- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #70.801
kimseler yok..yaslandım yine gittin yahuuu:)) yarında misafirlerim var eltilerim ve eşleri..bugun büyük gün allahım noluuurrr iyi geçsinnnnnnn:18:
kızlarrrr ınanamıyorum sanıyorum ben hamıleyımmmm vajıyı hazıranın 28 ınde aşmıştım sızlerın destegıyleee...umarım herkes aşar ve hamıle kalır muthıs bır duygu..ıkı senedır beklıorum sonunda oldu sanırım test yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı o yuzden sanırım dıyorum pzt net kan tahlılı sonucunu beklıorum..dualarınızı eksık etmeyın...
günaydınnnnnn yaslandım canım geçmişmlsun bende aynı haldeyim:2: bitki çayları öneriyorum ben..nilaycım süpersin aynı durumdayız bazn yazmyrum benim yazcklarmın aynısını yazysun cvaplarda gelyohastaym dün zorda olsa yaptım egzersiz öncesinde sıcak suyla yıkandım baya sıcak vajna için özel temizleme jelleri var yıkanrken uygulanyo bolca kullandım..çıktım egzersiz denedim öyle rahat olduki anlatamam dier denemelerde çok daha iyi..jel kullanmasanda sıcak sudan geçr vjni sonuç daha iyi:2:
kızlarrrr ınanamıyorum sanıyorum ben hamıleyımmmm vajıyı hazıranın 28 ınde aşmıştım sızlerın destegıyleee...umarım herkes aşar ve hamıle kalır muthıs bır duygu..ıkı senedır beklıorum sonunda oldu sanırım test yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı o yuzden sanırım dıyorum pzt net kan tahlılı sonucunu beklıorum..dualarınızı eksık etmeyın...
saol nilaycım..evet pns denemesinden bahsedyrm..mumda 2kat peçete..cnm burnum rahat bırakmaz derken :) yataga uzanyrm batıyo koltuga geçyrm batıyo dolanyrum başım dönüyo napıcm bulamadım bilemedim..çoookk üşüyorum kat kat giyinyrm yorgana dolanıyorum sıkıntı basıyo..benim şefkate ihtiyacım var sanırsammmm annemi çooook özledimmmmhastayken ndn bukadar duygusal olyorum anlamadım
hadı cnm hayırlı olsun inşallah umdugun gıbı sonuc cıkar yegenlerımız gelmeye basladı:)))))darısı basımaaaaaa :)))))
Eki Görüntüle 269753
buyrun corbalarınız kızlar :)
egsersız oncesı sıcak dus bır denıyeyım bakalım ozel temızleme jelı sebamed mı bendede var kullanmadım duruyor oyle kenarda
darısı başımıza inşaallah sana bır gebelık dılıyorum .. umarım bu duyguyu bızde tadarız..
cnm çok sevindim,ikinci çizgi çıkmış,kan testinde pozitif çıkar inşallah,hayırlu uğurlu olsun,darısı başımıza ,bebeklerimiz çoğalsın,dualarmız seninle...
başardııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmm 6 ekim 2011 tarihinden itibaren artık bende bir kadınııımmmmmm bu yazıyı yazmak hep hayal gibi geliyorde gerçekleşti Allahıma şükürler olsun. Darısı tüm vajili arkadaşlarıma inşallaaaaaaahhhhhh
başardııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmm 6 ekim 2011 tarihinden itibaren artık bende bir kadınııımmmmmm bu yazıyı yazmak hep hayal gibi geliyorde gerçekleşti Allahıma şükürler olsun. Darısı tüm vajili arkadaşlarıma inşallaaaaaaahhhhhh
tebrikler canımmmmmmmmmmmmm Rabbim başka dert sıkıntı vermesin.
anamm ne olmuş biri yenmişşşş kız nazz hayırlı olsun canıımmm.arkadaşın netten girip duruyorum yazmazsam çatlardım heralde .canım kutlarımmmmmm:92::92::92::92::92::92::92::92::92:
canım tebrikler çok mutlu oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?