- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #70.921
slm kızlar ben egzersizde 2 parmak tek boğumdayım daha fazla itemiyorum valla içim bir tuhaf oluyor kendim bozcakmışım gibielim bir duvara çarpıyor tedirginlik gitmiyor bir türlü.bir de sırt üstü yaparak deniyorum egz bir tek eşimlede denerken birden içime gircek bir daha çıkaramıcaz ve ben fena panikleyecem diye korkuyorum yaaaaaaaaaaa:84::84::84::84:
45 dk egzersiz yaptım en büyük aparatı rahatlıkla alabiliyorum artık fakat ilk önce 2. aparatla denedim rahat oldu biraz yaptıktan sonra anestol sürdüm bi kaş dk daha o şekilde denedim sonra sonra p s boyutundaki aparata geçtim ilkten olmadı biraz beklettim ittirdim, biraz daha beklettim yine ittirdim ve oldu git gel bile yaptım hızlı hızlı bi kaç dk daha devam ettim ve bitirdim egzersizi :))
minelçetin canım bende burda birinin erkek oldugunu düşünüyorum ama emın olmadan yargıda bulunmak ıstemıyorum
malesef ıcımızde art nıyetlı erkek uyeler olucak dısardan mısafır olarak yada uye olarak burayı takıp edıyorlar
bız burda bır nevı bırbırmıze terapı yapıyoruz bu topık olmasaydı belkı cogumuz bu ılleten kurtulamıcaktı
ne dıyelım Allahından bulsunlar bu nıyette ınsanlar .. cok gecmıs olsun canım aman dıkat msnde konusurken kızlar
foto yada cok ozelınızı karsıya koz olucak sekılde vermeyın ...
sky16 cok saĞol canım sızler boyle dedıkce guvenım gelıyor kendıme inşallah dediğin çıkar :)
45 dk egzersiz yaptım en büyük aparatı rahatlıkla alabiliyorum artık fakat ilk önce 2. aparatla denedim rahat oldu biraz yaptıktan sonra anestol sürdüm bi kaş dk daha o şekilde denedim sonra sonra p s boyutundaki aparata geçtim ilkten olmadı biraz beklettim ittirdim, biraz daha beklettim yine ittirdim ve oldu git gel bile yaptım hızlı hızlı bi kaç dk daha devam ettim ve bitirdim egzersizi :))
slm kızlar ben egzersizde 2 parmak tek boğumdayım daha fazla itemiyorum valla içim bir tuhaf oluyor kendim bozcakmışım gibielim bir duvara çarpıyor tedirginlik gitmiyor bir türlü.bir de sırt üstü yaparak deniyorum egz bir tek eşimlede denerken birden içime gircek bir daha çıkaramıcaz ve ben fena panikleyecem diye korkuyorum yaaaaaaaaaaa:84::84::84::84:
canım hala nasıl oldu anlatmadın ne yaptı doktor da çözdün anlatabilirsen arkadaşlar faydalanır.
walla bende deılım,.))insan kotu oluyo yaa bız burda mahremımızı konusuyoruz supelendıgını sıkayet et derım ama bana da ozel msj gonderırsen sevınırım bende merak ettım...
terbiyesizlik ya yazıklar olsun sanki burda erkelerin hoşuna gidecek bişey anlatıyoruz bu hastalık bee gitsinler 800 lü hatları arayıp ordaki kızlarla konuşsunlar ayy ya iyice sinir oldum şimdi
minelcim sağol yinede uyardığın içinnn
kızlar şüphelendiğiniz şahsı banada söyleyin lütfen.
ben diyorum ki
erkek olup kız kılığında kendini tanıtanların bir taraflarına çıban çıksın inşallah
merhaba,yeni üyeyim evet.yaklaşık 15 günlük evliyim ve bende ilişkiye giremedim.doktordan randevu aldım ama 2 ay sonraya gün verdiler. bende o zamana kadar kendim aşmayı deneyeceğim tabi yardımlarınızla:) bikaç gündür nefes ve parmak egzersizleri yapıyorum.dün eşimin işaret parmağının ilk boğumunu denedik oldu.şimdi daha ilerlemek istiyoruz.fakat şunu merak ediyorum,parmak içeri girdiğinde zar bozulmayacak mı?gerçi bozulursa bozulsun ama ona göre hazırlıklı olayım.lütfen bana da bilgi verin kızlar
canım keşke böyle egzersiz yaptıktan sonra p.. deneyebilsen hemen olacak, eşin sanırım yapamadığınız için sana hınç duyuyor bu dertten kurtul bir an önce lütfen boşverme psikolojini bozmasına izin verme sen kendi işine konsantre ol bu dertten kurtulacağım kocam bana olan sevgisini hatırlayacak çok mutlu olacağım falan diye düşün kendine böyle telkinlerde bulun herkes ne diyor kocamın bana davranışları değişti diyor iyi anlamda, unutma onlar ayrı bir cins bizim gibi düşünemezler hepsi aynı düşünmez herkesin şansına da anlayışlı düşmez canım onu değiştirmek senin elinde, bunları sana söylüyorum çünkü sen güçlü bir kadınsın ve anladığım kadarıyla eşini de seviyorsun onu elde etmek senin elinde, ne olur moralini yükset tutmaya çalış.
Benimde olacağına olan inancım arttı bir zamanlar kulak çubuğunu aldığım zaman içime sevinçten ağlamıştım. Hemen p s deneyemiyorum çünkü eşim nöbette. Yarın akşam inşALLAH ama regl olursam die çok üzülüyorum gerçi bugün olmam gerekiyordu ama olmadım hamile olmaktan da çok korkuyorum.. Eşime gelince bazen bana o kadar kötü davranıyor ki çoğu zaman beni sevmediğini düşünüyorum hakaret ediyor , zoruma gidiyor .. Moral sıfır olunca da egzersiz falan güme gidiyor kıçını dönüp yatıyorbananee kendi düşen ağlamaz kendi kaybeder benim kaybedeceğim hiç bişey yok elimden gelen herşeyin fazlasını yaptım eşim için anlamaları için ellerindeki kaybetmeleri gerekiyor yoksa hiç bişeyin farkında olmuyorlar umuyorum ki bu sıkıntıyı atlattığm zaman dediğiniz gb değişir eğer değişmezse aynı şekilde devam ederse benim için bu evlilik bitmiştir ve daha fazla çaba göstermeye gerek yoktur öyle düşünüyorum bir yıldır gözümden yaş eksik olmadı çünkü..
Selam kızlar, bakın ben bi şey söylicem bu- `erkek kadınlar`ın karşısını alamıyorsak- bari bu özel konuların yer aldığı bölümler `kapalı bölüm` yapsa admin, yalnız üyelerin göre bileceyi yani.
Böyle olmaz ama- herşeyi açıklğı ile paylaşıyoruz- misafirler görmese bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?