- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #70.861
yaptım sonunda yaptım allahıma sukurler olsun hıckıra hıckıra aglıyorum sızden baska paylasacak kımsem yok tamamen oldu artık gelın oldum:)))))))) gecenın bu saatınde delı gıbıyım esımde aynı sekıldee soyleyecek o kadar cok seyım varkı ama suanda aklımda hıcbısey kalmadı...3 yılın sonunda evlılık yıldonumume 3 gun kala bunu basardım sız olmasaydınız sızlere guvenmeseydım ben bunu yapamıcaktım allahım hepınızın yar ve yardımcısı olsun...en kısa zamanda ınşallah sızde kurtulursunuz dualarım hep sızınle olucak
başardııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmm 6 ekim 2011 tarihinden itibaren artık bende bir kadınııımmmmmm bu yazıyı yazmak hep hayal gibi geliyorde gerçekleşti Allahıma şükürler olsun. Darısı tüm vajili arkadaşlarıma inşallaaaaaaahhhhhh
teşekkürler bebeğimmmCanım tekrar tebriklerrr........
teşekkürler canım yazarım tabi yardımcı olmayı çok isterim yaklaşık 1 senedir bu topikteyim Allah razı olsun kızlar yılmadan bıkmadan bana cevap verip yardım ettiler artık sıra bende.öncelıkle tebrıkler
inşallah bundna sonrası zevklı ve sorunsuz olur
daha detaylı bsarı hıkayenı anlatırmısın doktor sana nasıl bır yol cızdı
neler yağtın nasıl yendın
burda bır topık acıldı basaranlar hıkayelerını annlatıyor ordada yazarsan cok ıyı olur:)
çooooooooookkkkkk güzeeeeeeeeeeellllllllllllll çok teşekkür ederim canımmmmmmm
hayalim gerçek oldu Allahım herkesin adı buraya bu ışıltılı yazılarla yazılır inşallah. vajili kimse kalmasınnnnnn
canım tebrik ederim ben ayağımı sürüdüm bak hemen sen geldin peşimden darısı diğer kızlara inşallah adına o kadar sevindimkiiiiiiiiiiyaptım sonunda yaptım allahıma sukurler olsun hıckıra hıckıra aglıyorum sızden baska paylasacak kımsem yok tamamen oldu artık gelın oldum:)))))))) gecenın bu saatınde delı gıbıyım esımde aynı sekıldee soyleyecek o kadar cok seyım varkı ama suanda aklımda hıcbısey kalmadı...3 yılın sonunda evlılık yıldonumume 3 gun kala bunu basardım sız olmasaydınız sızlere guvenmeseydım ben bunu yapamıcaktım allahım hepınızın yar ve yardımcısı olsun...en kısa zamanda ınşallah sızde kurtulursunuz dualarım hep sızınle olucak
tebrikler cnm ne kadar güzel yaa darısı bana ve tüm arkadaşlarımıza inşallah.....
artık ağlamaktan gözlerim kurudu ya beni de alın aranıza
4 haftalık evliyim kızlar vajinismus muyum değil miyim bilmiyorum
ilk gecemizde ve ikinci gecemizde problem yaşamadık
çok kanamam olduğu için doktora gittik
özel hastahane olmasına ragmen kadın hayvan gibi bi aleti soktu bana ve ben çok acı bi çığlık attım
o günden sonra tam olarak bi ilişki yaşayamadık
çok az bir kısmının temas etmesine müsade ediyorum ve sonra kaçıyorum
deli gibi sevdiğim adamla evlendim hiç böyle hayal tmiyodum
bu parmak egzersizi ne? biri bana öğretsin ben de yapayım
çok çaresizim çok
artık ağlamaktan gözlerim kurudu ya beni de alın aranıza
4 haftalık evliyim kızlar vajinismus muyum değil miyim bilmiyorum
ilk gecemizde ve ikinci gecemizde problem yaşamadık
çok kanamam olduğu için doktora gittik
özel hastahane olmasına ragmen kadın hayvan gibi bi aleti soktu bana ve ben çok acı bi çığlık attım
o günden sonra tam olarak bi ilişki yaşayamadık
çok az bir kısmının temas etmesine müsade ediyorum ve sonra kaçıyorum
deli gibi sevdiğim adamla evlendim hiç böyle hayal tmiyodum
bu parmak egzersizi ne? biri bana öğretsin ben de yapayım
çok çaresizim çok
1 yıl cnm. sen?
canın ne kadar sevındım anlatamam sonunda oldu başardın 3 rakamında bır hayır var bak dıyım sana :)
bende yarın tahrıs rahatsız etmezse esımle denıcem bugun cok baskı yaptı artık yeter dıye
bakalım inşallah bende hayırlı haberler verırım
önce senın halayı bır cekelım
dilerim Rabbimden bundan sonrası sorunsuz olur artık üstadlar bölümünde görürürüz seni :)
Canım bak isteyince nasıl da oluyor çokkk sevindimmm, kutlarım canım.
senin adına çok sevindim cnm ALLAH mutluluğunuzu daim etsin inşallahumarım en kısa zamanda bizede nasip olur aynı duyguları paylaşmakk
tşkler cnm 2 yıl 4 ay((( ve bayrama kadar süre verdim kendime ALLAHın izniyle inşallah kesin çözmem lazım
oldu yaa sorma 2. dnemeyı de sorunsuz hallettık bu sabah cok guzel bı duygu... evet galıba 3 rakımda var bısey:)dene cnm muhakkak bol jel kullan korkma o baskı dedıgım olay suanda hıc yok cunku baskı olan yerde durdurdum esımı orda kaldı gıt gelde yapmadı rahatladım 2-3 dk sonra hafıf hafıf gıt gel oldu baktıkkı olmus aklında bulunsun o kadar cok ıstıyorumkı senınde yenmenı herkezın aslında kımse kalmasın vajili..
nilaycım ikinci denemeyi de yapmışsın,süpersin ,aman nazar değmesinşimdi sıra bebekte inşallah,bebeklerimiz çoğalsın inş burda
evet cnm bu sabah 2. denemde hıc sorunsuz oldu cok sukurhala ınanamıyorum...evet cnm bu haftaıcı reglı olcm sonrasında full calısıcaaz allah ızın verırse:)))
canım tebrik ederim ben ayağımı sürüdüm bak hemen sen geldin peşimden darısı diğer kızlara inşallah adına o kadar sevindimkiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?