu oldugunu soylemıstım neyse gıttım yattım baktım esımde sorun kalmamıs:))neyse denemeye basladık cok rahat alabılıyorum sorun yok yarısından fazklasını aldım p...s 1 saat boyunca deneme yaptık gıt gel yaptı yanlız hepsını alamıyorum baskı ve sızı oluyo daha fazla zorlamasına ızın vermedım zamanla bunuda asacagımızı soyledım yapıyorum dımı ben sımdı kızlar yanı gerı kalanı da asıcam deılmı??
Emla mı anestol krem mi evde anestol var eğer emla iise onu alıyım mı
hemen hemen bitmiş nilaycım eşin git-gel yaptıysa bitti sayılır aslında o zaman daha çok esniyor biliyor musun arada jel sürsen çok kaygan olunca sızı falan yok canım baskı normal heralde hem hava hem su git-gel yaparken biz de biraz kasarsak ee olacak o kadar ama ara vermeyin canım 1-2 denemeden sonra hepsi olacak.
Emla mı anestol krem mi evde anestol var eğer emla iise onu alıyım mı
Kayganlaştırıcı olarak ne kullanıyosunuz eşim ecz su bazlı bişey almış ama anında kuruyor
benimki ty&ja canım ama ultrason jeli al o daha iyi diyor arkadaşlar sendeki ne?
hemen hemen bitmiş nilaycım eşin git-gel yaptıysa bitti sayılır aslında o zaman daha çok esniyor biliyor musun arada jel sürsen çok kaygan olunca sızı falan yok canım baskı normal heralde hem hava hem su git-gel yaparken biz de biraz kasarsak ee olacak o kadar ama ara vermeyin canım 1-2 denemeden sonra hepsi olacak.
ismi aklımda g ile başlıyodu ama ne olduğunu hatırlayamadım sürdükten sonra hemen kuruyor uçuyor sanki sizinkilerde öle su bazlı olanlarrr
ultrason jellerinin herhangi bir zararı varmı peki
bende ultrason jeli ve anestol kullanıyorum
ismi aklımda g ile başlıyodu ama ne olduğunu hatırlayamadım sürdükten sonra hemen kuruyor uçuyor sanki sizinkilerde öle su bazlı olanlarrr
ultrason jellerinin herhangi bir zararı varmı peki
kızlar herkeste farklıdır illa ki ama anestol olmasaydı ben yapamazdım bilmiyorum beni tamamen hissizleştirmedi hatta az yaktı ondan mı ne daha fazla kayganlaşma oldu zaten eriyip akıyor idrar yapma hissi veriyor idrara çıkıyosunuz bişey kalmıyor aslında ha deneyin demiyorum aslında birşey olmadan daha güzel ilk birkaç deneme için tamam ama sonra bağımlı hale gelmeyin derim jel yetiyor ama kafanız daha rahat etsin istiyosanız deneyin tek tavsiyem bütün yolları deneyin hiç birşey kaybetmezsiniz belki biri sizi kurtaracak bana öyle oldu yeşim hanıma giden arkadaşın anlattığı şekilde bir deneyim dedim çünkü bazıları denedi oldu ben de deneyim dedim ben de de oldu yani yenmek için ille birşeyler yapın.
merhaba,yeni üyeyim evet.yaklaşık 15 günlük evliyim ve bende ilişkiye giremedim.doktordan randevu aldım ama 2 ay sonraya gün verdiler. bende o zamana kadar kendim aşmayı deneyeceğim tabi yardımlarınızla:) bikaç gündür nefes ve parmak egzersizleri yapıyorum.dün eşimin işaret parmağının ilk boğumunu denedik oldu.şimdi daha ilerlemek istiyoruz.fakat şunu merak ediyorum,parmak içeri girdiğinde zar bozulmayacak mı?gerçi bozulursa bozulsun ama ona göre hazırlıklı olayım.lütfen bana da bilgi verin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?