Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kimsecikler yok sanırım ben vajinismus olmama ragmen hamileyim ve dogumdan cok korkuyorum

cnm ben hamıle oldugunu bılmıyordum ama su anda vajınısmusu dusunme bence olan olmus stressız doguma odaklan dogumdan sonra kendını topralayıp geldıgınde yardımcı olalım sana...hamılelık ıle ılgıleı topıkler onlar daha cok yardımcı olacaklardır sana

kimsecikler yok sanırım ben vajinismus olmama ragmen hamileyim ve dogumdan cok korkuyorum

CAnım o zaman sana tavsiyem vajinismus konusunda gerçekten bilgi sahib itecrübesi olan bir doktor bulman kendine. Böyle bir doktor senin daha rahat etmeni sağlar hamileliğin boyunca. SEn şu n sadece bebeğine odaklan tatlım:)) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iinaşllah:)

canım slm.geçmişe bakıyordum duvağın açılmış gördüm yenmişsin tebrik edrimm başka sıkıntı vermesin inşşş64:

slm canım buraya senin gibileri çok gelip gitti.aslında cevap vermicektim başım ağrıyordu biraz eğleneyim bari dedim.çok şükür burdaki herkes eğitimli neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilen kişler 2009 dan beri bu topik var kuzucum.buralarda fazla dolanma ağır gelebilir sana şekerim.

Son düzenleme:

Ben sonuna kadar profesyonel destek diyorum, sen bana CEHALETTEN ten bahsediyorsun, bu ne yaman çelişki böyle....

Bu tarz konuşmalar size hiç fayda sağlamaz. Yazmış olduğum yazıları tam manasıyla okumadan cevap vermek adına yazmışsınız. Eğitim almış olmakla kişisel gelişimi tamamlamak mümkün olmuyor demek ki , bana yazılan cevaplar bunu gösteriyor.

yawww yine dadanmış birileri topiğe arkadaş insanlarn başka uğraşacak demek bişeyyi kalmamış.valaaa başım ağrıyor en çok neye gülüyorum biliyormusun gelip burda bize akıl verenlere uleyynnnnn siz kim oluyorsunuz.kişisel gelişimmiş falann heyyy Allahım ya ne günlere kaldıkkk biz ne dertteyiz millet ne dertte konuşacak yermi arıyorlar ne

Ben sonuna kadar profesyonel destek diyorum, sen bana CEHALETTEN ten bahsediyorsun, bu ne yaman çelişki böyle....

Arkadaşım, forumdaki mesajları ne kadar okudun bilmiyorum ama buradaki arkadaşların çoğu ben de dahil hem profesyonel destek aldık hem de buradaki arkadaşlarla konuştuk. Bizim burada anlattığımız aparat ve parmak egzersizleri zaten doktorların verdiği egzersizler. Profsyonel destek ücretlerinden haberin yok sanırım özel doktora gittiğin zaman tedavi ücretleri 3000-4000 tl arasında. Herkesin bu parayı ödeyece gücü de yok. Devlet hastanesi vs diyecek olursan da tedavi süren uzuyor bu defa da, sorununu 10-15 günde çözebilecekken, 6 ay gibi bir süre öngörüyor sana devletteki doktorların çoğu. Ben ilk bir devlet hastanesine başvurdugumda bana 4 ay sonrası için randevu verdiler. Ya bu işin tedavisini yapan, birçok uzman tanıyorum ayrıca ki aralarında çok saimimi dostlarım da var, birkaçına bu forumdan bahsettiğimde hiç senin gibi tepki vermedi hiçbiri hatta takdir ettiler, insanların birbirlerine bu şekilde destek olmalarını. Ben doktoruma anlattım buradan da moral aldıgımı, arkadaşlarla konuştugumu. Madem bu işten anlarım diyosun, bu şekilde yaklaşmasaydın olaya keşke, gelip "arkadaşlar bakın ben bu işi biliyorum keşke şöyle şöyle yapsanız" deseydin. Emin ol o zaman herkes yazdıklarına daha çok saygı gösterirdi. Dikkat edersen mümkün oldugunca burada kırıcı olmadan mesaj yazıyoruz birbirimize, herkese destek olmaya moral vermeye çalışıyoruz. Eğer niyrtin iyiyise sakin sakin yaz mesajlarınıi bildiğini de bizimle de paylaş bu sorunun çözümü için. Ha yok ben burada böyle agresif mesajlar yazacağım dersen senden rica ediyorum lütfen yapma, yazma. Buraya 10 yıllık evlisi de 1 3-5 günlük evlisi de geliyor, onlaca doktora gidip tedavi olmayıp buradan aldıgı moralle bu sorunu çözen de oluyor, benim gibi daha ilk günden dotora gidip sonrasında bu siteden de yardım alarak çözeni de oluyor, sadece bu siteden aldıgı destekle çözen de oluyor.

Anlamıyorum ki aybicem ya bir türlü...niyeti ne olursa olsun, üslup külliyen yanlış. Arkadaş buradaki insanları birazcık tansıaydı kimlerin neler oludugunu bilseydi yazmazdı herhalde. Yine de mazur görmek lazım insanlar bilmedikleri anlamadıkları bazı şeylere tepki ile yaklaşabiliyorlar malesef

Bebişler, yarından itibaren 3 günlüğüne iş için yurtdışında oliciğim, bu süre zarfında elimden geldiğince her fırsatta okumaya çalışacağım mesajlarınızı ve takip edeceğim sizleri:))) Haberiniz ola:))

kart atmayı unutma bebişim.
... kız uzak ellere gidiyorsun dimek.bizi yanlı z bırakm arada yaz şekerim.özlerim ben seni

Sen beni özlemeye fırsat kalmadan dönerim inşallah ben bebişim:)), kart la mı yetiniyosun sen sadece, millet çoktan parfum kozmetik siparişleri verdi:)))

yani söylemesi ayıptır çok mütevaziyimdirde.tez gidip tez dönesinnn arkandan su dökeyim kız durda:119:su yok yaprak buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…