- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #70.761
inşallah o günlerde gelicekayy inşallah cnm benim:)sanada gecmıs olsun bıran once gecsede sende baslasan egzrsızlerıne...keske dedıgın gıbı olsa hepberaber hamıle kalsak da bu sefer dogumu fln konussak inşallah yaa allah ısteyen herkese nasıp etsın bende nette cocuk ısımlerıne fln bakıyodum:)))baksana hemen kaptırdımkendımı:))
iyi aksamlar kızlarr bugun esım ısten erken geldı bende bugun evde olmadıgımdan hıc egzersız yapamadım...ve denedık esımle jel surdum ve yarıya kadar alabıldım yıne ama ılerıye gıtmıyorr bugun esıme bıraktım hakımıyetı dun ben yonlendırdım p....s cok sukur zoru atlattım yaa bunlar benım ıcın cok buyuk ılerleme ama yarıdan sonra tıkanıo kalıo resmen nefes alıp verıyorum ama naptıysam olmadı yogun bı baskı ve sızı oluyo dunde solemıstım uzerıne gıdemıyorum ne yapmam gerekıyo basarmama cok az kaldıı cok sukur
canım bir de başka pozisyonda dene yarıda git-gel yapsın esnesin biraz gerçekten yenmen an meselesi.
inşallah o günlerde gelicekben coktan ısım belırledım esımle daha evlenmeden :)
yenen arkadaşlar bu sorunu inşallah görür
eskıden yenenler arada gelıp ozelden sorularınızı cevaplarım dıyorlar ya
onlara bır mesaj atsan o tıkanmanın kesınlıkle bır çözümü vardır
nilaycım ben daha başlardayım sanırım kasıyosun çünkü bende sadece ucu giriyordu gerisi imkansız ama kendimi rahat bıraktığımda hepsi birden giriyor sen nefes alıp verirken ittirsin eşin de bir de ara sıra sür jeli bir kere sürüp bırakma bu arada jeller hamilelikte falan da kullanılabiliyormuş zararsızmış üstünde öyle yazıyor. reglim bitti ama deneyemedim henüz yarim hasta bugün ateşi var neyse iyileşsin de öyle artık.
iyi aksamlar kızlarr bugun esım ısten erken geldı bende bugun evde olmadıgımdan hıc egzersız yapamadım...ve denedık esımle jel surdum ve yarıya kadar alabıldım yıne ama ılerıye gıtmıyorr bugun esıme bıraktım hakımıyetı dun ben yonlendırdım p....s cok sukur zoru atlattım yaa bunlar benım ıcın cok buyuk ılerleme ama yarıdan sonra tıkanıo kalıo resmen nefes alıp verıyorum ama naptıysam olmadı yogun bı baskı ve sızı oluyo dunde solemıstım uzerıne gıdemıyorum ne yapmam gerekıyo basarmama cok az kaldıı cok sukur
canım sen baya bitirmişsin bu işi. yarısını almak çok önemli. artık korkuların yok demek. maşallah.. tamamını da zamanla alırsın o baskı hissi zamanla geçecek. yenenlerde de oluyor normal yani. yaptıkça geçecek iyice esneyecek artık sıkma canını çok güzel ilerliyorsun. jeli de bol kullanıyormuşsun. bi sorun yok zamanla olacak inan buna
nursenacım vaji ıcersı alabıldıgı kadar alır dıye bılıyordum sen dıyınce sastım
boy takıntım yok zatı alsında onemlı olan en ama nılay tıkandıgını dıyınce bellı bı yerden sonra tedırgın oldum
nılaycım inşallah hamıle oldugumuzun haberını verıcez burdan ınanıyorum
ama once su vajıyı hayatımızdan bı sılelım :)
ilerleme kaydettim diye sevinirken eşim canımı sıktıegzersizleri kendi çapımda yapmaya çalışıyorum hatta muma iki kat peçete sardım streç fil ve przvtf geçirdim biraz zor oldu ama aldım. eşime kayganlaştırıcı alalım dedim, çocuk yapacaksan al dedi nasıl bir cvp bu ya. şaka gibi söylüyor ama kırıldım üzüldüm.sanki keyfimden beklettim 2 yıl.
ilerleme kaydettim diye sevinirken eşim canımı sıktıegzersizleri kendi çapımda yapmaya çalışıyorum hatta muma iki kat peçete sardım streç fil ve przvtf geçirdim biraz zor oldu ama aldım. eşime kayganlaştırıcı alalım dedim, çocuk yapacaksan al dedi nasıl bir cvp bu ya. şaka gibi söylüyor ama kırıldım üzüldüm.sanki keyfimden beklettim 2 yıl.
canım şimdi okudum da yazını,yarısını aldıktan sonra öyle bi his oluşuyo sanki daha gitmezmiş gibi ama öyle değil,ben de ilk denemelerimde eşime sakın hareket etme ben bi alışayım öyle ilerlet derdim yarısı girdiğinde ,o zaman nefes alıp nefes verirdim ve kendimi rahatlatırdım ,sonra da sonuna kadar girerdi farkına bile varamazdım,sen zaten başarmışsın çok güzel o kısma gelince biraz beklet eşini ,nefes alıp ver canım sonra eşi ittirsin,o zaman rahatlıkla sonuna kadar gider,ama üzerine gitmeye çalış canım sakın çıkarma biraz rahatlayınca sonuna kadar girer.
canım şimdi okudum da yazını,yarısını aldıktan sonra öyle bi his oluşuyo sanki daha gitmezmiş gibi ama öyle değil,ben de ilk denemelerimde eşime sakın hareket etme ben bi alışayım öyle ilerlet derdim yarısı girdiğinde ,o zaman nefes alıp nefes verirdim ve kendimi rahatlatırdım ,sonra da sonuna kadar girerdi farkına bile varamazdım,sen zaten başarmışsın çok güzel o kısma gelince biraz beklet eşini ,nefes alıp ver canım sonra eşi ittirsin,o zaman rahatlıkla sonuna kadar gider,ama üzerine gitmeye çalış canım sakın çıkarma biraz rahatlayınca sonuna kadar girer.
egzersizlere sizlerin yardımıyla devam etmek istiyorum.inşallah başarırım ve yenen arkadaşlar gibi ben de yardımcı olurum başkalarına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?