- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #70.741
şekerim buralardamısın yoksa açıkmı kalmış
yapalım canım,vazgeçmek ertelemek yok.zaman geçtikçe daha zor gelir,elimizden geleni yapalım.aynı zamanda maruz kalmışız bu merete,birbirimize haber verelim son durumları,gelişmeleri.İnş cnm bende buakşam deneme yapıcam bi aksilik olmassa
Günaydın kızancıklarım:))) Napıyosunuz nasılsınız baklaım, herşey yolunda mı:))?
Ya neler olmuş öyle gece. Valla ban lenmeyi göze alarak yazıcam artık dayanamıycam yani, editörlerim kusura bakmayın
Öncelikle karısının kullanıcısından mesaj atan sayın bay ve eşi: Siz nasıl insanlarsınız ya!!! Kızım sen angut musun, nasıl kocana bu kadar mahrem konularını konuştuğumuz bir yere girebilmesi için nickini şifreni vs ni verip buraya girip mesaj yazmasına izin verirsin? Ya biz kadınız, burada birbirimize destek oluyoruz, sein bizimki gib ibir sorunun olmayabilir ama biz de böyleyiz işte en azından kadınlığın onuru hatrına böyle bişeye izin vermemeliydin.!!
Siteye kadın kılığında giren diğer beyler: Siz nasıl bi sapıksınız, nasıl bir insanlık var sizde ya? Hiç mi annenizden karınızdan çoluğunuzdan çocuğunuzdan utanmıyosunuz?? Sizin gibilerin hepsini Allah' a havale ediyorum ben. O ne yapacağını çok iyi bilir.
Ha bir de vajinismus diye bir hastalığın olduğunu duymayan ya da bunu bir hastalık olrak görmeyenler var hem de kadın olup, buraya arasıra uğrauıp dalga geçer gibi mesaj atanlar. Cehaletiniz karşısında şapka çıkarmayı bir borç biliyorum sizlere!!! E tabi dizi vs izlemekten etrafta hayatta neler oluyor diye çevrenize bakmaya pek fırsatınız olmuyor sanırım. Eve bu hastalık psikolojik çoğunlukla ama şu bir gerçek k ibazı durumlarda fizyolojik de olabiliyor. Nasıl depresyon, anksiyete gibi psikolojik rahatsızlıklar hastalık oalrak kabul ediliyorsa, bilimsel olarak bu da psikolojik bir hastalık. Nerden mi biliyorum, vajinismus üzerine tez yazan bir psikityatristten biliyorum.
Lütfen bize yardımcı olacak söyleycek birşeyiniz yoksa,i girip de buraya abuk sabuk mesajlar yazmayınız, hiç değilse bu kadar bizlere saygı gösteriniz.
Anestol kullananlar sürdükten nekadar sürede etki ediyor
canım 5-10 dakika sonra tam etkisini gösteriyor.
canım emınım yakında daha buyuk aparata gecıceksın
eşinede anlayıslı olman gerek o senın sorununda nasıl estke ıse bugune kadar bekledıyse
sende sımdı ona yardımcı ol ve bence esın doktora gıtmelı tabı erkekler bu konuda katı kolay kolay kabul etmezler
ama ond a bu sorun olmasa belkıde vajıyı yenıcen
benden alıntı yapınca bana dıyorsun sandım bır an gamze:)
canım ne güzel böyle istekli ve azimli olman, vajili kızlara misafiri yasaklıyorum ya gelmesinler ya da yatılı gelmesinler ya onların yüzünden vakit kaybı oluyor ya
bu neyın ölçüsü kızlar doktorun verdıgı aparat setındenmı ?CAnım ıç kalınlığı 10cm, geriye doğru kalınlaşan yerinde 4.cm den itibare 15 cm
egsersızde kac cm alabılıyorsun boydan ? benımde kafama takılıyor 11 cm den sonra sankı bır duvar var gıbı ılerletemıyorumgunaydın ballarımmmm dun gece esımde sertlesme sorunu oldugunu soylemıstım neyse gıttım yattım baktım esımde sorun kalmamıs:))neyse denemeye basladık cok rahat alabılıyorum sorun yok yarısından fazklasını aldım p...s 1 saat boyunca deneme yaptık gıt gel yaptı yanlız hepsını alamıyorum baskı ve sızı oluyo daha fazla zorlamasına ızın vermedım zamanla bunuda asacagımızı soyledım yapıyorum dımı ben sımdı kızlar yanı gerı kalanı da asıcam deılmı??
kesınoıkle katılıyorum bende ters teptı ama sende basarıya götürdükızlar herkeste farklıdır illa ki ama anestol olmasaydı ben yapamazdım bilmiyorum beni tamamen hissizleştirmedi hatta az yaktı ondan mı ne daha fazla kayganlaşma oldu zaten eriyip akıyor idrar yapma hissi veriyor idrara çıkıyosunuz bişey kalmıyor aslında ha deneyin demiyorum aslında birşey olmadan daha güzel ilk birkaç deneme için tamam ama sonra bağımlı hale gelmeyin derim jel yetiyor ama kafanız daha rahat etsin istiyosanız deneyin tek tavsiyem bütün yolları deneyin hiç birşey kaybetmezsiniz belki biri sizi kurtaracak bana öyle oldu yeşim hanıma giden arkadaşın anlattığı şekilde bir deneyim dedim çünkü bazıları denedi oldu ben de deneyim dedim ben de de oldu yani yenmek için ille birşeyler yapın.
Selam kızlar, bakın ben bi şey söylicem bu- `erkek kadınlar`ın karşısını alamıyorsak- bari bu özel konuların yer aldığı bölümler `kapalı bölüm` yapsa admin, yalnız üyelerin göre bileceyi yani.
Böyle olmaz ama- herşeyi açıklğı ile paylaşıyoruz- misafirler görmese bari.
bu neyın ölçüsü kızlar doktorun verdıgı aparat setındenmı ?
egsersızde kac cm alabılıyorsun boydan ? benımde kafama takılıyor 11 cm den sonra sankı bır duvar var gıbı ılerletemıyorum
acaba p.. dede boylemı olcak dıyorum .. canım sana az kaldı hatta yendın bıle vajı hastalıgı nedor o bolgeye bır seyın gırıcegını kabullenememe
sen sımdı p.. alaıblıyorsun gel gıt de sorunsuz olmus masallah senı yakında yenenler tarafına ucuyoruz :)
kesınoıkle katılıyorum bende ters teptı ama sende basarıya götürdü
yanı zararı olmadıkca burdakı tavısyelerı kesınlıkle uygulamak gerek kıme hangısı etkı edıcegını bılemeyız ..
ya bu hıc aklıma gelmedı evet aslında ozel bölüme tasınsa sadece uyeler görse hıc olmazsa dısardan gelenlerden uzak oluruz
ama bu seferde goglede bu derdın caresını arayan sessız takıpcılerımız var onşar burayı gorememesı kötü olur off
patıcıgımmm en 10 cm boy 14 cm sorunsuz alabılıyorum...ama penısın hepsını alamadım sızlama oldu evet gıt gel yptı esım yaslasık 1 saat denedık ama ılerı gıdemedk onu takmıyorum ama bunu basarabıldıysem gerısı gelıcek emınım haftaya reglı olcm reglı olana kadar tamamen asmalıyım reglıbıtımınde full bebek calısmasına baslıcam allahım ızın verırse sen ne alemdesınhadı beraber bıtırelm su ısı yetıs bana :))
zamanla o sızlama gecer alısırsın p.. aparatlara boyle alısmıstık umarım sorunsuz sekılde en kısa zamanda tam bır gelın olursun :)
ben ıkı gundur 4 saat bıle uyumuyorum mısafırler haftasonu gıdıyor ve tahrişim hala geçmedi egsersız yapmayıp bu ara bekleseydım belkı gecerdı
bakalım pazar gununden sonra rahatım tahrişte gecmıs olursa sana yetişir belkıde senı gecerım ne dersın :) ah inşallah
bebiş içinde istediğin vakıtte rabbim nasıp etsın canım ya hep beraber bebek ısteyenler hamile kalsak
gün gün birbirimize destek oluruz düşüncesi bile güzel:97:
kızlar deminden beri okuyorum..bu aparat aparat dediğiniz nedir?? arkadaşım yaşıyor aynı sorunu ona önereyim bari..
Sessizlik hüküm sürüyor)
iyi aksamlar kızlarr bugun esım ısten erken geldı bende bugun evde olmadıgımdan hıc egzersız yapamadım...ve denedık esımle jel surdum ve yarıya kadar alabıldım yıne ama ılerıye gıtmıyorr bugun esıme bıraktım hakımıyetı dun ben yonlendırdım p....s cok sukur zoru atlattım yaa bunlar benım ıcın cok buyuk ılerleme ama yarıdan sonra tıkanıo kalıo resmen nefes alıp verıyorum ama naptıysam olmadı yogun bı baskı ve sızı oluyo dunde solemıstım uzerıne gıdemıyorum ne yapmam gerekıyo basarmama cok az kaldıı cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?