- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #70.981
cnm tam olarak hangi aşamadasın parmak alabiliyomusun?
canım yardımcı olmak isterim ama öncekini mesajını göremedim,tekrar yazar mısın,sen de mi vajilisin?
arkadaşlar ben vajiyi yenenlerin başarı öykülerini vajiyi nasıl yendik? başarı öykülerimizi paylaşalım bölümüne kopyalıyorum. amacım yardımcı olmak ben yendim ve bu başarı öyküleri çok güç vermişti bana istedimki arkadaşlar topluca ulaşsın ama birileri kınadı özelinizi paylaşıyorsunuz die. ben bi de izin almadan paylaştım o topikte şimdide kötü hissettim kendimi niyetim toplu halde bulunsun diyeydi tüm sayfaları okumak çok zor. kendimi kötü hissetiim şimdi
ewt canım vajinusmusum.sorun ya bende yada bilmyrm.yazıyrm cvp veren yok.aranıza şuan katıldım 3 yıllık evliyim...ve şuan yine ağlıyrm.napçam ben
kızlaaaaaaaaar yardım edin.anlatın...bişeyler tavsiye edin yalvarırım artıkkk bi 3 yıl daha beklemek istemiyrmmm
arkadaşlar ben vajiyi yenenlerin başarı öykülerini vajiyi nasıl yendik? başarı öykülerimizi paylaşalım bölümüne kopyalıyorum. amacım yardımcı olmak ben yendim ve bu başarı öyküleri çok güç vermişti bana istedimki arkadaşlar topluca ulaşsın ama birileri kınadı özelinizi paylaşıyorsunuz die. ben bi de izin almadan paylaştım o topikte şimdide kötü hissettim kendimi niyetim toplu halde bulunsun diyeydi tüm sayfaları okumak çok zor. kendimi kötü hissetiim şimdi
cnm öncelikle sana tavsiyem bu topicten ayrılamaman.öncelikle geçmiş sayfaları okursan çok iyi olur,6000 lerden falan başlarsan olayın mantığını çözersin
ve şunu da söyleyim ağlama,buraya geldin ya çözmemen için hiçbir neden yok canım.
hepimiz öyleydik ,ben de 3,5 sene çektim bu illeti 3 hafta önce falan da yendim,buradaki arkadaşların sayesinde şükürler olsunki,
hangi aşamadasın bilmiyorum ama,ben sana baştan anlatayım nasıl egzersiz yaptığımızı.
öncelikle bir ultrason jeli(su bazlı olandan-medikalcilerde satılır),eldiven veya prezervatif al,ve karşına bir ayna alıp vajinanı tanımaya çalış,ordaki deliği bulmaya çalış,tabi ben hiç tanımıyodum mesela vajinamı deliğimin nerde olduğunu bile bilmiyodum,bu şekilde başlayarak çözdüm.ıkınarak o deliğin açıldığını göreceksin.
sonra serçe parmağına eldiven ya da prezervatif geçirip jelleyip v,ıkınarak ve nefes alıp vererek egzerszilerine başlayabilirsin canım,önce serçe parmak bir boğum alışırsan iki boğum,bu şekilde devam edebilirsin,başlarda insan biraz tuhaf oluyo,bacakların titiriyo,başın falan dönüyo ama sonra alışıyosun,sakın pes etme.
bikaç gün serçe parmak egzersizini yaptıktan sonra ,tabi iyice alışıp rahat yapmaya başladıktan sonra işaret parmağına geçebilirsin,aynı şeyleri işaret parmağınla da yapacaksın,daha sonra da iki parmak (işaret parmağını ve orta parmağını küs şekline getirip)
bunlara alıştıktan sonra da sıra aparatlara geliyo,aparatlardan kastım dilatörler var doktorların verdiği,ama ben mumla yaptım.bildiğin beyaz mumlar,incesi var kalını var,onalar pamuk ,peçete sarıp streçleyip prezervatif takıp jelliyoruz,günbegün de kalınlaştırarak egzersizlerimizi yapıyoruz,bu penis kalınlığında ve uzunluğunda aparata gelinceye kadar.
canım biz hep bunları yaptık,bu süreç yaklaşık 1 ay kadar süsüyor
ama burada önemli olan egzersizleri düzenli yapmak ve asla pes etmemek,bazı anlar çok zorlandığımız ben bunu asla beceremem dediğimiz zamanlar oldu,ama vazgeçmedik canım
sen de hiç üzülme ,buradan da ayrılma ,oku,sor buradaki tüm arkadaşlar birbirine yardımcı oluyo zaten,sen yeterki iste ve egzersizlerini yapmaya başla,güzel günler yakındır.
sormak istediğin bişey varsa,cevaplamaya hazırım canım.
İnşALLAH tatlım eşim evde olsaydı belki bende başaranlar arasında olabilirdimnilay evlilik yıl dönümümüz birbirine yakındı dimi seninle . Geçende konuştuk o sensin dimi canım sıkkındı hem egzersize hem siteye ara vermiştim 2 3 gündür yoksa bz seninle aynı anda gidiyorduk dimi :)
cnm bende bu derdi 1 yıl çektim seni çok iyi anlıyorum. ama yenince herşey ne kadar güzel olacak göreceksin. öncelikle yapman gereken kararlı ve güçlü ol ve yapacam de... bunu yap %50si bitmiş demektir. sonra aynanın karşısına geç ve vajini incele oraya dokun ıkın ve ıkındıkça deliği göreceksin cnm korkma orasıda bizim bi organımız.düşünki orası bebek çıkabilecek kadar esneyebiliyo 2 parmak kalınlığında pe... hayli hayli alıyor. ayrıca yırtılma falan gibi şeylerde yok sadece egzersiz yaptıkça orası esniyor. ayna ile vajini tanıdıktan sonra kulak çöpüne streçi sar üzerine bol jel sür ıkın ve delikten popo yönünde ittir ne kadar kolay ilerlediğini göreceksin ve orada bir yol olduğunu anlayacaksın cnm. mutlaka rapor ver erteleme artık
tebrikler nilayyyy...
Allah başka dert vermesinn
canımmm inan yine ağlıcam sürekliböleyim.yapıcam.yarın başlıcam.ama anlatın bana sürekli nasıl aştınızzz
bravo canlar tebrik ederim çok ama çok sevindim.sıra bizde inş.ben de egzersize başlicam bu akşam inş.sizin için haydeeeee
hayır canım yanlış falan yapmıyorsun ve kesinlikle doğru yoldasın. bizlerde bu başarı hikayelerinden cesaret alarak ilerledik. hatta sayfaları tek tek aradığımız bile oluyordu. sen kolaylık sağlamışsın. kim kınadı anlam veremiyorum ama bende sen devam et paylaşımlarına cnm. burada herkes başarı hikayelerini vajili arkadaşlara destek ve cesaret vermek için paylaşıyor
cnm erteleme sakın hatta şimdi git 5 dk aynada incele vajinanı sadece izle ıkın ve değişimleri gör. o senin organın ona alışmaya çalış cnm hadi bırak yarını şimdiden başlaaaaaaa ve hemen rapor ver
canımmmm.çok tşkkrlerr.yarın başlıcam ve emla kremden bahsetmişler alıcam.yapıcammm.ama çok korkuyorum.dediğin gb deliğin nerde olduğunu yani vajinamı tanımıyrm.canım anlat anlat anlat bana çnk ben kahroluyorum
ne güzel yenmişsiniz acaba ben ne zaman yenicem artık cinsel arzularım bile kôreldi ben cok mutsuzum hiç acı yok mu nolur biseyler yazın acı yok diyin 3 yıl oldu bebek istiyorum yenemeyecegm diye yaşamak bıle istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?