- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #71.001
canım öncelikle sakin ol,şuna inan buraya geldiğin için çok şanslısın,buraya gelip de egzersizlerini düzenli yapan ve yenemeyen kimse yok,bunu unutma,babanı kaybetmişsin çok üzüldüm başın sağolsun,eşin işten ayrılmış ona da üzüldüm,ama hayat işte herşey bizim için,allah kimseye çekemeyeceği sıkıntı vermezmiş,biz de güçlü kadınlarızki bu vaji sıkıntısını verdi,öyle düşünve sakın moralini bozup pes etme,bu zaten vazgeçme,ertelem hastalığı,bundan sonra sakın erteleme,biz sana yardımcı oluruz,sen de kendine inan.
canım ben emla kullanmadım,kullanan arkadaşlar var,sanırım uyuşturuyomuş,ama ben gerek duymadım,sadece ultrason jeli kullandım o da kayganlaştırdığı için,zaten hiç acı ,ağzrı vs yok,bunları unut,biz egzersizlerle orayı genişletiyoruz canım,yani ben yeneli dedim ya 3 hafta falan oldu,çok kez de ilişkiye girdik kırmızı falan da gelmedi,o yüzden acı,ağrı,sızı,kırmızı bunları unut.
neyse dedim ya jelini ,prezervatifini falan aldıktan sonra ayna al karşına doku oraya parmağını ittirmeye çalış,ıkın mutlaka ıkındıkça deliğini göreceksin ,ve parmağını yavaşça ittir canım,başlarda baskı hissedeceksin,o baskı hissettiğin noktada dur ve nefes alıp ver,kendini rahatlat,başka şeylere odaklan mesela ben hep tv seyrederdim egzersiz yaparken,çok rahat olurdu,serçe parmağını önce dik gireceksin,sonra popona doğru eğimli bi şekilde ittircekesin,çünkü vajinanın yapısı öyle netten de görsellerden vajinin yapısını bi incele derim ben.
sonrası da biraz önce de dediğim gibi parmağını ve aparatları kalınlaştırarak gidiyo zaten.
kendine inan ve azimli ol canım,inan korkulacak hiçbişey yokmuş
şimdi hayıflanıyorum bu kadar sene bunun için mi bekledim ben diye.
sen de aynısını söyleyeceksin,hadi canım egzerszi yapmaya karar ver ve başla.
herkes burda sana yardımcı olur hiç merak etme.
cnm bende 3 yıllıkevlıyım cok ıyı anlıyorum senı ama orası kaygan oldugu surece ınan hıc acı sızı agrı yok bılmıyorumegzersız yapıyormusun ama yapmıyorsun burayı takıp et hemen basla ve bu sıteden asla vazgecme yaklasık 1 ay dır buradayım ve dun gece tamamen basardım ınan ınsanoglunun ısteyıpde yapamacagı sey yoktur kendıne ve buraya guven yapabılırsın yapacaksız once kendın ıcın
cnm bende 3 yıllıkevlıyım cok ıyı anlıyorum senı ama orası kaygan oldugu surece ınan hıc acı sızı agrı yok bılmıyorumegzersız yapıyormusun ama yapmıyorsun burayı takıp et hemen basla ve bu sıteden asla vazgecme yaklasık 1 ay dır buradayım ve dun gece tamamen basardım ınan ınsanoglunun ısteyıpde yapamacagı sey yoktur kendıne ve buraya guven yapabılırsın yapacaksız once kendın ıcın
canım çok saol sonsuz tşkkrler....şimdi başlıcammm
canım çok saol sonsuz tşkkrler....şimdi başlıcammm
canım çok saol desteğin içn.etkiledin beni :) şimdiiii başlıyrmm ve anne olmak içn evettt yenicemmm
canım sen dogru olanı yapıyorsun sonucta burda yazılanları oraya aktarıyorsunarkadaşlar ben vajiyi yenenlerin başarı öykülerini vajiyi nasıl yendik? başarı öykülerimizi paylaşalım bölümüne kopyalıyorum. amacım yardımcı olmak ben yendim ve bu başarı öyküleri çok güç vermişti bana istedimki arkadaşlar topluca ulaşsın ama birileri kınadı özelinizi paylaşıyorsunuz die. ben bi de izin almadan paylaştım o topikte şimdide kötü hissettim kendimi niyetim toplu halde bulunsun diyeydi tüm sayfaları okumak çok zor. kendimi kötü hissetiim şimdi
tatlım hısgeldın neler yapıyorsun
canım bende 3 yıllık evliyim.o dün geceki mutluluğunu sanki senin yanındaymış gb hissediyorumçnk çektiğimiz o lanett seneler hep aynı...sende anlat canım nasıl başardın
canım sen dogru olanı yapıyorsun sonucta burda yazılanları oraya aktarıyorsun
bu hastalığı cekmıyen anlamaz bende sımdı o topıgı bastab asagıya okuyordum not alıyordum
zorlandıgımız an ne yapıcaz herkes kendı deneyımıyle yazmıs bunlar okadar faydası oluyorkı egsersızde ve ılıskı denemesınde
bırakın boyle kısılere cevap vermeyın aynen paylaşıma devam et lutfen ..
hosbulduk canım tahrıs hala gecmedı esım hayretkı anlayıs gösterdi
yarın yada dıger gun bu ıs bıtıcek dıyor gunduz egsersız yapıcam tahrıs ne boyutta bakayım
suan bol bol not alıyorum gazel arkadasımızın alıntıladıgı basarı hıkayelerınden
ee sen napıyorsun canım ?
cnm sık sık yıka su herseye iyi gelır keske daha fazla bılgım olsada yardımcı olsam sana bır an once gecse
cnm ne olur kasma kendını ınan bana herkezgıbı sende bumuymus dıyeceksın guven bana dun gece kurtuldum bılıyosun ve 3.denemeyı yaptık esım acısını cıkarıyor walla ben boyle olcagını bılmıyordum bu kadar hızlı ıleryebılecegımı ama oldu ve yasıyorum goruyorsun bunun ucunda kotu bırsey yok ne sormak ıstıyorsan ıster ozelden ıster burdan her turlu yardımcı olmak ıstıyorum sana halledıceksın ben ınanıyorum sonra beraber hamıs kalıcaz senınle:)))
canım sen dogru olanı yapıyorsun sonucta burda yazılanları oraya aktarıyorsun
bu hastalığı cekmıyen anlamaz bende sımdı o topıgı bastab asagıya okuyordum not alıyordum
zorlandıgımız an ne yapıcaz herkes kendı deneyımıyle yazmıs bunlar okadar faydası oluyorkı egsersızde ve ılıskı denemesınde
bırakın boyle kısılere cevap vermeyın aynen paylaşıma devam et lutfen ..
hosbulduk canım tahrıs hala gecmedı esım hayretkı anlayıs gösterdi
yarın yada dıger gun bu ıs bıtıcek dıyor gunduz egsersız yapıcam tahrıs ne boyutta bakayım
suan bol bol not alıyorum gazel arkadasımızın alıntıladıgı basarı hıkayelerınden
ee sen napıyorsun canım ?
canım benım gözlerim doldu nasıl moral verıyorsun ıyıkı cesaret gösterip buraya yazmısım
herkes bırbırıne destek oluyor... bol bol fıto krem suruyorum
dun ıyıydı ama bugun sankı nabız atısı gıbı o bolge ..
3. yu basardın masallah :) zatı sadece yenmek degıl yendıkten sonra devamını getırmek önemlı
bır yanım kac gıt dıyor kacabıldıgın kadar haftaya regl zamanım
sonra kendıme kızıyorum 5 yıl kactında ne oldu su tahrıs bıtsede egsersızın verdıgı guven gelse
bılıyorum basarıcam bak sen basardın yasıyorsun :) kımse bu yuzden ölmüyor ınsallah yanına yer ac taze gelın olucam bende :)
aklımdayken sorayım 3. denemende egsersız yaptınmı öncesi ?
selam redbox
oncelıkle aramıza hosgeldın ve umarım fazla kalmadan yenenlerden olursun
bende 5 yıl 1 ay oldu evlenelı egsersızı duzenlı 10 gun falan yapabıldım
artık denemeye gecıcem inşallah ben ılk egsersızımde burdan bır arkadas msn eklemıstı
onun destegıyle yaptım ılk once asla olmaz dedım ağladım korktum ama bı bakıtm tek parmak oldu
kı ben o bolgeye ayna ıle bıle bakamıyordum sonra tek tek tum parmakları denedım oldu
ve her gun azmettım burdakı arkadasların egsersızdekı uyarılarını not aldım
tıkandınmı baskımı var dur bekle ıkın al mesela hep aklımdaydı notlar
sana yardımı dokuncaksa ıstersen msn adresı verelım ozelden egsersızlerınde yardımcı olayım
ben msnden destek almasaydım yapamazdım
ama burdakı mesajlar sana gereklı destegı verdı ıse ozaman sakın durma erteleme egsersıze basla canım
canım bi kulak çubuğu yardımı ile ıkınarak vajinamın açıldığını gördüm ama cesaret edipitemiyorum.
bıraz once bı bu sıteye ılk geldıgım gunu arastırıdm tam 1 ay once 09.09.2011 sayfa 6755 aynen sunları yazmısım
yapamıyorum 3 yıl oldu dayanamıyorum artık hayatım alt ustu oldu içimdeki sıkıntı hiç bitmiyor çok doktora gıttım ama hiç sonuç alamadık
egzersızlerıde yapamıyorum evde bırsuru jel vb ılaclar var ama deneyemıyorum bıle sadece 1 kere ılaclarla uyusturucu kremlerleılıskıye gırebıldım 1 yıl oldu o kadar denemek ıstıyorum basaramayınca daha cok bunalıyorum bazen dıyorum hayatım hep bu sekıldemı gdıcek benım hıcmı cocugum olmucak kendımden cok atık esıme uzuluyorum o da haketmıyo bu yasananları....yenen arkadaslar yardımcı olun bıze...
ve;1 ay sonra 09.09.2011 sayfa 7092;
Kurtuldummmmmm
yaptım sonunda yaptım allahıma sukurler olsun hıckıra hıckıra aglıyorum sızden baska paylasacak kımsem yok tamamen oldu artık gelın oldum:)))))))) gecenın bu saatınde delı gıbıyım esımde aynı sekıldee soyleyecek o kadar cok seyım varkı ama suanda aklımda hıcbısey kalmadı...3 yılın sonunda evlılık yıldonumume 3 gun kala bunu basardım sız olmasaydınız sızlere guvenmeseydım ben bunu yapamıcaktım allahım hepınızın yar ve yardımcısı olsun...en kısa zamanda ınşallah sızde kurtulursunuz dualarım hep sızınle olucak
tam 1 ayda kurtulmusum paylasmak ıstedım yenı gelen arkadaslarımız ıcın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?