- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #70.821
canım unutmuşumdur sen yenmişmiydin
evet yenmiştim ben de yenilerdenim aslında ama zorlanıyordum her ilişki öncesi. oluyordu ama çok zorlanıyordum. acı falan yok ama nedense olmazsa korkusu vardı bende. mekenikleşmiştim. sadece girsin derdindeydim. ama dün kolay oldu. ben de hep böyle mi olacak diyordum ama süreç bu da. cinselliği yeni öğreniyoruz. nasıl egzersizlerin en başında zorlanıyorduk ilişkide de o zorluğu yaşadım ama dün ortam değişikliği yaptık bi de eşimle aşk dolu dokunuşlara önem verdik. o zaman kolay oldu. benim önceleri tek derdim girecek mi korkusuydu bu sefer rahat bıraktım daha kolay oldu. bugün çok huzurluyum.
arkadaşlar vajiyi yeni yendim ama her ilişki öncesi yine de korkuyordum ve zorlanıyordum. mekanileşmiştim. tek derdim p..s in oraya girmesiydi. ve zevk almak bi yana işkence gb di. dün eşim yine yapalım dedi ilk önce isteksizlik vardı. sonra oturma odasında yapalım dedim. güzel bir gecelik giydim kendimi mutlu hissetmek istedim önsevişmeyi uzun tuttuk biraz ve daha kolay oldu. bunları neden yazıyorum çünkü vajinusmusu yenmek için egzersiz yaparken mekanikleşiyoruz. sadece girsin derdinden kasıyoruz kendimizi. ben yatak odasına gidince çok korkuyordum ortam değişince rahatladım önerim yatak odasına tıkmayın kendinizi çünkü orada o kadar sıkıntılar yaşadımki hep aynısını yaşıyacakmışım gb geliyordu. ortam değişince eşime daha çok yakınlaştım. lütfen arkadaşlar benim düştüğüm hataya düşmeyin mekanikleşmeyin.
merhaba aybice kız misafir kabul etmeyin şu dertten kurtulana kadar ben bu konuda çok rahatım memleketten uzaktayım herkes işinde gücünde kimse gelemiyor ilk evlendiğimde 3 aylık evliydim görümcem gelip kalmıştı allahtan artık evli de gelemiyor daha çok biz gidiyoruz o da bayramdan bayrama...
başardııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmm 6 ekim 2011 tarihinden itibaren artık bende bir kadınııımmmmmm bu yazıyı yazmak hep hayal gibi geliyorde gerçekleşti Allahıma şükürler olsun. Darısı tüm vajili arkadaşlarıma inşallaaaaaaahhhhhh
canım çokkkk sevindim kutlarımmmmm
cnm çok tebrik ederim,süpersin,çok sevindim gerçekten,darısı inşallah diğer arkadaşlarımızın başına...bu halaylar sana,hoppa......
çoooooooooooookkkkk teşekkür ederim canlarımmmmmmm... avatarım nasıl bu aradaa? bide ışıltılı isim yazılarından bende istiyoruuummmmm.. haydi halayaa devaaaammmmm tey teyy teyyyyyy sonrada mezdeke oynamayaaaaaa
naz canım ilk gelin sen oldun. eee nasıl yendin anlat da arkadaşlar da faydalansın.
çoooooooooooookkkkk teşekkür ederim canlarımmmmmmm... avatarım nasıl bu aradaa? bide ışıltılı isim yazılarından bende istiyoruuummmmm.. haydi halayaa devaaaammmmm tey teyy teyyyyyy sonrada mezdeke oynamayaaaaaa
canım g spot diye bir bölüm var kk da jinekoloji bölümünde sonra bir gözat istersen.
canım çok takıyosun kafana zamana ihtiyacın var yenip de hemen zevk alan pek yok zamanla olacak o tedirginlik bende de var ama şu an iyice alışsın diye çabalıyorum sonra zevk almanın yollarına bakarım hep aynı pozisyon kafada hep aynı korku falan zor yani, ben de reglden sonra çok zorlanacak mıyım diye kafaya takmıştım eşim hasta ama ben sırf içimi kemiren kurttan kurtulmak için ille deneyelim dedim bugün iyi ki demişim kolay oldu kafam da rahat, dediğin doğru şu an mekanik ama aşkla yapacak zamanlar da gelecek.
öncelıkle tebrıklercanım ben burayı bulduğum günden beri arkadaşların sizlerin desteğinizle egzersiz yapıyorum cnm ama malesef 2 parmak yarısından ileri gidemiyordum. 3 ekim evlilik yıldönümümüzdü eşiminde benimde sabrımız tükenmek üzereydi. 4 ekimde dr. süleyman eserdağdan randevu aldım ve Allahıma binlerce kez şükürler olsun 6 ekim akşamına başardım. darısı tüm vajili arkadaşlarıma. inşallah biran öncede alışırım ilişkiye hala gitgel fazla yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?