Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gunaydın ballarımmmm dun gece esımde sertlesme sorunu oldugunu soylemıstım neyse gıttım yattım baktım esımde sorun kalmamıs:))neyse denemeye basladık cok rahat alabılıyorum sorun yok yarısından fazklasını aldım p...s 1 saat boyunca deneme yaptık gıt gel yaptı yanlız hepsını alamıyorum baskı ve sızı oluyo daha fazla zorlamasına ızın vermedım zamanla bunuda asacagımızı soyledım yapıyorum dımı ben sımdı kızlar yanı gerı kalanı da asıcam deılmı??

canım aynı şeyi bende yaşıyorum eş parmağıyla 2 parmak alabiliyorum ama öle 1 saat egz falan yapamıyorum baskı hissedince tamam yeterli diyorum devam etmeke mi gerek

canım aynı şeyi bende yaşıyorum eş parmağıyla 2 parmak alabiliyorum ama öle 1 saat egz falan yapamıyorum baskı hissedince tamam yeterli diyorum devam etmeke mi gerek

canım ben baskı olan yerde beklıyorum cekmemeye calısıyorum cunku alısmam lazım bıraz rahatlayıp devam etmeye calısıyorum...sende boyle yapabılırsın bırde cnm 2 parmak alabılıyosan mum a gec ve ebat ebat buyut daha rahat oluyor enazında ıcerısının ne kadar uzun bır yol oldugunu anlayabılırsın

hemen hemen bitmiş nilaycım eşin git-gel yaptıysa bitti sayılır aslında o zaman daha çok esniyor biliyor musun arada jel sürsen çok kaygan olunca sızı falan yok canım baskı normal heralde hem hava hem su git-gel yaparken biz de biraz kasarsak ee olacak o kadar ama ara vermeyin canım 1-2 denemeden sonra hepsi olacak.

Kayganlaştırıcı olarak ne kullanıyosunuz eşim ecz su bazlı bişey almış ama anında kuruyor

Son düzenleme:

evet cnm cogu bıttı azı kaldı esım hıc bırakmak bıle ıstemedı aksam gıt gel yaparak aslında gevsıyodum ama kontrol ılk basta bendeydı ben yonlendırdım esım sarıl bana dedı ve sarıldım esımın mutlulugunu anlatamam allahım herkeze tez zamanda nasıp etsın inşallah...kayganlastırıcı okey jel kullanıyorum hatta ısaret parmagımı vaji nın ıcın e surdumde kullandım cok az kaldıduvagımı acmama:)

kızlar herkeste farklıdır illa ki ama anestol olmasaydı ben yapamazdım bilmiyorum beni tamamen hissizleştirmedi hatta az yaktı ondan mı ne daha fazla kayganlaşma oldu zaten eriyip akıyor idrar yapma hissi veriyor idrara çıkıyosunuz bişey kalmıyor aslında ha deneyin demiyorum aslında birşey olmadan daha güzel ilk birkaç deneme için tamam ama sonra bağımlı hale gelmeyin derim jel yetiyor ama kafanız daha rahat etsin istiyosanız deneyin tek tavsiyem bütün yolları deneyin hiç birşey kaybetmezsiniz belki biri sizi kurtaracak bana öyle oldu yeşim hanıma giden arkadaşın anlattığı şekilde bir deneyim dedim çünkü bazıları denedi oldu ben de deneyim dedim ben de de oldu yani yenmek için ille birşeyler yapın.

ismi aklımda g ile başlıyodu ama ne olduğunu hatırlayamadım sürdükten sonra hemen kuruyor uçuyor sanki sizinkilerde öle su bazlı olanlarrr
ultrason jellerinin herhangi bir zararı varmı peki

yok canım normal ilişkiye girenler falan da kullanıyor yeteri kadar kayganlık yoksa ben bir zararını görmedim arada yeniden sür hem arda çıkarıp tekrar yerleştirirsen öyle daha çok esniyor.

canım geçmişi okumadım nasıl yendin peki tekrar yazabilirmisin deneemk istiyorum

canım herkezde değişiyor ben aparat yaptım kendim onla yapıyorum benimki hala duruyor

aman kızlar şurda bir 15 gün önce bana sen de millete şöyle yap böyle yap diyeceksin deseler inanmazdım valla birşey olmuyor bu mu ya diyosunuz, bu arada soran arkadaş parmakla kolay kolay bozulmuyor zar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…