- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #70.841
başardııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmm 6 ekim 2011 tarihinden itibaren artık bende bir kadınııımmmmmm bu yazıyı yazmak hep hayal gibi geliyorde gerçekleşti Allahıma şükürler olsun. Darısı tüm vajili arkadaşlarıma inşallaaaaaaahhhhhh
nilay naptın canım,var mı gelişme?merak ettim
cnm bugun yıne deneme yaptık yarıya kadar gırdı esım gıtgel yaptıkca az az yıne gırıyordu ama belden asagım o kadar agrıyodukı hamladım herhal:)))) cok uzatmak ıstemedım bı yarım saat fln denedık oyle sımdı esım benı beklıyor tekrar edıcez 3 gundur aparat kullanmıyorum esımle denıyoruz buhafta reglı olcam ınş o zmn a kadar alısım dıyorum yıne sızı haberdar ederım cnm
böyle böyle alışırsın canım,ne güzel pes etmiyosun o ağrı kasmaktan oluyo canım benim ilk denememden sonra bi saat tüm vücudum ağrımıştı,sonraları rahat olmaya çalıştım hiç ağrı kalmadı,sen de rahat olmaya çalış canım,maalesef ister istemez kendimizi kasıyoruz o zaman da vücudumuz ağrıyo,hadi bakalım canım bundan sonraki denemelerin inş yolunda gider,dualarım seninle...
cnm hergun denıyoruz ben zorluyorum artık esımı ounda cok hosuna gıdıyor yaparak alısıcam bunu bılıyorum kafam o kadar rahatkı hep bugunlerı hayal etmıstım umutsuzca ve nasıl yapıcam dedıgım seyın içinde buldum kendimi hepsı sızlerın sayesınde bunu sureklı belırtıyorum cunku gercekten yeni gelen arkadaslarada ornek olalım burda alacakları o kadar cok ders varkı ...
yaptım sonunda yaptım allahıma sukurler olsun hıckıra hıckıra aglıyorum sızden baska paylasacak kımsem yok tamamen oldu artık gelın oldum:)))))))) gecenın bu saatınde delı gıbıyım esımde aynı sekıldee soyleyecek o kadar cok seyım varkı ama suanda aklımda hıcbısey kalmadı...3 yılın sonunda evlılık yıldonumume 3 gun kala bunu basardım sız olmasaydınız sızlere guvenmeseydım ben bunu yapamıcaktım allahım hepınızın yar ve yardımcısı olsun...en kısa zamanda ınşallah sızde kurtulursunuz dualarım hep sızınle olucak
canım forumda gezerken gördümm senin adına çook çook sevindim aynı duyguları yaşamıştım mutluluktan ve sevinçten saatlerce ağlamıştım :) çok mutlu olursunuz inş darısıı herkeslerin başınaa
yaptım sonunda yaptım allahıma sukurler olsun hıckıra hıckıra aglıyorum sızden baska paylasacak kımsem yok tamamen oldu artık gelın oldum:)))))))) gecenın bu saatınde delı gıbıyım esımde aynı sekıldee soyleyecek o kadar cok seyım varkı ama suanda aklımda hıcbısey kalmadı...3 yılın sonunda evlılık yıldonumume 3 gun kala bunu basardım sız olmasaydınız sızlere guvenmeseydım ben bunu yapamıcaktım allahım hepınızın yar ve yardımcısı olsun...en kısa zamanda ınşallah sızde kurtulursunuz dualarım hep sızınle olucak
cnm tam çıkıyodum,bi bakayım dedim tekrar ayy nasıl sevindim bilemezsin,çok tebrik ederim canım benim ,mutluluğun daim olsun bu halaylar sana canım benim
bıraz once ne soyluyodum sımdı ne oldu:)))o kadar mutlyumki anlatamam sana ve bayagı gıt gel yaptı hatta içime b.....anladınız sız acıkca belıtmek ıstemedım agzımız kulaklarımızda walla sukur allahıma
ya canım benim daha bi saat önce konuşmuştuk,işte seninkisi azmin zaferi kesinlikle,vazgeçmedin ve üstüne gittin,süpersin ,güzel mutlu günler seni bekliyo artık,allah ağzınızın tadını bozmasın bi daha ,rahat bi uyku çek artık bu gece başardın,bitti,ben de çok sevindim inan, kaçıyorum artık iyigeceler herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?