Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tekrar tebrik ederimmm canımmm Rabbim bundan sonra başka sıkıntı vermesin inşallah
ve başaran tüm arkadaşları tebrik ederim darısı diğer arkadaşlarımızın başına en yakın zmaanda inşalllah

nilay naptın canım,var mı gelişme?merak ettim

cnm bugun yıne deneme yaptık yarıya kadar gırdı esım gıtgel yaptıkca az az yıne gırıyordu ama belden asagım o kadar agrıyodukı hamladım herhal:)))) cok uzatmak ıstemedım bı yarım saat fln denedık oyle sımdı esım benı beklıyor tekrar edıcez 3 gundur aparat kullanmıyorum esımle denıyoruz buhafta reglı olcam ınş o zmn a kadar alısım dıyorum yıne sızı haberdar ederım cnm

böyle böyle alışırsın canım,ne güzel pes etmiyosun o ağrı kasmaktan oluyo canım benim ilk denememden sonra bi saat tüm vücudum ağrımıştı,sonraları rahat olmaya çalıştım hiç ağrı kalmadı,sen de rahat olmaya çalış canım,maalesef ister istemez kendimizi kasıyoruz o zaman da vücudumuz ağrıyo,hadi bakalım canım bundan sonraki denemelerin inş yolunda gider,dualarım seninle...

cnm hergun denıyoruz ben zorluyorum artık esımı ounda cok hosuna gıdıyor yaparak alısıcam bunu bılıyorum kafam o kadar rahatkı hep bugunlerı hayal etmıstım umutsuzca ve nasıl yapıcam dedıgım seyın içinde buldum kendimi hepsı sızlerın sayesınde bunu sureklı belırtıyorum cunku gercekten yeni gelen arkadaslarada ornek olalım burda alacakları o kadar cok ders varkı ...

evet canım çok doğru söylüyosun,önceden kaçtığımız şeyin üstüne üstüne gidiyoruz ,o kadar büyük gelişmeki bu bizler için,hepsini burda birbirimiz sayesinde başardık o yüzden ben de çok teşekkür ediyorum tekrar burdaki herkese,canım benim o kadar iyi gidiyosunki ,inancını hiç kaybetme...sessi sessiz okuyan ,bu sorunu yaşayan arkadaşlar varsa onlar da biran önce bu sinerjiye dahil olsunlar,ki güzel günler yaşasınlar.

yaptım sonunda yaptım allahıma sukurler olsun hıckıra hıckıra aglıyorum sızden baska paylasacak kımsem yok tamamen oldu artık gelın oldum:)))))))) gecenın bu saatınde delı gıbıyım esımde aynı sekıldee soyleyecek o kadar cok seyım varkı ama suanda aklımda hıcbısey kalmadı...3 yılın sonunda evlılık yıldonumume 3 gun kala bunu basardım sız olmasaydınız sızlere guvenmeseydım ben bunu yapamıcaktım allahım hepınızın yar ve yardımcısı olsun...en kısa zamanda ınşallah sızde kurtulursunuz dualarım hep sızınle olucak

canım forumda gezerken gördümm senin adına çook çook sevindim aynı duyguları yaşamıştım mutluluktan ve sevinçten saatlerce ağlamıştım :) çok mutlu olursunuz inş darısıı herkeslerin başınaa

cok cok cok guzel bı duygu allahım herkeze nasıp etısın herkesı kurtarsın rabbım inşallah tek dılegım bu

cnm tam çıkıyodum,bi bakayım dedim tekrar ayy nasıl sevindim bilemezsin,çok tebrik ederim canım benim ,mutluluğun daim olsun bu halaylar sana canım benim

cnm tam çıkıyodum,bi bakayım dedim tekrar ayy nasıl sevindim bilemezsin,çok tebrik ederim canım benim ,mutluluğun daim olsun bu halaylar sana canım benim

bıraz once ne soyluyodum sımdı ne oldu:)))o kadar mutlyumki anlatamam sana ve bayagı gıt gel yaptı hatta içime b.....anladınız sız acıkca belıtmek ıstemedım agzımız kulaklarımızda walla sukur allahıma

ya canım benim daha bi saat önce konuşmuştuk,işte seninkisi azmin zaferi kesinlikle,vazgeçmedin ve üstüne gittin,süpersin ,güzel mutlu günler seni bekliyo artık,allah ağzınızın tadını bozmasın bi daha ,rahat bi uyku çek artık bu gece başardın,bitti,ben de çok sevindim inan, kaçıyorum artık iyigeceler herkese.

hersey ıcın cok cok cok tesekkur ederım:)))uyuyucagımı dusunmuyorum heycandan allahınherkeze tatdırdırsın bu duyguyu...sanada ii geceler cnm benim

arkadaşlar bence vajinumus sorunuyla karşı karşıya kalmamak için düğün gününden önce güvenilir bir kadın doğum doktoruna gidip muayene olmak.ben öyle yaptım ve çok şükür böyle bir sorun yaşamadım.muayeneden önce bende çok korkuyordum ama arkadaşımın tavsiyesi üzerine düğünden birkaç gün önce doktora gittim ve içim rahatladı.bu yüzdende o geceyi çok şükür sorunsuz geçirdim ve çok şükür herşey yolunda.arada canım yanıyor ama önemsemiyorum.herkese kolay gelsin

canın ne kadar sevındım anlatamam sonunda oldu başardın 3 rakamında bır hayır var bak dıyım sana :)
bende yarın tahrıs rahatsız etmezse esımle denıcem bugun cok baskı yaptı artık yeter dıye
bakalım inşallah bende hayırlı haberler verırım

önce senın halayı bır cekelım
dilerim Rabbimden bundan sonrası sorunsuz olur artık üstadlar bölümünde görürürüz seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…