Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hoşgeldin canım,umarım tatilin güzel geçmiştir,sen yokken güzel gelişmeler oldu,iki arkadaşımız yendi nilay84 ve naz8 ,şimdi darısı sizin başınıza,hadi bakalım egzerize son hızla devam canım

çok şükür gezdik bol bol.gayet güzeldi.ama aklımın bi köşesinde hep burası vardı.inanın tatilde bile aklım burada acaba kızlar ne yapıo yenen oldu mu die içim içimi yedi.ama çok şükür güzel haberler aldım..:81:

cnm ne güzel tatilin de güzel geçmiş,bu moralle halledersin sen de,güzel haberlerini alcaz senin de inşallah en kısa zamanda...

nilay84 ve naz8 tebrik ederim inşallah böyle güzel bir haberi ben de veririm. site sayesinde egzersizlere başlamıştım ki regl oldum.mumda kaldım ben :) eşim de umutlandı baya.bebek odasına ne alırız demeye başladı bugünden. inşallah bu hastalığı yenerim ve bebek sahibi oluruz.Allah'ım o günleri göstersin hepimize.

Son düzenleme:
canım mrb geç gördüm epey valla bebeğimle birbirimize alışmaya çalışıyoruz biraz zor oluyo ama gececek inşallah.sen nasılsın?

saol canim ben iyim. sen ne zaman girdin bu kulübe, ne zamandir burdasin. canim.maasallah allah bagislasin rabbim saglik ve güzel kader versin. ne kadarlik bebegin: sen atlattinmi vaji.. yoksa hala vajimisin. bende diger arkadaslar gibi herzaman burdayim, takildigin 1.yerde istedigin zaman istedigin seyi sorabilirsin bana, ben icerde olmadigim zaman özelden yaz bana cünkü herzaman gecmisi okuyamiyorum, kendine iyi bak

Son düzenleme:

kızlar ben de başarı öykümü buldum. burayı bulan herkes başarır. yeterki hergün burayı okuyun her gün egzersiz yapın :)

başarı öykülerini okudukça daha çok gaza geliyorum.şu regl çabukcak bitsin de egzersizlere başlayayım.Bazen düşünüyorum da bekarken anlatılanlar sanırım beni böyle yaptı.Keşke evlenmeden önce bulsaydım bu siteyi.Gençlerin bu konuda eğitilmeye çok ihtiyaçları var bence.En yakınına bile soramıyorsun bazı şeyleri.Ama burda nedense durum farklı, rahatça dertleşebiliyorsun.

canım teşekkürler inşallah darısı seninde başına tez zamanda... egzersizleri aksatma gerçekten çok kolay oluyo. inşallah bebiş haberlerimizide veririz.

ne güzel yenmişsiniz acaba ben ne zaman yenicem artık cinsel arzularım bile kôreldi ben cok mutsuzum hiç acı yok mu nolur biseyler yazın acı yok diyin 3 yıl oldu bebek istiyorum yenemeyecegm diye yaşamak bıle istemiyorum

ceyocum ve redbox önceki mesajları,arkadaşların nasıl yendiklerini falan okuyun.Ben bu şekilde başladım egzersizlere.İnşallah en yakın zamanda yeneceğim ben de.Ayrılmayın bu siteden ,fırsat buldukça egzersiz yapın.

canım hepimiz aynı şeyleri düşündük inanki ama inanın hiçde sandığınız kadar zor değilmiş ben daha 4 gün önce yendim. bu kadar kolay olduğunu bilseydim bu kadar beklermiydim. 1 yılım boşa geçti ona yanıyorum. sizde hemen ertelemeden egzersizlere biran önce başlayın mutlakaaaa

ben diyorum ki
erkek olup kız kılığında kendini tanıtanların bir taraflarına çıban çıksın inşallah

kızlar ne oldu ben yokken erkekler mi varmış kimmiş??off ya allah cezalarını versin inş kendi başlarına gelir de o zaman görürler.bana da haber verirseniz o şahsı muhatab olmayız en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…