- 23 Eylül 2011
- 164
- 24
- 68
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #70.941
başardııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmm 6 ekim 2011 tarihinden itibaren artık bende bir kadınııımmmmmm bu yazıyı yazmak hep hayal gibi geliyorde gerçekleşti Allahıma şükürler olsun. Darısı tüm vajili arkadaşlarıma inşallaaaaaaahhhhhh
yaptım sonunda yaptım allahıma sukurler olsun hıckıra hıckıra aglıyorum sızden baska paylasacak kımsem yok tamamen oldu artık gelın oldum:)))))))) gecenın bu saatınde delı gıbıyım esımde aynı sekıldee soyleyecek o kadar cok seyım varkı ama suanda aklımda hıcbısey kalmadı...3 yılın sonunda evlılık yıldonumume 3 gun kala bunu basardım sız olmasaydınız sızlere guvenmeseydım ben bunu yapamıcaktım allahım hepınızın yar ve yardımcısı olsun...en kısa zamanda ınşallah sızde kurtulursunuz dualarım hep sızınle olucak
45 dk egzersiz yaptım en büyük aparatı rahatlıkla alabiliyorum artık fakat ilk önce 2. aparatla denedim rahat oldu biraz yaptıktan sonra anestol sürdüm bi kaş dk daha o şekilde denedim sonra sonra p s boyutundaki aparata geçtim ilkten olmadı biraz beklettim ittirdim, biraz daha beklettim yine ittirdim ve oldu git gel bile yaptım hızlı hızlı bi kaç dk daha devam ettim ve bitirdim egzersizi :))
harıkasınsımdı aynı sekılde yavas yavas penıse gec once egzersız ve ardından hemen peniss yapabılırsın hadııı:))
nasılsınız canlarım??ben yokken neler oldu yenen var mı eskiyi okucam ama daha yeni geldik eve gelir gelmez de hemen pc yi açtım meraktan.bnm de reglim bitti bu akşam başlicam egzersze inş.çabuk ilerlerim işin kötüsü haftasou kuzenimin düğünü var araya yine bi kaç gün giricek allahım ya!!!!bu nasıl bi imtihan siz de ne var ne yok bilgi verin şimdi okuması çok uzun sürücek gündemi yakalayamicam :84::84:
2 senelik evliyim ve 33 haftalık hamileyim parmak egzersizi yaptıgımız ilk gün hamile kaldım
Benimde olacağına olan inancım arttı bir zamanlar kulak çubuğunu aldığım zaman içime sevinçten ağlamıştım. Hemen p s deneyemiyorum çünkü eşim nöbette. Yarın akşam inşALLAH ama regl olursam die çok üzülüyorum gerçi bugün olmam gerekiyordu ama olmadım hamile olmaktan da çok korkuyorum.. Eşime gelince bazen bana o kadar kötü davranıyor ki çoğu zaman beni sevmediğini düşünüyorum hakaret ediyor , zoruma gidiyor .. Moral sıfır olunca da egzersiz falan güme gidiyor kıçını dönüp yatıyorbananee kendi düşen ağlamaz kendi kaybeder benim kaybedeceğim hiç bişey yok elimden gelen herşeyin fazlasını yaptım eşim için anlamaları için ellerindeki kaybetmeleri gerekiyor yoksa hiç bişeyin farkında olmuyorlar umuyorum ki bu sıkıntıyı atlattığm zaman dediğiniz gb değişir eğer değişmezse aynı şekilde devam ederse benim için bu evlilik bitmiştir ve daha fazla çaba göstermeye gerek yoktur öyle düşünüyorum bir yıldır gözümden yaş eksik olmadı çünkü..
canım nasıl gidiyor neler yapıyosun?
cnm bak sen yen vajıyı nasıl duzelıyor aranız, evlendıgımızden berı nerdeyse esım bana benı sevdıgını soylemıyordu2 gundur gozlerımın ıcıne bakıyor...esınde bunları takıyordur kafana o yuzden sana boyle davranıyordur bız gecen gun tartıstık tam egzersıze baslıcaktım (bırde ben egzersızlerımı esımın yanında yapıyordum nasıl cabaladıgımı o da gorsun dıye)tabı tum hevesım kactı sınır oldum yapmıyorum dedım bı 10 dk fln durdum sonra dedımkı yapıcam egzersızımı senın ıcın deıl ben kendım ıcın yapıcam dedım ve kalktıım egzersıze basladım tabi azmımı gorunce yumusadı denemek ıstedı ve o gece penıs basını almıstım mesela...onun ıcın sen ne olursa olsun pes etme önce senın huzurun unutma allah korusun bosansan bıle bu sorun bıtıcekmı bıtmıcek hep aklında kalacak
ben cok hızlı cıktım yaaa su an ıtıbaren 3.denemızde basarıyla sonuclanmıstır artık tamamen kurtuldum:92::92::92:
tam ben yazarken yazmışsın, bahane yokk, nilay84 ve naz8 yendi canım şimdi sıra sizde.
evet kaçaklar ficklebird ve buseumut gelmişler ne durumdasınız kızlar anlatın bakalım buseumut memleketteydin galiba soranlara öyle dedim ben öyle kalmış aklımda ee tembeller hadi bakalm ne aşamadasınız.?
nasılsınız canlarım??ben yokken neler oldu yenen var mı eskiyi okucam ama daha yeni geldik eve gelir gelmez de hemen pc yi açtım meraktan.bnm de reglim bitti bu akşam başlicam egzersze inş.çabuk ilerlerim işin kötüsü haftasou kuzenimin düğünü var araya yine bi kaç gün giricek allahım ya!!!!bu nasıl bi imtihan siz de ne var ne yok bilgi verin şimdi okuması çok uzun sürücek gündemi yakalayamicam :84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?