Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ewt canım vajinusmusum.sorun ya bende yada bilmyrm.yazıyrm cvp veren yok.aranıza şuan katıldım 3 yıllık evliyim...ve şuan yine ağlıyrm.napçam ben

aranıza yeni girdim ve ben hiç bir şey yapmadım çnk yapamıyrm.eşim ara bulup doktora gidemedik şimdi işten ayrıldı para yok.babamı kaybettim.offf allahım ölücem yani o derece

arkadaşlar ben vajiyi yenenlerin başarı öykülerini vajiyi nasıl yendik? başarı öykülerimizi paylaşalım bölümüne kopyalıyorum. amacım yardımcı olmak ben yendim ve bu başarı öyküleri çok güç vermişti bana istedimki arkadaşlar topluca ulaşsın ama birileri kınadı özelinizi paylaşıyorsunuz die. ben bi de izin almadan paylaştım o topikte şimdide kötü hissettim kendimi niyetim toplu halde bulunsun diyeydi tüm sayfaları okumak çok zor. kendimi kötü hissetiim şimdi

canım hiçte kötü hissetme.madem burası paylaşım ortamı tabiki özel şeylerimizide tavsiyelerle aşacağız.ben deliler gb cvp bekliyrm ki birisi şunu yap desede yapsam diye.

ewt canım vajinusmusum.sorun ya bende yada bilmyrm.yazıyrm cvp veren yok.aranıza şuan katıldım 3 yıllık evliyim...ve şuan yine ağlıyrm.napçam ben

cnm öncelikle sana tavsiyem bu topicten ayrılamaman.öncelikle geçmiş sayfaları okursan çok iyi olur,6000 lerden falan başlarsan olayın mantığını çözersin
ve şunu da söyleyim ağlama,buraya geldin ya çözmemen için hiçbir neden yok canım.
hepimiz öyleydik ,ben de 3,5 sene çektim bu illeti 3 hafta önce falan da yendim,buradaki arkadaşların sayesinde şükürler olsunki,
hangi aşamadasın bilmiyorum ama,ben sana baştan anlatayım nasıl egzersiz yaptığımızı.
öncelikle bir ultrason jeli(su bazlı olandan-medikalcilerde satılır),eldiven veya prezervatif al,ve karşına bir ayna alıp vajinanı tanımaya çalış,ordaki deliği bulmaya çalış,tabi ben hiç tanımıyodum mesela vajinamı deliğimin nerde olduğunu bile bilmiyodum,bu şekilde başlayarak çözdüm.ıkınarak o deliğin açıldığını göreceksin.
sonra serçe parmağına eldiven ya da prezervatif geçirip jelleyip v,ıkınarak ve nefes alıp vererek egzerszilerine başlayabilirsin canım,önce serçe parmak bir boğum alışırsan iki boğum,bu şekilde devam edebilirsin,başlarda insan biraz tuhaf oluyo,bacakların titiriyo,başın falan dönüyo ama sonra alışıyosun,sakın pes etme.
bikaç gün serçe parmak egzersizini yaptıktan sonra ,tabi iyice alışıp rahat yapmaya başladıktan sonra işaret parmağına geçebilirsin,aynı şeyleri işaret parmağınla da yapacaksın,daha sonra da iki parmak (işaret parmağını ve orta parmağını küs şekline getirip)
bunlara alıştıktan sonra da sıra aparatlara geliyo,aparatlardan kastım dilatörler var doktorların verdiği,ama ben mumla yaptım.bildiğin beyaz mumlar,incesi var kalını var,onalar pamuk ,peçete sarıp streçleyip prezervatif takıp jelliyoruz,günbegün de kalınlaştırarak egzersizlerimizi yapıyoruz,bu penis kalınlığında ve uzunluğunda aparata gelinceye kadar.
canım biz hep bunları yaptık,bu süreç yaklaşık 1 ay kadar süsüyor
ama burada önemli olan egzersizleri düzenli yapmak ve asla pes etmemek,bazı anlar çok zorlandığımız ben bunu asla beceremem dediğimiz zamanlar oldu,ama vazgeçmedik canım
sen de hiç üzülme ,buradan da ayrılma ,oku,sor buradaki tüm arkadaşlar birbirine yardımcı oluyo zaten,sen yeterki iste ve egzersizlerini yapmaya başla,güzel günler yakındır.
sormak istediğin bişey varsa,cevaplamaya hazırım canım.

kızlaaaaaaaaar yardım edin.anlatın...bişeyler tavsiye edin yalvarırım artıkkk bi 3 yıl daha beklemek istemiyrmmm

cnm bende bu derdi 1 yıl çektim seni çok iyi anlıyorum. ama yenince herşey ne kadar güzel olacak göreceksin. öncelikle yapman gereken kararlı ve güçlü ol ve yapacam de... bunu yap %50si bitmiş demektir. sonra aynanın karşısına geç ve vajini incele oraya dokun ıkın ve ıkındıkça deliği göreceksin cnm korkma orasıda bizim bi organımız.düşünki orası bebek çıkabilecek kadar esneyebiliyo 2 parmak kalınlığında pe... hayli hayli alıyor. ayrıca yırtılma falan gibi şeylerde yok sadece egzersiz yaptıkça orası esniyor. ayna ile vajini tanıdıktan sonra kulak çöpüne streçi sar üzerine bol jel sür ıkın ve delikten popo yönünde ittir ne kadar kolay ilerlediğini göreceksin ve orada bir yol olduğunu anlayacaksın cnm. mutlaka rapor ver erteleme artık

cnm evet ben de dün akşam görmüştüm,uğraşmışsın tek tek okuyup kopyalamışsın ellerine sağlık,bence çok güzel bişey yapmışsın,kim kınadı ki anlamadım ben,bence kendini kötü hissetme...

canımmmm.çok tşkkrlerr.yarın başlıcam ve emla kremden bahsetmişler alıcam.yapıcammm.ama çok korkuyorum.dediğin gb deliğin nerde olduğunu yani vajinamı tanımıyrm.canım anlat anlat anlat bana çnk ben kahroluyorum

evet cm aynı gıdıyorduk senınle 12 ekım evlııık yıldonumum cnm ben esıme verdım artık hedıyemı:)))senınkı ne zamadı

canımmm inan yine ağlıcam sürekliböleyim.yapıcam.yarın başlıcam.ama anlatın bana sürekli nasıl aştınızzz

hayır canım yanlış falan yapmıyorsun ve kesinlikle doğru yoldasın. bizlerde bu başarı hikayelerinden cesaret alarak ilerledik. hatta sayfaları tek tek aradığımız bile oluyordu. sen kolaylık sağlamışsın. kim kınadı anlam veremiyorum ama bende sen devam et paylaşımlarına cnm. burada herkes başarı hikayelerini vajili arkadaşlara destek ve cesaret vermek için paylaşıyor

canımmm inan yine ağlıcam sürekliböleyim.yapıcam.yarın başlıcam.ama anlatın bana sürekli nasıl aştınızzz

cnm erteleme sakın hatta şimdi git 5 dk aynada incele vajinanı sadece izle ıkın ve değişimleri gör. o senin organın ona alışmaya çalış cnm hadi bırak yarını şimdiden başlaaaaaaa ve hemen rapor ver

ewt arkadaşlar siz anlatıcaksınız paylaşıcaksınızki bizde siz gb yenelim

canım çok saol desteğin içn.etkiledin beni :) şimdiiii başlıyrmm ve anne olmak içn evettt yenicemmm

canım öncelikle sakin ol,şuna inan buraya geldiğin için çok şanslısın,buraya gelip de egzersizlerini düzenli yapan ve yenemeyen kimse yok,bunu unutma,babanı kaybetmişsin çok üzüldüm başın sağolsun,eşin işten ayrılmış ona da üzüldüm,ama hayat işte herşey bizim için,allah kimseye çekemeyeceği sıkıntı vermezmiş,biz de güçlü kadınlarızki bu vaji sıkıntısını verdi,öyle düşünve sakın moralini bozup pes etme,bu zaten vazgeçme,ertelem hastalığı,bundan sonra sakın erteleme,biz sana yardımcı oluruz,sen de kendine inan.
canım ben emla kullanmadım,kullanan arkadaşlar var,sanırım uyuşturuyomuş,ama ben gerek duymadım,sadece ultrason jeli kullandım o da kayganlaştırdığı için,zaten hiç acı ,ağzrı vs yok,bunları unut,biz egzersizlerle orayı genişletiyoruz canım,yani ben yeneli dedim ya 3 hafta falan oldu,çok kez de ilişkiye girdik kırmızı falan da gelmedi,o yüzden acı,ağrı,sızı,kırmızı bunları unut.
neyse dedim ya jelini ,prezervatifini falan aldıktan sonra ayna al karşına doku oraya parmağını ittirmeye çalış,ıkın mutlaka ıkındıkça deliğini göreceksin ,ve parmağını yavaşça ittir canım,başlarda baskı hissedeceksin,o baskı hissettiğin noktada dur ve nefes alıp ver,kendini rahatlat,başka şeylere odaklan mesela ben hep tv seyrederdim egzersiz yaparken,çok rahat olurdu,serçe parmağını önce dik gireceksin,sonra popona doğru eğimli bi şekilde ittircekesin,çünkü vajinanın yapısı öyle netten de görsellerden vajinin yapısını bi incele derim ben.
sonrası da biraz önce de dediğim gibi parmağını ve aparatları kalınlaştırarak gidiyo zaten.
kendine inan ve azimli ol canım,inan korkulacak hiçbişey yokmuş
şimdi hayıflanıyorum bu kadar sene bunun için mi bekledim ben diye.
sen de aynısını söyleyeceksin,hadi canım egzerszi yapmaya karar ver ve başla.
herkes burda sana yardımcı olur hiç merak etme.

cnm bende 3 yıllıkevlıyım cok ıyı anlıyorum senı ama orası kaygan oldugu surece ınan hıc acı sızı agrı yok bılmıyorumegzersız yapıyormusun ama yapmıyorsun burayı takıp et hemen basla ve bu sıteden asla vazgecme yaklasık 1 ay dır buradayım ve dun gece tamamen basardım ınan ınsanoglunun ısteyıpde yapamacagı sey yoktur kendıne ve buraya guven yapabılırsın yapacaksız once kendın ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…