Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah o günlerde gelicek ben coktan ısım belırledım esımle daha evlenmeden :)

yenen arkadaşlar bu sorunu inşallah görür
eskıden yenenler arada gelıp ozelden sorularınızı cevaplarım dıyorlar ya
onlara bır mesaj atsan o tıkanmanın kesınlıkle bır çözümü vardır

pati canım uzunluğuna takma çok fazla önemli olan kalınlığı vajinin derinliği 10-12 cm falan yazıyor.

canım bir de başka pozisyonda dene yarıda git-gel yapsın esnesin biraz gerçekten yenmen an meselesi.

gıt gel yapıyo cnm hatta bugun baya hızlı oldu gıt gellerı esım artık yendıgımı dusunuyo bende oyle ama sımdıde yarıda tıkanmayı taktımkafaya uffff sorun bıtmıyokı...

ooosen bayaaa hızlı cıktın ısım konusunda:)))hadı bak tahrısın gecınce oyalanmak yok beraber hamıs kalcaz ok:))))

nilaycım ben daha başlardayım sanırım kasıyosun çünkü bende sadece ucu giriyordu gerisi imkansız ama kendimi rahat bıraktığımda hepsi birden giriyor sen nefes alıp verirken ittirsin eşin de bir de ara sıra sür jeli bir kere sürüp bırakma bu arada jeller hamilelikte falan da kullanılabiliyormuş zararsızmış üstünde öyle yazıyor. reglim bitti ama deneyemedim henüz yarim hasta bugün ateşi var neyse iyileşsin de öyle artık.

ikiniz de 15 ekime bitirmiş olacaksınız çok güzel olur inşallah hepimiz birlikte hamile kalırız allahın izniyle.

tatlım kasıyorum ama sonra rahatlamaya calısıyorum esıme soyleıdm nefes verırken ıttır dedım oda oyle yapıyor jelde hem esıme hem kendıme suruyorum okey jel kullanıyorum acaba tum sorun kastıgım ıcın mı baska sey oalbılırmı dıye korkuyorum

esın ıcınde cok gecmısolsun cnm bugunlerde ates grıp salgınmıs dıkkat edın walla

evet allah ızın versede hamıle kalsak vajıye tekme hamıslıge hosgeldın desek:))))offf super olur:))))))

canım sen baya bitirmişsin bu işi. yarısını almak çok önemli. artık korkuların yok demek. maşallah.. tamamını da zamanla alırsın o baskı hissi zamanla geçecek. yenenlerde de oluyor normal yani. yaptıkça geçecek iyice esneyecek artık sıkma canını çok güzel ilerliyorsun. jeli de bol kullanıyormuşsun. bi sorun yok zamanla olacak inan buna

cnm ya bende sana sorucaktım sımdı su baskı oalyını ıcımı rahatlattın cok tesekkur ederım...korkmuyorum yaa ben kendıme ınanamıyorum bu benmıyım dıe
az kaldı bılıyorum ama sızlerın sayesınde egersız burda olmasaydınız ben asla basaramıcaktım

nursenacım vaji ıcersı alabıldıgı kadar alır dıye bılıyordum sen dıyınce sastım
boy takıntım yok zatı alsında onemlı olan en ama nılay tıkandıgını dıyınce bellı bı yerden sonra tedırgın oldum
esıne cok gecmıs olsun bu arada inşallah bıranonce ıyılesır
regl sonras ılk denemenız sorunsuz olur ..

nılaycım inşallah hamıle oldugumuzun haberını verıcez burdan ınanıyorum
ama once su vajıyı hayatımızdan bı sılelım :)

Son düzenleme:

cnm tedırgın olma herkez farklı ben belkıde nursenanın dedıgı gıbı kasmıs olabılırım sen bence takılma bunları ii seyleri gor bunları gorme:)))

ayy inşallah cnm yaa sılıcez sılıcez mınıcıkkaldı sanada banada:))

ilerleme kaydettim diye sevinirken eşim canımı sıktı egzersizleri kendi çapımda yapmaya çalışıyorum hatta muma iki kat peçete sardım streç fil ve przvtf geçirdim biraz zor oldu ama aldım. eşime kayganlaştırıcı alalım dedim, çocuk yapacaksan al dedi nasıl bir cvp bu ya. şaka gibi söylüyor ama kırıldım üzüldüm.sanki keyfimden beklettim 2 yıl.

cnm uzulme o da ıstemezdı senın gıbı elbet boyle olsun hepımız yasadık bunları baskası olsa coktan bosardı ben bu lafı cok duydum sen aldırma egzersızlerıne devam et bıkmadan usanmadan

cnm onlar öyle konuşurlar boşver sen takma,hedefine odaklan sen ,sen yendiğin zaman sesini bile çıkaramaz,işte onları da anlamak lazım aslında susuyolar susuyolar bazen saçmalıyolar işte,hoşgör ,kafana takmamaya çalış.

canım şimdi okudum da yazını,yarısını aldıktan sonra öyle bi his oluşuyo sanki daha gitmezmiş gibi ama öyle değil,ben de ilk denemelerimde eşime sakın hareket etme ben bi alışayım öyle ilerlet derdim yarısı girdiğinde ,o zaman nefes alıp nefes verirdim ve kendimi rahatlatırdım ,sonra da sonuna kadar girerdi farkına bile varamazdım,sen zaten başarmışsın çok güzel o kısma gelince biraz beklet eşini ,nefes alıp ver canım sonra eşi ittirsin,o zaman rahatlıkla sonuna kadar gider,ama üzerine gitmeye çalış canım sakın çıkarma biraz rahatlayınca sonuna kadar girer.

egzersizlere sizlerin yardımıyla devam etmek istiyorum.inşallah başarırım ve yenen arkadaşlar gibi ben de yardımcı olurum başkalarına.

bi de canım hangi pozisyonda deniyosun bilmiyorum ama ben üstteyken çok daha rahat alabiliyorum içime,sen de öyle dene derim canım bir de...

cnm aynısını yapıyorm baskı cok oluyo ama sendede oluyomus ve asmıssın bu bana cok moral oldu sımdı cok fazla zorlamak ıstemedım 3 kere denedık yapacagımı bılıyorum ınanaıyorum da dedıklerını yapıcam cnm yardımın ıcın cok tesekkur ederım

egzersizlere sizlerin yardımıyla devam etmek istiyorum.inşallah başarırım ve yenen arkadaşlar gibi ben de yardımcı olurum başkalarına.

başarırsın canım inan kendine,niye başaramıycakmışsın hepimiz öyleydik ,çok zor imkansız gibi geliyodu ama yenince niye bu kadar bekledim diye hayıflandım,egzersizlerini düzenli yap,kendine inan,pes etme ,ondan sonrası bir süreç zaten.buraya geldin ya sen,yenmene çok az kaldı,biraz sabır ve azim,dualarım seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…