Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nursena ,,

canım saol, unutmadgn cıın benı:) henuz hıc bısı yapmadım yukardada yazdım yarın beraber olma caşlımalrına baslıcam esımle bugece nobetcı opldugu ııcn yanlızım ,,
yukardakı yazımı oku canım benm,, artk sade penısle denemeye calısıcam naapayım o mantar olayı cvok uzdu benı gecelercde kasıntıdan uyumadımnetede gıremedım keyfsızlıkten ,,hepınız adına cok mutluuym ..

tebrik ederim arkadaşım

tebrik ederimmmmmmm

harıkasınsımdı aynı sekılde yavas yavas penıse gec once egzersız ve ardından hemen peniss yapabılırsın hadııı:))

nasılsınız canlarım??ben yokken neler oldu yenen var mı eskiyi okucam ama daha yeni geldik eve gelir gelmez de hemen pc yi açtım meraktan.bnm de reglim bitti bu akşam başlicam egzersze inş.çabuk ilerlerim işin kötüsü haftasou kuzenimin düğünü var araya yine bi kaç gün giricek allahım ya!!!!bu nasıl bi imtihan siz de ne var ne yok bilgi verin şimdi okuması çok uzun sürücek gündemi yakalayamicam :84::84:

evet kaçaklar ficklebird ve buseumut gelmişler ne durumdasınız kızlar anlatın bakalım buseumut memleketteydin galiba soranlara öyle dedim ben öyle kalmış aklımda ee tembeller hadi bakalm ne aşamadasınız.?

harıkasınsımdı aynı sekılde yavas yavas penıse gec once egzersız ve ardından hemen peniss yapabılırsın hadııı:))

İnşALLAH tatlım eşim evde olsaydı belki bende başaranlar arasında olabilirdim nilay evlilik yıl dönümümüz birbirine yakındı dimi seninle . Geçende konuştuk o sensin dimi canım sıkkındı hem egzersize hem siteye ara vermiştim 2 3 gündür yoksa bz seninle aynı anda gidiyorduk dimi :)

tam ben yazarken yazmışsın, bahane yokk, nilay84 ve naz8 yendi canım şimdi sıra sizde.

cnm bak sen yen vajıyı nasıl duzelıyor aranız, evlendıgımızden berı nerdeyse esım bana benı sevdıgını soylemıyordu2 gundur gozlerımın ıcıne bakıyor...esınde bunları takıyordur kafana o yuzden sana boyle davranıyordur bız gecen gun tartıstık tam egzersıze baslıcaktım (bırde ben egzersızlerımı esımın yanında yapıyordum nasıl cabaladıgımı o da gorsun dıye)tabı tum hevesım kactı sınır oldum yapmıyorum dedım bı 10 dk fln durdum sonra dedımkı yapıcam egzersızımı senın ıcın deıl ben kendım ıcın yapıcam dedım ve kalktıım egzersıze basladım tabi azmımı gorunce yumusadı denemek ıstedı ve o gece penıs basını almıstım mesela...onun ıcın sen ne olursa olsun pes etme önce senın huzurun unutma allah korusun bosansan bıle bu sorun bıtıcekmı bıtmıcek hep aklında kalacak

ben cok hızlı cıktım yaaa su an ıtıbaren 3.denemızde basarıyla sonuclanmıstır artık tamamen kurtuldum:92::92::92:

canım nasıl gidiyor neler yapıyosun?

cuma günü temizlik yaptım. cumartesi pazar misafirlerim vardı. onlar kapıdan ben bacadan hemen buraya geldim hani bir duaya başlarsın sayılıdır onu bitirmek geçer içinden hep. illaki duaları sayılı okursun ya. burasıda öyle oldu. illaki tüm sayfaları okuyacağım. 30 sayfa okudum. bebek istiyorum bende. inşallah olur

bugün bütün kaçaklar geliyor bakalım ezoom sen ne yaptın canım başladın mı p.. denemelerine?

Demek ki hepsi aynı o da söylemiyor sevdiğini çok umrumda sanki söylemezse söylemesin sana özelden msj attım

herkes geldi ama ben gitmek zorundayım kızlar umarım sabaha birileri daha yenmiş olarak gelir, herkese iyi geceler...

tam ben yazarken yazmışsın, bahane yokk, nilay84 ve naz8 yendi canım şimdi sıra sizde.

canım walla eve geldim daha valizleri boşaltmadan buraya koştum.evi biraz toparliim duş alıp egzersiz yapıcam inş gerilememişimdir.gerilediysem de eski halime bi an önce gelmeye çalışıcam söz veriyorum.bi sonraki aya kadar yenicem inş..yeteeeeerrr :95::95::95:

evet kaçaklar ficklebird ve buseumut gelmişler ne durumdasınız kızlar anlatın bakalım buseumut memleketteydin galiba soranlara öyle dedim ben öyle kalmış aklımda ee tembeller hadi bakalm ne aşamadasınız.?

walla bebişim ne aşamada olalım ben 3 parmak 2 boğum yaparken regl oldum ve tatile çıktık.bu akşam döndük evi toparlıyorum duş alıp ne durumda olduğuma bakıcam ben de bilmiyorum açıkçası

hoşgeldin canım,umarım tatilin güzel geçmiştir,sen yokken güzel gelişmeler oldu,iki arkadaşımız yendi nilay84 ve naz8 ,şimdi darısı sizin başınıza,hadi bakalım egzerize son hızla devam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…