Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

parmak egzersızlerın dısında önerebılecegınız baska bısey warmı acaba bıde ben esımle deneme calısmalarında sureklı olacakmı gırecekmı dıe cok fazla stres yapıyorum artık olsun ıstıyorum p.s ıcıne aldıgımda esım bıraz ıttırse sankı yırtılcakmıs gıbı geldı ama cok korktugum ııcın dewam edemedım o zarın duvar gıbı oldugunu dusunuyorum sankı yırtılmamak ıcın dırenıo

cnm oncelıkle yırtılma dıye bısey yok (muş)bende yenı anladım bız mum a pecete sarıp strec ve uzerıne prezervatıf gecırerek yaptık cm egzersızlerımızı bıldıgımız beyaz mum lar var onu dedıgım gıbı sar cnm uc kısmını 1-2 cm sarma daha rahat gırer ve kesınlıkle jel kullan mum la dene ve nefes al ver sureklı herseferınde bıraz daha kalınlastır mumu cnm...ılıskı sırasında da hem p...s hem kendı vajı ye jel kullan onun ıcın o hıısı yasıyosun

burası evim gibi benim...bu topiği çok seviyorum..bende 2 ay öncesine kadar ne kadar umtsuz ne kadar mutsuz ve korkaktım..
şimdi ne kadar güzel ve yolunda herşey..çok şükür..
vajinismus sorunu olup bu topikle tanışan herkes şunun bilincinde olsun artık %50 sorununuz çözülmüştür.
geriye kalan yarısı için en fazla 10 güne ihtiycınız var.lütfen pes etmeyin ve cinsel birliktelikte bilincinizi kaybetmeye izin verin.
ben yaptıysam herkes yapar...canım yaslandım'ım..en çok da senin sayende olmustur...
hiç bir doktor sizi burda aynı sorunu yaşamış bir kadın kadar rahatlatamaz ve doğru yönlendiremez..eğer burdaysanız şanslı olduğunuz kadar
yaklaşık 4000 lira kardasınız problemsiz güzel geceler sizin olsun...

cok haklısın cnm keske evlılıgımın ılk zamanları bulsaymısım bu topıgı bu kadar yıpranmazdım 3 yıl sankı mezarda gıbıydım gercekten bunun pskıkolojısı cok kotu bırsey dert zevk fln deıl bunu yasayan bılır 2 gundur huzurluyum mutluyum umutluyum sevınclıyım hepsı once allahın sonra kesınlıkle burasının sayesınde gercekten kurtulmak ısteyen varsa sadece buraya gelcek ve bızde onlar ııcn artık elımızden gelenı yapacagız bu hastalıgın kökünü kurutucaz:)))))))

canım çok esnerse yırtılma filan olmaz zaten zarda... ama diyelim ki yırtıldı yani benim ki gibi, o kadar güzel bir his ki..beyaz bir kağıtı elinle yırtarsın ya aynı öyleydi.sesinide duydum.duvar filan yok güven bana..egzersizlerini yap.bolca jel kullan.

canım duvar dıye bırsey yok bende egsersıze basladıgımda eywah kendı kendıme bozucam dedım
kı suan p.. boyutunda aparattayım hıc bısey olmadı :)
yavas yavas o anda esnettıgımız ıcın o bolgeyı zar esnıyo p.. de ıse normalde vajı sorunu olmayan dırek denedıgı ıcın zar yırtılıyo
kı zar yırtılsa bıle duvar degıl o esnek ufacık bır tul gıbı düşün ve aklına onu getırme relaxla ..

harfıyen katılıyorum arkadasım

biraz önce 2.kisinin ismi yaziyordu simdi o isimlerden eser yok. zaten hep böyle oluyor ben ne zaman 1.rilerini görüp yazzam kayboluyorlar. neyse bende cikiyorum. tam cikiyordum neyse sükür 1.ri geldi

canser nasilsin seninle daha önce yazismadik herhalde, neler yapiyorsun.

Son düzenleme:

evet tatlım p...s denemesine yeni geçcektim, 3 parmak çalışıyodum, rahat oluyodu. daha sonra fırsat bulup egzersiz veya deneme yapmadım, sonra da regl oldum.. reglden sonra deneme yapcam inşallah. artık aşabileceğimi düşünüyorum Allahın izniyle.

nasilsin canim, nerelerdesin özlettin kiz neler yapiyorsun hersey yolundami

canım artık yaz tatilindeki gibi rahat giremiyorum ben de özledim sizi:90: ara sıra geliyorum fırsat buldukça.. şu an regliyim, bitince deneme yapcam inşallah sen napıyosun nasılsın canım

saol canim biz iyiyiz. canim benim hadi bakalim hayirlisi sen kendini hazir hissediyorsan zaten bitmistir bu is. insallah siradaki gelin sensindir söyle bakalim ne zaman denicen

saol canim biz iyiyiz. canim benim hadi bakalim hayirlisi sen kendini hazir hissediyorsan zaten bitmistir bu is. insallah siradaki gelin sensindir söyle bakalim ne zaman denicen

canım regliyim şu an önümüzdeki hafta sonu denerim ben inşallah, o zamana yenenler olsun benim denememe daha var..

slm ben yeni üyeyim bende vajinismus hastasıyım ve hamileyim ne yapıcagımı bilmiyorum konuşmaya ihtiyacım var

canım sakın kendini üzme.. çok kişi bu sıkıntıyla yaşıyor ve atlatıyor. ne kadarlık evlisin canım? bebeğin ne kadarlık?

2yaklaşık 2 senelik evliyim ve 33 haftalık hamileyim sende vajinismusmuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…