Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım çok saol sonsuz tşkkrler....şimdi başlıcammm

canım bende 3 yıllık evliyim.o dün geceki mutluluğunu sanki senin yanındaymış gb hissediyorumçnk çektiğimiz o lanett seneler hep aynı...sende anlat canım nasıl başardın

canım bende 3 yıllık evliyim.o dün geceki mutluluğunu sanki senin yanındaymış gb hissediyorumçnk çektiğimiz o lanett seneler hep aynı...sende anlat canım nasıl başardın

canım çok saol sonsuz tşkkrler....şimdi başlıcammm

cnm bu ıste en onemlısı azım kendıne guvenıyorsun yapıcam dıyorsun bu cok ıyı baslangıc ne onerdıler tam okuyamadım ama vajınaı tanımakla baslave kulak cubuguyla denemeye basla ne sormak ıstersen bız hep burdayız sen burada yanlız degılsın unutma eger egzersızlerını sıkılmadan bıkmadan yaparsan ki emınım bı dene bak ılerledıkce daha cok hevesleneceksın kesınlıkle bızler gıbı sende yenıceksın...dualarım sızlerle...

canım çok saol desteğin içn.etkiledin beni :) şimdiiii başlıyrmm ve anne olmak içn evettt yenicemmm

aşla tabi canım yaaaa silkelen ve kendine gel hadiiiiiiii. en fazla 10 dk an var hadi bekliyorum raporunu bak bakalım vajine neler varmış orada. parmaklarınla dokun orayı bi keşfet bakalım ıkınmayı ihmal etme sakın ve deliği göreceksin

canım sen dogru olanı yapıyorsun sonucta burda yazılanları oraya aktarıyorsun
bu hastalığı cekmıyen anlamaz bende sımdı o topıgı bastab asagıya okuyordum not alıyordum
zorlandıgımız an ne yapıcaz herkes kendı deneyımıyle yazmıs bunlar okadar faydası oluyorkı egsersızde ve ılıskı denemesınde
bırakın boyle kısılere cevap vermeyın aynen paylaşıma devam et lutfen ..
tatlım hısgeldın neler yapıyorsun

hosbulduk canım tahrıs hala gecmedı esım hayretkı anlayıs gösterdi
yarın yada dıger gun bu ıs bıtıcek dıyor gunduz egsersız yapıcam tahrıs ne boyutta bakayım
suan bol bol not alıyorum gazel arkadasımızın alıntıladıgı basarı hıkayelerınden
ee sen napıyorsun canım ?

selam redbox
oncelıkle aramıza hosgeldın ve umarım fazla kalmadan yenenlerden olursun
bende 5 yıl 1 ay oldu evlenelı egsersızı duzenlı 10 gun falan yapabıldım
artık denemeye gecıcem inşallah ben ılk egsersızımde burdan bır arkadas msn eklemıstı
onun destegıyle yaptım ılk once asla olmaz dedım ağladım korktum ama bı bakıtm tek parmak oldu
kı ben o bolgeye ayna ıle bıle bakamıyordum sonra tek tek tum parmakları denedım oldu
ve her gun azmettım burdakı arkadasların egsersızdekı uyarılarını not aldım
tıkandınmı baskımı var dur bekle ıkın al mesela hep aklımdaydı notlar
sana yardımı dokuncaksa ıstersen msn adresı verelım ozelden egsersızlerınde yardımcı olayım
ben msnden destek almasaydım yapamazdım
ama burdakı mesajlar sana gereklı destegı verdı ıse ozaman sakın durma erteleme egsersıze basla canım

bıraz once bı bu sıteye ılk geldıgım gunu arastırıdm tam 1 ay once 09.09.2011 sayfa 6755 aynen sunları yazmısım

yapamıyorum 3 yıl oldu dayanamıyorum artık hayatım alt ustu oldu içimdeki sıkıntı hiç bitmiyor çok doktora gıttım ama hiç sonuç alamadık
egzersızlerıde yapamıyorum evde bırsuru jel vb ılaclar var ama deneyemıyorum bıle sadece 1 kere ılaclarla uyusturucu kremlerleılıskıye gırebıldım 1 yıl oldu o kadar denemek ıstıyorum basaramayınca daha cok bunalıyorum bazen dıyorum hayatım hep bu sekıldemı gdıcek benım hıcmı cocugum olmucak kendımden cok atık esıme uzuluyorum o da haketmıyo bu yasananları....yenen arkadaslar yardımcı olun bıze...

ve;1 ay sonra 09.09.2011 sayfa 7092;

Kurtuldummmmmm
yaptım sonunda yaptım allahıma sukurler olsun hıckıra hıckıra aglıyorum sızden baska paylasacak kımsem yok tamamen oldu artık gelın oldum:)))))))) gecenın bu saatınde delı gıbıyım esımde aynı sekıldee soyleyecek o kadar cok seyım varkı ama suanda aklımda hıcbısey kalmadı...3 yılın sonunda evlılık yıldonumume 3 gun kala bunu basardım sız olmasaydınız sızlere guvenmeseydım ben bunu yapamıcaktım allahım hepınızın yar ve yardımcısı olsun...en kısa zamanda ınşallah sızde kurtulursunuz dualarım hep sızınle olucak

tam 1 ayda kurtulmusum paylasmak ıstedım yenı gelen arkadaslarımız ıcın...

cnm sık sık yıka su herseye iyi gelır keske daha fazla bılgım olsada yardımcı olsam sana bır an once gecse
cnm ne olur kasma kendını ınan bana herkezgıbı sende bumuymus dıyeceksın guven bana dun gece kurtuldum bılıyosun ve 3.denemeyı yaptık esım acısını cıkarıyor walla ben boyle olcagını bılmıyordum bu kadar hızlı ıleryebılecegımı ama oldu ve yasıyorum goruyorsun bunun ucunda kotu bırsey yok ne sormak ıstıyorsan ıster ozelden ıster burdan her turlu yardımcı olmak ıstıyorum sana halledıceksın ben ınanıyorum sonra beraber hamıs kalıcaz senınle:)))

canım benım gözlerim doldu nasıl moral verıyorsun ıyıkı cesaret gösterip buraya yazmısım
herkes bırbırıne destek oluyor... bol bol fıto krem suruyorum
dun ıyıydı ama bugun sankı nabız atısı gıbı o bolge ..
3. yu basardın masallah :) zatı sadece yenmek degıl yendıkten sonra devamını getırmek önemlı
bır yanım kac gıt dıyor kacabıldıgın kadar haftaya regl zamanım
sonra kendıme kızıyorum 5 yıl kactında ne oldu su tahrıs bıtsede egsersızın verdıgı guven gelse
bılıyorum basarıcam bak sen basardın yasıyorsun :) kımse bu yuzden ölmüyor ınsallah yanına yer ac taze gelın olucam bende :)
aklımdayken sorayım 3. denemende egsersız yaptınmı öncesi ?

İLGİLİ YAZIŞAMALARI AŞAĞIDAKİ LİNKE ULAŞARAK OKUYABİLİRSİNİZ, KONUNUN ÖZÜ ANLAŞILSIL
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...zle-birbirimize-destek-olalim-yeni-mesaj.html

tahrısın gecmeden sakın deneme canın yanar ve ıyıce uzaklasırsın bekle bıraz daha...
ya sorma 3.de yaptım walla hayal gıbı gelıyor sen egzersızlerını bırakma bızımde ılaclarımız onlar unutma
cnm egzersıze gelınce cok enteresan ama persembe gununden berı egzersız yapmıyorum ılıskı sırasında cok rahat deılım ama yınede oluyor ya buna sukur dıyorum...yerın hazır tatlım beklıyoruz 3.gelınımızsen olucaksın ben sana ınanıyorum korkma ben varya belkı de bu dunyanın en korkak ınsanıyım sınekten korkuyorum ben ama yaptım inşallah sende yapıcaksın cok dua edıcem...

cnm ben yatıyorum valla gozumden uyku akıyor tatlı ruyalar sıkıntıya elvada dıeyecegın bır gunle uyanman dılegıyle

canım ya benide ekleyin ve başaralım nolur artık yeterr

canım bi kulak çubuğu yardımı ile ıkınarak vajinamın açıldığını gördüm ama cesaret edipitemiyorum.

tamam canım bunu yapmak bile çok önemli yarın onu ittirmeye bak canım kulak çöpünü streçle ve bolca jel sür. eğer onu yapamazsan serçe parmağına pre... veya eldiven geçir delikten popo yönünde ittir göreceksin nasıl kayıp gidecek. yarında güzel haberlerini bekliyorum canım. ıkın ve burundan nefes al ağızdan ver canım egzersiz sırasında bu kolaylık sağlayacaktır sana

darısı işlh bize rabbim izin verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…