Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm korkma hiçbişeyin bozulduğu yok,biz egzersiz yapa yapa orayı genişlettik,kırmızı falan olmuyo yani,en azından bende olmadı,oradaki duvarı hepimiz hissettik canım,o takıldığımız yerde biraz bekletip kendimizi rahatlatıp nefes alıp verdikjten sonra rahatça giriyo canım,sakın panikleme,bir de girdiği zaman mutlaka çıkıyo canım,çıkarması çok daha kolay inan,sakın takma kafanı böyle şeylere,kendini rahatlat ve sakın vazgeçme canım.

canım keşke böyle egzersiz yaptıktan sonra p.. deneyebilsen hemen olacak, eşin sanırım yapamadığınız için sana hınç duyuyor bu dertten kurtul bir an önce lütfen boşverme psikolojini bozmasına izin verme sen kendi işine konsantre ol bu dertten kurtulacağım kocam bana olan sevgisini hatırlayacak çok mutlu olacağım falan diye düşün kendine böyle telkinlerde bulun herkes ne diyor kocamın bana davranışları değişti diyor iyi anlamda, unutma onlar ayrı bir cins bizim gibi düşünemezler hepsi aynı düşünmez herkesin şansına da anlayışlı düşmez canım onu değiştirmek senin elinde, bunları sana söylüyorum çünkü sen güçlü bir kadınsın ve anladığım kadarıyla eşini de seviyorsun onu elde etmek senin elinde, ne olur moralini yükset tutmaya çalış.

paticim ben öyle birine denk gelmedim. alıntı bir yazı paylaştım

canım hala nasıl oldu anlatmadın ne yaptı doktor da çözdün anlatabilirsen arkadaşlar faydalanır.

süpersin canım valla bence penis boyutundaki aparattan sonra hemen denesen olacak. hatta aparattan dahada kolay olacak inanki. sıra sende hadi bakalım cnm

cnm parmakla ilerleyemiyosan aparata geç ayrıca içinden çıkmama gibi bir durum söz konusu değil hatta doktor bana demişti türkiyenin en büyük hastanesinde çalıştım ama hiç bana böyle bir vakayla gelen olmadı diye. zaten bi görsen içine girdikten sonra hemencik çıkıyo. hatta aparatlarla yaparken aparatı elinle tutmasan kaslar aparatı dışarı itiyo

canım hala nasıl oldu anlatmadın ne yaptı doktor da çözdün anlatabilirsen arkadaşlar faydalanır.

tatlım vajinismustan sonra başarı öyküleri olan başlığa yazdım başarı hikayemi. doktor aparatla egzersiz yaptırdı öncelikle kendisi jinekolojik muayene yaptı daha sonra konuştuk bayaa aklımdaki yanlış düşünceleri temizledi. sonrada aparatlarla çalıştırdı cnm benim yapmaya cesaret edemediğim şeyleri onlar yaptı sonra ev ödevleri verdi o günki yapılanları onlarıda yapınca ztn kendisi söylüo hazırsın diyor. önerilerde bulunuyor cnm.

walla bende deılım,.))insan kotu oluyo yaa bız burda mahremımızı konusuyoruz supelendıgını sıkayet et derım ama bana da ozel msj gonderırsen sevınırım bende merak ettım...

kızlar şüphelendiğiniz şahsı banada söyleyin lütfen.

canlar ,bayadr gırermemıstım, vajınamda mantar olmustu , ovul krem falan kullandım,1haftadr , hıc bısı yapamadım, 2 ay oldu sadce 1 kere berbaer olduk dıyebılırım,,
egzersızlerım cok ıyı gıdıyodur,hatta penısıyarıdan fazla bııkı kere almıstım, sonra mıkrop kaptrdım ve mantar oldum ..
esım bana yanasamadı bıle,, allahıma hamdolsun atlattım, 1 hafta esınıxzle yakınslasmayın ddedı gı ııcın dktr ,yarn dan ıtıbaren gırebılıcegım ,ınsalah kaldıgım yerden devam edıcegım , pensle, ztn esım egzersızde bole oldgmu dusunup bısuru laf ettı ınsallah rahat olur , basaran bı suru ark . var onlar adına cok sevınıyrm..
sanırım kasıldıgımızda burundan derın nefes alıp , agzımızdan verırken ıkınıcaz :) ınsallah basarırırm ))

ben diyorum ki
erkek olup kız kılığında kendini tanıtanların bir taraflarına çıban çıksın inşallah

hastane neresi ? nasıl yani 2 ay sonraya randevu ???

okudum öbür topikten canım, darısı diğer kızların başına inşallah bir kere olduktan sonrası kolay oluyor.

Benimde olacağına olan inancım arttı bir zamanlar kulak çubuğunu aldığım zaman içime sevinçten ağlamıştım. Hemen p s deneyemiyorum çünkü eşim nöbette. Yarın akşam inşALLAH ama regl olursam die çok üzülüyorum gerçi bugün olmam gerekiyordu ama olmadım hamile olmaktan da çok korkuyorum.. Eşime gelince bazen bana o kadar kötü davranıyor ki çoğu zaman beni sevmediğini düşünüyorum hakaret ediyor , zoruma gidiyor .. Moral sıfır olunca da egzersiz falan güme gidiyor kıçını dönüp yatıyor bananee kendi düşen ağlamaz kendi kaybeder benim kaybedeceğim hiç bişey yok elimden gelen herşeyin fazlasını yaptım eşim için anlamaları için ellerindeki kaybetmeleri gerekiyor yoksa hiç bişeyin farkında olmuyorlar umuyorum ki bu sıkıntıyı atlattığm zaman dediğiniz gb değişir eğer değişmezse aynı şekilde devam ederse benim için bu evlilik bitmiştir ve daha fazla çaba göstermeye gerek yoktur öyle düşünüyorum bir yıldır gözümden yaş eksik olmadı çünkü..

önce bu dertten kurtul canım sonra düşünürsün ama seni sevmese çoktan bırakırdı sadece intikam alıyor onunla olmadığın için sen elinden geleni yap canım olmazsa hayatın sonu değil, değişmezse kendi bilir.

üye oluyorlarmış zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…