Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlra ya reglim yarın bitiryordu direk denemeye girecektim yatılı misafirim geliyor yawww

canım unutmuşumdur sen yenmişmiydin

evet yenmiştim ben de yenilerdenim aslında ama zorlanıyordum her ilişki öncesi. oluyordu ama çok zorlanıyordum. acı falan yok ama nedense olmazsa korkusu vardı bende. mekenikleşmiştim. sadece girsin derdindeydim. ama dün kolay oldu. ben de hep böyle mi olacak diyordum ama süreç bu da. cinselliği yeni öğreniyoruz. nasıl egzersizlerin en başında zorlanıyorduk ilişkide de o zorluğu yaşadım ama dün ortam değişikliği yaptık bi de eşimle aşk dolu dokunuşlara önem verdik. o zaman kolay oldu. benim önceleri tek derdim girecek mi korkusuydu bu sefer rahat bıraktım daha kolay oldu. bugün çok huzurluyum.

canım ben sürekli eskiyo okuyorum ordan bildiğim kadarıyla zamanla orası alışıyormuş zaten sendede yavaş yavaş olur.bende bu hafta içinde atladacam diye düşünüyorum bakalım çalışıyoruz diye misafirler haftasonu yığılma yapıyor

canım çok takıyosun kafana zamana ihtiyacın var yenip de hemen zevk alan pek yok zamanla olacak o tedirginlik bende de var ama şu an iyice alışsın diye çabalıyorum sonra zevk almanın yollarına bakarım hep aynı pozisyon kafada hep aynı korku falan zor yani, ben de reglden sonra çok zorlanacak mıyım diye kafaya takmıştım eşim hasta ama ben sırf içimi kemiren kurttan kurtulmak için ille deneyelim dedim bugün iyi ki demişim kolay oldu kafam da rahat, dediğin doğru şu an mekanik ama aşkla yapacak zamanlar da gelecek.

merhaba aybice kız misafir kabul etmeyin şu dertten kurtulana kadar ben bu konuda çok rahatım memleketten uzaktayım herkes işinde gücünde kimse gelemiyor ilk evlendiğimde 3 aylık evliydim görümcem gelip kalmıştı allahtan artık evli de gelemiyor daha çok biz gidiyoruz o da bayramdan bayrama...

hafta içi zaten kabul edemiyoruz.haftasonuda mecbur artık.bide misafirlerim il dışından geliyor yatılı napayım artık.bi haftasonum var onuda değerlendiremiyorum yaww

cnm çok tebrik ederim,süpersin,çok sevindim gerçekten,darısı inşallah diğer arkadaşlarımızın başına...bu halaylar sana,hoppa......

canım çokkkk sevindim kutlarımmmmm

cnm çok tebrik ederim,süpersin,çok sevindim gerçekten,darısı inşallah diğer arkadaşlarımızın başına...bu halaylar sana,hoppa......

çoooooooooooookkkkk teşekkür ederim canlarımmmmmmm... avatarım nasıl bu aradaa? bide ışıltılı isim yazılarından bende istiyoruuummmmm.. haydi halayaa devaaaammmmm tey teyy teyyyyyy sonrada mezdeke oynamayaaaaaa

çoooooooooooookkkkk teşekkür ederim canlarımmmmmmm... avatarım nasıl bu aradaa? bide ışıltılı isim yazılarından bende istiyoruuummmmm.. haydi halayaa devaaaammmmm tey teyy teyyyyyy sonrada mezdeke oynamayaaaaaa

çok güzel olmuş avatarın ee o kadar çektin şimdi gülüp oynamak yakışır canım

naz canım ilk gelin sen oldun. eee nasıl yendin anlat da arkadaşlar da faydalansın.

canım ben burayı bulduğum günden beri arkadaşların sizlerin desteğinizle egzersiz yapıyorum cnm ama malesef 2 parmak yarısından ileri gidemiyordum. 3 ekim evlilik yıldönümümüzdü eşiminde benimde sabrımız tükenmek üzereydi. 4 ekimde dr. süleyman eserdağdan randevu aldım ve Allahıma binlerce kez şükürler olsun 6 ekim akşamına başardım. darısı tüm vajili arkadaşlarıma. inşallah biran öncede alışırım ilişkiye hala gitgel fazla yapamıyorum

avatarın da süper olmuş,maşallah canım nazar değmesin,o ışıltılı yazıları venüsten yazıyodu galiba,ben bilmiyorum valla nasıl yazıldığını,venüsten girer bi ara sana da yazar canım,feda olsun sana,mutluluğun daim olsun,ee anlat bakalım nasıl gelin oldun,arkadaşlar da faydalansın

canım g spot diye bir bölüm var kk da jinekoloji bölümünde sonra bir gözat istersen.

evet baktım ben de oraya ama parmak egzersizi ile değil aparatla yenmiştim ben. parmak hala itici geliyor bana. orada da parmakla tanıyın dior. bunu yapabileceğimi sanmıyorum. zamanla olacak biliyorum çünkü ben hala girecek mi korkusunu taşıdığımdan ilişkiye odaklanamıyorum. ama her denemede daha da kolaylaşıyor bu da bir süreç.

dün ben de yatak odasında değil oturma odasında denedim o an anladım orada daha çok mekanikleşiyorum. bi de forumlarda okuduğum kadarıyla ara verin eşinizi özleyin dior. valla diorum yaa çok şükür 1 yıl boyunca çok çektim şimdi oluyor en azından. zamanla daha kolay olacak inanıyorum çünkü egzersizlerin başında hiç yapamayıp ağladığım günleri biliyorum. ama zamanla kocaman şeyi bile içime rahatlıkla alıyordum. zamanla daha kolay olacak inşallah. aslında acının zerresi bile yok sadece psikolojik bir şey girince çok kolay her şey ama zihnimdeki vajinusmus tan kurtulmam için çok az zamanım kaldı. beni çok sevdi galiba vajinusmus hala bana oyun oynamaya çalışıyor :)

öncelıkle tebrıkler
inşallah bundna sonrası zevklı ve sorunsuz olur
daha detaylı bsarı hıkayenı anlatırmısın doktor sana nasıl bır yol cızdı
neler yağtın nasıl yendın
burda bır topık acıldı basaranlar hıkayelerını annlatıyor ordada yazarsan cok ıyı olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…