Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bi de canım hangi pozisyonda deniyosun bilmiyorum ama ben üstteyken çok daha rahat alabiliyorum içime,sen de öyle dene derim canım bir de...

yok cnm ben sırtustu yatıyorum o sekılde yapacagımı dusunmuyorum on yargımı bılmıorm ama denemeye calısıcam onu da... bugun 1 saatten uzun denedık esımle heryerım agrıyo dusalıp yatıcam sevıyorum sızlerıı iyi geceler

cnm benim rica ederim,ne demek çok hızlı ilerliyosun sen zaten,o kısmı da aşacaksın,sadece alış içinde bişey olmasına ,ben önceleri yarısı girdiğinde ıkınırdım,o sırada da çıkardı,egzersizden alışkanlı tabi ama ıkınırken de tabi ittrimek gerekiyo,ıkınırken aparat biraz daha sert olduğu için çıkmazdı,ama penis çıkıyo kaslardan oluştuğu için,sonra hiç ıkınmadım sadece nefes alıp verdim ve yaklaşık bi dakkaya yakın beklettim öyle eşimi sonra da o yavaş yavaş ittirirdi,ve sonuna kadar girdimi diye sorardım ,yani farkına bile varamıyosun,rahat ol canım,hiç takma kafana,ama dediğim gibi çıkarma,beklet alış sonrası oluyo zaten.

ben de sırtüstü yapardım ,egzersizi de öyle yaptığım için,sonraları ben üstte olduğum pozisyonda denedik,daha kolay inan,benim de önyargım vardı,sanki üstteyken alamam gibi geliyodu,ama çok daha rahat olduğunu gördüm,denemeni tavsiye ederim,sen güzelce bi dinlen ,şöyle iyi bi uyku çek,güzel haberini alcaz inş yarın birgün,iyigeceler canım...

Slm kızlar ben bi ara kopmuştum umutsuzdum ama 2 gün önce 1 haftalık aradan sonra denedik anestolle.eşimle hiç gidemedim noktaya kadar gittim tamamı olmasa da yarıya geldim.zaten cm ilerlesem yetiyo bana.bugün tekrar denedik her ne kadar yapamasam da yakında tamamı olacak inanıyorum.az bi yanma oluyo ve bıraktığım anda o da geçiyo.aslında başta biraz girmesini sağladıktan sonra gerisi biraz daha kolay ama bazen o olmadığından gerisi gelmiyo.

kendinizi rahatlatmak için yaptığınız bişeyler varsa paylaşırmısınız?yaptıklarımın tekrar olmamasının nedeni nedir ki?

bu arada inanıyorum bi çok kişi yenmiştir onların hepsini tebrik ediyorum başka sıkıntı vermesin Rabbim inş.yeni gelen arkadaşlara da kolaylıklar diliyorum.

merhaba kızlar.. yenenler oldu mu aceba, geçmişi okuyamadım bayağı birikmiş.. ben ne zamandır giremiyorum yoğunluktan, griple falan uğraşıyodum bir de.
hatırlarsanız en son deneme yapacaktım, regl oldum kaldı bildiremedim size. artık reglimden sonraya denicez inşallah. Dualarınızdan eksik etmeyin. Allaha emanet olun

cnm öncelikle hiç umudunu kaybetme,en önemlisi bu ve kendine inan hep bunu söylüyorum ama ben bu şekilde başardım. kendime 3,5 sene içinde hiç inanmadığım kadar bu siteye girip egzersizlere başladığım zaman inandım ve çok şükür de yendim,canım sen de yarısını almışsın zaten o azıcık yanma bende de oldu ama inan ondan fazlası olmuyo,alıştıktan sonra hiç hissetmiyosun bile ,ilk kısmının girmesi de tamamen kendini rahatlatmakla ilgili,canım bacaklarını iyice aç o çok önemli ve bacaklarını kasma ,nefes alıp verirken de elinle sen almaya çalış,bazen sanki hiç girmeyecekmiş gibi düşünüyo insan ama öyle değil,sabırlı ol içine mutlaka alıyosun sen de almışsın zaten bi kere olduysa zaten sonrasının olmaması mümkün değil,şey de yapabilirsin denemeden önce egzersizini de tekrarlayabilirsin,burdaki arkadaşlar öyle daha da rahat olduğunu söylemişlerdi ,ama canım vazgeçme ve moralini bozma.güzel haberlerini bekliyoruz...

cnm hoşgeldin,yoktun ne zamandır geçmiş olsun,reglin bitince senden de güzel haberler bekliyoruz,egzersiz yapan arkadaşlar bayağı ilerledi pati,nilay84,belinay,aybice özellikle nilayın bikaç güne başarı haberini alırız hrld.durumlar böyle burda,hatırlayamadıklarım da vardır mutlaka,sen penis denemesindeydin dimi canım?

Sağol canım Allah razı olsun hiç gelişme olmayınca insan ister istemez umutsuzluğa kapılıyo elimde olmadan baya uzaklaşmştım ve iyi değilim aslında biraz biraz toparlıyorum.yarın kısmetse tekrar deniycez inş tekrar hayal kırıklığı yaşamam.25 ekimde tanışmamızın 7. yılını kutluycaz o gün bomba gibi olmalıyım :)

inşallah canım 27 ekime daha var kendini toparlayabilirsin,güzel şeyler düşün güzel şeyler yaşa,en önemlisi bu biz ne çektiksek zaten bu beynimizdeki saplantılardan çektik,kendini rahatlat canım,burdan da uzaklaşma sakın,yazmasan da mutlaka gir hergün oku kim ne yapmış ne etmiş,ben buradakileri okumadan egzersiz yapamıyodum,önce girip bi okurdum,yazardım,sorardım motive olup öyle egzersiz yapardım,kalbim seninle,allah yardımcın olsun...

Bitanesinbu motivasyonla sabah bu iş biter iyi geceler tatlım ben yatıyım yarın sabah deneme var dinleniyim biraz.

günaydınnnnnn yaslandım canım geçmişmlsun bende aynı haldeyim:2: bitki çayları öneriyorum ben..nilaycım süpersin aynı durumdayız bazn yazmyrum benim yazcklarmın aynısını yazysun cvaplarda gelyo hastaym dün zorda olsa yaptım egzersiz öncesinde sıcak suyla yıkandım baya sıcak vajna için özel temizleme jelleri var yıkanrken uygulanyo bolca kullandım..çıktım egzersiz denedim öyle rahat olduki anlatamam dier denemelerde çok daha iyi..jel kullanmasanda sıcak sudan geçr vjni sonuç daha iyi:2:

cnmaynı durumdayız derken ? p...s denemesındenmi bahsedıyorsun...

kimseler yok..yaslandım yine gittin yahuuu:)) yarında misafirlerim var eltilerim ve eşleri.. bugun büyük gün allahım noluuurrr iyi geçsinnnnnnn:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…