- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #70.721
dün eşim kızkardeşi hamileymiş bana çekinerek söyledi çünkü ne zaman bebek lafı duysam ben de bebek isterim diye oturup ağlıyorum biraz buruktu çünkü o da çok istiyor bebeği çok üzüldüm millet bir sene geçmeden yapıyor ben daha yerimde sayıyorum diye bugün de öylesine şu egzersizimi yapıyım artık yavaş yavaş dedim eşim bilgisayarda oyun oynuyordu ben biraz yapıyım çağırırsam gel dedim sonra aparatla yaptım biraz anestol sürdüm rahat aldım biraz beklettim şunu biraz kalınlaştırıp deneyim dedim o da rahat girdi sonra baktım çok sulanma olmuş dedim oturma odasına geçtim eşime çağırdım o yere yattı ben önce sırtım ona dönük aparatı nasıl alıyorsam öyle elimle yerleştirdim önce yarısı girdi kendimi kasmadım nasıl olsa deneme diye biraz öyle kaldım sonra hepsi girdi nasıl oldu bilmiyorum elimle yokladım hepsi girdi nasıl olsa oldu dedim yüzyüze denedim 4-5 kez çıkarıp tekrar soktum oldu sonra eşimin boğazına kollarımı doladım ayaklarımı da beline sonra o şekilde sırt üstü yatırıp git gel yaptı bayağı uzun sürdü içime boşaldı hiç acı baskı hissetmedim kırmızı da gelmedi sadece hala bacaklarım titriyor oturup ağladım ilk defa sevinçten [/B]
ya şu regli bitsede başlasam korkmaya başladım yakında buranın kadrolusu olacam
senin için kopyaladım canım başarı hikayelerimiz kk da başka bir topikde var jinekoloji başlığı altında başarı öykülerimizle destek ollım diye
Kızz aybice sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün
senin için kopyaladım canım başarı hikayelerimiz kk da başka bir topikde var jinekoloji başlığı altında başarı öykülerimizle destek ollım diye
yemeğede çıkmadım poff
bendee bende salatayla günü geçiricem aklım hep bu olayda eşim nekadar dayanır bilinmezzz yapan nasıl yapıyor anlayamıyorum bizim ne eksiğimiz ne
eşin seni seviyorsa dayanır merak etme.nekdaralık evliydin
maşallah canım ne güzel şimdi eşin nazik nazik iki parmak yapsın sonra p... vee bitti.
benimde nerdeyse 20 gün oluyor,en büyük şansımız bu sayfayı bukadar kısa zamanda bulmamız.ben çok ümitliyim daha ilk egzersizde eşim işaret parmağının ilk boğumunu başardı.bugün iki parmak denemeyi düşünüyorum.sağ olsun kızlar o kadar çok moral veriyorlar ki ben birkaç gündür okuyorum bugünde üye oldum,inşallah halyımız en kısa zamanda çekilir:)20 gün oldu canım evleneli
benimde nerdeyse 20 gün oluyor,en büyük şansımız bu sayfayı bukadar kısa zamanda bulmamız.ben çok ümitliyim daha ilk egzersizde eşim işaret parmağının ilk boğumunu başardı.bugün iki parmak denemeyi düşünüyorum.sağ olsun kızlar o kadar çok moral veriyorlar ki ben birkaç gündür okuyorum bugünde üye oldum,inşallah halyımız en kısa zamanda çekilir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?