Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sen beni özlemeye fırsat kalmadan dönerim inşallah ben bebişim:)), kart la mı yetiniyosun sen sadece, millet çoktan parfum kozmetik siparişleri verdi:)))

ayyy mesajı tekrarlamışım özür dileirm çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı.ben yemeğe kaçar saat birde herkesler toplaşşın hhaaa bekliyorum

Son düzenleme:

Bu güne kadar önyargısız gelen ilk mesaj, çok teşekkür ederim. Bunu samimiyetle söylüyorum,teşekkürüm de farklı değerlendirilmesin lütfen. Bu konuyla ilgili anladığım kadarıyla 2 ayrı forum mevcut ve yazılarımda maalesef kopukluk oldu herhalde. Çünkü ben başından beri doktor tavsiyesi ve egzersizlerin paylaşımının mutlak fayda sağlayacağını, bu konuda sizlerle hem fikir olduğumu yazdım. Benim sakıncalı gördüğüm konu kişilerin eşleri / partnerleri ile yaşamış oldukları cinsel deneyimlerini en ince ayrıntısına kadar yazmış olmalarıdır. Bu hususta gayet ilerigörüşlü bir kişiyim ve insanların hayatlarını kendi istedikleri şekilde yaşamaları gerektiğine inanıyorum. Fakat cinsel ilişki tecrübelerinin paylaşımının vajinusmus probleminin çözümü için uygun olmadığını düşünüyorum. Nedeni ise kişilerin fizyolojik, anatomik, psikolojik yapıları ve partner ilşikileri farklı olduğundan dolayı herkes için aynı sonucu vermez. Hüsrana da sebep olabilir. 2. yazımda bunu bu şekilde açıklamıştım ama yorum yapan arkadaşlar bunu da farklı değerlendirdi maalesef ve yazışmalar bu şekilde devam etti. Yani olay amacından saptı. Vajinusmus ile ilgili olarak her ne kadar bu sıkıntıyı yaşamamış olsamda bu konuda dolaylı olarak bilgi sahibi oldum. Tekrar üstüne basarak söylüyorum, tedavi yöntemleri ve egzersizler kesinlikle paylaşılmalı ama cinsel ilişki tecrübeleri bireyler açısında hassas ve tehlikeli diye düşünüyorum.
Tekrar teşekkür ederim, geçmiş olsun.
Saygılarımla,

günaydıııııınnnlaaarr....kızlar bu şahıs bu konuda egitim almış sözde çalışyomuş...sanırsm burda onlara gerek kalmadan yaşadıklarımızı paylaşıp sorunun üstesinden gelmek zorunaa gitmişş kuyruk acısıda bu yüzden zannımcaa çok bilmişş şahıs özelse bizim özel biz paylaşmaktan rahatsızlık duymuyoruz sana ne oluyoki !! Madem rahatsız olyosun ne işin var burda.. N n n n n......................

Bak bu en sakin yazdığın mesajdı, ben de bunun için teşekkür ederim, gerçekten:)) Gerçekten çok şanslısın ki bu sorunu yaşamamışsın, Allah bağılasın çocugun da varmış, darısı bizlere inşallah. Tabii ki herkesin fozyolojik anatomik yapıları farklı, ama bizler burada özellikle başarılı olduğumuz ilk deneyimlerimizi burada mutlaka paylaşıyoruz, doğru. Çünkü bu bizim başarı hikayemiz, ve emin ol birilerine yardımcı oluyor. Sana şunu da samimiyetle söylyüroum kimsenin yatak odasını kapıalrını açmak gibi bir niyeti yok burada bunları yazarken. Ben mesela doktor seanslarımı tamamladıgım halde nasıl deneyeceğimi bilmiyordum. Standar şekildedenedim olmadıi sonra burada bir arkadasın deneme yöntemini denedim öyle oldu. Malesef bu sorunun şöyle bir handicap ıvar, yendikten sonra regl döneminden sorna ya da ilk denemeden sonra da başa dönülebiliyor, o nedenle burada "2. de oldu, 3. de oldu, kızlar ilkinden sonra olmadı" gibi mesajları tahriş oldum şöyle oldu böyle oldu gib immesajları da görebilrisin çünkü çoğumuz aynı ortak problemleri yaşıyoruz malesef tedav isüreci boyunca. Allah gerçekten kimseye bu derdi vermesin çünkü bu %90-95 oranında psikolojik birşey. Fizyolojik olsa gidersin doktora maeliyat olursun kestirirsin biçtirirsin sardırırsın kurtulursun, ama bizde öyle olamıyor malesef. Damdan düşenin halinden ancak damdan düşen anlarmış, dışarıdan mesajalrımıza bakıldığında öyle algılayabilirsin ki zaman zaman dısarıdan insanlar bu foruma girdi, bizimle dalga bile geçtiler nasıl yapamazsınız vs diye. Ama lütfen bizleri yargılamayın, yatak odalarımızı açıyoruz diye de düşünmeyin çünkü başaran er arkadasımızın hikayesi bir tecrübe ve diğer arkadaşlara yardımcı oluyor, ayrıca herkes de birbirine gayet saygılı burada.

Tekrar merhaba,
Umarım hepiniz sıkıntılarınızı en kısa sürede çözersiniz ve çocuklarınızı önce karnınızda taşıma sonra da kucağınıza alma keyfini yaşarsınız. Konuyu çok uzatmaya gerek yok ama aşağıdaki ifadelere de gerek olmadığını düşünüyorum. Bunu yazan arkadaşa sen ablalık yap bence, çünkü ben yazarsam yine tü kaka olacağım :)

'günaydıııııınnnlaaarr....kızlar bu şahıs bu konuda egitim almış sözde çalışyomuş...sanırsm burda onlara gerek kalmadan yaşadıklarımızı paylaşıp sorunun üstesinden gelmek zorunaa gitmişş kuyruk acısıda bu yüzden zannımcaa çok bilmişş şahıs özelse bizim özel biz paylaşmaktan rahatsızlık duymuyoruz sana ne oluyoki !! Madem rahatsız olyosun ne işin var burda.. N n n n n...................... '

canm ben söylemiştim haftasonu yokum die sonra kızkardeşimin nişanı falan olunca gelemedim memleketteydim bu hafta orda kaldım mecburen ama aklımda hep burdaydı sizleri çok özledim walla

bencede uzatmaya gerek yook!!! Bu arada ablalık tasladıgım yok..sen haklı olsan bile yazılım tarzın çoook yanlışş!! Bu durum çook hassasiyet gerektirir bunuda yaşamadıgın için bilemezsinn..agresif şekilde yazmazsan bu şekilde algılanmazdın..cehaletten bahsetmişsin burdaki herkes eklı evvel bi sen aklı selimsin öylemi..bence insan pskolojisinden anlamıyosun..haklıda olsan çokk kişiyi gerdinn..bilgin varsada daha yumuşak bi dille paylaşsaydında böyle tepki görmeseydin...

Anammmm!! buseumut cum hoşgeldin canım benim, nerelerdesin, çok özledik biz de seni:))

hoşbulduk canm benm bende şimdi geçmişi okuodum çok birkmiş yaa ama okumadanda geçemiorum oyüzden saatlerim gidio ama sizze değer canm benmkızz varya benm bu kardeşim nişanlanmaya kalktı sadece haftasonu kalıp gelcektim nişanı olunca bi hafta kalmak zorunda kaldım daha asker yolu bekleyecek bendaha yenemedim kardeşim evlenmeye kalktı puff yaa

buseumut cnm hoşgeldinnn albuneaa cnm hayırlısıyla gitgel inşallah arayı uatma öpüyorum..aybike naslsın..yeni gelen arkadaşlar var hepsi hoşgeldi umarım en kısa sürede aşılır içinde bulundugumuz durum..

2 senelik evliyim ve 33 haftalık hamileyim parmak egzersizi yaptıgımız ilk gün hamile kaldım

Parmak egzersizi derken? P..s denemesi de yaptınız herhalde. Fikirlerinizi tam ulaştıramıyorsunuz( Allah yardımcınız olsun. Bi doktora göründünüz mü? Normal doğum yapa bilecekmisiniz?

Zaten maksadımız kendimizi bozmak deyilmi, be canım?

üye oluyorlarmış zaten.

Yok, hayatım onu biliyorum da- bari her önüne gelenin okumaması için söylemiştim onu.

ben cok hızlı cıktım yaaa su an ıtıbaren 3.denemızde basarıyla sonuclanmıstır artık tamamen kurtuldum:92::92::92:

Tebriklerrrrrrr

Ben sonuna kadar profesyonel destek diyorum, sen bana CEHALETTEN ten bahsediyorsun, bu ne yaman çelişki böyle....

Hangi bilgiden söz ediyorsunuz ki- insanların acı ile kıvrandığı- acı hiss etdiyi halde- acı yaşamamış gibi yapıb - başkalarına moral vermek için burada kendi iç dünyasını çok zorlanarak paylaşdığı şeylere FANTAZİ ismi taka biliyorsunuz? Boş versenize- kimse hiç kimsenin bekçisi- ahlak bekçisi deyil. Bırakın herkesi kendi haline- siz sadece şükr etmeye bakın- böyle bi dertle çebeleşmediyiniz için.
Başarılar.

bu forum sayesinde yüzlerce kişi yendi bu hastalığı. madem böyle bir rahatsızlığın yok seni ne ilgilendirir burda yazılanlar??
başka işin mi yok acaba?

Yazık,sen okuduğunu da anlayamıyorsun, bu şekilde ablalık yapmak istesen de başarılı olamazsın zaten.

selamlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
esobalam gibi ben de parmak egzersizi yaptıgım ikinci gün ilişkiye girebildim
ve şu an 14 haftalık hamileyim
bu forumun eski takipçilerindenim
hamilelikle ilgili topiklerde takıldığım için bu forumu ihmal ettim
nazlı_85 özüm34 ve venüsten sizleri çok merak ediyorum hamilelik nasıl gidiyor?
yenen tüm arkadaşları tebrik ediyorum
uğraşan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun

5 yıl anlayısla bekleyen adam sımdı anlayıssız abıdesı 2 gun once pat gut dırek denıyelım modda
tahrısımı gördüde durdu bu kadar anlayıssızlık neyse bakalım cnm ben vajıyı yenersem esıme ragmen yenıcem
bu yuzden cifte tebrık ısteırm ona goe:)

ve sayın ozı sızı hala burda gormek ılgınc mudure gıdıp sıkayet edıcektın bızı?
ılerde bu konuda uzman olursanda allah muhafaza sana hasta gelırse ıstedıgını yapmazsa ya kocasına
yada bır ustunemı gıdıp sıkayet edıcen ?
saka gıbısın gercekten alanın bu konu ıse bızlere bu tarz yaklasmanın bızdekı olumsuz etkısını dusunmen gerekırdı
bu topık bızım tek caremız bır suru kısı bu topık sayesınde yendı
ama sen bıze denek gıbı yaklasıp bızlerı duygusuz bır nesne olarak gordugun ıcın ne desek bos
olgun bırı olmadıgın arkadasımızdan ablalık yapmasını ıstemenden bellı
cevap verırken ekmegıne yag suruyorum yıne bır suru yazıcaksın
yeter uzak dur burdan senın gıbıler ılerde bızım gıbılere destek olcak uzuluyorum
aklın fıkrın fantesı yatak odası anlatımlarında cunku dusuncen fesat
basardıgımız zaman ılerde hep aparatlamı olcak korkumuz
bırımız aparatı bırakıp basardıgını dedıgınde sevıncımız kendımıze guvenımız
herkesın farklı pozısyon anlatımı sana gore fantazı bıze gore tedavı yontemı
bunlarda yasadıklarımızı anlıyamazsın sen yuce aklını al gıt
bızım gıbı cehalet fantazı sapıgı kızların ıcınde mazallah sana bısey olmasın
bıze okadar laf say sonunda saygılar de :) dur bende dıyeyım saygılar efem

Son düzenleme:

Söz çifte tebrik edicem seni

Yaa ben söylemişdim zaten- bu kadar sabırla bekleyen adamlara noldu diye))
Hele sen dur- inşallah bi yen- o zaman şekilden şekile pozisyon teklifleri alınca konuşuruz

Söz çifte tebrik edicem seni

Yaa ben söylemişdim zaten- bu kadar sabırla bekleyen adamlara noldu diye))
Hele sen dur- inşallah bi yen- o zaman şekilden şekile pozisyon teklifleri alınca konuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…