Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Selam kızlar, bakın ben bi şey söylicem bu- `erkek kadınlar`ın karşısını alamıyorsak- bari bu özel konuların yer aldığı bölümler `kapalı bölüm` yapsa admin, yalnız üyelerin göre bileceyi yani.

Böyle olmaz ama- herşeyi açıklğı ile paylaşıyoruz- misafirler görmese bari.

Son düzenleme:

aynen cnm katılıyorum sana kadının bitanesi yazmış bana sen hiç haydar dümeni duymadınmı diye bide istanbulda yaşıyosun diye neymiş adam bi günde çözüyomuş sorunu eşim kıysınmış parasına 2 senedir bekletiyomuşum töbe töbe yaa moralim bozuldu sabah sabah o kadar kolaydı sanki biz gitmedik doktora olmadı işte ((( hayatda insanların başına herşey gelebiliyomuş işte yapan bayanlara ne kadar kolay geliyo tabi alay konusu olabiliyo

doktora da gitseniz yapacaksınız egzersizi kızlar kimseye gitmeyin demiyorum ama kendiniz çözebilecekken gerek yok tabi gidip fizyolojik birşey var mı baktırın ama egzersiz için gerek yok bir de param gitti diye stres yaparsınız sonra o sevgili eşlerimiz gün gelir başımıza kakar o kadar para döktük de yapamadın diye gerek yok yani biraz kararlılık gösterip hergün az çok demeden egzersiz yapın en fazla 2 hafta diyorum. gerek yok gizliliğe kızlar sadece msn verirken falan dikkatli olun aman bizi kim nerden tanıyor onların yüzünden bir de çekinmeyin yeteri kadar çekiniyoruz zaten.

size söyler miyim hiçççç:)

CAnım ıç kalınlığı 10cm, geriye doğru kalınlaşan yerinde 4.cm den itibare 15 cm
bu neyın ölçüsü kızlar doktorun verdıgı aparat setındenmı ?

egsersızde kac cm alabılıyorsun boydan ? benımde kafama takılıyor 11 cm den sonra sankı bır duvar var gıbı ılerletemıyorum
acaba p.. dede boylemı olcak dıyorum .. canım sana az kaldı hatta yendın bıle vajı hastalıgı nedor o bolgeye bır seyın gırıcegını kabullenememe
sen sımdı p.. alaıblıyorsun gel gıt de sorunsuz olmus masallah senı yakında yenenler tarafına ucuyoruz :)

kesınoıkle katılıyorum bende ters teptı ama sende basarıya götürdü
yanı zararı olmadıkca burdakı tavısyelerı kesınlıkle uygulamak gerek kıme hangısı etkı edıcegını bılemeyız ..

ya bu hıc aklıma gelmedı evet aslında ozel bölüme tasınsa sadece uyeler görse hıc olmazsa dısardan gelenlerden uzak oluruz
ama bu seferde goglede bu derdın caresını arayan sessız takıpcılerımız var onşar burayı gorememesı kötü olur off

patıcıgımmm en 10 cm boy 14 cm sorunsuz alabılıyorum...ama penısın hepsını alamadım sızlama oldu evet gıt gel yptı esım yaslasık 1 saat denedık ama ılerı gıdemedk onu takmıyorum ama bunu basarabıldıysem gerısı gelıcek emınım haftaya reglı olcm reglı olana kadar tamamen asmalıyım reglıbıtımınde full bebek calısmasına baslıcam allahım ızın verırse sen ne alemdesınhadı beraber bıtırelm su ısı yetıs bana :))

zamanla o sızlama gecer alısırsın p.. aparatlara boyle alısmıstık umarım sorunsuz sekılde en kısa zamanda tam bır gelın olursun :)
ben ıkı gundur 4 saat bıle uyumuyorum mısafırler haftasonu gıdıyor ve tahrişim hala geçmedi egsersız yapmayıp bu ara bekleseydım belkı gecerdı
bakalım pazar gununden sonra rahatım tahrişte gecmıs olursa sana yetişir belkıde senı gecerım ne dersın :) ah inşallah
bebiş içinde istediğin vakıtte rabbim nasıp etsın canım ya hep beraber bebek ısteyenler hamile kalsak
gün gün birbirimize destek oluruz düşüncesi bile güzel:97:

Son düzenleme:

ayy inşallah cnm benim:)sanada gecmıs olsun bıran once gecsede sende baslasan egzrsızlerıne...keske dedıgın gıbı olsa hepberaber hamıle kalsak da bu sefer dogumu fln konussak inşallah yaa allah ısteyen herkese nasıp etsın bende nette cocuk ısımlerıne fln bakıyodum:)))baksana hemen kaptırdımkendımı:))

kızlar deminden beri okuyorum..bu aparat aparat dediğiniz nedir?? arkadaşım yaşıyor aynı sorunu ona önereyim bari..

aparat dediğimiz şey; dilatörler var google görsellerden görebilirsin,ebat ebat (kalınlık anlamında) doktorların önerdiği,bir de çoğunlukla biz aparatları kendimiz yapıyoruz mesela kulak çöpü,rimel,allık,çounlukla da mum bunlara pamuk peçete sarıp streçleyip jelleyip kullanıyoruz,en inceden penis kalınlığına kadar kalınlaştırıp kullanıyoruz,ama içlerinde en rahatı mum,arkadaşına önerebilirsin,ki arkadaşının eğer internet imkanı varsa bu siteye girip üye olmasını tavsiye edebilirsin,kendi girip okursa ve sorular sorarsa onun için daha kolay olur,çünkü burada kişi olayın bi parçası oluyo,tüm arkadaşlar birbirine destek veriyo,soramadığı tüm şeyleri sorabiliyo.yani en kısa zamanda buraya gelirse ,başarmaması için hiçbir neden yok.kolay gelsin...

iyi aksamlar kızlarr bugun esım ısten erken geldı bende bugun evde olmadıgımdan hıc egzersız yapamadım...ve denedık esımle jel surdum ve yarıya kadar alabıldım yıne ama ılerıye gıtmıyorr bugun esıme bıraktım hakımıyetı dun ben yonlendırdım p....s cok sukur zoru atlattım yaa bunlar benım ıcın cok buyuk ılerleme ama yarıdan sonra tıkanıo kalıo resmen nefes alıp verıyorum ama naptıysam olmadı yogun bı baskı ve sızı oluyo dunde solemıstım uzerıne gıdemıyorum ne yapmam gerekıyo basarmama cok az kaldıı cok sukur

canım bir de başka pozisyonda dene yarıda git-gel yapsın esnesin biraz gerçekten yenmen an meselesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…