Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Günaydın kızlar evettt 2. ekim gelini nilay oldu, hadi bakalım daha 6 gün var elinizi çabuk tutun. pati, belinay, aybice,yardm, buseumut, ficlebird, SY16,fairyym,akayy,pamukelma,melosh ve diğer arkadaşlar şimdi sıra sizde istedikten sonra yaparsınız....

senin adına çok sevindim cnm ALLAH mutluluğunuzu daim etsin inşallah umarım en kısa zamanda bizede nasip olur aynı duyguları paylaşmakk

tebrikler cnm ne kadar güzel yaa darısı bana ve tüm arkadaşlarımıza inşallah.....

artık ağlamaktan gözlerim kurudu ya beni de alın aranıza
4 haftalık evliyim kızlar vajinismus muyum değil miyim bilmiyorum
ilk gecemizde ve ikinci gecemizde problem yaşamadık
çok kanamam olduğu için doktora gittik
özel hastahane olmasına ragmen kadın hayvan gibi bi aleti soktu bana ve ben çok acı bi çığlık attım
o günden sonra tam olarak bi ilişki yaşayamadık
çok az bir kısmının temas etmesine müsade ediyorum ve sonra kaçıyorum
deli gibi sevdiğim adamla evlendim hiç böyle hayal tmiyodum
bu parmak egzersizi ne? biri bana öğretsin ben de yapayım
çok çaresizim çok

Canım tekrar tebriklerrr........
teşekkürler bebeğimmm
teşekkürler canım yazarım tabi yardımcı olmayı çok isterim yaklaşık 1 senedir bu topikteyim Allah razı olsun kızlar yılmadan bıkmadan bana cevap verip yardım ettiler artık sıra bende.
çooooooooookkkkkk güzeeeeeeeeeeellllllllllllll çok teşekkür ederim canımmmmmmm
TEBRİİKLEER

YENİ TAZE GELİNİMİZ
:123:

hayalim gerçek oldu Allahım herkesin adı buraya bu ışıltılı yazılarla yazılır inşallah. vajili kimse kalmasınnnnnn

canım tebrik ederim ben ayağımı sürüdüm bak hemen sen geldin peşimden darısı diğer kızlara inşallah adına o kadar sevindimkiiiiiiiiii
tebrikler cnm ne kadar güzel yaa darısı bana ve tüm arkadaşlarımıza inşallah.....

çok teşekkür ederim canım inşallah sizlerde yeneceksiniz yeterki inancını kaybtmeeeee
:66

arkadaşım epey uğraşmışsın valla tşk ederiz o ''vajinismusu nasıl yendik başarı hikayeleri'' bölümü çok güzel oldu sürekli okuyorum motive etmeye çalışıyorum kendimi inşallah en kısa zamanda bende başarıcam ve hikayemi orda paylaşıcam

canım aslında sen vajinismus değilsin zannederim 2 ilişkinde sorunsuz olmuş sadece doktor kötü davrandığı için korkutmuş seni. o kaba davrandığı için sende eşinin tıpkı onun gibi canını acıtacağını düşünüyorsun canım oyüzdende ilişkiye izin vermiyosun anladığım kadarıyla. bi düşün bakalım ilk ilişkilerinde eşin senin o kadar canını acıtmamıştır ayrıca vajin artık esnemiş olması lazım korkacak bişi yok cnm eşin o noktaya geldiği zaman eşini itme sakın devam ettir ittirmeye olacağını biliyorsun nasıl o 2 kerede olduysa bundada olmaması için bi neden yok cnm sadece kendini rahat bırakmaya çalış. burundan derin nefes al ve ağızdan veriken hafif ıkın ve al içeri bak nasıl kayıp gidecek.

cnm öncelikle hiç üzülme ve moralini bozma, o sorunları hepimiz yaşadık,onları unut ve egzersizlerine hiç vakit kaybetmeden balşa canım,ben sana elimden geldiğince anlatayım:
öncelikle bi ultrason jeli al kendine ,su bazlı olanlardan medikalcilerde satılıyor,bir de prezervatif ya da eldiven.
canım öncelikle aynayı al karşına vajinanı bi incele ,oraya dokun deliğini bulmaya çalış,gerçi sen ilk iki denemende başarılı olmuşsun,ama bu egzersizleri baştan yaparsan ve vajinanı tanırsan bu korkuların geçer ve bu sorunun üstesinden rahatlıkla gelebilirsin.
daha sonra serçe parmağına eldiven ya da prezervatif geçir ultrason jelini bolca sür parmağına ve serçe parmağını vajinana almaya çalış,derin derin nefes alıp vererek ve ıkınarak içeriye rahatça alabilrisin,ıkınınca deliğin açıldığını göreceksin,önce parmağının bir boğumunu al nefes alıp nefes var,rahat alabildiysen bir boğumu,parmağını ileriye kadar ittir ve biraz orada tut yani şöyle en az 10-15 dakika ve iyice alışınca git-gel yapabilirsingene nefes alıp vererek.
serçe parmak egzersizini bikaç gün kendini rahat hissedene kadar yap canım,daha sonra da işaret parmağına geçebilirsin,ondan sonrası da iki parmak (işaret parmağı ve orta parmak küs şeklinde) ve sonra mumlarla aparat yapıp penis boyutunda aparata kadar çalışabilirsin .(mumla aparatı da şu şekilde yapıyoruz: her kalınlıkta muma pamuk peçete sarıp streçleyip üerine prezervatif ya da eldiven geçirip jelleyip onu kullanıyoruz).canım bu süreç kişiye göre değişir ama yaklaşık 2 ya da 3 hafta sürüyor.ama önemli olan egzersizlerini düzenli yapmak ve asla vazgeçmemek.
bir de sana tavsiyem buraya hergün gir soru sor,0ku kim ne yapmış ne etmiş,yani foruma dahil ol ,çünkü burada herkes birbirine yardımcı oluyor ve motive oluyo.her türlü soruyu burdan sorabilirsin,tüm arkadaşlar yardımcı olur mutlaka,biz de öyle başardık canım.
hiç korkacak bişey yok,sadece biraz azim ve kendine inanmayla bu sorunun üztesinden gelebilirsin.
kolay gelsin canım...

oldu yaa sorma 2. dnemeyı de sorunsuz hallettık bu sabah cok guzel bı duygu... evet galıba 3 rakımda var bısey:)dene cnm muhakkak bol jel kullan korkma o baskı dedıgım olay suanda hıc yok cunku baskı olan yerde durdurdum esımı orda kaldı gıt gelde yapmadı rahatladım 2-3 dk sonra hafıf hafıf gıt gel oldu baktıkkı olmus aklında bulunsun o kadar cok ıstıyorumkı senınde yenmenı herkezın aslında kımse kalmasın vajili..

senin adına çok sevindim cnm ALLAH mutluluğunuzu daim etsin inşallah umarım en kısa zamanda bizede nasip olur aynı duyguları paylaşmakk

cok tesekkur ederım...ben inanıyorum burda cabalayıp yapamayan yok ben vajınama bakamıyordum ıcım kalkıyordu 3 yıl evlı kaldım ve bu topıge gelelı daha 1 ay olmadı sadece ısteyın ve yapın cok guzel mutluluklar sızlerı beklıyor ne olur pes etmeyın...

tşkler cnm 2 yıl 4 ay ((( ve bayrama kadar süre verdim kendime ALLAHın izniyle inşallah kesin çözmem lazım

canım lütfen erteleme ve biran önce başla egzersizlere daha bayrama 1 ay var ve burada sadece 5 günde yada 1 haftada yenen arkadaşlarda var 1 ayda hayli hayli yenersin cnm inan korkacak hiçbişey yok

nilaycım ikinci denemeyi de yapmışsın,süpersin ,aman nazar değmesin şimdi sıra bebekte inşallah,bebeklerimiz çoğalsın inş burda

nilaycım ikinci denemeyi de yapmışsın,süpersin ,aman nazar değmesin şimdi sıra bebekte inşallah,bebeklerimiz çoğalsın inş burda

evet cnm bu sabah 2. denemde hıc sorunsuz oldu cok sukurhala ınanamıyorum...evet cnm bu haftaıcı reglı olcm sonrasında full calısıcaaz allah ızın verırse:)))

evet cnm bu sabah 2. denemde hıc sorunsuz oldu cok sukurhala ınanamıyorum...evet cnm bu haftaıcı reglı olcm sonrasında full calısıcaaz allah ızın verırse:)))

canım tebrik ederim ben ayağımı sürüdüm bak hemen sen geldin peşimden darısı diğer kızlara inşallah adına o kadar sevindimkiiiiiiiiii

evet cnm :))abartmıyorum şoktayım:))ben asla yapamaıcam dıyordum esıme bıle ben yapamam bosanalım derdım ne kadar aptalmısım dun geceve bugun esım ıcıme bosaldı tabı ben bısey anlamıyorum ama tek ıstegım cocuk esım o kadar mutlu oluyorkı tek soyledıgı kelıme artık bende baba olucam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…