Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kimseler yok..yaslandım yine gittin yahuuu:)) yarında misafirlerim var eltilerim ve eşleri.. bugun büyük gün allahım noluuurrr iyi geçsinnnnnnn:18:

gitmedim canim rabbim yardimcin olsun. dün sabah 10.dan beri koltugun üstünde ayaklarimi uzatip oturdum. koltuk rahat deyil gidip yataga uzansam burnum brakmaz, uyuyayim. ben ne yapicam ya. sen ne yapiyorsun simdi

saol nilaycım..evet pns denemesinden bahsedyrm..mumda 2kat peçete..cnm burnum rahat bırakmaz derken :) yataga uzanyrm batıyo koltuga geçyrm batıyo dolanyrum başım dönüyo napıcm bulamadım bilemedim..çoookk üşüyorum kat kat giyinyrm yorgana dolanıyorum sıkıntı basıyo..benim şefkate ihtiyacım var sanırsammmm annemi çooook özledimmmm hastayken ndn bukadar duygusal olyorum anlamadım

kızlarrrr ınanamıyorum sanıyorum ben hamıleyımmmm vajıyı hazıranın 28 ınde aşmıştım sızlerın destegıyleee...umarım herkes aşar ve hamıle kalır muthıs bır duygu..ıkı senedır beklıorum sonunda oldu sanırım test yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı o yuzden sanırım dıyorum pzt net kan tahlılı sonucunu beklıorum..dualarınızı eksık etmeyın...

hadı cnm hayırlı olsun inşallah umdugun gıbı sonuc cıkar yegenlerımız gelmeye basladı:)))))darısı basımaaaaaa :)))))

buyrun corbalarınız kızlar :)

egsersız oncesı sıcak dus bır denıyeyım bakalım ozel temızleme jelı sebamed mı bendede var kullanmadım duruyor oyle kenarda

darısı başımıza inşaallah sana bır gebelık dılıyorum .. umarım bu duyguyu bızde tadarız..

kızlar çok geçmiş olsun,aman dikkat edin kendinize ,bol limonlu çaylar için ve üşütmeyin kendinizi,belinay bu arada son egzersizin de süper,sona yaklaştın artık ,hadi bakalım iyileş de halayını çekelim artık...

cnm çok sevindim,ikinci çizgi çıkmış,kan testinde pozitif çıkar inşallah,hayırlu uğurlu olsun,darısı başımıza ,bebeklerimiz çoğalsın,dualarmız seninle...

hadı cnm hayırlı olsun inşallah umdugun gıbı sonuc cıkar yegenlerımız gelmeye basladı:)))))darısı basımaaaaaa :)))))

amın cnm darısı basınıza...ınş..

aminn cnm annelık duygusu bambaska bısey sımdıden heyecan sardı..

cnm çok sevindim,ikinci çizgi çıkmış,kan testinde pozitif çıkar inşallah,hayırlu uğurlu olsun,darısı başımıza ,bebeklerimiz çoğalsın,dualarmız seninle...

saol cnm ıns oda pozıtıf cıkar kı öyle olucak sanırım cunku her teste hep kalın tek cızgı cıkıordu sımdı cıft cızgı cıktı..ama yınede kan testınden sonra emın olucamm...bebısımmm gelıorrr

başardııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmm 6 ekim 2011 tarihinden itibaren artık bende bir kadınııımmmmmm bu yazıyı yazmak hep hayal gibi geliyorde gerçekleşti Allahıma şükürler olsun. Darısı tüm vajili arkadaşlarıma inşallaaaaaaahhhhhh

tebrikler canımmmmmmmmmmmmmRabbim başka dert sıkıntı vermesin.

anamm ne olmuş biri yenmişşşş kız nazz hayırlı olsun canıımmm.arkadaşın netten girip duruyorum yazmazsam çatlardım heralde .canım kutlarımmmmmm :92::92::92::92::92::92::92::92::92:

canım tebrikler çok mutlu oldum.

tebrikler canımmmmmmmmmmmmmRabbim başka dert sıkıntı vermesin.

anamm ne olmuş biri yenmişşşş kız nazz hayırlı olsun canıımmm.arkadaşın netten girip duruyorum yazmazsam çatlardım heralde .canım kutlarımmmmmm :92::92::92::92::92::92::92::92::92:

canım tebrikler çok mutlu oldum.

çooooookkkkkkkkkkkk teşekkür ederim kızlar Allah herkesi bu sıkıntıdan kurtarsın inşallah... resmen hafifledimmmm. hemen avatar değiştirmek için bakınıyorum

arkadaşlar vajiyi yeni yendim ama her ilişki öncesi yine de korkuyordum ve zorlanıyordum. mekanileşmiştim. tek derdim p..s in oraya girmesiydi. ve zevk almak bi yana işkence gb di. dün eşim yine yapalım dedi ilk önce isteksizlik vardı. sonra oturma odasında yapalım dedim. güzel bir gecelik giydim kendimi mutlu hissetmek istedim önsevişmeyi uzun tuttuk biraz ve daha kolay oldu. bunları neden yazıyorum çünkü vajinusmusu yenmek için egzersiz yaparken mekanikleşiyoruz. sadece girsin derdinden kasıyoruz kendimizi. ben yatak odasına gidince çok korkuyordum ortam değişince rahatladım önerim yatak odasına tıkmayın kendinizi çünkü orada o kadar sıkıntılar yaşadımki hep aynısını yaşıyacakmışım gb geliyordu. ortam değişince eşime daha çok yakınlaştım. lütfen arkadaşlar benim düştüğüm hataya düşmeyin mekanikleşmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…