Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

2yaklaşık 2 senelik evliyim ve 33 haftalık hamileyim sende vajinismusmuun

evet canım ben de malesef o sıkıntıyı yaşıyorum. egzersiz yaptım ve atlatmak üzereyim Allah izin verirse. sen hiç egzersiz yaptın mı? biraz bahset kendinden? burda herkes sana yardımcı olur hiç merak etme. vajinismusken hamile kalan, normal doğum yapan arkadaşlar oldu burda. moralini hiç bozma. egzersiz yaptınmı hiç, eşini yaklaştırabiliyormusun, durumun nedir

Ne bilim ya kocamla didiştik o nöbete gitti bende evdeyim boş boş

bover canım sıkma tatlı canını, herkeste olabilir eviliik bu.. akşama düzelirsiniz inşallah.. önemli bişey değildir umarım? sen yenmişmiydin bu arada, vajinismusla alakalı değildir inşallah

parmak egzersizi sayesinde hamile kaldım zaten ama ben normal dogum yapıcagımı sanmıyorum cok korkuyorum

bover canım sıkma tatlı canını, herkeste olabilir eviliik bu.. akşama düzelirsiniz inşallah.. önemli bişey değildir umarım? sen yenmişmiydin bu arada, vajinismusla alakalı değildir inşallah

Hem bana 16 ekime kadar zaman veriyor hemde moralimi bozmak için elinden geleni yapıyor .. Canımı çok sıktı hatırlarsanız 2 gün önce p n boyutundaki aparatı almıştım içime sonrasında bi kaç kez daha deneyip p s aşamasına geçecektik ama moralim bozulunca içimden hiç bişey yapmak gelmiyr bende yapmıyorum 2 gündür egzersiz falan.. Valvardım ne olur 2 gün kaldı söz olucak edim ama lütfen moralimi sakın bozma dedim tmm dedi ama gene yaptı yapacağını nefret ediyorum ya herşeyden...

parmak egzersizi sayesinde hamile kaldım zaten ama ben normal dogum yapıcagımı sanmıyorum cok korkuyorum

konuşmaya ihtiyacım var demişin, ondan konuşuyorum da, durumunu tam anlatmıyorsun.. yani parmak egzersizi sayesinde derken, eşin girebildimi egzersz sayesinde anlayamadım.. herkes korkar normal doğumdan, ben de korkuyorum ama normal doğum yapmak isterim sağlıklı olduğu için. sen ne yapıcağımı bilmiyorum derken ne anlamda dedin, doğum mu vajinismus mu.. bak hamileliğinin son aylarına gelmişin.. doğum yapınca biraz daha egzersiz yapıp 1haftaya kalmaz kurtulursun vajinismustan

parmak egzersizini yine burdan okumustum arastırdım ve denedim akşam eşim gelince eşimlede denedik yani birazı girdi ve ama tam bişey anlamadım hamile kalmayı cok istiyodum yumurtlama günümdü o akşam ve hamile kaldım bi yandan cok mutluyum ama bi yandanda endişelerim var dogumla ilgili

canım anlıyorum seni.. yenmeye yakın çoğu kişide bu tarz sıkıntılar oluyor. ama lütfen bırakma kendini eşine kızıp da. anlayamıyordur aynı şeyler yaşamadığı için.. herkes yendikten sonra ilişki çok güzelleşiyor diyor.. sen yine de devam et egzersizine. bugün yarın p..s boyutu aparatla çalış, sonra da deneme yap olucaktır gerçekten. neden olmasın ki, ikisi de aynı boyutta. eşinin herşeyi mahvetmesine izin verme lütfen.. 1-2 güne tamamdır bence bu mesele.. ne güzel p..s boyutu aparatı almışken bırakma herşeyi.. mantıklı düşün

Son düzenleme:

Yapıcamda evde yok zaten moralimi şuan bozamaz fakar regl olmadım ya günüm geçiyor ya hamileysem hamileliğin ilk haftalarında egzersize devam ediliyormu sorun olur mu ?

vajinismus her halükarda çözülebiliyor.. tedavi yüzde yüz deniyor.. ama ya bebek sahibi olamıcak olsaydın ne yapcaktın canım.. onun çözümü daha zor vajinismusa göre. şükretmelisin bile haline, hiç sıkıntı yapma. zaten eşin biraz girebilmiş, burdan alacağın taktiklerle tamamen girecektir, atlatmış sayılırsın.. ıkınma çok önemli mesela, kolay olması adına. egzersizlerde çok faydasını gördüm ben. ilişkide de öyle oluyormuş. doğumla ilgili endişelenme keyfini çıkar bebeğin oluyor ya ne güzel bişey buu

Yapıcamda evde yok zaten moralimi şuan bozamaz fakar regl olmadım ya günüm geçiyor ya hamileysem hamileliğin ilk haftalarında egzersize devam ediliyormu sorun olur mu ?

canım hiç bilmiyorum ki sorun olur mu olmaz mı:26: mesela hamile kaldıktan sonra, daha haberleri olmadan ertesi günlerde ilişkiye devam edebiliyor eşler.. burda da rastlamıştım bu dediğime.. sorunlu hamileliklerde sıkıntı oluyor bildiğim kadarıyla..

Ne bilim ya kocamla didiştik o nöbete gitti bende evdeyim boş boş

meraba canim seni cok iyi anliyorum. bende gecmiste bunu yasadim. ben egzersis yapardim, yaptikca cesaretim artardi heyecan basardi, hirslanirdim ama daha egzersisin yarisina gelmeden benimki 1.kelimeyle 1.hareketle, herseyi yikardi. o.zaman insanin hic egzersisi yapasi gelmiyor kendim icin söylüyorum, ben ondan hep manevi destek bekledim, ama o.bunu yapmak 1tarafa, daha beni kirmak üzmek icin herseyi yapiyordu. üzülme canim düzelirsiniz. sen ona bakma egzersislerini ihmal etme.

moral verdiğin için tşk ederim çok iyisin

moral verdiğin için tşk ederim çok iyisin

estağfirullah canım. burda herkes yardımcı olur birbirine. söylediklerim sırf teselli için değildi, gerçekten öyle düşünüyorum. hı bir de kolay doğum olması için bol bol inşirah suresini oku.

canım mrb geç gördüm epey valla bebeğimle birbirimize alışmaya çalışıyoruz biraz zor oluyo ama gececek inşallah.sen nasılsın?

45 dk egzersiz yaptım en büyük aparatı rahatlıkla alabiliyorum artık fakat ilk önce 2. aparatla denedim rahat oldu biraz yaptıktan sonra anestol sürdüm bi kaş dk daha o şekilde denedim sonra sonra p s boyutundaki aparata geçtim ilkten olmadı biraz beklettim ittirdim, biraz daha beklettim yine ittirdim ve oldu git gel bile yaptım hızlı hızlı bi kaç dk daha devam ettim ve bitirdim egzersizi :))

slm kızlar ben egzersizde 2 parmak tek boğumdayım daha fazla itemiyorum valla içim bir tuhaf oluyor kendim bozcakmışım gibielim bir duvara çarpıyor tedirginlik gitmiyor bir türlü.bir de sırt üstü yaparak deniyorum egz bir tek eşimlede denerken birden içime gircek bir daha çıkaramıcaz ve ben fena panikleyecem diye korkuyorum yaaaaaaaaaaa:84::84::84::84:

süpersin valla,sonuna gelmişsin artık canım,bu arada ben de senin gibi yapardım her egzersizimde önce son aparatımdan bi önceki aparatımla egzerszi yapıp sonra diğerine geçerdim ,daha rahat olurdu.
canım sen penis denemsne geçebilirsin bence,rahatlıkla yapmışsın baksana penis boyutundaki aparatını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…