- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #70.881
parmak egzersızlerın dısında önerebılecegınız baska bısey warmı acaba bıde ben esımle deneme calısmalarında sureklı olacakmı gırecekmı dıe cok fazla stres yapıyorum artık olsun ıstıyorum p.s ıcıne aldıgımda esım bıraz ıttırse sankı yırtılcakmıs gıbı geldı ama cok korktugum ııcın dewam edemedım o zarın duvar gıbı oldugunu dusunuyorum sankı yırtılmamak ıcın dırenıo
burası evim gibi benim...bu topiği çok seviyorum..bende 2 ay öncesine kadar ne kadar umtsuz ne kadar mutsuz ve korkaktım..
şimdi ne kadar güzel ve yolunda herşey..çok şükür..
vajinismus sorunu olup bu topikle tanışan herkes şunun bilincinde olsun artık %50 sorununuz çözülmüştür.
geriye kalan yarısı için en fazla 10 güne ihtiycınız var.lütfen pes etmeyin ve cinsel birliktelikte bilincinizi kaybetmeye izin verin.
ben yaptıysam herkes yapar...canım yaslandım'ım..en çok da senin sayende olmustur...
hiç bir doktor sizi burda aynı sorunu yaşamış bir kadın kadar rahatlatamaz ve doğru yönlendiremez..eğer burdaysanız şanslı olduğunuz kadar
yaklaşık 4000 lira kardasınızproblemsiz güzel geceler sizin olsun...
parmak egzersızlerın dısında önerebılecegınız baska bısey warmı acaba bıde ben esımle deneme calısmalarında sureklı olacakmı gırecekmı dıe cok fazla stres yapıyorum artık olsun ıstıyorum p.s ıcıne aldıgımda esım bıraz ıttırse sankı yırtılcakmıs gıbı geldı ama cok korktugum ııcın dewam edemedım o zarın duvar gıbı oldugunu dusunuyorum sankı yırtılmamak ıcın dırenıo
canım duvar dıye bırsey yok bende egsersıze basladıgımda eywah kendı kendıme bozucam dedımparmak egzersızlerın dısında önerebılecegınız baska bısey warmı acaba bıde ben esımle deneme calısmalarında sureklı olacakmı gırecekmı dıe cok fazla stres yapıyorum artık olsun ıstıyorum p.s ıcıne aldıgımda esım bıraz ıttırse sankı yırtılcakmıs gıbı geldı ama cok korktugum ııcın dewam edemedım o zarın duvar gıbı oldugunu dusunuyorum sankı yırtılmamak ıcın dırenıo
burası evim gibi benim...bu topiği çok seviyorum..bende 2 ay öncesine kadar ne kadar umtsuz ne kadar mutsuz ve korkaktım..
şimdi ne kadar güzel ve yolunda herşey..çok şükür..
vajinismus sorunu olup bu topikle tanışan herkes şunun bilincinde olsun artık %50 sorununuz çözülmüştür.
geriye kalan yarısı için en fazla 10 güne ihtiycınız var.lütfen pes etmeyin ve cinsel birliktelikte bilincinizi kaybetmeye izin verin.
ben yaptıysam herkes yapar...canım yaslandım'ım..en çok da senin sayende olmustur...
hiç bir doktor sizi burda aynı sorunu yaşamış bir kadın kadar rahatlatamaz ve doğru yönlendiremez..eğer burdaysanız şanslı olduğunuz kadar
yaklaşık 4000 lira kardasınızproblemsiz güzel geceler sizin olsun...
cnm hoşgeldin,yoktun ne zamandır geçmiş olsun,reglin bitince senden de güzel haberler bekliyoruz,egzersiz yapan arkadaşlar bayağı ilerledi pati,nilay84,belinay,aybice özellikle nilayın bikaç güne başarı haberini alırız hrld.durumlar böyle burda,hatırlayamadıklarım da vardır mutlaka,sen penis denemesindeydin dimi canım?
nasilsin canim, nerelerdesin özlettin kizneler yapiyorsun hersey yolundami
evet tatlım p...s denemesine yeni geçcektim, 3 parmak çalışıyodum, rahat oluyodu. daha sonra fırsat bulup egzersiz veya deneme yapmadım, sonra da regl oldum.. reglden sonra deneme yapcam inşallah. artık aşabileceğimi düşünüyorum Allahın izniyle.
canım artık yaz tatilindeki gibi rahat giremiyorum ben de özledim sizi:90: ara sıra geliyorum fırsat buldukça.. şu an regliyim, bitince deneme yapcam inşallahsen napıyosun nasılsın canım
saol canim biz iyiyiz. canim benim hadi bakalim hayirlisi sen kendini hazir hissediyorsan zaten bitmistir bu is. insallah siradaki gelin sensindir söyle bakalim ne zaman denicen
slm ben yeni üyeyim bende vajinismus hastasıyım ve hamileyim ne yapıcagımı bilmiyorum konuşmaya ihtiyacım var
slm ben yeni üyeyim bende vajinismus hastasıyım ve hamileyim ne yapıcagımı bilmiyorum konuşmaya ihtiyacım var
Herkese selam.Nasılsınız ? Pazar gününden hiç bişey anlamadım ya..
canım regliyim şu an önümüzdeki hafta sonu denerim ben inşallah, o zamana yenenler olsun benim denememe daha var..
canım sakın kendini üzme.. çok kişi bu sıkıntıyla yaşıyor ve atlatıyor. ne kadarlık evlisin canım? bebeğin ne kadarlık?
Aramıza hoşgeldin arkadaşım ne kadar süredir evlisin ? bize biraz kendinden bahsedermisin ? hiç egzerisz yaptınmı ? ne kadarlık hamilesin tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?