- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #71.041
mrb bende vajinismus hastasıyım
kimsecikler yok sanırım ben vajinismus olmama ragmen hamileyim ve dogumdan cok korkuyorum
kimsecikler yok sanırım ben vajinismus olmama ragmen hamileyim ve dogumdan cok korkuyorum
Günaydın balım:)) Nbr?
cehalet senın yaptıgın mı bızım yaptıgımızmı.....zaten bıraz mantık olsa burada bu yazyı paylasmazdın.tabi herkez dusuncelerınde ozgurdur ama bız burada huzura kavustuk ve sen baskalrınında bu hastalıgı yenmesını engellemeye asla calısamazsın bu cok dolgal bırsey ama CEHALET İŞTE...anlamayan anlamıyor
slm canım buraya senin gibileri çok gelip gitti.aslında cevap vermicektim başım ağrıyordu biraz eğleneyim bari dedim.çok şükür burdaki herkes eğitimli neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilen kişler 2009 dan beri bu topik var.sen ne zamndan beri varsın kuzucum.buralarda fazla dolanma ağır gelebilir sana şekerim.
Ben sonuna kadar profesyonel destek diyorum, sen bana CEHALETTEN ten bahsediyorsun, bu ne yaman çelişki böyle....
yawww yine dadanmış birileri topiğe arkadaş insanlarn başka uğraşacak demek bişeyyi kalmamış.valaaa başım ağrıyor en çok neye gülüyorum biliyormusun gelip burda bize akıl verenlere uleyynnnnn siz kim oluyorsunuz.kişisel gelişimmiş falann heyyy Allahım ya ne günlere kaldıkkk biz ne dertteyiz millet ne dertte konuşacak yermi arıyorlar ne
Bebişler, yarından itibaren 3 günlüğüne iş için yurtdışında oliciğim, bu süre zarfında elimden geldiğince her fırsatta okumaya çalışacağım mesajlarınızı ve takip edeceğim sizleri:))) Haberiniz ola:))
kart atmayı unutma bebişim.
... kız uzak ellere gidiyorsun dimek.bizi yanlı z bırakm arada yaz şekerim.özlerim ben seni
Sen beni özlemeye fırsat kalmadan dönerim inşallah ben bebişim:)), kart la mı yetiniyosun sen sadece, millet çoktan parfum kozmetik siparişleri verdi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?