- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #71.021
tamam canım bunu yapmak bile çok önemli yarın onu ittirmeye bak canım kulak çöpünü streçle ve bolca jel sür. eğer onu yapamazsan serçe parmağına pre... veya eldiven geçir delikten popo yönünde ittir göreceksin nasıl kayıp gidecek. yarında güzel haberlerini bekliyorum canım. ıkın ve burundan nefes al ağızdan ver canım egzersiz sırasında bu kolaylık sağlayacaktır sana
tmm canım.bu emla kremden de alıyım diyorum..biraz acıma oldu ama yapıcam cesaret geldi çok şükürrr.
amacınız bellı sıze bu mesajını gormeden o bolumde mesaj yazmıstım bılsem yazmazdım lutfen uzatmayınİLGİLİ YAZIŞAMALARI AŞAĞIDAKİ LİNKE ULAŞARAK OKUYABİLİRSİNİZ, KONUNUN ÖZÜ ANLAŞILSIL
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...zle-birbirimize-destek-olalim-yeni-mesaj.html
esım kızıyor canım kacıyorum bahane edıyorum sanıyortahrısın gecmeden sakın deneme canın yanar ve ıyıce uzaklasırsın bekle bıraz daha...
ya sorma 3.de yaptım walla hayal gıbı gelıyor sen egzersızlerını bırakma bızımde ılaclarımız onlar unutma
cnm egzersıze gelınce cok enteresan ama persembe gununden berı egzersız yapmıyorum ılıskı sırasında cok rahat deılım ama yınede oluyor ya buna sukur dıyorum...yerın hazır tatlım beklıyoruz 3.gelınımızsen olucaksın ben sana ınanıyorum korkma ben varya belkı de bu dunyanın en korkak ınsanıyım sınekten korkuyorum ben ama yaptım inşallah sende yapıcaksın cok dua edıcem...
cnm ben yatıyorum valla gozumden uyku akıyor tatlı ruyalar sıkıntıya elvada dıeyecegın bır gunle uyanman dılegıyle
buraya gelip okuyan arkadaşlar lütfen sorularınızı çekinmeden sorun sizlere yardımcı olalım. ilk olarak kulak çöpünü streçleyin popo yönünde ittirin onu yapmak istemezseniz serçe parmağınıza pre veya eldiven geçirip bol jelleyerek deneyin. unutmayın kontrol sizde bunda korkulacak çekinecek bişey yok kendi kendinize zarar vermezsiniz denemekten ne çıkar. bebek çıkacak kadar esnek bi yapı olan vajina minicik bişeyi alamayacak değil ya kulak çöpünü veya serçe parmağınızı aldığınıza bile çok mutlu olacaksınız. bende yapamıyordum hatta orada delik yok sanıyordum ilk egzersizime böyle başladım kulak çöpünün nasıl ilerleidğini görünce şok oldum ve sevinçten çığlık attım benimde bir deliğim varmış diye. korkmayın dediğim gibi kontrol sizde ve incecik bişey asla zarar vermez korkmayın ve deneyin. sakın ertelemeyin vajinismus erteleme hastalığı malesef hemen yapıcam deyin ve yapın. her zaman ben ve buradaki arkadaşlar size yardımcı olmaya hazırız. ister özelden ister buradan mesaj atın.
canım emlayı son aşamalarda kullanmanı tavsiye ederim. ilk etapta incecik kulak çöpünü zaten hissetmeden alıyosun. onu bi kere alsan zaten cesaretin dahada artacak. incecik plastik bi çubuk kontrolde sende sana zarar vereceğini acıyacağını asla düşünme hiç hissetmiyosun bile şok olacaksın dedim ya cnm. hadi bakalım yarın senden güzel haberler bekliyorum. hergün düzenli egzersizini yap yeterki başaramaman Allahın izniyle mümkün değil.
öncelikle rahatsız olanlar girmeyin okumayında kardeşim..canım çok saoll yardımın içnn.yarın biraz daha ilerlemeye çalışçam.işlh başarmak istyrm.haa bu arada bana destek olupta bunu yaptık sende yap denilmeseydi kii ben vajinamı dahi tanımıyordumm.yardımcı omak destek olmak gzl şeylerr parazitt olmayın ltfnn
ne hissetiğini neler yaşadığını çok iyi anlıyorum cnm 6 ekime kadar bende aynı şeklide hep gözyaşı ve üzerimde büyük bir yükle yaşıyordum. sen yeterki kararlı ol bak göreceksin burada gelip 1 haftada yenen arkadaşlarımız bile vardı eğer geçmiş sayfalara bakarsan görebilirsin cnm. azimle ve kararlılıkla ilerle cnm.biz hep yanındayız sormak istediğin şeyleri rahatlıkla sorabilirsin takıldığın yer olursa ssakın üzülme yanındayız cnm. şimdilik bana müsade herkese iyi gecelr yarın görüşürüz öpüyorum kocaman
i gclr canm ..benden kaçamazsınızz zaten kafanızı şişircemm
Siz sakın sıkılmayın, ben editör ile bu konuyu zaten görüşeceğim. Güzel bir konu açmışsınız fakat cahilce ve insanları hayal kırıklığına uğratacak, tecrübe adı altında yazılar yayınlanmış. Ben başka konularla dertleşebilirim ama editörün sizin önünüzü görmeden verdiğiniz tavsiyeleri, cinsel öykülerinizi de bilmesi lazım, değil mi ?
Mantığın kabul etmediğini bilim de kabul etmez. Birilerine yardımcı olacağım diye profesyonel destek ve onay almadan bu yazılar yazılmaz. Cehalet Acının önüne geçemez. Tavsiye edilen pozisyonu deneyip de başarısız alabilecek kaç insan var hiç düşündünüz mü? Bana kızarken aynada kendinizle yüzleşmeyi deneyin.
artık ağlamaktan gözlerim kurudu ya beni de alın aranıza
4 haftalık evliyim kızlar vajinismus muyum değil miyim bilmiyorum
ilk gecemizde ve ikinci gecemizde problem yaşamadık
çok kanamam olduğu için doktora gittik
özel hastahane olmasına ragmen kadın hayvan gibi bi aleti soktu bana ve ben çok acı bi çığlık attım
o günden sonra tam olarak bi ilişki yaşayamadık
çok az bir kısmının temas etmesine müsade ediyorum ve sonra kaçıyorum
deli gibi sevdiğim adamla evlendim hiç böyle hayal tmiyodum
bu parmak egzersizi ne? biri bana öğretsin ben de yapayım
çok çaresizim çok
CAnım günaydın sen naptın? Varmı gelişme?
amacınız bellı sıze bu mesajını gormeden o bolumde mesaj yazmıstım bılsem yazmazdım lutfen uzatmayın
topıgımzde polemık gergınlık olmasın kkda bır suru topık var sıze o topıklerde keyıflı forumlar..
esım kızıyor canım kacıyorum bahane edıyorum sanıyor
bıde yaklasımı bıraz yumusatsa bakalım yarın ufak bır deneme yapcam aparatla
ve acı hıssedersem mecbur esım anlayıs gösterıcek umarım
egsersız olmadan yapabılmek hayal gelıyor bana ama sen yaptın ben nıye yapamıcam :)
moral kaynagım cok sagol ınsallah senınle hamılelık gunlerımızı konusucaz suan yuzumde tebessum var sayende :)
ıyı geceler canım saat cok gec olmus gazelın alıntılarını okudum tek tek notlarımı aldım ve yatıyorum bende
ınsallah bıgun herseyden arınmıs sekılde uyanıcam senın gıbı:)
konus cnm esınle sana destek olmasını ıste stres olunca zorlanacagını dıle getır off erkegın anlayıssızı da cok zor allah yardım etsın ama su vajı yi yen ılkgozlerının ıcıne bak nasıl gulen gozlerle baktıgını goruceksın.yanı bılmyorum bende dusunuyordum egzersız yapmadan yapamam dıye ama bol jelle cuk dıye gırıyo walla:)) cnm benım ya sen rahat ol sabır ıste allahtan hamılelıgımızı konusacagımız gunlerımızde gelecek allah ızın verırse
Siz sakın sıkılmayın, ben editör ile bu konuyu zaten görüşeceğim. Güzel bir konu açmışsınız fakat cahilce ve insanları hayal kırıklığına uğratacak, tecrübe adı altında yazılar yayınlanmış. Ben başka konularla dertleşebilirim ama editörün sizin önünüzü görmeden verdiğiniz tavsiyeleri, cinsel öykülerinizi de bilmesi lazım, değil mi ?
Mantığın kabul etmediğini bilim de kabul etmez. Birilerine yardımcı olacağım diye profesyonel destek ve onay almadan bu yazılar yazılmaz. Cehalet Acının önüne geçemez. Tavsiye edilen pozisyonu deneyip de başarısız alabilecek kaç insan var hiç düşündünüz mü? Bana kızarken aynada kendinizle yüzleşmeyi deneyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?